QUOTE(Florin)
Asteptam sa va spuneti parerea despre ce v-a placut si ce nu la Dinamo Online in 2003, si ce propuneri si idei aveti pentru Dinamo Online in 2004.
Imi place ca pot sa revad golurile shi chiar mici rezumate cu faze pe Dinamo Online TV & FUN, imi place ca se chinuie lumea sa dea o tenta civilizata forumului (ceea ce trebuie sa recunosc ca e infinit mai greu de facut decat pentru un forum cu alta tematica decat fotbalul).
Acum la capitolul propuneri...se auzea ceva cu imagini de la antrenamente ?...nu mai stiu nimic despre asta.
Alta...eventual transmitereaunor faze in direct ale meciurilor din campionat pe principiu minutu`/faza shi scorul...pentru varianta nenorocita cand nu reushesc sa scap de la birou shi Dinamo joaca in timpul programului :oops:
Propunerea finala tzine mai degraba de domeniul lui Mos Craciun (ca tot suntem in prag de ...): Sa se upgradeze mentalitatea jucatorilor (shi aici ar trebuii voi sa intervenitzi prin munca de lamurire) shi sa realizeze ca daca tot le-a dat Badea laptop-uri atunci pot sa se foloseasca de ele (ca nu le cade rangul) shi sa mai puna mana pe taste shi sa butoneze pentru forum...le-ar prinde bine shi lor shi noua...Belgianul in ciuda faptului ca a avut un sezon neconcludent a fost surpriza placuta a sezonului din punct de vedere forum prin interventzia sa aici. Cred ca pe tema asta l-au huiduit mai putzini suporteri !