Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SA NE COMPORTAM CIVILIZAT!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
domocristi
SALUTARE LA TOTI CAINII ROSII!
Din pacate nu sunt prea fericit de ceea ce se intampla, atat cu echipa, cat si cu suporterii.
Dar sa le iau pe rand:

SUPORTERII - s-a dovedit de foarte multe ori ca cei care vin la stadion nu sunt suporterii lui DINAMO, sunt huligani si ar trebui exclusi de pe stadioane. Liderii galeriei nu fac NIMIC. Din pacate, am fost cu sotia de doua ori la meci, si de fiecare data a iesit cu scandal, ca sa nu mai vorbesc de injuraturi... De aceea, fac un apel la liderii galeriei: NU-I MAI LASATI SA INTRE PE HULIGANI IN TRIBUNA! NU MAI INJURATI ECHIPELE ADVERSE! HAIDETI SA NE COMPORTAM CIVILIZAT! In momentul in care toate acestea se vor intampla, voi reveni la meciuri (pana atunci, TV-ul sau netul). In situatia mea sunt multi, dar acum ne este teama ca cel de langa noi ar putea sa ne injure sau chiar, mai rau, sa ne bata. FRATILOR, TREZITI-VA! FITI CIVILIZATI!

ECHIPA: mana lu' becali se vede!!! cred ca este suficient!
Probabil ca voi primi multe injuraturi, sau probabil multi vor fi de acord cu ceea ce am scris, de aceea va rog HAIDETI SA DAM DOVADA CA SUNTEM OAMENI CIVILIZATI!
radu
in mare masura ai dreptate..dar civilizarea poporului roman nu terbuie sa inceapa de la stadion. in situatia ta sunt foarte multi si eu am aceeiasi frustare cu venitul la stadion.
Mitzi
O intrebare Domo...cand ai venit la meci...unde ai stat pe stadion?In peluza sau la tribuna?
patrascu gabriel
010.gif
cum vrei sa ne comportam civilizat daca la 10 metri de noi e un grup de spurcati care ne arata semne obscene si arunca in noi cu tot ce le sta in cale. Si eu vin la stadion cu sotia, dar daca ma simt amenintat chiar la noi acasa si ma uit mai mult sa nu-mi cada ceva in cap, atunci nu ma mai pot abtine.
FORZA DINAMO
sper sa fim deasupra spurcatilor si in teren si in tribune
Cai Lun
QUOTE(Mitzi @ 5 Apr 2006, 9:20) *
O intrebare Domo...cand ai venit la meci...unde ai stat pe stadion?In peluza sau la tribuna?

Nu te chinui degeaba.. de cand a deschis topicul asta nu a mai intrat... icon_rolleyes.gif
FarfelkugeL
Asa e !... Are dreptate.
De acum numai "Hai baietii" si "Huo adversarilor" se vor auzi...
SA FIEEE PAACE IN LUMEEEEE, PAAACE PEEE PAMAAAANT...
paddy
E cum ai pune un tigan sa se spele cu sapun gunshot.gif
Eu Paddy sef de trib ordon tuturor huliganilor sa nu mai faca scandal si sa nu mai injure suporterii adversi, incepind din etapa urmatoare veti veni imbracati in pionieri si veti cinta cintece patriotice,, si sa nu uitati cintecul adresat marelui nostru conducator "Netoiu" .........
Dute la puscarie.......
Ca e cald si bine......
Dute la puscarie.......
Ca vine si Borcea dupa tine ......
Dupa ce ca sintem o mina de oameni, acum sa punem interdictie si acelor "huligani" bangmyhead.gif pai si cine mai cinta frate, tu cu nevastata rofl.gif ....din cite am inteles eu din mesajul tau, la stadion vin numai huliganii, atunci unde sint suporterii Dinamovisti dunno.gif eu cred ca tu bati cimpii, ai vrut sa spui tu ceva, dar ai dat cu mucii in fasole ..............
Multi nu sint de acord cu ce se intimpla, dar asta nu inseamna ca toti suporterii din galerie sint huligani, ceea ce spui tu e o aberatie..... drunk.gif
MosIonRoata
Nu trebuie sa ne comportam civilizat ci Crestineste, pentru ca asta
este esenta Poporului nostru. A fi civilizat inseamna a respecta
un set de norme artificial stabilite, norme care, in general, nu sunt
in concordanta cu spiritul Poporului nostru si nici cu spiritul ariei de
cultura si spiritualitate careia noi ii apartinem.

Sanatate!
Max
verystrange.gif AMIN!
radu
vai de capul nostru..inclusiv cu religia noastra cu tot..si cu exemplele date de clericii nostri.
Cai Lun
Cred ca si polemicile religioase ar trebui interzise pe acest forum... icon_rolleyes.gif
anmini
010.gif in calitate de nevasta care merge pe stadion, l-as putea sfatui pe ''telectualul'' nostru vizitator sa-i gaseasca sotiei alte preocupari si sa ne lase pe noi, huliganii, in pace! crazy.gif
FarfelkugeL
Am ras la topciul asta cum n-am mai ras demult rofl.gif

SA FIEEE PAAAACE IN LUMEEEE, PAAACE PEEE PAMAAANT !!!

PS: MORI bECALI !
anmini
bananasmile.gif da, corect. cred ca ala e unul dintre jandarmii de la c-ta, care ne spunea sa stam cuminti pe scaune...............
Max
Domne..daca nu e nevoie de spectatori necivilizati , sa nu se mai construiasca stadioane cu tribune..
arena sa fie imprejmuita cu 10 randuri de sarma ghimpata..si doua santuri cu apa pline cu crocodili..
iar la oficiala sa fie un singur loc pt presedintele Romaniei pe un scaun suspendat , ca la tenis.
MosIonRoata
Inainte stadioanele erau pline, suporterii
incurajau echipa favorita si nu iesea niciodata scandal.
Nu s-a auzit de terenuri suspendate sau de meciuri jucate fara
spectatori. Golania de stadion a venit de la apus, si acuma tot
apusenii ne da noua lectii de buna purtare!

Sanatate!
Cavecanem
QUOTE(MosIonRoata @ 5 Apr 2006, 16:34) *
Nu trebuie sa ne comportam civilizat ci Crestineste, pentru ca asta
este esenta Poporului nostru. A fi civilizat inseamna a respecta
un set de norme artificial stabilite, norme care, in general, nu sunt
in concordanta cu spiritul Poporului nostru si nici cu spiritul ariei de
cultura si spiritualitate careia noi ii apartinem.
Sanatate!

asta e cea mai frumoasa replica pe care am citit-o vreodata pe vreun forum Dinamomania; societatea civila, civismul si normele lor rigide au aparut tocmai pentru ca spiritul ecumenic si solidaritatea spontana care articuleaza firesc orice comunitate, au murit in occidentul colonizat de imigranti si trebuia inlocuite cu ceva
Achiles
QUOTE(m@x @ 5 Apr 2006, 18:18) *
Domne..daca nu e nevoie de spectatori necivilizati , sa nu se mai construiasca stadioane cu tribune..
arena sa fie imprejmuita cu 10 randuri de sarma ghimpata..si doua santuri cu apa pline cu crocodili..
iar la oficiala sa fie un singur loc pt presedintele Romaniei pe un scaun suspendat , ca la tenis.

CARNATII ASTIA DE LA TV PE DE'O PARTE LAUDA ATMOSFERA DE PE STADIOANE , CARE CUM ZIC SI EI NU SE COMPARA
CU ATMOSFERA DE ACUM 20 DE ANI ... DAR PE DE ALTA PARTE VOR SA STAI CALM SI LINISTIT PE SCAUN , EVENTUAL DOAR SA APLAUZI -
MAI RAU CA LA PUSCARIE ...
OARE DE CE NU SE DUC LA UN SPECTACOL DE TEATRU?!

QUOTE(domocristi @ 2 Apr 2006, 21:54) *
SALUTARE LA TOTI CAINII ROSII!
Din pacate nu sunt prea fericit de ceea ce se intampla, atat cu echipa, cat si cu suporterii.
Dar sa le iau pe rand:

SUPORTERII - s-a dovedit de foarte multe ori ca cei care vin la stadion nu sunt suporterii lui DINAMO, sunt huligani si ar trebui exclusi de pe stadioane. Liderii galeriei nu fac NIMIC. Din pacate, am fost cu sotia de doua ori la meci, si de fiecare data a iesit cu scandal, ca sa nu mai vorbesc de injuraturi... De aceea, fac un apel la liderii galeriei: NU-I MAI LASATI SA INTRE PE HULIGANI IN TRIBUNA! NU MAI INJURATI ECHIPELE ADVERSE! HAIDETI SA NE COMPORTAM CIVILIZAT! In momentul in care toate acestea se vor intampla, voi reveni la meciuri (pana atunci, TV-ul sau netul). In situatia mea sunt multi, dar acum ne este teama ca cel de langa noi ar putea sa ne injure sau chiar, mai rau, sa ne bata. FRATILOR, TREZITI-VA! FITI CIVILIZATI!

ECHIPA: mana lu' becali se vede!!! cred ca este suficient!
Probabil ca voi primi multe injuraturi, sau probabil multi vor fi de acord cu ceea ce am scris, de aceea va rog HAIDETI SA DAM DOVADA CA SUNTEM OAMENI CIVILIZATI!

jura-te
daca ai fi mers cu noi la Constanta si ai fi vazut ce sa intamplat , astazi nu mai aberai in halul asta
daca ti-ai fi luat cateva bastoane pe carca fara sa faci nimik nu cred ca mai postai prostiile alea
daca ai fi vazut persoane batute si amendate fara rost , daca ai fi vazut fete bruscate si injurate nu cred ca mai aveai atitudinea asta
SI IN CAZ CA NU STII , DINAMO NU A MAI STRIGAT DE MULT INJURII GALERIILOR ADVERSE , CHIAR DACA GALERIA A FOST PROVOCATA ( VEZI CAZUL CT)
IN MECIUL DE DUMINICA ...CREDE-NE CA O SA LE DAM MULTA M*** SPURCATILOR
TU NU AI CUM SA INTELEGI ANUMITE "CHESTII"

VEZI CA MECIUL SE TRANSMITE PE TVR 1
antisteaua
Asa asa sa le dam la musetel. de abia astept sa le dau musetel si sa strig din strafundul plamanilor. sa le bagam carne in frigider. sa le dam tot musetelul din lume. moama de abia astept sa vina duminica seara. nimic nu e mai frumos decat sa-i dai lu stoia la musetel woohoo.gif woohoo.gif woohoo.gif
Ady_Dinamo-1948
GALERIA LU DINAMO NU A INCEPUT NICIODATA TOT TIMPUL AM FOST PROVOCATI ORI DE JANDARMI(VEDEM CAZU C-TA PENTRU CINE A FOST BINEINTELES UNDE AM PRIMIT CATEVA BASTOANE PE SPATE PE NEDREPT),ORI DE SPURCATI,ORI DE RESTU CA NU ARE ROST SA II SPUN PE TOTI CA TOTI INTRA IN CATEGORIA OAMENI FRUSTRATI SI ASA CA VEDETIVA DE TREABA VOASTRA ASTIA CARE,CRED,CA GALERIA LUI DINAMO E PLINA DE HULIGANI HAITA_DINAMO.gif

NU MAI AM RABDARE PANA DUMINICA SEARA LA MECI SUNT OBSEDAT DE MECIU ACESTA DABIA IL ASTEPT PENTRU CA VA FI CE-A MAI FRUMOASA ZI DIN 2006 BATE DINAMO PE SPURCATI SI APOI MERGEM beerchug.gif
anmini
of, doamne.......de-abia astept sa vina meciul.........mie chiar imi place raaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu cand se scandeaza m...steaua. bananasmile.gif chiar incerc sa-mi invat catelusa sa latre cand ii spun aceste 2 cuvinte magice............ 010.gif
antisteaua
verystrange.gif verystrange.gif 010.gif nana2.gif nana2.gif
asa este nimic nu se compara cu scandarea asta. e cel mai placut lucru din lume
STARforce
bai ratatilor si voi si inaripatii habar nu aveti ce e aia sa fi suporter, ai cui suporteri sunteti voi ma cand treaba voastra e sa stati cu m...ia in gura tot meciu si sa injurati jucatorii echipei adverse.Luati exemplu de la noi fraierilor(returu cu ciorile).In afara de ciuda si gelozie nu aveti altceva in voi.Cel mai placut lucru din lume e sa iti sustii echipa ATAT nu sa injuri>> orice puradel de pe strada poate sa injure...
Radu10mai
da...tu esti puradeu si sti... si voi nu injuratii deloc ca doar suntetii stiaua crestina....
red_dog_xxl
Pentru Steaua:
Ce exemplu dai tu... Ati jucat cu Rapid nu cu "ciorile" asa ca nu te mai da rotund ca ai
destule colturi !!!
STARforce
da dar nu cred ca galeria stelista se etaleaza in principal prin injuraturi adresate jucatorilor adversi ci prin a sustine echipa>>in schimb suporterii vostrii adora sa stea cu p...a in gura tot meciu si sa fie gelosi
Radu10mai
daca aveti guri senzuale mai spurkatule.....
STARforce
credeam ca exista personaje mai evoluate ca maidanezii, se pare ca m-am inselat>> in afara de replici de kkt altceva nu aveti aaaa ba da o echipa de toata mizeria!A mai ramas sa va certati si la conferintele de presa
f_rares
QUOTE(STARforce @ 11 Apr 2006, 13:32) *
bai ratatilor si voi si inaripatii habar nu aveti ce e aia sa fi suporter, ai cui suporteri sunteti voi ma cand treaba voastra e sa stati cu m...ia in gura tot meciu si sa injurati jucatorii echipei adverse.Luati exemplu de la noi fraierilor(returu cu ciorile).In afara de ciuda si gelozie nu aveti altceva in voi.Cel mai placut lucru din lume e sa iti sustii echipa ATAT nu sa injuri>> orice puradel de pe strada poate sa injure...

Va sustineti echipa aruncand cu scaune?
Cine se bucura injurand adversarii??Cine a strigat in Universitatzii dupa returul cu Rapid m**e Porcea, m**e Dinamo???
Rapidul??sau erau cumva jandarmii??Vorbesti ca noi injuram dar uita-te intai in curtea voastra crazy.gif
Cai Lun
STARforce, am impresia ca am depistat cateva urme de civilizatie pe la tine pe acolo, incearca sa le exploatezi mai mult, altfel iti dau ban.
STARforce
rares,omule era vorba de comportare civilizata pe stadioane, treaba nu e usor de realizat si chiar imposibila dat fiind stare de tensiune.Nici galeria voastra nu e usa de biserica din contra e chiar mai foocked up in the head.Am vrut doar sa subliniez puradeii care ii aveti pe aici si exact ca in galerie>>mai bine injura si vb aiurea decat sa isi sustina echipa favorita

Ca sa nu mai adaug carnatu care a intrat pe siteu nostru acum ca sa isi bage si sa isi scoata, marfa ati realizat mult cu asta, ramaneti in cotetz cu pureci cu tot
DarkSide
@STARForce
Tu ai fost la meci pe 23 august?
K au bagat statia de 50KW ca sa acopere injuraturile voastre din tribuna. Recunosc kestia "k trebuie" dar am fost si duminica la meci si cam galeria voastra a inceput cu "DINAMO m*** DINAMO!!!" Precizez k la ambele meciuri am stat la T1 si fix langa galeria voastra.
Ziceai de steagul capturat...mesaj offtopic...aia nu era pe stadion verystrange.gif
Cai Lun
QUOTE(STARforce @ 11 Apr 2006, 14:53) *
Ca sa nu mai adaug carnatu care a intrat pe siteu nostru acum ca sa isi bage si sa isi scoata, marfa ati realizat mult cu asta, ramaneti in cotetz cu pureci cu tot

?!

Care sula si care prefectura? Ar trebui sa ii dau eu un sut respectivului? La voi nu sunt moderatori?
STARforce
Da am fost la meci si am stat exact langa galeria si nu s-a strigat sincer, nu stiu care dintre voi a intrat pe siteu nostru si a inceput sa flood cu copilarii nu asta a fost intentia mea >> se pare ca nu exista nimic pe siteu asta, FORTZA STEAUA,
Romania STEAUA, Europa STEAUA, Oriunde STEAUA, restu stiti si voi.......
f_rares
niciodata n-o sa fie galeria usa de biserica.Dar cand castigi un meci in UEFA,te bucuri ca ai castigat,si scandezi numele jucatorilor,antrenorilor,etc.Dar nu incepi sa injuri echipa adversa.O injuri in meciul direct,sau cand castigi campionatul/cupa in dauna lor. beerchug.gif
Si n-as vrea sa incepem un joc de"galeria voastra e mai <foocked up in the head>"...
Cai Lun
QUOTE(STARforce @ 11 Apr 2006, 15:08) *
Da am fost la meci si am stat exact langa galeria si nu s-a strigat sincer, nu stiu care dintre voi a intrat pe siteu nostru si a inceput sa flood cu copilarii nu asta a fost intentia mea >> se pare ca nu exista nimic pe siteu asta, FORTZA STEAUA,
Romania STEAUA, Europa STEAUA, Oriunde STEAUA, restu stiti si voi.......

rofl.gif auzi... da' pe net nu sunteti? Ca am inteles, sunteti peste toate, peste tot, peste Pantelimoooooooooooon! rofl.gif In aer, in apa, tot ce misca-n tara asta, raul.. ramul....SDRAM-ul...DDRAM-ul... RDRAM-ul.... rofl.gif
DarkSide
rofl.gifrofl.gifrofl.gifrofl.gifrofl.gifrofl.gifrofl.gif
Bine Cai Lun...cred k tb sa-i cumparam ACELUI stelist o mare sticla de tarie la sfasitul returului...de necazul lui...sau... mai bine o bem noi:offtopic:
CrYsTy * Ptm
MANCAMEATI păstîrnacul DE SPURCATI STAU DE 10 ANI IN PANTELIMON SI LA FIECARE MECI STEAUA DINAMO SAU DINAMO STEAUA VA E FRICA SA IESITI CU FULARELE DE GAT MANCAVAR CANCERU DE TARANI OBOSITI PUTE JEGU PE VOI
anmini
verystrange.gif cai lun, sa nu-i dai nimic,plssssssssss. prea suna frumos. 010.gif 010.gif 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.