Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fan Club DINAMO in Brasov!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
DogBv
Fac apel la toti cainii din Brasov: haideti sa ne organizam intr-un fan club in Brasov. Ma ocup eu de toate actele necesare, de toata alergatura pana ies formele legale si de restul mai vedem. Am vb cu dinamovisti brasoveni stabiliti in Bucuresti. Avem si suportul lor, fiind mai aproape de club.
Vedeti si voi ce greu gasim un fular, o esarfa, revista clubului sau orice alt material inscriptionat cu numale Dinamo. Ca si fan club, vom avea acces mult mai usor la toate aceste materiale (sustine clubul promovarea lor di distribuirea lor).

Astept propunerile si inscrierile voastre la mail: dogbv77@yahoo.com
LAZIO
K lumea initizativa! beerchug.gif
Dinamo ar trebui sa aiba fan-cluburi in toate orasele din tzara si suporteri organizatzi! thumb.gif
shushureddog
Măi nene să ai nervii tari şi să nu renunţi. Şi eu cu un amic am făcut fan-clubul din Oradea. Asta cu materialele la reducere si acces uşor... poveşti. Oricum e bine să fiţi un grup ca noi!
red_dog997
Haideti!!Ma bag si eu,ca trec des prin Brasov!!Si mai am eu cativa dinamovisti aici care vor sa se-nscrie!!Pe bune.ca prin zona asta nu gasesc asa ceva!!
red_dog 4 ever
In c-ta cred ca nu se pune problema despre asa ceva nu?
FarfelkugeL
De ce nu ?
red_dog997
010.gif Cred ca nu stii ce vorbesti,in CTA e plin de DINAMOVISTI,cred ca Cta,e o a doua patrie a Dinamovistilor,am fost acolo,si numa' de Dinamo aud,si asta numa' de bine!!

Mi-ar place mie sa fie aici atati dinamovisti cati sunt in CTA!!Cred ca in CTA e nevoie de asa ceva!!!Dar sa nu uitam si de BV!! HAITA_DINAMO.gif
Nexus
@red_dog997 :Am fost in Balan si nu am vazut nici un dinamovist pe acolo.Erau numai zdelisti infocatzi.Cam cati dinamovisti sunt in Balan?
DogBv
O sa iasa pana la urma ceva in Brasov...sambata ne-am intalnit vreo 20 de caini si am vazut meciul cu Iasul si am avut cateva discutii cu privire la asta.
Duminica venim la Bucuresti ! La ora 13:15 e intalnirea in Gara Brasov. Aviz si celor din imprejurimi, si chiar spurkatilor! (va asteptam in gara...n-ati fi primii care nu ajungeti la bucuresti la meci...)

Pt toti care aveti posibilitati: incercati fiecare in orasul vostru sa va organizati si juridic. Este mai bine, esti vazut altfel ca "membru in fan club x sau y". Si in + motiv de inchis gura spurkatilor, care nici la nivel de bucuresti nu au forma juridica de liga a suporterilor...sa nu mai vorbim de alte orase!!! Va pun la dispozitie pt cei interesati toata legislatia cu privire la infiintarea fan clubului. Trimiteti mail la dogbv77@yahoo.com si o veti avea.
red_dog 4 ever
@red_dog997:Daca si c-ta e a doua patrie a dinamovistilor sau ca e plina de dinamovisti cred ca esti venit de pe alta planeta
comi_mica
Vreau si eu la meci bigcry.gif si mai vreau si in fan club Dinamo in Bv... HAITA_DINAMO.gif
reddogforever84
Felicitari pt ceea ce faceti in Bv . HAITA_DINAMO.gif

Si putin offtopic : Unul din orasele cu cei mai multi dinamovisti vazut de mine e Tulcea . Multi tineri cu tricouri si fulare in insemnele clubului . Chiar am ramas impresionat thumb.gif
DogBv
Revin:

Toti cainii interesati, DUMINICA, 09.04.2006, ora 13:15, Gara Brasov incolonati pentru deplasarea la bucuresti in vederea meciului cu sTeaua. Avem un tren (aviar, ce-i drept!) la 14:15.
Aviz si spurkatilor: veniti si voi sa incercati sa ne opriti. Prima statie pt noi si ultima pt voi: Predeal!

Despre FanClub vom discuta mai multe in deplasarea asta. Trebuie sa fie 3 caini adevarati care vor sa faca ceva in orasul asta pt DINAMO (si nu numai!)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.