Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo - peste 10 ani
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
Myhay_Dinamo
QUOTE(m@x @ 30 Mar 2006, 22:02) *
Bai nene..vine sfarsitul lumii si mataluta deja ai viziuni despre viitorul lui Dinamo.. dea Domnu' sanatate s'apucam inca 10 ani si mai vb.

verystrange.gif Ba m@x de ce te prostesti? bananasmile.gif busted_blue.gif

Ce am spus mai sus e valabil si pentru dennis_reddog! verystrange.gif
perovalenciano
Pests 10 ani? As da orice sa sa avem o mare bucurie ,sa avem un stadion, sa nu mai fim tinta atator ironii. Ce gol a marcat Messi in poarta Sevilliei!!!! Oare cand o sa avem si noi asa un jucator??
scrum_in_ochi
Incerc si eu o versiune mai optimista :)
Convins de scandarile suporterilor Tiriac decide sa cumpere pachetul majoritar .Toate "javrele" care sunt acum la club pleaca(atat jucatori cat si conducatori) iar mai departe va las pe voi sa visati :)
Raikkonen

Dinamo Peste 10 ani ---> La un meci... verystrange.gif
MosIonRoata
Nu stiu ce va fi peste 10 ani la Dinamo dar stiu ce va fi peste 10 ani in fotbalul mondial.

Ca sa nu fie discriminare fiecare echipa va fi formata din sase jucatori si ,atentie, cinci
jucatoare - deja Grigoras a zis ca la Otelul pot juca si jucatoare ca el nu face discriminare
dupa sex....

In tribune va fi prezent si grupul suporterilor "gay" care pe linga steagurile cluburilor
vor arbora si steagul lor balos cu toate culorile spectrului...cine va avea ceva de zis
va fi umflat de jandarmi, batut, dat pe mina justitiei si aruncat in temnita.

E democratie, nu?
cosmin targoviste
Dinamo peste 10 ani va fi la fel de nebuna ca Dinamo de azi.
DJVALY
pai sa ne vedem peste 10 ani la un pahar de vb si iti voi da raspunsul cu siguranta atunci
Morpheuss
QUOTE(dennis_reddog @ 25 Aug 2007, 18:20) *
Se poate contura o imagine dupa meciul cu Lazio.E groaznic,parca totul ar depinde de meciul cu Lazio

icon_rolleyes.gif Ete ce am ajuns...
matador
" Tu gandesti cand spui o asemenea enormitate??? banned.gif "
"

cosmine,sincer regret dar pare mai plauzibila ultima varianta din punctul meu de vedere decat domnisoare,uefa champions league etc...nu va fi o desfiintare propriu-zisa,ci una inceputa inca din 1992:echipe vandute actionari incompetenti/mafioti etc. este desfiintarea mediocritatii,iar numai un miracol ne poate salva.in 10 ani astept acet miracol!!
redmania
@afterd

multe din nebuniile alea scrise pe 27 Sep 2006, 4:11 s-au adeverit ... cu mici inexactitati dar totusi se aseamana foarte bine anul 2007 cu ce ai zis tu acolo :(
matador
QUOTE(dennis_reddog @ 25 Aug 2007, 18:20) *
Se zvoneste ca in 2012 e sfarsitul lumii icon_rolleyes.gif Asa ca peste 10 ani nu prea o sa mai fim.Se poate contura o imagine dupa meciul cu Lazio.E groaznic,parca totul ar depinde de meciul cu Lazio si asta ma sperie...Sper sa fie bine.Revin cu o postare marti noapte tongue.gif Dupa meci doglaugh.gif

2012: derby-ul Dinamo-AS Telemeaua(fosta cca,steaua,fc Carlanul) este intrerupt de de un cutremur de 12 grade pe scara Richter...comisia de disciplina a decisrejucarea meciuluide la scorul de 2-0 pentru dinamo pe lumea cealalta
Morpheuss
010.gif N-am scos eu teoria, cauta peste tot anul 2012 si o sa vezi...Foarte ciudat, insa de AS Telemeaua n-am citit nimic icon_redface.gif
cosmin targoviste
De vreo 8 ani tot vine sfarsitul lumii...

10 ianuarie 2018-Echipa Dinamo s-a reunit astazi,avandu-l ca antrenor pe Florentin Petre.Dupa un tur senzational,terminat la 19 puncte in fata rivalei de moarte AS Telemeaua(vorba lui matador),echipa lui Peter asteapta returul relaxata la adapostul acestui avantaj.Dupa victoria zdrobitoare din ghena,scor 5-1,Cainii promit specatacol si in Stefan Cel Mare!
Morpheuss
Oamenii sunt preocupati de sfarsit de sute de ani...

Eu vad asa : 15 decembrie 2012 : Ca urmare a victoriei cu Real Madrid de pe teren propriu ( faimosul stadion "Florea Dumitrache",denumit <<bijuteria estului>>, construit in 2010 ) , Dinamo termina grupa de Champions League neinvinsa, fapt care il multumeste pe actionarul principal, Ion Tiriac .
19 decembrie 2012 : Dinamo incheie turul de campionat pe primul loc, avand 14 puncte in fata echipei antrenata de jiji, fc sfanta steaua crestina .
21 decembrie 2012 : rip.gif

verystrange.gif
The Game
Continui si eu de la cosmin.
Iunie 2018 - Dupa un campionat dominat de la un capat la altul, Dinamo iese campioana fiind direct calificata in Champions League.
Decembrie 2018 - Dinamo termina grupa pe ultimul loc in grupa, fiind umilita de Man United acasa cu un zdrobitor 5-1.
Ianuarie 2018 - Nemultumit de antrenorul Florentin Petre, Ion Tiriac decide sa il numeasca antrenor principal pe Gabrieeeeeeeeeeeel Bostinaaaaaaa. 010.gif
Va urma.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.