Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo - peste 10 ani
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
st_an
cum vedeti/vreti clubul peste 10 ani? campionat, europa, conducerea, valoarea jucatorilor care vor veni...orice.
spuneti-va parerile, gandurile, sperantele sau ideile la cum vreti sa arate FC Dinamo Bucuresti in 2016!

P.S. va rog fara(prea multe) ironii legate de conducere, fiindca imi dau seama ca acesta va fi primul punct abordat.
MosIonRoata
Avand in vedere lupta impotriva discriminarii pe care o duc FIFA si UEFA,
peste 10 ani cinci jucatori din fiecare echipa vor fi de fapt jucatoare.
Poate nu va vine sa credeti, dar acest sistem se experimenteaza deja in SUA
in cadrul campionatelor de amatori organizate de universitati. Daca ne
gandim bine, inceputul a fost deja facut pentru ca la unele meciuri
importante federatiile au delegat deja la centru arbitre, nu arbitri.
Nici macar pe maidan nu o sa ne dea astia voie sa jucam intre noi ca cica e discriminare
si rasism, si o sa vina jandarmii sa dea cu bulanele in cap!
Noua ordine e pusa pe fapte mari!

Sanatate!
st_an
hmmm. MosIoane ca deobicei esti off topic... vorbim de dinamo aic, nu de fotbalul cu domnisoare sau ce spui tu. dinamo peste 10 ani, nu fotbalul.

ok tovarski?
MosIonRoata
Pai io chiar la asta ma refeream: la Divizia A, la Liga Campionilor si la Cupa UEFA.
Peste zece ani orice echipa angrenata in aceste competitii va fi obligata de
FIFA si UEFA sa aiba in permanenta in teren cinci jucatoare pentru a
se combate in acest mod discriminarea intre barbati si femei. O sa vedeti voi ca
si Dinamo si A.C.Milan si Bayern si Liverpool vor incepe sa aiba in componenta lor
si jucatoare pentru o mai mare diversitate si toleranta in Fotbal. Pare de
neconceput acum , dar astfel de experimente se afla in curs de desfasurare iar
organizatiile internationale par puse pe fapte mari.

Sanatate!
reddogforever84
Jucatoare in nici un caz icon_lol.gif Sa nu uitam ca in ziua de azi fotbalul inseamna bani si in tari ca Romania nu cred ca se va risca sa se scada randamentul unei echipe .
Iar Dinamo , Div A , cred ca se vor imbunatati la nivel de conducere (cu Fl. Petre ca presedinte e si normal ) , deoarece toti cei ce baga bani incep sa aiba si anumite pretentii de la jocul echipei lor . La nivel de jucatori sa speram ca antrenorul ( Ando ,bineinteles thumb.gif ) va avea de unde alege ( ca vorba aia .. Tiriac baga bani ..beerchug.gif ) . Asa ca nu ne ramane decat sa ne gandim la titlul cu nr 28 HAITA_DINAMO.gif

Pesimist mai sunt... icon_lol.gif
radu
cred ca 10 ani e deja mult..noi nu stim ce facem la vara.
"valoarea jucatorilor ce vor veni"..ne spui tu vreo 2 sa ii analizam?
un topic nascut mort..
sorry dar asta e..ai fost tratat ca atare.
Max
Bai nene..vine sfarsitul lumii si mataluta deja ai viziuni despre viitorul lui Dinamo.. dea Domnu' sanatate s'apucam inca 10 ani si mai vb.
st_an
@ m@x stai linistit ca nu vine nici un sfarsit. vor veni vremuri mai bune. mult mai bune, vei vedea
@ radu cand am spus "valoarea jucatorilor ce vor veni" nu ma refeream la niste cazuri anume, ci doar incercam sa detaliez intrebarea: cum vedeti Dinamo peste 10 ani? capische?

dar voi sunteti prea "optimisti" si nici macar nu vedeti Dinamo peste 3-4 luni...asa ca nu e adresata voua intrebarea.
e adresata celor cu o viziune muuuult mai larga de 3-4 luni!
Raikkonen
Tare faza cu femeile icon_lol.gif
Nu, nu va fi asa, aiurea gandirea, asta nu inseamna ca nu se va promova odata fotbalul feminin asta e altceva.
Orice sport e impartit in 2 categorii masculin si feminin, capabilitatile sunt diferite intre sexe nu se pot combina decat la misto gen dublu mixt la tenis...icon_lol.gif
MosIonRoata
Mai Suomi, nu-ti pune mir inselator pe suflet
cu fotbalu' feminin: la masculin au aparut
arbitre chiar la meciuri importante. Daca au aparut
arbitre, vor aparea si jucatoare. Asta e pasul urmator.
Mai intai la nivelurile mai mici si pe urma la toate nivelurile.
Fiecare echipa de fotbal va trebui sa aiba in componenta
cinci straini, cinci femei, etc...
Asa zice FIFA si nimeni nu se va putea opune.
Lupta impotriva discriminarii a intrat in epoca marilor
victorii...

Sanatate!
Ratacitu
Viitorul la Dinamo peste 10 ani ( daca mai exista clubul in ritmul in care este condus) este extrem de sumbru.

Odata cu intrarea in UE nu se va mai putea face minarii si daca este trat ca un club pe actiuni Dinamo nu are practic mai nimic.

Are un prestigiu fantastic, o marca relativ cunoscuta in Europa o masa de suporteri considerabila, probabil cam 25-30% din populatia Romaniei, dar cam atit.

Din pacate,
nu avem un teren propriu, nu avem nici macar un contract de inchiriere de 30-50 de ani al stadionului.

Nu avem jucatori proprii de valoare, majoritatea sunt imprumutati sau apartin intr-un procent foarte mare unor asa-zisi investitori, deci nu reprezinta un mijloc de venit consistent pt club.

Printr-un management defectuos, bazat pe interese proprii ale lui becali, netoiu si borcea de a-si vinde jucatorii proprii clubului Dinamo, nu mai avem o politica corecta de dezvoltare a copiilor si juniorilor, sa ne creem o resursa de jucatori, ceea ce forteaza clubul de a se baza in totalitate pe cumpararea de jucatori.

Nu exista o strategie de dezvoltare a clubului pe termen lung.

Nu exista o stabilitate in cadrul clubului, antrenorii sunt schimbati ca pe ciorapi dupa moftul fiecarui necioplit.

Jucatorii au ajuns mai presus decit antrenorii, ei isi comanda antrenamentele technico-tactice, cantonamentul, masa etc. Clubul a ajuns sa nu mai aibe nevoie de un antrenor ci de UN SCLAV AL CONDUCERII SI JUCATORILOR.

Sa raspund la intrebarea ta Unde va fi Dinamo peste 10 ani?

Cu o extraordinara tristetze in ritmul asta IN ISTORIE CA UN FOST MARE CLUB SI ECHIPA A ROMANIEI.
st_an
"Cu o extraordinara tristetze in ritmul asta IN ISTORIE CA UN FOST MARE CLUB SI ECHIPA A ROMANIEI."

Ratacitu nu cred ca se v-a ajunge la asa ceva. Esti cam pesimist. Nimeni nu v-a lasa un brand ca Dinamo sa se duca de rapa.
Asa ca fiti mai optimisti oameni buni! Ne asteapta vreumuri frumoase!
Ratacitu
As vrea prietene dar ce vezi tu pozitiv la Dinamo?

Din 1990 cind a venit HANDICAPATUL DE ianul, cu cretinii de becali apoi borcea si netoiu si au vindut o extraordinara echipa pt interese proprii, unde am ajuns?

Sunt 16 ani de durere si tristetze pa care ne-o impunem prin pastrarea unei conduceri handicapate !

Am mai scris pe aici CEL MAI MARE DUSMAN AL LUI DINAMO sunt persoanele din conducere badea, borcea, netoiu si pina mai recent becali.
st_an
"Am mai scris pe aici CEL MAI MARE DUSMAN AL LUI DINAMO sunt persoanele din conducere badea, borcea, netoiu si pina mai recent becali."

corect! astia sunt dusmani dar acestia vor disparea in curand. sau isi vor da seama ca singurul mod prin care pot face mai multi bani esta ca Dinamo sa faca performanta.

te asteptam nea' Tiriac!
f_rares
crezi ca o sa plece actionarii astia in urmatorii ani??tre' sa-si umple buzunarele bine de tot pana sa plece...
sau ar mai fi o varianta.Sa apara un om bogat care sa fie de accord sa cumpere tot clubul!!Sa le dea bani la totzi si sa plece de aici,si sa ramana doar acel patron(cineva gen Abramovici,care ar avea multzi bani).
st_an
gen Abramovici? neah..
ti-am spus: eu ma multumesc si cu nea Tiriac! vino nea Tiriac!
valy74
Peste 10 ani (desi vreau ca acest lucru sa se intample mult mai devreme),VREAU ca Dinamo sa fie cel mai puternic club din tara, cu rezultate foarte bune atat in campionatul intern cat si in cupele europene, dar cu asa conducere (scuze dar nu ma pot abtine) il VAD ingropat in mocirla mediocritatii! Asta e parerea mea! 251.gif
Ratacitu
@St-an

Apropos, care e scopul deschiderii acestui topic?

Pentru ca vad ca tot faci interventii de un fel de moderator fara a spune de fapt nimic?

Sau numai asa sa batem apa-n piua si sa facem postari pe forum?
st_an
neah. nu fac interventii de moderator. doar incerc sa dezvolt un dialog(suntem pe un FORUM) pe aceasta tema.
am vazut ca lumea nu prea posteaza si am intrat in vorba cu unii, cu altii, ca doar am dreptul si eu si ceilalti la o opinie, referitoare la ce a postat un alt membru. chiar ma intereseaza sa aflu ce pareri au unii despre viitorul lui dinamo. sincer

lamurit?
red_dog997
In orice caz, nu cred ca va mai exista nici un om dintre cei rezenti astazi, iar Presedinte,Jucatori, vor fii cu totul altii!

Vom uita de Becali, si alte episoade, sau vor incepe altele mai urate, sau mai frumoase!Cred, totusi, ca pana la urma, Dinamo va avea un viitor mare peste zece ani!

Sincer nu vad cum ar putea Dinamo sa decada in urmatorii zece ani!Dinamo este prea puternica, pentru ca sa decada in urmatorii ani, asha ca sa ne asteptam la din ce in ce mai bine!

Eu, personal il vad pe Florentin Petre, ca antrenor, iar pe fiul sau, ca jucator!!...........parerea mea!

Mai stiti, cum se tot aude c-o sa avem si echipa de femei, poate o sa joace si alea-n Champion's league, asta daca exista asha ceva la fotbalul feminin!Eu nu am auzit!

S-a inceput un proiect la Dinamo de selectie a fetelor!
MosIonRoata
" S-a inceput un proiect la Dinamo de selectie a fetelor!"

Ura! Abia astept sa se inacaiere ultrasii la un meci da femei.

E ca-n bacu' ala cu Bula :
"Asta ne mai lipsea! Acum avem de toate!"

Sanatate!
reddog_lorry
in 10 ani,dinamo va vea un loc foarte bun intre cei mai buni............................................................................
.............. HAITA_DINAMO.gif

in 10 ani,dinamo va vea un loc foarte bun intre cei mai buni............................................................................
.............. HAITA_DINAMO.gif
biancap78
[color=#FF0000] Frumos, cred. Greu de zis, insa eu o vad o fortza in Champions League. ofortza de care atunci cand va auzi Barcelona de Dinamo va fugi mancand pamantul. HAITA_DINAMO.gif
SNapy
Cum sa stim cum o sa fie Dinamo peste 10 ani daca actionarii raman.Azi spun ca nu vinde nici un jucator si maine vezi ca primul 11 este vandut la echipe care nu au nici o valoare in Europa .Dar daca vin niste actionari care se tin de cuvant eu spun ca o sa spulberam tot in campionat .In Europa in fiecare an o sa ajungem in grupe si cu putin noroc o sa trecem si de grupe.

Ce vreau sa spun ca Dinamo depinde acuma in mare parte de actionari.Daca acestia(sau care vor mai veni) is oameni cu cap Dinamo poate sa ajunga foarte departe in Europa
dudu1961
GREA intrebare maestre !NOI nu stim ; noi ca persoane unde vom fi si ce vom face :cu tot ce se intimpla in lumea asta dar un club de fotbal care isi schimba patroni ca pe ciorapi (uitati-va la englezi ) .DAR sa revenim la Dinamo ;la ce sper eu ;__ca vor avea numele scris pe tricou _____ca vor avea STADION ACOPERIT _____ca vom fi cistigat si noi o cupa europeana ______ca voi avea si eu 2-3 actiuni la club_____ca "Piticu" va fi ori actionar ori antrenor la Dinamo.Nu mai stiu acum daca imi mai aduc aminte revin.
Wlad_red_dog
ACTIONARI ascultati aici. DACA, deci numai si numai DACA nu mai vindeti jucatori si nu mai furati de la club vom ajunge in 10 ani mai sus decat steaua si vom ajunge f. departe in CL.
red&white
Daca nu se vor mai vinde jucatori pe banda rulanta Dinamo va fi cu siguranta o FORTA A EUROPEI HAITA_DINAMO.gif
edy
Eu sper ca macar in 10 ani sa avem un stadion apt pentru normele UCL si daca intram anul asta in liga o sa fie un obiectiv mai usor de realizat! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
reddog88
In urmatorii 10 ani fc Dinamo cred ca se va desfinta datorita actionariilor care sunt ca niste capuse,strica reputatia clubului,vand toti jucatori care sunt peste media campionatului si sunt interesati doar de propriile lor conturi HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Tu gandesti cand spui o asemenea enormitate??? banned.gif
reddog88
De la HAITA_DINAMO.gif actionarii de la fc Dinamo,ne putem astepta la orice, chiar si cu desfintarea cea ce e putin probabil,dar nu se stie ce le poate capu.
bogdy_pc
17 titluri la noi, 23 la spurcati :-?

peste 10 ani vad 27 la Dinamo si tot 23 la spurcati HAITA_DINAMO.gif
afterd
AfterD™

nene scenarii pozitive putem sa facem o mie .. hai sa vedem cum ar arata versiunea mai intunecata pe 5-6 ani ( sau doar realista? ) :

- Aprilie 2007. Cu un avans de 14 puncte si numai 4 etape ramase Dinamo este deja campioana.
- Mai 2007. Celtic Glasgow castiga CL. Ca urmare Dinamo va juca in turul III preliminar.
- Iulie 2007. Claudiu Niculescu pleaca pe 700.000 $ la Trabzonspor , Ropotan la Palermo (850.000 $) iar Moti la Spartak Moscova (1.100.000 $) . De asemenea deranjati de remarci rasiste venite din tribuna in urma catorva jocuri mai slabe ale lui Blay , atat Ze Kalanga cat si Blay isi reziliaza contractele cu Dinamo. In locul acestora sun adusi Gurita - Farul (150.000$), Alin Stoica ( liber de contract) , Croitoru -Vaslui (final de contract) , Giani Kirita (final de contract) precum si un fundas togolez care in ultimul sezon a evoluat in liga a 2-a din Cipru.
-August 2007. Se reuseste imprumutul pe un sezon al lui Lobont de la Fiorentina; la tragerea la sorti Dinamo cade cu AS Roma. In tur Dinamo castiga cu 1-0 (Danciulescu '25) si mai rateaza un penalty prin Alin Stoica. Returul e decis de doua iesiri aiurea pe centrari ale lui Lobont si o pasa data gresit inapoi de Croitoru (De Rossi '42 , '61 ; Mancini '82).Rednic isi da demisia. In locul sau este numit Dan Petrescu.
-Septembrie 2007. Ca urmare a 3 infrangeri in primele 3 etape si la presiunea suporterilor ce acuza trecutul stelist al Bursucului ,acesta isi da demisia; un scandal intre actionari se soldeaza cu plecarea lui Cristi Borcea.Noul antrenor este Cristiano Bergodi.
-Ianuarie 2008. Doar pe locul 5 in camponat si eliminata cu 0 puncte din grupele cupei UEFA, Dinamo il aduce in locul lui Bergodi pe Ion Marin.
-Iunie 2008. Dinamo termina campionatul pe locul 5 cu 85 de goluri marcate si 73 primite.
-Iulie 2008. Danciulescu pleaca la o echipa din Azerbaidjan pe un contract de 400.000$/an , Ganea se retrage iar Cristea pleaca la Poli Timisoara la schimb cu Grigorie si Andrei Cristea.Dinamo este eliminata din intertoto de Villareal( 0-0 si 1-2 ). In returul de la Villareal pentru Dinamo au evoluat :Matache-Mihut,Goian,R.Stefan,Pulhac ( Pascovici ' 81) - A. Stoica(D. Serban '46), Margaritescu, Croitoru , C. Munteanu -Andrei Cristea (Gurita ' 76), L. Ganea.
-August 2008. R.Stefan pleaca la Whigan Athletic (800.000$),Margaritescu la Dinamo Zagreb (500.000$).Vin Alexa (contract reziliat cu Poli), Alin Chita - Arges(100.000 $), Bogdan Mara (liber de contract) , si Sapunaru (imprumut pe un sezon de la Dnepr ).La protestele suporterilor privind vanzarea lui R. Stefan , N. Badea declara ca nu intelege nemutumirile acestora ,intrucat in aceasta vara au plecat 4 jucatori si au venit 6, toti de valoare.
-Octombrie 2008. Este adus antrenor Dorinel Munteanu care demisioneaza dupa numai 2 saptamani datorita presiunilor facute de actionari asupra sa pentru a-i folosi ca titulari pe Mara si A.Stoica. In locul sau vine Cornel Talnar.
-Februarie 2009. Se finalizeaza transformarea in societate pe actiuni. In mai putin de 2 luni aproape toti actionarii se retrag ,vanzandu-si pachetele de actiuni lui Nicolae Badea. In aprilie structura actionariatului arata astfel : N. Badea 62 % , Super Football Development Ltd. (un offshore din Cipru) 27 % , Cornel Dinu 10.5 % , altii 0.5 %
-Mai 2009. Sub interimatul lui Cornel Dinu pentru ultimele 3 etape, Dinamo termina campionatul pe locul 8.
-August 2009. Cel mai important transfer al verii este L. Ganea la Arsenal pentru 4.000.000$ . In presa britanca se vehiculeaza suma de 8.500.000 $ .Tunarii nu infirma. Intr-un comunicat al clubului londonez se anunta doar ca suma de transfer este subiect al uei clauze de confidentialitate din contract , clauza ceruta in mod expres de partea romana.Achizitiile facute de Dinamo ating un record de 1.400.000 $, din care putem mentiona aducerea lui Balba de la Poli Iasi pt. 800.000 $
-Octombrie 2009. Sub bagheta lui Cornel Dinu, Dinamo inregistreaza un parcurs record cu 12 victorii in primele 12 meciuri din campionat. Intr-o conferinta de presa Nicolae Badea anunta ca in 2010 se vor demara lucrarile la un nou stadion in zona Baneasa,terenul necesar constructiei fiind deja donat de M.A.I. . La numai o saptamana gașca slugilor proaste prezinta o cerere pentru o autorizatie de constructie a unui mall pe exact aelasi amplasament ca si viitorul stadion ,depusa la Primaria Capitalei de Super Football Development Ltd. ( firma ce detine 27% din actiunile Dinamo).
-Noiembrie 2009. Gigi Becali castiga alegerile prezidentiale. Ministrii liberali din guvernul PSD-PNL format in 2008 isi dau demisia. Se formeaza un nou guvern PNG - PSD - PRM.
-Iunie 2010. In urma unor arbitraje scandaloase Dinamo termina campionatul pe locul 2 , la 2 puncte in urma Stelei, obtinand totusi dreptul de a juca in turul 3 preliminar al CL
-Iulie 2010. Ca urmare a invadarii Republicii Moldova de catre Romania , tara noastra este exclusa din UE si i se impune un embargou total prin rezolutia 2116 a consiliului de securitate al ONU. FIFA si UEFA exclud si ele din toate competitiile atat echipa nationala cat si echipele de club.
-August 2010. Dupa un scandal financiar de proportii Dinamo este retrogradata in Divizia C la cererea ministrului de finante Valeriu Argaseala si a procurorului general al Romaniei, Ion Dolanescu. De asemenea , reclamand neplata obligatiilor pentru chiria bazei din Stefan cel Mare , ministrul de interne Catalin Smarandescu interzice clubului Dinamo sa mai foloseasca stadionul. Fata in fata cu spectrul diviziei C mai toti jucatorii aleg sa plece la alte cluburi.
-Septembrie 2010. Ca urmare a scandalului mall-ul declansat de gașca slugilor proaste , Nicolae Badea este condamnat la 6 ani de inchisoare. Se demonstreaza ca offshoreul cipriot Super Football Development Ltd. ce detinea 27 % din Dinamo si caruia Dinamo ii cedase in secret terenul donat de M.A.I. pentru un nou stadion apartinea lui Badea si lui Dumitru Dragomir . Totusi acesta din urma , devenit ministru al sportului, este exonerat dupa ce prezinta un act prin care ii vanduse din 2008 bossului dinamovist partea sa de actiuni la Super Football Development Ltd. Badea isi contesta semnatura de pe act dar tribunalul decide ca nu este necesara o expertiza grafologica.
-Octombrie 2010. Nicolae Badea ii vinde pachetul majoritar deactiuni la Dinamo lui Gheorghe Netoiu.
-Iunie 2011. Jucand pe stadionul de la Otopeni ,Dinamo promoveaza in divizia B.
-Iunie 2012. Cu un lot format in proportie de 90 % din tineri promitatori crescuti in curtea proprie Dinamo promoveaza in Divizia A.
- Iulie 2012. Gheorghe Netoiu vinde pachetul majoritar de actiuni lui Ioan Becali. Netoiu pleaca si cu 14 jucatori din lotul cu care s-a obtinut promovarea, ale caror contracte ii apartin. Antrenorul Cornel Dinu si secundul sau Florentin Petre sunt demisi de noul patron. Dinu isi vinde si cele 10.5 % din actiuni catre proaspat retrasul din politica Adrian Nastase care declara ca e dinamovist de mic si ca impreuna cu Ioan Becali vrea sa construiasca un club de talie europeana.
-August 2012. Noul patron Ioan Becali reuseste cateva transferuri de marca : Lobont , Rosu , Pancu , Marius Niculae, Vlad Munteanu. Atunci cand o jurnalista ii atrage atentia ca media de varsta a celor adusi la Dinamo este de 34 de ani, Giovani isi iese din fire si intre doua explicatii despre importanta talentului si neimportanta varstei o ameninta pe jurnalista cu un viol in grup.
-Septembrie 2012. In sfarsit tensiunea ia sfarsit. Este anuntat numele noului antrenor al lui Dinamo. Aaaaadriaaannn Mutuuuuu!

CORTINA
©AfterD 2006
ScorpyoN
afterd, ai o viziune neagra crazysanta.gif , desi este o gluma verystrange.gif crazy.gif
bogdy_pc
cata imaginatie icon_lol.gif
reddog88
Omul si-a exprimat parerea,trebuie sa respectam asta si sa speram ca nu se va intampla asta,actionarii cred ca vor fii linsati,tot raul spre bine
HAITA_DINAMO.gif
afterd
Nici eu nu cred ca se va intampla asta ... era un fel de worst case scenario ... la noapte o sa postez si unul pozitiv :)
reddog88
Nici in visele cele mai groaznice nu as visa asa ceva dar cu mafia din conducerea lui Dinamo orice e posibil
RED75
QUOTE(afterd @ 27 Sep 2006, 5:11) *
.....
- Iulie 2012. Gheorghe Netoiu vinde pachetul majoritar de actiuni lui Ioan Becali. Netoiu pleaca si cu 14 jucatori din lotul cu care s-a obtinut promovarea, ale caror contracte ii apartin. Antrenorul Cornel Dinu si secundul sau Florentin Petre sunt demisi de noul patron. Dinu isi vinde si cele 10.5 % din actiuni catre proaspat retrasul din politica Adrian Nastase care declara ca e dinamovist de mic si ca impreuna cu Ioan Becali vrea sa construiasca un club de talie europeana.
-August 2012. Noul patron Ioan Becali reuseste cateva transferuri de marca : Lobont , Rosu , Pancu , Marius Niculae, Vlad Munteanu. Atunci cand o jurnalista ii atrage atentia ca media de varsta a celor adusi la Dinamo este de 34 de ani, Giovani isi iese din fire si intre doua explicatii despre importanta talentului si neimportanta varstei o ameninta pe jurnalista cu un viol in grup.
-Septembrie 2012. In sfarsit tensiunea ia sfarsit. Este anuntat numele noului antrenor al lui Dinamo. Aaaaadriaaannn Mutuuuuu!

©AfterD 2006

Am gasit si un final cu happy-end pentru povestea lui AfterD 010.gif

-Decembrie 2013. Presedintele tarii, George Becali, suparat de excluderea Romaniei din UE, se sfatuieste cu preasfintia sa, noul patriarh Iordanescu, si hotaraste o riposta la atitudinea sfidatoare a capitalistilor prin infiintarea unui mega-club crestin de fotbal care sa castige toate trofeele europene.
Noul club infiintat prin decret prezidential, se formeaza prin fuzionarea echipelor Steaua, Dinamo si Rapid si va disputa partidele pe un stadion modern construit in spatele Mitropoliei.
Opozitia fanilor este inlaturata printr-o campanie de presa condusa de Ovidiu Ioanitoaia si Florin Calinescu si de faptul ca noul club reuseste sa castige Cupa UEFA invingand in finala formatia Dinamo Kiev, a carui patron tocmai castigase concesiunea asupra resurselor petroliere ale Romaniei. thumb.gif

Si pentru ca totusi nu este un happy end as mai adauga:

-Iunie 2014. Avionul care se intoarce cu delegatia prezidentiala si echipa castigatoare a cupei UEFA explodeaza in aer la intoarcerea in tara. Atentatul este revendicat de o organizatie islamica, dar circula zvonuri ca teroristii au fost finantati de o firma de butelii cu sediul in Bucuresti. In urma catastrofei primul ministru mihaela Stoica are un moment de luciditate si decide reinfiintarea cluburilor Dinamo, Steaua si Rapid, dar apoi isi pierde definitiv mintile si este inchis intr-un sanatoriu unde isi petrece restul vietii cantand imnuri dedicate lui Jiji Becali.
drunk.gif
reddog88
Mai bine ar exploda in avionu' spurcatiilor,alta fericire mai mare nu as avea. HAITA_DINAMO.gif
edy
@...afterD ce viziune sumbra shocked.gif

Sa speram ca situatia va fii mai roza

2007: Dinamo devine campioana si castiga cupa UEFA
2008: Dinamo face o figura frumoasa in UCl Si se incepe constructia la noul stadion
2011: Romania gazduieste finala UCL pe stadionul Dinamo , iar noi o castigam la pas thumb.gif

Cam asa as vrea sa sune viitorul nostru , dar e prea putin probabil doglaugh.gif
hunter
QUOTE(afterd @ 27 Sep 2006, 5:11) *
-August 2010. Dupa un scandal financiar de proportii Dinamo este retrogradata in Divizia C la cererea ministrului de finante Valeriu Argaseala si a procurorului general al Romaniei, Ion Dolanescu. De asemenea , reclamand neplata obligatiilor pentru chiria bazei din Stefan cel Mare , ministrul de interne Catalin Smarandescu interzice clubului Dinamo sa mai foloseasca stadionul. Fata in fata cu spectrul diviziei C mai toti jucatorii aleg sa plece la alte cluburi.

deci partea asta e cea mai tare 010.gif 010.gif 010.gif ..oricum toata povestea e haioasa si astept si cealalta versiune thumb.gif
topi
Click to view attachmentDaca se adevereste scenariul cu Jiji presedinte,pe cine va mai da vina domnul prim ministru mihaela Stoica,atunci cand Steaua va pierde din nou in Groapa ???????????.Oare tot pe arbitrii???????????.
ardey_teddy90
Dinamo in zece ani va fi o echipa care nu se va mai chinui sa treaca de grupe (nici macar de Champions League) deoarece va fi foarte omogena si cu un buget mai mare daca se poate jester.gif
doggyy86
bai nene esti tareeee dar posteaza si tu o poveste cu happy end ca m-ai cam speriat!!sper din tot sufletul s anu fie adevarat ceea ce ai scris tu nici in proportie de 0.05%
hai ca astept si o poveste happyyyyyyyyy cu noi castigand de 2-3 ori la rand CL HAITA_DINAMO.gif
razvan_ptm
Eu sper ca Dinamo in urmatorii 10 ani sa ia campionatul la rand......si sa ajunga cat mai departe in Europa.
reddog_sv
Peste 10 ani vad fotbalul romanesc de un nivel inalt ..deja au inceput sa se investeasca sume din ce in ce mai mari, strainii adusi sunt destul de buni ..cu mici exceptii( stoia) care pot aduce o alta mentalitate, stadioanele incep sa se ridice, champions league nu mai este un vis mai ales ca echipele noastre au coeficienti din ce in ce mai mari, si ma mai bazez ca, odata cu intrarea in UE vor veni sponsori importanti care poate chiar vor cumpara niste echipe ( ceea ce cred ca ar fi bine si pentru Dinamo ) Actionarii nostri sper si cred ca s-au maturizat astfel s-ar intrevede un viitor frumos pentru noi ..dar ramane de vazut , poate sunt prea optimist HAITA_DINAMO.gif
cristina_biancorossi
Daca actionarii o sa se schimbe (ssi sper asta din toata inima) o sa fim tot cei mai buni. Avem juniorii cei mai grozavi din tara! (care nu seamana cu niste domnisoare)
antisteaua
E foarte greu sa prevezi ce va fi peste 1 an, dar sa mai vezi ce va fi peste 10 ani. Parerea mea este ca Dinamo si de fapt orice alta echipa romaneasca va avea sanse sa fie printre cei mai buni din Europa in masura in care se va investi masiv in club. Din pacate fotbalul nu mai este de multa vreme un joc ci a devenit o adevarata afacere. Ei bine intr-o afacere trebuie sa fii puternic ca sa fii cel mai bun sau printre cei mai buni. Ai nevoie de capital consistent pentru a fi mereu la inaltime. E nevoie de banet mult ca sa poti cumpara si plati jucatori buni. Parerea mea este ca actualul actionariat al lui Dinamo nu poate face asta sau nu vrea. Pana la urma baga bani atat cat considera ei, desi si-au asumat o raspundere prin preluarea echipei. Atata timp cat ei vor patrona clubul Dinamo eu nu cred ca vom reusi sa ne batem de la egal la egal cu echipele mari din Europa. Singura sansa ar fi ca jucatorii pe care ii avem sa dea randament, echipa sa creasca, sa prezinte potential si sa fie cumparata de vreun multimiliardar dispus sa faca investitiile necesare. Dar cum romanii nu prezinta interes si nu au imagine buna imi este tare greu sa cred ca se va intampla asta. Din pacate cred ca peste 10 ani tot pe unde suntem acum vom fi. Poate putin mai sus sau mai jos. Dar cu siguranta nu vom fi printre cei mai buni din Europa.
Morpheuss
Se zvoneste ca in 2012 e sfarsitul lumii icon_rolleyes.gif Asa ca peste 10 ani nu prea o sa mai fim.Se poate contura o imagine dupa meciul cu Lazio.E groaznic,parca totul ar depinde de meciul cu Lazio si asta ma sperie...Sper sa fie bine.Revin cu o postare marti noapte tongue.gif Dupa meci doglaugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.