Cai Lun
Mar 25 2009, 12:34 AM
In Iasi, singura varianta pe care o ai este Nike sau Orange Shop. Dar nu garantez ca vei gasi ceva tricouri pe acolo. Ai putea sa faci comanda online, pe siteul clubului si sa rogi un prieten de la Iasi sa primeasca pentur tine materialele.... Sau, ai putea da o fuga pe la Bucuresti.
Alta varianta: Dinamo va juca cu Poli Iasi in jurul datei de 17 aprilie, la Iasi. Incearca sa ajungi la meci, va veni si Dinamobilul.
Daca va puteti aduna mai mult "caini" in Chisinau, incercati sa organizati un fanclub acolo. Va poate ajuta clubul si va putem sprijini si noi!
Rexton_reddog
Mar 25 2009, 02:09 PM
Vreau pana in vara sa imi deschid in Tulcea un fan club.As vrea sa stiu de unde as putea achizitiona materiale cu Dinamo , dar nu cele din magazinu' de la stadion , alea sunt o glumitza de marketing... daca aveti idei ceva , promit sa ma gandesc la ele si pe cele bune sa le aplic.
Ca sa fiu on topic la "Eu sunt" : eu sunt primul din Tulcea care o sa aiba un fan club ....
kidlukas
Jun 21 2010, 07:40 PM
Salut baieti, si fete! Sunt si eu unul de-al vostru. Tin cu Dinamo de aproximativ 15 ani, de la varsta de 4 ani. Sunt Luci, din Constanta, momentan in Cluj la facultate, mare fan al lui Dinamo. Nu am ratat vreun meci al lui Dinamo cand juca cu spurcatii de la Farul Constanta, iar aici la cluj am avut prilejul sa vad pe Dinamo de 2 ori. In Bucuresti am fost doar la Dinamo - Manchester si Dinamo - Bayer Leverkusen
Va salut cu respect,
-kidlukas-
rew
Jun 21 2010, 10:02 PM
QUOTE(Rexton_reddog @ Mar 25 2009, 03:09 PM)

As vrea sa stiu de unde as putea achizitiona materiale cu Dinamo , dar nu cele din magazinu' de la stadion
Cum vrei tu sa sustii echipa daca nu cumperi materiale promotionale de la club? Vrei sa sustii tiganii din talcioc? Ala nu mai e fan club Dinamo ...
dianna
Aug 1 2010, 02:18 AM
buna,ma numesc diana,am 21 de ani ,sunt din timisoara si tin cu Dinamo de cand ma stiu
Cai Lun
Aug 1 2010, 10:45 AM
Bine ai venit! Sa mai zica lumea ca nu sunt dinamovisti pe Bega... nu-i asa redmania?
sNICKETT
Aug 1 2010, 11:01 AM
bine ai venit. Sper ca vi si la meciuri :D
Ikon
Aug 10 2010, 10:12 PM
Salut! ma cheama Iulian, am implinit recent 23 de ani, de pe la 11 ma pasioneaza fotbalul si tot cam de atunci sunt dinamovist. Tata e si el caine, mai old school asa, a lucrat zeci de ani in MAI, dar asta chiar nu m-a influentat, cred ca totul a venit de la sine, m-am regasit pur si simplu in jocul echipei, senzatie pe care o mai am in unele momente. Ce sa va mai zic, am crescut in Braila (unde sunt mult prea multi stelisti), m-am mutat definitiv in Bucuresti de 3 ani, din toamna incep un master in Administrarea afacerilor la Universitate iar actuala mea prietena e stelista infocata... nu dati cu pietre

. Bine v-am gasit !
DJ_ME
Aug 11 2010, 09:36 AM
Bine ai venit!
Ce sa dam cu rosii cand sunt o gramada familii in care unul tine cu Dinamo si celalalt cu steaua (a nu se intelege familii de homosexuali).
mee.andrei
Sep 26 2010, 09:35 AM
Sunt Andrei, din Bucuresti, nu prea merg des la meciuri, asa ca nu ma pot numi suporter adevarat, dar caine pana la moarte, da ! Am si eu o intrebare, unde as putea sa gasesc tricou polo, cum poarta jucatorii la conferintele de presa?
FataDinPeluza
Sep 27 2010, 10:52 AM
Andrei, am si eu o nelamurire. Te consideri dinamovist. Stai in Bucuresti. Care este motivul pentru care nu vii la meciuri? Ce te impiedica?
FarfelkugeL
Sep 27 2010, 11:32 AM
Scandalurile, clanul fecali, petardele care sunt impuse in echipa? Asta in primul rand. In al 2lea rand tricouri polo gasesti la magazinul de prezentare din fata stadionului (bine, tu chiar nu mergi deloc pe la stadion se pare).
Cai Lun
Sep 27 2010, 03:48 PM
Asta cu "ce te impiedica", e ca si cum te-as intreba eu de ce, cand cel mai mare violator in serie abia te astepta sa iesi din casa, tu eziti?...
Si eu mai merg la meciuri, foarte bine ca mai sunt si altii care merg, dar hai sa nu ne facem ca nu pricepem de ce nu vine lumea pe stadion... Ce te astepti sa spuna? Ca are .. o retinere?
mee.andrei
Sep 27 2010, 05:16 PM
nu e vorba ca am o retinere, dar, din mai multe motive nu prea merg pe stadion : nu mai pomenesc de lipsa suporterilor, ca e un lucru ce nu mai are rost sa fie discutat, suporterii avand si ei mare parte din vina, dar si pastrarea unor jucatori ca scarlatache, care mi se pare, fara sa par subiectiv, cel mai prost fundas, nu jucator, din liga 1.( la liga a 2'a nu prea ma uit).joc fotbal, stiu cu ce se mananca, chiar daca nu sunt expert, dar nu trebuie sa fi, ca sa iti dai seama . eu joc pe sintetic, terenuri mici, n'am jucat niciodata pe unul mare, si stiu ca sunt diferente, dar nu e posibil sa nu reusesti o centrare, un sut ca lumea, totusi poarta aia are 7 metri din ce stiu, si 2 si ceva inaltime, ce precizie mai e aici ? sunt multe alte exemple de jucatori care pur si simplu "iti iau cheful".si jocul in sine, nu e cine stie ce, dar ca sa fiu sincer, mi'ar placea ca dinamo sa joace cum joaca in momentul asta rapid.o sa ziceti ca parca eram fan dinamo, si sunt, dar sunt si realist. .. daca stau acum sa caracterizez toti jucatorii, nu stiu cat o sa dureze, si nici nu prea sunt in masura, dar am spus'o ca fapt divers.
un alt motiv ar fi suporterii.am fost la meciul cu liberec, am plecat cand au dat golul de 0-2, deci n'am stat pana au intrat suporterii, daca pot fi numiti suporteri.nu era posibil sa pierdem cu echipa aia nemaiauzita, dar nici ce au facut suporterii n'a fost posibil.daca dinamo ar fi invins in retur cu 3-1, cine era de vina pentru ca nu s'a calificat dinamo?
si un ultim motiv pe care il scriu ar fi pretul biletelor.poate unii nu isi permit, chiar daca nu e asa mult , sa dea o data la 2 weekenduri cate 20 de lei, sau 10 in peluza.pe alt stadion poate as da, din punct de vedere al infrastructurii, dar pe asta nu. si inca ceva, ma tot framanta ce am auzit dupa meciul cu u cluj, cum ca borcea ar fi pariat nu stiu cate sute de mii de euro pe victoria lui u, care aveau cota 9. un mic calcul , daca ar fi pus 100 de mii ar fi castigat 900.nu vad ce l'ar fi oprit.. in fine, am aberat destul.hai dinamo !
si in legatura cu tricourile polo, in magazinul oficial de langa stadion nu prea intru cand merg la meciuri, datorita preturilor. ma refeream daca s'ar putea gasi in alta parte , inafara de magazinul oficial.
FataDinPeluza
Sep 28 2010, 04:05 PM
FarfelkugeL si Cai Lun: Imi cer scuze, dar intrebarea era strict pentru Andrei.
In fine ... nu stiu de ce am incercat sa-mi bat capu' cu problema asta. Andrei, nu te supara ca-ti spun, dar esti cam ca majoritatea dinamovistilor din Bucuresti. Daca Dinamo ar avea rezultate bune, iar stadionul ar fi mai modern, ai veni la stadion, nu? De ce vrei doar sa primesti, fara sa oferi nimic in schimb?
bogs
Sep 30 2010, 07:40 PM
Salut, sunt Bogdan, am 18 aproape, sunt dinamovist de 10 ani, iubesc culorile alb-rosu la nebunie si anu' asta vreau sa ma obisnuiesc sa merg la stadion, sa strig FORZA DINAMO! pana nu mai am voce :D, iar de la anul sa imi fac abonament la PCH
Daca sunteti din Berceni si mergeti la meci, dati-mi un PM :D
mee.andrei
Oct 1 2010, 10:32 PM
QUOTE(FataDinPeluza @ Sep 28 2010, 05:05 PM)

FarfelkugeL si Cai Lun: Imi cer scuze, dar intrebarea era strict pentru Andrei.
In fine ... nu stiu de ce am incercat sa-mi bat capu' cu problema asta. Andrei, nu te supara ca-ti spun, dar esti cam ca majoritatea dinamovistilor din Bucuresti. Daca Dinamo ar avea rezultate bune, iar stadionul ar fi mai modern, ai veni la stadion, nu? De ce vrei doar sa primesti, fara sa oferi nimic in schimb?
corect, ai dreptate, in special cu rezultatele bune. de parca joaca pentru mine, de parca joaca vreun jucator pentru suporteri.nu primesc nimic cand vin pe stadion, decat un bilet si poate niste seminte in cap.atat. nu vad la ce te referi spunand sa primesc..ca doar nu fac pentru mine, sau pentru suporteri stadion mai modern, eu zic ca la urma si la coada tot pentru ei il fac.
Silviano
Nov 1 2010, 07:50 PM
salut baieti , sunt nou , dar sunt dinamovist convins !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.