Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eu sunt ...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
catzelus_berceni
010.gif aaaa scuze...nu,nu sunt!e doar o mica asemanare.. de nume.. HAITA_DINAMO.gif thumb.gif

010.gif ce tare marcher 010.gif
CAPITAN
Bine v-am gasit!
poate vedeti pe cineva cunoscut pe aici si ii dati si un VOT beerchug.gif
http://apps.bihon.ro/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=176
radu
HI hi hi ...chiar am recunoscut pe cineva si l-am votat evident... Succes!!!!!
adrivali
nu trebuie sa va laudati cu nimic. sunt inscris din 2004 si sunt dinamovist tot din 1978 ca si DUDU1961, chiar daca sunt mai mic cu 8 ani ca el. ce vremuri erau in anii 78 - 84 cand DINAMo batea aproape tot sin sTEAUA termina campionatele pe locul 7. O tempora!
sa stiti ca va citesc permanent, numai ca de scris scriu mai rar.
keep going!
alexyutza
Votati-l cu totii pe Simedre Florin !!! Micul nostru dinamovost are nevoie de o mana de ajutor ..... thumb.gif
nunweiller
vota-ti-l! e dinamovist!
alexyutza
Si e si dragutz .. pacat ca e numai pe locul 3 , da' lasa ca-l ajutam noi sa castige !!!
beerchug.gif
Aragorn
In familia mea exista o singura echipa : HAITA_DINAMO.gif , pana si nevasta-mea de cand am luat-o tzine cu HAITA_DINAMO.gif ( inainte era habarnista ).Copii sunt in stare sa-i axe.gif pe ceilati din vecini pentru HAITA_DINAMO.gif . Ne intzelegem si la conducatori BB( Borcea +Badea ) singurii valabili .
RflaviusD
verystrange.gif 010.gif 010.gif verystrange.gif
kira
In sfarsit mi-am facut curaj (la indemnul cuiva de aici) sa intru pe acest site.
M-am limitat la a-mi sustine echipa din tribuna insa din acest moment sper sa o fac si prin intermediul acestui forum.
Bine v-am gasit! HAITA_DINAMO.gif
free ya mind
bine ai venit !!! beerchug.gif

HAITA_DINAMO.gif
Diabolik_kidd
Bine ai venit pe acest forum.Sper sa te simti bine [printre noi HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
beerchug.gif beerchug.gif , pentru cine te-a indemnat !!!

Bine ai venit !!!
ALEXANDRA
bun venit ! HAITA_DINAMO.gif
dumi
QUOTE(kira @ 13 Jun 2006, 22:13) *
In sfarsit mi-am facut curaj (la indemnul cuiva de aici) sa intru pe acest site.
M-am limitat la a-mi sustine echipa din tribuna insa din acest moment sper sa o fac si prin intermediul acestui forum.
Bine v-am gasit! HAITA_DINAMO.gif

Bine ai venit....sper ca mai aduci si alte fete, nu? tongue.gif
red_dog997
Bine ai venit, dar am si eu o intrebare....Eu am facut atata zgomot cand am venit aici?
COSMIN C
Pe topicul asta , nu, pentru ca nu exista.... Dar zgomot ai facut suficient....
DarkRed
QUOTE(red_dog997 @ 13 Jun 2006, 23:15) *
Bine ai venit, dar am si eu o intrebare....Eu am facut atata zgomot cand am venit aici?

Bine, mai....dar stii ca fetele sunt intotdeauna apreciate tongue.gif
f_rares
QUOTE(red_dog997 @ 13 Jun 2006, 23:15) *

au aratat si la stiri...ca Dinamomania are un nou membru din Balan 010.gif beerchug.gif
bianco_rossa
ce ziceai Dark?? drunk.gif
Sa intre feteleeeee 010.gif
bine ati venit bobocilor... HAITA_DINAMO.gif
rednorth
Ma simt dator sa salut prezenta kirei pe acest forum.
Bine ai venit ...si...I LOVE U BORO!!!
marcher
QUOTE(rednorth @ 14 Jun 2006, 19:51) *
Ma simt dator sa salut prezenta kirei pe acest forum.
Bine ai venit ...si...I LOVE U BORO!!!

Ca dumneata bobocule...mai rar. Bine le mai zici mai rednoarthe beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
red_butterfly
QUOTE(marcher @ 15 Jun 2006, 21:54) *
Ca dumneata bobocule...mai rar. Bine le mai zici mai rednoarthe beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif

bineinteles, stii ca e in stare sa zica chestia asta la orice ora, si tu la fel...prietenii stiu de ce 010.gif beerchug.gif
marcher
Si din orice pozitie...cainii la caini trag beerchug.gif
ZOCCOLO DURO
bine ai venit!!!!
red_dog_rahova
you're wellcome my red woman....
Taviii
Salut, eu sunt Tavi din Resita, oras fara perspective si in care numarul dinamovistilor este invers proportional cu aparitia jijiului la tv. Am 19 ani si in cateva zile dau bacalaureatul (nu stiu ce caut eu acum pe net in loc sa invat help.gif )

Cam de la aparitia clubului asta toti membrii de sex masculin ai familiei (adica de vreo 3 generatii) sunt dinamovisti :D pot sa zic ca am sange din mosi stramosi :)

Legat de Dinamo am un singur regret: ca nu am putut sa fac deplasarea la Zilina (nu ca in rest as merge in toate deplasarile pentru ca nu merg mai deloc :( dar in deplasarea aia chiar vroiam sa merg), iar in afara de regretul asta am multe bucurii bananasmile.gif

La meciuri mai rar pentru ca dupa cum am spus locuiesc in Resita, asa ca doar cele din zona asta: cum ar fi cel din timisoara de la sfarsitul acestui campionat unde din pacate unii membrii ai forumului acesta au luat bataie :) (apropo mersi rew pentru pozele facute la timisoara cu PCH, am iesit bine in ele :D)

Bafta!

EDIT: acu vad ca sunt inregistrat aici din 22 septembrie 2005 icon_lol.gif nu am dat prea des pe forum, sper sa se schimbe in viitor treaba aceasta.
ALEXANDRA
bine ai revenit .
HAITA_DINAMO.gif
multa bafta la bac HAITA_DINAMO.gif
Blu
Am 19 ani si in cateva zile dau bacalaureatul (nu stiu ce caut eu acum pe net in loc sa invat )

Salut ! Si eu sunt cam in aceiasi situatie ca si tine ... Nu-mi prea sta capul la invatat , stiind ca la TV e World Cup ! Si de luni incepe si Wimbledon ... 256.gif

Oricum spor la invatat tongue.gif , bafta la Bac si sa mai vii pe la noi !
red_dog997
Bine ai venit, e bine ca esti dinamovista, ca de obicei fetele-s steliste... Nu am nimic cu ele, da' macar dac-ar stii si ele 2 jucatori de la Steaua ca sa nu zica degeaba ca-s steliste...
Fetele noastre-s cele mai tari! Nu ca stelistele, care habar n-au ce e aia Zdeaua!
Blu
lasa mai , ca stelistele stiu ca mirela e frumoasa .... 010.gif
Cai Lun
QUOTE(red_dog997 @ 20 Jun 2006, 21:18) *
Bine ai venit, e bine ca esti dinamovista, ca de obicei fetele-s steliste... Nu am nimic cu ele, da' macar dac-ar stii si ele 2 jucatori de la Steaua ca sa nu zica degeaba ca-s steliste...
Fetele noastre-s cele mai tari! Nu ca stelistele, care habar n-au ce e aia Zdeaua!

Te refereai la.. Blu? icon_rolleyes.gif Pai e aici de vreo 6 luni.. n-ai remarcat? football.gif
rednorth
Io cred ca l-a facut pe nea Tavii , donsoara.
Blu
Poate a crezut ca Tavi e o "ea" ... rofl.gif
ScorpyoN
Bine v-am gasit 261.gif
COSMIN C
Bine ai venit !!! beerchug.gif

offtopic.gif
QUOTE(Taviii @ 20 Jun 2006, 19:29) *
.... cum ar fi cel din timisoara de la sfarsitul acestui campionat unde din pacate unii membrii ai forumului acesta au luat bataie :)

Care membri au fost doar unu(una) si nici ala(aia) dovedit(a)?... crazy.gif
anmini
QUOTE(Taviii @ 20 Jun 2006, 19:29) *
La meciuri mai rar pentru ca dupa cum am spus locuiesc in Resita, asa ca doar cele din zona asta: cum ar fi cel din timisoara de la sfarsitul acestui campionat unde din pacate unii membrii ai forumului acesta au luat bataie :) (apropo mersi rew pentru pozele facute la timisoara cu PCH, am iesit bine in ele :D)

ei, poate are el probe................mai stii?
RedDogFaneParty
Sal all....

Profit si eu de ocazie sa ma prezint putin. Sunt din Crangasi, din centru crapizilor insa sunt un dinamovist cu stat de plata. Am fost pe stadion de la frumoasa varsta de 10 ani, eram si cand ne indemna Mihnea sa ridicam "cracile" sus pentru ca canta pentru culorile sfinte ale noastre, am fost la finala de cupa cu craiova si am muncit ca un nebun pe caldura aia sufocanta ca sa aranjam cartoanele si sa iasa o coregrafie de exceptie. Cand a inceput sa vina grosul galeriei spuneau totzi: "uitel si pe pustiulica asta, imparte pliante cu "cum trebuie sa va comportatzi pentru realizarea coregrafiei", cine este asta sa ma invete pe mine??" eram UN SUPORTER! Am plans cand a murit capitanul nostru, UNICUL CAPITAN, CATALIN Hîldan. La 14 ani mi-am luat bataie de la un croitor la intrarea dinspre Barbu Vacarescu, am mers inainte. Pana acum un an nu am ratat nici un merci. Apoi am plecat in armata si acolo razboaie cu craiovenii in clubul unitatii (eram singurul caine). Acum din cauza serviciului nu am timp nici sa mai merg pe stadion si nici sa postez pe formul, asa ca am sa postez si eu cand am sa pot si sper sa nu va suparati.
In concluzie am 12 ani de cand sunt caine si am sa mor caine HAITA_DINAMO.gif . FORZA DINAMO!!! Apropo, "Bun venit fetelor"
super dog female
Va salut si eu,chiar daca au trecut cateva luni de cand postez aici...Am 24 de ani, si tin cu Dinamo de vreo 4 ani, insa de cand m-am mutat in Bucuresti (vreo 2 ani),am atins apogeul.Pentru echipa asta plang,rad.Ma determina sa trec prin toate starile.E exact ca atunci cand traiesti o mare poveste de dragoste.Nimic nu-mi poate schimba sentimentele:Dinamo, te voi iubi mereu.Merg pe stadion la meciurile de-acasa, campionatul asta am ratat 3 meciuri din motive obiective.Acum urmez un curs de P.R., si-mi doresc sa fac proiectul de absolvire pe echipa noastra, si sper sa ma pot implica , in viitor, practic in formarea imaginii clubului(pentru ca eu cred ca are nevoie de o imagine buna acest club, care de multe ori a fost negativa).
Sper sa ma-nvat sa postez si fotografii cu mine si cu frumusica mea catelusa.Suntem doua tipe sexi...
Va pup pe toti
HAITA_DINAMO.gif
Taviii
QUOTE(rednorth @ 22 Jun 2006, 12:51) *
Io cred ca l-a facut pe nea Tavii , donsoara.

QUOTE(Blu @ 22 Jun 2006, 12:51) *
Poate a crezut ca Tavi e o "ea" ... rofl.gif

Nam eu bani de operatii de schimbare de sex 010.gif 010.gif

Poate se uita la poza din profil sa vada mai bine diablo.gif daca nu observa de acolo atunci imi las barba si pun alta verystrange.gif

QUOTE(COSMIN C @ 22 Jun 2006, 14:24) *
Bine ai venit !!! beerchug.gif

offtopic.gif

Care membri au fost doar unu(una) si nici ala(aia) dovedit(a)?... crazy.gif

Ala (aia) dara taunt.gif

Si o mai fost unu ala dovedit ca lo luat direct salvarea sa ii coasa capu, dar nu cred ca e si el pe aici pe forum.

Bafta si celorlati nou veniti! beerchug.gif
D!@BOLIK
welcome.gif welcome.gif celor veniti de curand pe forum .Inclusiv mie 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif Super tare forumu suporterilor dinamovisti,tineti-o asa
COSMIN C
QUOTE(Taviii @ 22 Jun 2006, 19:50) *
Si o mai fost unu ala dovedit ca lo luat direct salvarea sa ii coasa capu, dar nu cred ca e si el pe aici pe forum.
Bafta si celorlati nou veniti! beerchug.gif

Multam de lamuriri.... P-ala l-am vazut si eu pe undeva in poze, e dovedit, dar nu e de aici.... Ce ne interesa, tot nedovedita a ramas.... Oricum, ca si poveste a fost super.... taunt.gif A stors ceva lacrimi, ceea ce e mare lucru... 010.gif
snake_warior
Salutari tuturor suporterilor ! Si eu sunt nou in forum dar sunt dinamovist de cand ma stiu HAITA_DINAMO.gif Sper sa ma primiti cu bratele deschise caci iubesc echipa asta tare mult. toate ca toate dar trebuie sa spun ca acest forum este cel mai tare din cate am vazut pana acuma nana2.gif ...tineti-o tot asa fratilor !
marcher
Sa vezi ce tare e. Vezi sa nu faci mult praf, ca te trag unii cu aspiratoru. Pool stie de ce bananasmile.gif bananasmile.gif
redlady08
asa incurajezi tu marcher nou venitii?? 010.gif 010.gif ....
marcher
Stiu unii care mor inainte de a se naste. Nu-i bine sa pui raul inainte?
redlady08
sa le dam totusi o sansa tongue.gif
marcher
Cine nu le-a dat. Eu n-am nici o treaba cu asta. I-am spus omului sa fie vigilent. E...multi instigatori 010.gif 010.gif 010.gif
Cai Lun
QUOTE(snake_warior @ 23 Jun 2006, 10:34) *
Sper sa ma primiti cu bratele deschise

pfffffffffff... ce emotii am avut!.. nu stiam de ale cui brătele vorbesti... crazy.gif
snake_warior
Mai fratilor...nu ma luati peste picior ca-s incepator....intelegeti-ma...
Nu cunost decat o singura persoana de pe forum... mai am inca pana ajung sa cunosc cate cunoasteti voi dar invat incetu` cu-ncetu`...oricum.. Hai Dinamo !!! HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.