Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eu sunt ...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dudu1961
Sa-ti traiasca , sa fie sanatos , sa iubeasca sportul si sa fie dinamovist ! (nicodata nu se stie , eu stiu ! )
redlady08
ce scumpel e...sa-ti traiasca, sa creasca mare si frumos!.....bun venit in familia Dinamo!
nicolle_reddog4ever
O papusica de copil...Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
marcher
QUOTE(marianneagu @ 2 Jun 2007, 18:39) *
El este Luca, baiatul meu. S-a nascut in Aprilie, pe 29, la 3 zile dupa ce Mopsu' ne-a parasit. L-am prezentat de pe acum, pentru ca am convingerea ca din doi parinti dinamovisti, nu poate iesi altceva. Primele cuvinte vor fii : Augh!Augh!Augh! HAITA_DINAMO.gif

Pana o sa le auzi p-alea, vei auzi niste scancete ce-ti vor sugera adeseori deschiderea ferestrei si indepartarea autorului. Noroc de sentimentele parintesti care sînt mult mai puternice si vei rezista ispitei. Sa-ti traiasca micul caine, sa-l faci mare si voinic. HAITA_DINAMO.gif
Mythok
am si eu niste fotografii cu fiica-mea (de 4 anisori) sub tabloul meu cu Dinamo, imbracata in alb-rosu facand semnul victoriei.....a iesit super dar imaginea cam are vreo 4 Mb si nici nu stiu sa o postez....dar ideea este ca de vreun an o "indoctrinez " cu Dinamo....si am rezultate peste masura: se uita cu mine la meciuri sare si tipa goool...bineinteles ca la meciurile cu Dinamo...sa fii dinamovist(in comparatie cu ceilalti)  este ca si diferenta dintre un latin si un ....nordic(sa ma exprim asa)....noi stim sa traim la intensitate mare meciurile si sa ne iubim "familia dinamovista"
cpc
Sa-ti traiasca Luca...sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
deea_red
sa-ti traiasca bebelu...si sa creasca mare,frumos,sanatos si dinamovist... icon_lol.gif
red_dogvitan
welcome.gif
anna
Sa-ti traiasca baietelul, Marian!! E o scumpete de copil si are un nume foarte frumos!! Nu mai zic sa fie si dinamovist ca la cat de alb-rosu e de pe acum nu are cum sa nu fie !! tongue.gif
antisteaua
Mariane sa-ti traiasca dinamovistul si sa-l iei cu tine la meciuri. Felicitari pentru ca deja ai inceput sa-l educi si nu-l lasi sa o ia pe calea pierzaniei ros albastre
red_dogvitan
Sa iti traiasca baiatul si sa ai parte de multe bucurii cu el si multa sanatate sa il indrumi sa fie un adevarat suporter al echipei noastre nu sa ia pe o cale gresita sa tina cu vreo alta echipa!!!! HAITA_DINAMO.gif
gilutza_d
sa-ti traiasca baietelul ca e un scumpic si welcome.gif
biancap78
Doamne scumpel poate fi...Sa-ti traiasca Mariane..sa creasca male male...si sa fie cuminte:-*
COSMIN C
Sa-ti traiasca, Marian! Sa-i facem cont? icon_smile.gif
biancap78
verystrange.gif Deja Cosmine?..Nu-i prea devreme? icon_rolleyes.gif
COSMIN C
Deloc, n-ai vazut ce probleme sunt in ziua de azi sa inscrii copilul la gradinita? Gradinita DinamoMania inca mai are locuri! Si Marian ar trebui sa se grabeasca sa-l inscrie pe Luca! 010.gif
biancap78
Deocamdata la cresa...apoi la gradinita...la gradi de la 3 anisori in sus icon_rolleyes.gif
marcher
Am uitat sa-i urez ceva: sa-i creasca mica mare verystrange.gif
redlady08
rofl.gif rofl.gif ...mai marcher nici aici nu te dezici....
red_dog_rahova
sa fie intr-un ceas bun....Mariane!!!
dinamodgirl
Sa-ti creasca mare e foarte scump!!
matador
sa te bucuri de el si sa il educi bine:manierat,stilat...cu alte cuvinte sa il faci dinamovist
marcher
QUOTE(redlady08 @ 3 Jun 2007, 20:10) *
rofl.gif rofl.gif ...mai marcher nici aici nu te dezici....

Adica...ai vazut tu caine cu problema mica?
marianneagu
Va multumesc pentru urari si va asigur ca dintr-o familie 100% dinamovista (din tata-n fiu), e greu de crezut ca o poate lua "pe calea pierzaniei ros-albastre" (e tare exprimarea rofl.gif ). Daca se fac inscrieri la gradinita,Cosmine, pune-ma si pe mine pe lista, am vazut ca e jale mare. beerchug.gif
dynamovystul
Salut,ma numesc Liviu,sunt din Galati si am 14 ani.Sunt un DINAMOVIST 100%.Pacat ca Dinamo nu este iubita si aici in GALATI.De cand ma stiu sunt fan Dinamo,probabil ca din familie sunt asa(toata familia mea e dinamovista).

FORTZA Dinamo!!!!!!!!!!!!!
nicolle_reddog4ever
welcome.gif
Ankutza
bine ai venit in randul nostru ...
dinamodgirl
welcome.gif
gilutza_d
welcome.gif in familia Dinamo icon_rolleyes.gif
kitty_dinamo
Ea este verisoara mea Emi, are 4 anisori(azi impliniti) si este dinamovista, cand eu sunt suparata pe ea imi spune : ''cata, sa stii ca eu tin cu Dinamo'' 010.gif
gilutza_d
sa-ti traiasca ca e o scumpica wink2.gif
dinamodgirl
e foaste dulce, sa creasca mare!
luis_red_doogy_doog
sunt luis si sunt dinamovist de cand m-am nascut ....sunt din ab si de aceea nu ma prea duc la meciuri insa sunt cu Dinamoo pana la moarte si dincolo de ea.... HAITA_DINAMO.gif sunt nou pe forum si imi place ce vad aici ....ati facut treaba faina...forzza dinamoooo!!! HAITA_DINAMO.gif-

________

Bine ai venit. Pentru ca esti nou pe forum, am sa-ti spun un secret: faptul ca esti dinamovist de cand te-ai nascut nu e o scuza sa nu scrii romaneste. Dimpotriva, e o obligatie. Ok?

-------------

Si sa scrii intotdeauna Dinamo cu D ...
crisd
Istorie:

Dinamovist de la 6 ani. Peste 6 luni voi implini 40 de ani.
Ascult aceeasi muzica, tin cu aceeasi echipa : DINAMO.

Plang in fiecare an de ziua lui Hîldan!!!

Realitate + Istorie:

Sunt DINAMOVIST, parlit din VASLUI, da' nu stiu cati au vazut in ghencea in 1989 steaua-DINAMO 0-3???

Reflectii:

Multi m-au intrebat: De ce tii cu DINAMO, ai rude in MILITIE(mai nou POLITIE)???

Le-am raspuns: NU, Sunt doar DINAMOVIST.

Am intrebat apoi : Ai auzit de Florea Dumitrache, Dudu Georgescu, Misa Klein, CATALIN Hîldan=unicul CAPITAN
Crap
salut ma numesc Cristian Gabriel 17 ani, sunt din Bucuresti ( Militari ) , sunt dinamovist de la varsta de 10 ani , de cand am inceput sa dau cu piciorul in minge , tatal meu fiind dinamovist inrait , am primit cadou de la el 1 catalog cu poze decupate din ziare / reviste , el s-a declarat fan Florea Dumitrache :) , eu l-am umplut cu poze "color" pana in ziua de azi mai am cateva pagini si il termin , ma simt mandru cand spun ca sunt caine pan'la moarte , desi toti prietenii mei de la bloc sunt sTelisti... mereu cand imi zic cate ceva eu le dau o singura replica "cap de zmeu" aaa si mai nou era sa uit cum sa va bata ultima clasata? :)

ultimu meci la care am fost , ieri Dinamo - pOLi aek

astept sa vina vara sa fie mai cald si voi veni la fiecare meci in groapa :)

http://aycu13.webshots.com/image/33732/200...34046456_rs.jpg

http://aycu13.webshots.com/image/30452/200...75988878_rs.jpg
iReal
Sunt caine nou pe acest forum, dar caine vechi in rest. Tin cu Dinamo de cand ma stiu, intr-o familie in care majoritatea ori tinea cu Steaua ori cu Rapid. Forza DINAMO! Iubesc aceasta echipa si traiesc fiecare meci HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
welcome.gif iReal !

Nu esti singurul , cu _ASA_ familie si la mine e la fel , dar de aceea e fotbalul mai frumos mai ales cind joaca echipele impreuna si vedem meciul la gramada si unu e chibit , ca nu pot juca toate trei odata !!!!
dinamovista_reddog
Astazi din nou IMPREUNA
Pentru o CAUZA MAI BUNA
Si ce conteaza UNDE si ce conteaza CUM
Noi dupa culori SUNTEM NEBUNI.... football.gif

Oriunde merg si orice fac
In fata vad doar ROSU-ALB
Sufletul meu e colorat
In ALB si ROSU
ROSU-ALB HAITA_DINAMO.gif ultras.gif
cristyna_lobbontzika
buna...sunt cristyna din resita.. doglaugh.gif ...sunt dinamovista de 7 ani HAITA_DINAMO.gif ...stie careva de existenta unui fan club DINAMO prin resita sau prin zona?...va rog muuuuult icon_cry.gif
Cai Lun
Bine ai venit. Eu am o nelamurire: ai 7 ani vechime in dinamovism, sau asta e varsta ta? Ca eu cand m-am inregistrat aici era limita de varsta la 13 ani, dar acum s-au scos "pasapoartele"...

(ce vremuri... tongue.gif )
PuffuletzRoshu
Sal si eu is noua pe aici :D nu-s dinamovista de foarte mult timp dar pot sa spun ca IUBESC aceasta echipa si nu pierd nici un meci de-al lor chiar daca nu prea am ocazia sa ajung in Bucuresti dar situatia asta se va imbunatati in curand..sper :D
ma bucur ca m-am inregistrat aici sper sa cunosc cat mai multa lume de treaba ultras.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Noi toti suntem de treaba. tongue.gif
anmini
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
COSMIN C
Ce razi ma, adica daca avem nevoie de o recomandare sa nu tragem nici o nadejde? icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
Bine ai venit in echipa DinamoMania. O sa intalnesti aici oameni de treaba, iar daca ai o placere desavarsita pentru palinca nu ezita sa apelezi la mine ...
anmini
Pufu, noua pe DinamoMania, dar la meci la Timisoara ai fost?
COSMIN C
Pufulet, noi chiar suntem de treaba, nu te uita la Anmini ca te ia asa tare, daca iti place de Danciu esti ca si sora ei, daca nu-ti place esti ca si sora lui Marcher. Sau fata, nu mi-e clar. Clau e cu palinca dupa el non stop, la shaorma si un fistic te duce Cai Lun.tongue.gif Cam asta ar fi pentru inceput. Daca ai intrebari nu ezita.
f_rares
m-ati ametit pe mine , d-apai pe saraca fata... icon_eek.gif
djmihaitza
ceuameni.gif
Cai Lun
Unde n-aveam si eu parte de atata bagare in seama cand m-am inregistrat pe DinamoMania, ca iar imi aduc aminte de tine, paddy! 251.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.