Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eu sunt ...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
alecsa_rd
sunt noua pe aici...nush cum sa incep...de cand ma stiu tin cu dinamo... HAITA_DINAMO.gif stau si eu si ma intreb cate odata ce ma leaga de dinamo...nustiu...pur si simplu IUBESC echipa aceasta indiferent de rezultatele ei...mereu am zis asta si o voi spune...as tine cu dinamo chiar dak ar fi ultima echipa...IUBESC echipa, IUBESC jucatorii, culorile...tot...sunt mandra ca sunt dinamovista si nimeni nu imi poate lua ceea ce am: mandria de a fi CAINE ROSU!!...cu toate lucrurile ei bune si rele DINAMO este echipa mea de sufle...sunt microbista si unora li se pare ciudat cum unei fete poate sa ii placa fotbalul...sper sa nu faceti "discriminari" si sa ma primiti in "grupul cainilor" cu toate ca am (o frumosa) varsta de 15 ani... please.gif multi sunt surprinsi si nu cred in faptul k imi place fotbalul si probabil multi zic:"eh...e fatah!ce poate sa stie o fata despre fotbal??" eu consider k nu este asa si ma pricep la fotbal...e adevarat nu sunt profesionista dar vreau sa invatz cat mai multe lucruri despre fotbal...ma consider un suporter adevarat al echipei, ci nu un fan superficial...urmaresc cu sufletul la gura orice meci al echipei si ma consum la fiecare ratare sau nedreptate comisa fata de dinamo.Insa este adevarat ca nu ma consum si nu imi pasa despre cei care nu cred in dinamo sau despre cei care aduc injurii la adresa lui DINAMO! E voi fi alaturi de DINAMO orice s-ar intampla in ciuda tuturor zvonurilor si gurilor rele !!!(astept intrebarile vostre si parerile voastre despre mine...critici sau laude :p) HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
redlady08
Bine ai venit printre noi!!!....si iti doresc o sedere cat mai lunga thumb.gif
Cai Lun
Alecsa, nu-mi spune ca tu chiar crezi ca fiecare membru nou care intra pe Dinamomania isi deschide cate un topic?! icon_rolleyes.gif

Bine ai venit! Incearca totusi sa nu faci prea mult "zgomot"! thumb.gif
comi_mica
Buna!Sunt Cosmina si sunt caine pana la moarte! HAITA_DINAMO.gif Am fost pe stadion la meciul din Cupele Uefa cu CSKE MOSKVA....A fost mai mult decat frumos....abia astept sa mai merg in STEFAN CEL MARE! Sa aveti grija de voi...si de jandarmi!Sa fie un 3-0 pt Dinamo in meciul cu Iasi
COSMIN C
Bine ai venit , Cosmina !!
Vezi ca o sa apara Cai Lun, si o sa-ti inchida topicul...Sa nu te sperii si sa fugi, te aparam noi de gura lui... icon_lol.gif icon_lol.gif
bianco_rossa
cum sa nu..pot sa deschid si io un topic k sa ma prezint? 010.gif 010.gif 010.gif ups...am uitat...Salut Cosmina:D...o sedere placuta
COSMIN C
Da, Rossa, chiar te rog !! beerchug.gif
Da repede pana nu vine dumnealui ! icon_lol.gif
bianco_rossa
verystrange.gif nana2.gif si sa'mi iau avertisment??...neee....las k trimit mesaj personal mai bine 010.gif 010.gif 010.gif
paddy
De ce nu se deschide un topic pe aceasta tema dunno.gif
COSMIN C
Ok, si-l pun eu pe forum !! icon_lol.gif icon_lol.gif

Despre mesajul tau era vorba Rossa ! Nu vazusem ca s-a bagat paddy intre noi ! taunt.gif taunt.gif
bianco_rossa
si io ma inscriu icon_lol.gif icon_lol.gif
Cai Lun
251.gif

INCHIS! banned.gif

PS> Chiar credeti ca daca as deschide un astfel de topic s-ar uita cineva pe el?! Tot ar intra lumea sa se prezinte intr-un topic exclusiv!

Bine ai venit, Cosmina... beerchug.gif
Cai Lun
Daca esti un membru proaspat inregistrat pe DinamoMania si vrei sa-ti incepi activitatea pe forum prin a ne spune cine esti, ce vant te aduce pe la noi sau in cazul in care ai alte ganduri de acest gen pe care vrei sa ni le trimiti, o poti face pe acest topic! AICI si NUMAI AICI!
PussyKat
Salut! Hmm...urmaresc demult acest forum si pot sa va spun ca ati facut o treaba foarte buna asa ca acum m-am decis sa ma inscriu si eu. Despre mine pai ce pot spune....toata familia e dinamovista si de fiecare data cand e un meci cu Dinamo in Bucuresti eu sunt prezenta pe stadion. Din pacate nu pot merge in deplasari (cu toate ca mi-as dori foarte mult) pentru ca am numai 15 ani si parintii nu ma lasa icon_rolleyes.gif ...eu sunt si voi fi dinamovista pana la moarte indiferent ce se va intampla cu echipa. Cu toate ca sunt micutza tata m-a invatat tot despre fotbal (sincer isi dorea baiat dar nici eu nu sunt mai prejos) si ma duceam cu el pe stadion de pe la 12 ani...traiesc fiecare moment alaturi de Dinamo si ma sufar de fiecare data cand echipa sufera o infrangere. So...cam atat despre mine...ne mai vedem pe aici jester.gif ...
POOL
welcome.gif Sedere placuta.... thumb.gif
PussyKat
Thank you
bigbobo
Bine ai venit pe minunatul nostru forum.

HAITA_DINAMO.gif FORZA BIANCO ROSSI HAITA_DINAMO.gif
ALEXANDRA
bun venit !
forta dinamo
alexyutza
Eu am uitat sama prezint.. ca-n reclama cu fulga... 010.gif 010.gif 010.gif
sunt Alexandra , ... alexvutza si sunt forumista de 9 luni .. waw acum am socotitt lunile de cand m-am inscris si nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 9 luni ... DinamoMania e cel mai tare forum thumb.gif
bianco_rossa
bine ati venit..oameni buni....
bine te'am regasit alexyutza 010.gif 010.gif ..la cat mai multe luni de acum incolo thumb.gif
alexyutza
Mai rossa , mai , am revenit de ceva vreme.. se vede ca nu esti pe faza.... 010.gif asta e rezultatul unei reveniri fara ecou si coregrafie icon_lol.gif
ms de urare .. promit ca nu ma mai las de DinamoMania nici dupa ce iau bursa si ma car in strainatate ... adica in august bananasmile.gif
Max
QUOTE(alexyutza @ 24 May 2006, 21:52) *
Eu am uitat sama prezint.. ca-n reclama cu fulga... 010.gif 010.gif 010.gif
sunt Alexandra , ... alexvutza si sunt forumista de 9 luni .. waw acum am socotitt lunile de cand m-am inscris si nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 9 luni ... DinamoMania e cel mai tare forum thumb.gif

verystrange.gif inseamna ca ti-a venit sorocul.... tongue.gif
bianco_rossa
hai mai.....ca te'am remarcat de cand ai revenit... thumb.gif ..dar daca acum te'ai "prezentat"...am zis sa te salut;) tongue.gif
COSMIN C
Oare Cosmina o mai reveni? drunk.gif
A speriat-o capacaunul de Cai Lun !!! taunt.gif
Max
Nu cred ...e abia la inceput si are greturi... tongue.gif
COSMIN C
Mai era o fatuca pe aici.... Cum o chema? ..... Cai Luna, parca? Ce s-o fi intamplat cu ea? drunk.gif
Max
Fatuca aia a fost ,,arestata''...Din surse neautorizate , se pare ca a fost inchisa definitiv.. football.gif
COSMIN C
Daaaaa? shocked.gif Pacat, promitea sa fie un forumist de nadejde.... Ce acuzatii i s-au adus? drunk.gif
Max
Cica ar fi fost uzurpatoare.. icon_lol.gif
COSMIN C
Adica.....uzurpa.....locul cui?
Si sursa aia ce zice? Putem face un recurs? drunk.gif
Max
Pai ...nu cred icon_rolleyes.gif ..se spune ca-i tinea calea cuiva..si acea persoana i-a copt-o..si acu ma mai gandesc la ea..saraca fatuca.. bigcry.gif bigcry.gif
COSMIN C
Si eu... Poate cu banii aia din trezorerie ii putem cumpara libertatea... drunk.gif
Max
Atunci hai sa facem un pustiu de bine si sa stramgem pt rascumparare.... icon_rolleyes.gif
Ma gandesc..prin ce fisier intunecat o zace !... bigcry.gif
Cai Lun
Oameni seriosi... in loc sa dati dreptul nou venitilor.. monopolizati voi...

Cai Luna a fost inchisa pentru trafic de identitate (?!), fals, uz de fals, instigare la fapte necugetate.. d-astea... icon_rolleyes.gif
COSMIN C
Macar a avut parte de-o judecata dreapta? drunk.gif
anmini
verystrange.gif pai daca a fost si Cai Lun in completul de judecata..............sigur ca nu....... drunk.gif
Cai Lun
Eu am fost avocatul acuzarii...

Hai terminati cu prostiile, suntem off topic!
anmini
offtopic.gif avocatul ........parca era un film, cum se numea?
sa ma prezint si eu ca sa nu mai fim off topic? rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Cai Lun
daca esti "bibana"... da' parca imi amintesc ca te stiu de undeva.. icon_rolleyes.gif
alecsa_rd
ehehe vad ca topic pe care l-am deschiss eu si"m-a certat" Cai Lun este bun la cva... taunt.gif icon_lol.gif :p
catzelus_berceni
io chiar ca sunt nou pe aici !!!insa sunt un dinamovist 100%(inaca unu'patimas) crazy.gif !IUBESC DINAMO!!!!!!!!!!!aaaaaaa....apropo ma cheama george si am 16 ani,da asta e mai putin important!!!tot ce conteaza este dinamo!!!!!! HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
catezelus_berceni , esti fratele mai mic al lui caine_ berceni ? 010.gif 010.gif
ehh ai aproape 3 saptamani , te-ai familarizart cu noi ... thumb.gif
Cai Lun
QUOTE(alecsa_rd @ 25 May 2006, 9:29) *
ehehe vad ca topic pe care l-am deschiss eu si"m-a certat" Cai Lun este bun la cva... taunt.gif icon_lol.gif :p

Nu l-ai deschis tu, l-a deschis Cai Lun... tocmai pentru a nu mai avea parte de burzuluieli prin alte parti.. Toata lumea care se inscrie pe forum si vrea sa se laude cu asta, o poate face NUMAI aici...
free ya mind
Cai Lun nu mai fi asa rau cu noii venitzi ....poate s sperie...Dak imi aduc bn aminte si io am inceput asa....p "aratura".. 010.gif
dudu1961
149.gif Hai sa ma prezint si eu cu toate ca se pare ca sint cel mai batrin de pe aici , dupa cum va dati seama am 45 de ani in curind nu mai e nici o luna fac 46 .Sint singurul dinamovist din casa(unu stelist, rapidist si argesan de pe vremea lui Dobrin )Datorita baietilor mei imi place rokul Metalica ,Nirvana....Ce sa va mai spun tin cu DINAMO din '78. SA avem bafta macar la anul ca anul asta e deja terminat din toate punctele de vedere. diablo.gif diablo.gif diablo.gif
anmini
QUOTE(Cai Lun @ 25 May 2006, 1:42) *
daca esti "bibana"... da' parca imi amintesc ca te stiu de undeva.. icon_rolleyes.gif

stii tu cui trebuie sa faci cinste pentru asta...................... 010.gif 010.gif
alexyutza
dudu... si eu sunt singura dinamovista din familie , ba mai mult la mine in cartier suntem numai 3 dinamovisti cu tot cu mine dintre care unul imi e si vecin de strada .
in familia mea toti sunt polisti , ca dor vorba aia " suntem timisoreni si sustinem echipa orasului bla bla" .
si eu sunt rockerita ... ador love metal : Him , The Rasmus , Nickelback , Guano , U2 , Blink 182 si restu'... mai da multi rockeri sunt pe forumul asta 010.gif
catzelus_berceni
offtopic.gif asculta cineva vama veche??nu de alta da sunt cei mai tari!!!
alexyutza
dap ... tot eu , sunt fana Chirila nu de alta .... cei mai buni din Romania , ei si Vita de Vie , poate si Directia 5
beerchug.gif

Tot nu mi-ai raspuns la intrebare . icon_rolleyes.gif .... esti fratele lui caine_berceni ??? icon_lol.gif
marcher
Apropo de bibanie si caini, va spun o poezie scurta

Fiecare lege...cu al ei tipic
Cainele cel mare, il f..e pe cel mic
Numai cateodata si din...intamplare
Cand cainele cel mare, se afla in vale
Cainele cel mic, il f..e pe cel mare

Vedetzi, sant trei conditzii ptr javra mica: cateodata, din intamplare si ...valea, bineintzeles, la figurat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.