Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine ne-a mai enervat astazi?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Cai Lun
Va propun un topic despre fotbal in general. Despre oamenii din fotbal in particular. Incepand de la presedintele FIFA si terminand cu ultimul jucator din divizia onoare, va propun sa-i dam in vileag aici pe toti cei din lumea fotbalului care ne-au calcat pe bataturi. Presedinti, investitori, arbitri, antrenori, jucatori si, evident, jandarmi. Indiscutabil si acestia de pe urma fac, mai nou, parte din lumea fotbalului.

Asadar, spuneti cine si de ce v-a enervat sau comentati alegerile facute de ceilalti.
Am pomenit mai sus jandarmeria pentru ca aceasta este propunerea mea in acest prim mesaj.

Asadar JANDARMERIA: pentru ca, de cate ori au ocazia, nu ezita sa faca demonstratie de forta si pentru ca, tot de cate ori au ocazia, nu sunt capabili sa se revanseze. De asemenea, pentru ca nu au o conduita militara, pentru ca multi dintre "angajati" inca se lasa influentati de diferite simpatii cand lovesc cu bastonul.
MosIonRoata
Pe mine ma calca pe nervi infractorul Joseph Blat-ter(nume predestinat!)
care in loc sa se bata cu sobolanii pentru o bucata de paine in temnitele
Elvetiene conduce destinele Fotbalui Mondial, ameninta pe unii si pe altii
si da lectii de buna purtare.
Acest om, hai sa-i zicem om, o tine gaia matzu ca pana in 2008 toate
campionatele mapamondului trebuie musai sa aiba 16(s'aispe) echipe!
Iac'asa! S'aispe'n cap si gata!
Noroc ca nu e sefu' ONU' ca ar fi decis ca pana in 2008 toti oamenii sa
aiba 1.65 metri inaltime musai si ce trece peste se taie...
Mai deunazi, a amenintat grupul G14, constituit din cele mai puternice
18 cluburi Europene, cu eliminarea din competitiile internationale daca
acestea actioneaza in justitie FIFA si sau UEFA. Cine se crede asta de interzice
el unor persoane juridice sa-si apere drepturile in justitie, cum este
posibil asa ceva si unde-i domnia legii de care se face atata caz?
Intre altele fie zis, fara aceste 18 cele mai puternice cluburi Europene,
FIFA si UEFA ar fi niste organizatii la fel de importante si influente ca
federatia de hochei pe iarba feminin sau ca asociatia de locatari din
cartierul Berceni.

Sanatate!
antisteaua
actionarii de la Dinamo
manelistii
mamba.gif
femeia de servici de la zdiaua
tiriac ca nu mai vine odata
andone ca si-a prelungit contractul cu omonia
astia care m-au tinut mort toata ziua
blacksheep.gif
COSMIN C
Ma enerveaza unii care sunt, cica, la Bacau, in cantonament !! ! axe.gif axe.gif

Altceva? Lucruri fara importanta, fata de socul din care nu mi-am revenit inca....
f_rares
pai e o lista lunga.... banned.gif
Dar sa incep cu ceva legat de Dinamo:conducerea care parca s-a tampit de tot,jucatorii care acum il ataca nejustificat pe fostul antrenor...suporterii care au creat scandalul de la C-ta,ne-au patat numele...ehhh...ar trebui interzisi pe stadion acele perosane 149.gif
Si daca parasesc curtea dinamovistilor,aterizez direct in curtea scolii unde ma enerveaza profesorii...au asa pretentzii!!!!
si lista e deschisa...
Cai Lun
Va recomand sa va limitati la capitolul fotbal in acest topic...
colt alb
ma enerveaza Andone care nu o sa vina la vara astfel murindu-mi si ultimu' strop d speranta

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
Pe mine ma enerveaza konducerea lui Dinamo si presa..... asta in general. 149.gif
Reno
Ma enerveaza foarte tare mizeria de ziar intitulata "gazeta sporturilor" 149.gif !
mrbodo2002
Ma enerveaza fitele jucatorilor lui Dinamo!!!!!!!!!Nu joaca absolut nimic,nu alearga deloc si isi permit sa il critice pe Ion Marin!!!!!!!!!SUNT PENIBILI!!!!!!!!
Ma eneveaza conducerea k nu vrea binele lui Dinamo!!!!!!! 149.gif
FORTZA DINAMO!!!!!!!!! HAITA_DINAMO.gif
Max
jiji....aseara mai avea un pic si murea in plm de inima , de frica ca ii frige rapidu..iar dupa meci cica ,,are inima de razboinic coclit (pardon ,calit)...bleah! 149.gif
mm-ul.... pt faptul ca ii transmite multumiri masi (in direct la tv) ca l-a fatat (pardon, avortat) 149.gif

toata suflarea de spurcati ce ma mananca de cur de azi dimineata in coa' bootyshake.gif

P.S...luni am sa le dau apa plata cu lamuşeţel! diablo.gif
red_dog_ditza207
ca bine zici M@x....aseara jiji s batea cu pumnii in piept...dabea stept meciu de duminica!!!!!!!!

Jiji : "nu mi s-a facut rau...am avut asa o....decadere" 010.gif 010.gif
Ady_Dinamo-1948
MA ENERVAT AZI UN INCULT PE NUME JIJI BERBECALI CARE ASEARA SPUNEA CA EL SI OILE LUI SUNT CEI MAI TARI SI CA EL ARE INIMA DE LUPTATOR(CARE ERA SA CEDEZE LA FINAL DE MECI rofl.gif HALAL INIMA DE RAZBOINC rofl.gif )SI UN LINGAU PE NUME mm NU MERITA INITIALELE LA NUME CU LITERE MARI CARE SPUNEA CA EL IMPREUNA CU JIJI SI OILE LOR VOR BATE IN STEFAN CEL MARE EU NU PREA CRED DA VOR VEDEA SI EI.SPER SA II SCOATA BORO CA NU II MAI SUPORT PE FIGURANTII ACESTIA DE SPURCATI
POOL
Pe mine azi pana akuma m-a enervat toata lumea. 149.gif Probabil k stiti ku totii de ce. 149.gif
rainman70
HAITA_DINAMO.gif stiaua ,jiji, mm, presa,emil dic(k)a,contabila,nevasta,catzaua,masina,rapid,stiaua iar,borcea,adi de la valcea,stelistii,rapidistii,toata lumea. Urata zii! Dar duminica iese soarele baieti! Ii rupem pe spurkatzi!
antisteaua
azi cel mai tare m-au enervat zdelistii ca tot asculta melodia aia a lu' scuter. cred ca o sa-l visez pe scuter la noapte de cate ori am auzit-o azi. 149.gif
DAN RED DOG35
azi a fost o zi grea pt. mine, am digerat cu greu calificarea spurcatilor de aseara lucru care ma enerveaza rau de tot.toata noaptea au cantat astia pe strazi,vecinii spurcati imi bat in usa sa-mi spuna ca s-au calificat iar eu le arat bootyshake.gif .acum ascult sysu si puya cu "pune-i la pamant"sa ma mai linistesc putin(sper sa facem si noi cu ei asa duminica)
cane loco
ma enerveaza spurcati taranoi adica stiaua si spurcati cioroi adica crapid, jiji razboinicu' urinii care mananca multa kakao cu lapte impreuna cu sarmarul ala de mm cum ca stiaua e acum nu stiu ce fecala maro, ah de iar sparge la nanau englezii aia, ma enerveaza jandarmeria acesti garcea cu pulanase si scuturi si care isi iau bani pe de-a moaca de la contribuabili, ma enerveaza minoritatea conlocuitoare pe nume tzigani manelisti boschetari, ma enerveaza manelele si muzica popo dance si multe multe altele.Ah sa nu uit ma irita mai rau decat toti aia din specia lui cohn.
mktmac
ma enerveaqza jiji berbeeeecali cand spune ca nu mai conteaza meciu d duminica...ca el tot o sa ne bata da nu conteaza...cat d idiot shi cioban poate sa fie, pt asta shi nu numai urasc tot ce inseamna steaua 149.gif
CyberDog
Astazi, cel mai tare m-au enervat prostia, ura, prefacatoria, nesimtirea, disolutia, nesportivitatea si antiromanismul din noi !!!
Cai Lun
Adevarul este ca daca pe DinamoMania s-ar putea da premii pentru mesajele scrise, eu as da premiul 1 celui care a scris urmatoarea fraza: Pentru unii mistoul unui stelist inseamna mai mult decit mindria de a tine cu Dinamo.

Si ma enerveaza mia ales astazi, faptul ca Superioritatea Dinamovista incepe sa decada...
red_dog77
Pe mine ma enerveaza mioarele care pe forumul asta ni se adreseaza cu apelativul "puricosilor". De fapt ma enerveaza mioarele in general.
239.gif blacksheep.gif rockets.gif
Cai Lun
Mi-am adus aminte!

Pe mine ma enerveaza "dinamovistii" care s-au inscris pe forum la Middlesborow [sau cum se scrie]. Ce treaba aveti voi acolo fratilor?! E vorba aia romaneasca... va f**e grija?! 149.gif
CyberDog
QUOTE(Cai Lun @ 7 Apr 2006, 15:23) *
Si ma enerveaza mai ales astazi, faptul ca Superioritatea Dinamovista incepe sa decada...

Cai Lun,

Cand spui "superioritatea dinamovista" te referi la numele de Dinamo in general sau la suporterii care ar trebui sa fie "superiori"?
Nu de alta, dar n-as dori sa fac confuzii nedorite....
Cai Lun
Sincer, nu mai stiu ce sa iti raspund. Insa pot spune ca am avut intentia sa ma refer la suporteri...
anmini
pe mine ma enerveaza raaaaaaaaaaaau ca nu avem voie sa ne luam de blacksheep.gif blacksheep.gif cere intra pe forumul nostru. complaining.gif
st_an
QUOTE(Cai Lun @ 7 Apr 2006, 22:51) *
Mi-am adus aminte!

Pe mine ma enerveaza "dinamovistii" care s-au inscris pe forum la Middlesborow [sau cum se scrie]. Ce treaba aveti voi acolo fratilor?! E vorba aia romaneasca... va f**e grija?! 149.gif

de ce "dinamovistii"(cu ghilimele mr. Cai Lun)? m-am inscris acolo pt a le transmite englezilor ca multi dinamovisti(fara ghilimele) tin cu ei in meciul contra stelei.
apoi au intrat si stelistii... si am ras de sa ma pis pe mine, ca si prietenii nostri de la Boro. le-am aratat cam despre ce e vorba cu "steOAIA"!
stii tu: dusmanul dusmanului nostru e prietenul nostru

aaa si da ne fute grija pe unii dintre noi..decat sa stau ca multi altii sa ma plang "mama ce seara de kkt","vai ce umilinta" etc etc ... asa mai bine le aratam stelistilor ca nu suntem "morti de ciuda" asa cum zic ei.
MosIonRoata
Membrii Guvernului care au refuzat sa se aseze langa Nea Gigi
la meciul cu Rapid da pa "Douaj'trei", au incalcat leaga!

Legea spune ca spectatorul trebuie sa se aseze pe locul scris
si inscris pe biletul de intrare. Cine nu se conformeaza este
amendat si expulzat din incinta stadionului.

Acesti infractori, daca nu doreau sa stea langa Nea Gigi, trebuiau sa
stea acasa, nu sa vina la stadion sa creeze probleme si sa incalce
cu impunitate legea!

Atentie, baieti, ca in democratie legea nu-i aceeasi pentru
toti, iar chestia aia cu "nimeni nu-i mai presus de lege" e o gogorita
de pacalit telenovelistele, babele si prostii!

Sanatate!
neo
blacksheep.gif care a intrat pe forum si nu a fost axe.gif rapid. 149.gif
super dog female
Fratilor, ce se-ntampla la bilete??Eu am rugat pe cineva sa-mi ia pt ca azi lucrez, si nu a putut.E obligatoriu sa stai in peluza??
Ca eu chiar m-am enervat acum,asta ca sa nu-mi spuneti ca sunt off topic.Nu se poate asa ceva.Eu nu pot sa stau in peluza pt ca iau cu mine si un pustiulica...Sunt foarte nervoasa.Ce dracu inseamna asta???Vreau un raspuns de la cine imi poate da.Vreau o explicatie.Chiar dc nu stau in peluza, vin pe stadion cu acelasi gand si cu aceeasi dorinta:sa castige Dinamo.Chiar nu inteleg ....
Cai Lun
Ce inseamna "nu a putut"? De ce nu a putut?
Tudor
.. probabil ca cel trimis de tine a vrut sa cumpere mai mult decat cale 2 bilete pe care i le-ai cerut tu , iar conventia a fost ca o singura persoana sa poata cumpara mai mult de doua ( dar nu mai mult de cinci ) doar daca are abonament ( probabil pentru sectorul in care vrea biletele ) . Solutia ar fi sa trimiti pe cineva care sa cumpere DOAR acele doua bilete care iti trebuie tie . offtopic.gif
Ratacitu
QUOTE(Cai Lun @ 7 Apr 2006, 20:23) *
Adevarul este ca daca pe DinamoMania s-ar putea da premii pentru mesajele scrise, eu as da premiul 1 celui care a scris urmatoarea fraza: Pentru unii mistoul unui stelist inseamna mai mult decit mindria de a tine cu Dinamo.

Si ma enerveaza mia ales astazi, faptul ca Superioritatea Dinamovista incepe sa decada...

De acord cu tine Cai Lun

Se pare ca e mult mai important sa fii Anti-steaua decit Pro-Dinamo, s-a ajuns la nivelul ridicolului.

Ma uit la unii moderatori ai site-ului care se pare ca au conceptii retrograde.

Adica e OK sa ai pe site M--e Steaua dar nu ai voie sa folosesti cuvinte obscene pe forum.

Chestia cu arsul steagului stelist e de secolul 14. Hai sa mai invatam si noi de pe la altii mai ales ca unii dintre moderatori locuiesc prin strainatate.

Sau se crede ca Romania e tot la stagiul de handicapati mintali de lume a treia?

Te uiti in strainatate cum suporterii se duc la meciuri , copii, femei, barbati,imbracati in culorile echipei favorite fara frica de a fi ciomagiti de niste idioti retardati.

Cluburile prospera vinzind echipament si in consecinta isi pot amenaja stadioane la niveluri incomparabile cu Romania si isi pot permite sa cumpere cei mai buni jucatori din lume.

Ca exemplu Mancester United a semnat un contract de sponsorizare a echipamentului de 56 Milioane Lire sterline pt 5 ani. Ceea ce inseamna ca cel putin 3 jucatori de top pe an vor putea fi cumparati numai din banii unui sponsor.?????????????

LA NOI A AJUNS SA FIE MAI IMPORTANT CA steaua si rapid sa joace prost DECIT NOI SA JUCAM MAI BINE CA EI, SA-I SURCLASAM LA FOTBAL SA DEVENIM MAI BUNI CA EI IN EUROPA SA FIM IN TOPUL FOTBALULUI MONDIAL.

DACA SUPORTERII stelisti si rapidisti SUNT NISTE IDIOTI NOI NU TREBUIE SA DOVEDIM CA SUNTEM MAI MARI CA EI.

Nu cer nimanui sa se bucure de succesele europene ale lui rapid si steaua. De fapt nu cer nimic altceva decit sa ne respectam adversarii, iar daca nu putem sa-i ignoram. Sa nu ne mai complacem in jocul lor de Handicapati Mintali. Sa ne concentram in a sustine pe Dinamo si de a veghea la bunastarea clubului nostru.

CEL MAI MARE DUSMAN AL LUI DINAMO SUNT PROPRII NOSTRI CONDUCATORI!

- pt fitele retrograde ale lui becali au acceptat sa dea afara antrenorul cu cele mai bune rezultate la Dinamo din ultimii 20 de ani. ( nu am spus cel mai bun antrenor)

- avem o echipa echipa formata din mercenari infatuati si doldora de bani care nu au nici-un sintamint pt clubul Dinamo. (dovada sunt atitudinile jucatorilor dupa esecurile cu otelu si iasul si interventia televizata)
Numai citeva exemple
Max
jiji fecali..sustine ca este un ATLET al crestinatatii! russian_roulette.gif
POOL
DA????????? Shi yo care il credeam Mesia..... 010.gif
antisteaua
Pe mine cel mai tare din tot fotbalul asta din lume ma enerveaza un pigmeu pe nume mm stoica.
st_an
azi ma enerveaza aceste sute de mii de stelisti... si nu vorbesc fiindca mi-e ciuda sau ma plang.
pur si simplu ma enerveaza...fiindca sunt multi si nici macar nu stiu primul "11" al stelei. atat.
dinamovisti sunt putini de genul asta, dar stelisti....

sa o luam invers: cine nu e microbist, e stelist de la sine. fiindca daca il intrebi cu cine tine mai bine zice "steOAIA" decat sa zica "sa stii ca eu nu le am cu fotbalul" ... fenomenul de turma.

hmmmm ... tot ce vorbim despre steOAIA duce la oi.. blacksheep.gif ciudat. de ce oare ? beerchug.gif
rednorth
Ma enerveaza si dezgusta cumplit atitudinea unui presedinte de tara care se afiseaza ostentativ si in batjocura oamenilor care l-au votat , cu unul din cele mai penibile personaje care populeaza padurile patriei, pacaliciul de vaza al acestei tari.
Cate despre sclavul acestuia, omuletul cu fata de extraterestru, si-a demonstrat din nou valoarea , atunci cand isi unduia soldurile pe ritmurile de manele.La asa minte , asa comportament...
Dar oricate statistici as face, nimeni nu-l poate misca de pe primul loc al "simpatiilor" pe individul cu denumire de bomboane...m&m
super dog female
Azi nu ma mai enerveaza decat timpul, ca nu trece mai repede. HAITA_DINAMO.gif

P.S.Am fugit de la serviciu si-am rezolvat-o cu biletele ieri.Multumesc oricum pt raspunsuri.
Cai Lun
Adica nu erai off topic cu acel mesaj, da' daca te-am vazut asa nervoasa.. n'am indraznit sa comentez... icon_redface.gif
Radu10mai
Inca un motiv sa il uram pe jiovanni fecali! Am vazut-o si pe asta: rrapid 3-0 Dinamo.
multzumim inca o data domnule borcea ca l-ai adus pe giovanni "sa faca treaba"!!!
Din respect pt. cei care citesc acest topic nu o sa va spun parerea mea sincera despre voi, tuva-n gura de boschetarii!!! complaining.gif 149.gif 251.gif axe.gif
bianco_rossa
Cine m'a enervat azi???off 149.gif ...niste juktori d fotbal kre se cred mari fotbalisti...veniti din strainatate k sa se cizeleze in acest domeniu...sau veniiti "din dragoste bre"..pentru club si suporteri....dupa cum declara ei....ma rog...ceea c am vazut la meciu' cu rapidu' a fost o mare grosolanie din partea unor "caini"..de unde refuzul acesta d a juk pentru cele 2a culori?....pentru acel tricou rosu??cerem oare prea mult?...e asa d greu sa alergi dupa o minge nenorocita,zicule??cine sa vina sa joace dak nu fotbalistii??.sa vina cumva suporterii din galerie??....si asa se chinuie sa fie alaturi de favoritii lor...sa mai fak si lucrul asta?....e posibil....k doar traim in Romania....
Oricum d acum nu mai are rost sa ma mai strofoc punand intrebari p kre ei nici makr nu se gandesc k exista....incerc sa ma impac cu gandul k anu' asta ...kmpionatu'....nu mai ajunge in Groapa....si ma doare enorm sa zic asta.....dar in momentul d fata asa simt.....
Nexus
Pe mine m`a enervat Porcea ca el se tot pregateste ptr Sampion Lig dar echipa nu o pregateste.mu...ui porcea
ScorpyoN
Ohooo.... lista e lunga si mi-ar ajunge un caiet sa scriu 010.gif
Deci:
- Jiovanii Fecali pentru ca a distrus Dinamo dupa terminarea turului
- Jiji Fecali pentru ca se crede buricul cac..pardon pamantului, si pentru multe altele...
- Meeemeeee Stoaiaca pentru ca este cel mai INCREZUT om care l-am vazut in viata mea! Ba fratilor, ala nu se mai sufera... Ce-as vrea sa-l vad tras in teapa 149.gif
- Nasu' de la liga pentru ca este un mancator de rahat
- Mircea Sandu pentru ca a castigat alegerile la FRF
- Cristi Munteanu pentru ca nu merita sa fie titular la Dinamo
- Porcea pentru ca il intereseaza doar ce castiga in numerar la Dinamo si nu in campionate
- Netoiu pentru ca ... idem Porcea
- Zicu pentru ca este un mini-MUTU plin de fite si ifose... BURN ZICU!!! Abia asteptam sa vii la Constanta...ce-o sa te mai injuram!!!
- Tiriac pentru ca nu vine odata la Dinamo ca sa scapam de "Fomalai-de-bani" gen Netoiu sau Porcea...
Lista continua si o sa mai scriu cand imi amintesc diablo.gif
RED75
Azi in mod special Turcu "marele actionar" de la Dinamo axe.gif
Cai Lun
..subscriu... 149.gif
anmini
offtopic.gif de ce v-o fi enervat azi turcu? mie mi se pare ca de data asta omul a fost la obiect.
RED75
Pai pentru ca:
1. este un personaj penibil care nu stie sa vorbeasca suficient de corect limba romana si face clubul Dinamo de ras.
2. prin tot ce a facut la Dinamo este unul dintre factorii care ne pot conduce spre o eventuala rusine in UEFA si acum face pe inteleptul ca sa avem grija sa nu patim cum am patit cu 17 Nentori

Pai cine a fost imbecilul care a iscat scandalul cu Andone ca paote acum nu ne mai puneam astfel de probleme?
red_dogvitan
Hmm ma enerveaza mai ales conducerea lui DINAMO si FRF cu MITICA DE LA LIGA SI MIRCEA SANDU 149.gif
snake_warior
Sincer... si pe mine m-a enervat Turcu azi .. 251.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.