Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine ne-a mai enervat astazi?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
detz_red_dog
Teza la romana:6 complaining.gif
COSMIN C
Ha, ha, ha, pai din dec. ai fost " avertizat" pe mania ca o sa iei nota mica la teza! icon_lol.gif
Bascanu
rofl.gif
detz_red_dog
Radeti voi dar nu e rasu vostru 010.gif !! Nu ma asteptam sa iau 6,credeam ca o sa iau 8-9!! Dar am confundat doua cerinte si asta a fost. Macar am luat nota mai mare ca la matematica. Am vazut ca de nota aia nu ati facut misto! Probabil ca nu ati vazut.
COSMIN C
Sa fii sigur ca e rasul nostru! Iar la halul in care scrii, ar trebui sa fii fericit, 6 e o nota chiar prea mare.
detz_red_dog
Bine nenea Cosmin. Lasa ca vorbim pe taverna. Si tu ai unele greseli de exemplu ''sintem''.
gavros
detz, tu te plangi ca ai luat 6 ? icon_rolleyes.gif
detz_red_dog
QUOTE(gavros @ 21 May 2007, 20:40) *
detz, tu te plangi ca ai luat 6 ? icon_rolleyes.gif

010.gif 010.gif Gata nu mai sunt suparat datorita tie. Ca am luat mult mai mult decat tine la teza 010.gif (Dar raman nervos)
cosmin targoviste
Pe mine m-au enervat niste spurcati care sustineau sus si tare ca steaua a lasat-o pe Dinamo sa o bata...nu asta m-a enervat ci faptum ca ne-au injurat......Va rog eu mult...Care stiti cum se numeste imnul lui MIDDLESBROUGH?!?!?!Vreau sa ii oftic rau pe spurcati...VA ROG!!!

Cred ca cu o manea am fi luat un loc mai bun la eurovision deoarece ne-ar fi votat tiganii din strainatate care sunt in numar imens rofl.gif
djmihaitza
Imnul lui Boro se numeste Reach Up si este cantat de Perfecto Allstarz (PigBag). Daca nu-l gasesti da-mi un PM.
Si eu tot asa am trimis oile la somn.
cosmin targoviste
Mihaita daca e iti dau id-ul meu si mi-l trimiti acolo....cosmin_dinamo27
cane loco
ma enerveaza olaroiu un boschetar de antrenor care jigneste Dinamo, un limbric de oaie, noul sclav al ciobanului becalian.
gilutza_d
caldura asta ma omoara,nu mai pot complaining.gif
hxx
ma enerveaza Mee meeee. Nu mai are unde sa se gudure si-si incearca norocul la Urziceni.
matador
ghiorghe fecala copos... ca e un ratat
detz_red_dog
ieri:Tata si am fugit de acasa 010.gif .
Florin_Dinamo
QUOTE(detz_red_dog @ 15 May 2007, 21:14) *
Am uitat sa va zic nota de la teza mea de la mate 4!! Macar e o nota selecta! Dar am luat luni un 8 la mate bananasmile.gif

Ce salt impresionant, de la 4 la 8 la mate, te-ai pus cu burta pe carte? verystrange.gif
QUOTE(detz_red_dog @ 21 May 2007, 17:23) *
Teza la romana:6 complaining.gif

Stai calm, daca la mate ai urcat de la 4 la 8, la romana urci de la 6 la 10 taunt.gif
red_dog997
Ca veni vorba de notele la matematica... ajutati-ma si pe mine cu ceva, fac on sondaj, cu numele "Unde va petreceti vacanta" si sunt 3 variante de raspuns: 1.In Oras, 2. In strainatate, 3. In tara, in arafa orasului din care locuiesc. Va rog sa ma ajutati si sa imi raspundeti cu cifra variantei care credeti ca vi se potriveste, si dupa aceea sa-mi spuneti varsta si sexul vostru, va raman recunoscator daca ma ajutati, am nevoie de rezultatele astea in decurs de o saptamana, si trebuie sa gasesc 1000 de persoane, sa le intervievez, am gasit in jur de 800 si mai am nevoie de 200, si am nevoie sa ma ajutati si voi putin. Chestia e ca iau un 10 la mate pentru asta, si, pentru mine, un 10 la mate se ia odata-n viata... :))
Cai Lun
verystrange.gif
detz_red_dog
QUOTE(Florin_Dinamo @ 26 May 2007, 12:51) *
Ce salt impresionant, de la 4 la 8 la mate, te-ai pus cu burta pe carte? verystrange.gif

Stai calm, daca la mate ai urcat de la 4 la 8, la romana urci de la 6 la 10 taunt.gif

E greu sa urc asa la romana.Numai daca invat pot urca,dar nu invat 010.gif . Nu am avut nici un 10 pana acuma la romana,numai la mate am avut atunci cand invatam.
dinamovistu'92
daca tot veni vorba de matematica pe topicu asta cu cine ne-a enervat,asta ma enervat....
Trei barbati se duc la un hotel unde tariful este de 30 euroi camera pe noapte. Fiecare barbat plateste cate 10 euroi. Receptionera realizeaza ca o camera costa doar 25 euroi, asa ca roaga unul dintre angajati sa se duca sa le returneze 5 euroi celor 3 barbati. Angajatul nestiind cum sa imparta cei 5 euro la 3 barbati, hotaraste sa dea inapoi fiecaruia cate un euro, iar el sa-si pastreze restul de 2 euroi. Asa ca fiecare barbat primeste inapoi cate un euro, de aici rezultand ca fiecare a platit pentru camera 9 euro, in total (9 euro x 3 barbati) 27 euroi. Adunand cu cei 2 euro ce i-au ramas angajatului, totalul este 29 dolari. Unde este un euroi?
stie careva raspunsul? complaining.gif
Capirossi
A mai fost pusa pe aici. Raspunsul e si el postat pe undeva prin forum.
dinamovistu'92
am aflat raspunsu pe mess...25 nu se imparte exact la 3 verystrange.gif
Florin_Dinamo
QUOTE(detz_red_dog @ 26 May 2007, 15:16) *
E greu sa urc asa la romana.Numai daca invat pot urca,dar nu invat 010.gif . Nu am avut nici un 10 pana acuma la romana,numai la mate am avut atunci cand invatam.

Stiu pe cineva care, in semestrul 2 in clasa 11a a terminat la matematica, cu media 4,68. In primul semestru in clasa 12a a avut media 10. Ce parere ai?
Si eu am luat intr-a 11a semestrul 2, 4 in teza la romana, iar in clasa 12a, 10 in amandoua tezele.
P.S. Ma enerveaza ca nu gasesc ultima melodie a celor de la Cassa Loco, desi am intrebat pe aproape toata lista mea de messenger de ea, si nimeni nu o are.
detz_red_dog
Poate la anul daca ma pun pe carte. Intra daca vrei pe idul meu (il gasesti la profil) si intreb si eu pe astia de la mine din lista care au melodia.
Clau_Goool
Cine altcineva ma putea enerva azi ??? Ploaia asta care nu mai da sa se opreasca !!! lightning.gif Cred ca deseara o sa joc pe sintetic mai degraba polo decat fotbal, dar na asta e ...
dudu1961
Va spun eu cine HAhalera de cioban auzi: exista cineva la Dinamo care plateste jucatori care sa-i accidenteze pe ai lui , si acela e Cristi Borce . De atita neputinta si descultii si spurcatii nu mai stiu ce sa mai inventeze ! complaining.gif Dar ca il dai pe Thereu si il ei pe Gurita asta ce dracu grija de cioban spurcat .
gilutza_d
profa de romana ca are chef sa mai raman inca o ora la scoala cu ea,sa creda ea ca stau verystrange.gif
COSMIN C
Adevarate teroriste profesoarele de romana....
dinamovistu'92
si mie mi se par la fel 256.gif
gavros
astia cu concertul lor... ma daore capu bigcry.gif
cpc
tiganii care ne fac de ras in Europa....azi mai aveam putin si le dadeam dreptate celor cu idei extreme....

adica sa calatoresti impreuna cu un hot ciorex (incadrat de 2 politisti) si 2 "animatoare" ciorex nu e putin....erau adusi inapoi in tara si nici nu va imaginati cu ce dispret se uitau restul pasagerilor la toti ce vorbeam romaneste.
rew
Nea Mircea, pt ca-l trimite pe Ganezu ala mic la Tirgu Jiu
Radu10mai
pasarile din giulesti, fiindca, croncane prea mult! mamba.gif mamba.gif mamba.gif
Mihai11
deci ma enerveaza somnul, ca nu mai vine si e vreo 5 dim.. si ma enerveaza lumea asta pe aici pe forum, ca nu mai baga nimica nou, de 3h imi beles ochii prin stiri deja expirate, ma mai sictireste forum-ul acesta ca s-a schimbat si s-a facut al dreaq de complicat si nu gasesc pe nimeni care sa mi-l explice si mie, si chef de regulamente nu am, dar in schimb am cei 7 ani acasa, care defapt sunt vreo 10, ca am tot ramas repe.. e belea.......
gilutza_d
profu de mate.a devenit chiar enervant.poate nu ma mai vede la ora lui pana se termina sc complaining.gif
gilutza_d
colega de banca axe.gif
coolio
Cainele meu....cum sa ma muste tocmai pe mine?!?!?! icon_rolleyes.gif
gilutza_d
Bacu asa.Nu putea sa pice alta varianta, blowup.gif una fara poezie sau cel putin una mai usoara complaining.gif
super_dog
E adevarat ca a picat o varianta grea, dar nu trebe sa te enervezi mai Daniela
gilutza_d
nu mai pot,nici de mancare nu imi mai arde. 239.gif
dinamodgirl
Hai mei Danny, ca ai facut tu... thumb.gif
gilutza_d
bag.gif 256.gif sa speram
adrian_bc
Pai m-a enervat bacu' lu' ma-sa bigcry.gif

Eu cred ca ma mut in Franta ca, cu limba asta nu ma descurc.
gilutza_d
E nasol si in Franta,mai bine in alta tara icon_rolleyes.gif
detz_red_dog
Stirile din sport.Toata ziua numai Chivu.
red_dog0085
Zicu ma enervat rau azi el crede ca acum zice ca vrea sa prinda 3-4* in piept la Dinamo dar el cred ca noi am uitat ca in iarna zis ca el nu a fost nicio daca caine cu vine asta complaining.gif complaining.gif

----------------

CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!!!
Ankutza
un "inteligent" care m-a trezit la ora 7 rocky4.gif 251.gif
COSMIN C
QUOTE(red_dog0085 @ 6 Jul 2007, 0:28) *
Zicu ma enervat rau azi el crede ca acum zice ca vrea sa prinda 3-4* in piept la Dinamo dar el cred ca noi am uitat ca in iarna zis ca el nu a fost nicio daca caine cu vine asta complaining.gif complaining.gif
----------------

CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!!!

Mesajul asta. blowup.gif
radu
Pe mine a inceput sa ma enerveze presa cu N&D de la steaua...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.