Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine ne-a mai enervat astazi?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
antisteaua
Pe mine ma enerveaza in fiecare zi si o sa ma enerveze atat timp cat va sta la Dinamo. Sa plece dracu la turcii lui si sa nu ne mai enerveze pe noi.
Nexus
Sincer....pe mine ma enerveaza toata conducerea asta de 2 bani.(Turcu si Borcea in special)
GabiFCDB
Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie mi se pare o rusine imensa sa dam jucatori ca Alexa si Grigorie la Timisoara. Daca e adevarat, o sa ajungem de rasu tuturor! Nu imi vine sa cred...
paddy
QUOTE(GabiFCDB @ 24 Jun 2006, 18:29) *
Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie mi se pare o rusine imensa sa dam jucatori ca Alexa si Grigorie la Timisoara. Daca e adevarat, o sa ajungem de rasu tuturor! Nu imi vine sa cred...

Mai rau de atit nu se poate icon_rolleyes.gif ce dracu sa facem cu victimile astea, tu nu vezi ca nu sint in stare sa faca doua tururi de teren, si majoritatea scandalurilor a inceput de la ei diablo.gif cu totii stim ca sint avortonii lui Netoiu banned.gif
Avem nevoie de jucatori fideli clubului, nu a unei persoane sau a unui SRL....... banned.gif

Pe mine ma enervat icon_rolleyes.gif Turcu in nici un caz, nu e atit de important ca sa-mi strice ziua, ..........ma enervat cind am auzit ca Giovani (Bisnitarul, Robert de Niro, Miky Mouse, Boul din Pipera,) a fost la ziua de nastere a lui Clau " GOL" diablo.gif
M-au enervat mercenarii de la FC Ntional care l-au dat jos pe Iacov la porunca batrinelului bulbucat (halitor de arpacas cu miere) El cappo di tutti cappi , adica nea Mitica de la liga, vedeti ce inseamna mafia din fotbal, cind isi intinde tentaculele nu prea mai scapa nimeni..........ati mai auzit ceva de transferurile deochiate a le lui Giovani dunno.gif...........Prunea a declarat pe fata rozboi lui Givani, a mai auzit cineva de Prunea dunno.gif
Ma gindesc cu oroare ca in urmatorii ani nu se va mai schimba nimic in tara lui Papura Voda 256.gif si zilnic vom vedea la tv aceleasi hahalere analfabete calare pe masini de lux explicindune cum se face un ban cinstit .............
P.S Oare pe timpul lui Mihai Viteazu exista aceasta etnie, sau e o incrucisare dintr-un rrom si un turc .... tongue.gif
hunter
mai nou prin indepartarea lu Iacov se pare ca shtoia vrea sa ii fure rrapidului pe Griffits si pe Sapunaru...

vad ca nu se sesizeaza nimeni cu privire la afacerile lui mitica cu terenurile alea de la LPF...
ScorpyoN
QUOTE(paddy @ 24 Jun 2006, 21:11) *
P.S Oare pe timpul lui Mihai Viteazu exista aceasta etnie, sau e o incrucisare dintr-un rrom si un turc .... tongue.gif

Care etnie??? Pe timpul lui Vlad Tepes sigur nu erau rromi 010.gif
P.S. WTFFFFF?????? Alexa si Grigorie la Puli TImisoara??? 149.gif

Ontopic:
Azi m-au enervat cei care tin cu Prazilia si ciutanii care se cred mari fani ai lui Ronalvarzinho , dar nici nu stiu la ce club a fost el inainte de FC Barcelona
MosIonRoata
Pana acum am fost si eu anti-Brazilia, dar acum tin cu ei
pentru ca'i injura mass-media . Mass-media e un barometru pe
invers: ca injura e bun si ce lauda e spurcat.

Sanatate!
ScorpyoN
Azi m-a enervat Cantaleho (sau cum masa are numele) pentru ca si-a amintit prin minutu' 85 ca trebuia sa castige Prazilia si a facut tot posibilul ca sa castige Prazilia (vezi gen lovitura libera la ronaldo cand ronaldo a alunecat si orice alta faza dupa minutul 85)
RED75
Bun. Pe cine nu as mai vrea sa vad in fotbal ca sa nu ma mai emervez (ordinea nu e sigur asta):

1. Jiji Berbecali , ciobanul din Pipera
2. Giovani varul lui Berbecali, tot din Pipera
3. Mitica de la Liga
4. Turcu marele investitor onanist de la Dinamo
4. Borcea cel care ar trebui sa fie maxim portar la stadion
5. MM Stoica , retardatul de la formatia rivala
6. Mircea Sandu
7. Ioanitoaia, exponentul prostitutiei presei sportive
8. Netzoiu
......
va urma ...

Am ajuns la concluzia ca retardatii nostrii ma enerveaza uneori mai mult decat retadatii lor 149.gif

Cred ca daca aceste personaje s-ar retrage la locurile care li se cuvin (cei ai multi ar trebui la parnaie) fotbalul nostru ar avea ceva sanse. Asta evident daca nu ar aprae alti berbecali, memei si mitici in locul lor
MosIonRoata
Ei asi! Nea Gigi Becali e cu sapte clase peste Joseph(Sepp) Blatter.

Sanatate!
antisteaua
Pe mine m-au enervat ukrainienii aia ca n-au fost in stare sa-i dea una si lui mehehe mehehe stoika axe.gif
ScorpyoN
Ma enerveaza ucrainienii ca nu l-au invatat pe jiji ce-i aia bataie 010.gif 010.gif gunshot.gif
red_dog 4 ever
Dupa declaratile de azi ma enervat ospatarul de Mititelu
DarkRed
Hai sa fim seriosi cu mititelu asta....stai sa inceapa campionatu', si isi va mai pierde el din exuberanta 010.gif
red_dog 4 ever
Asa este.Dupa cateva etape se desumfla prazarii.Eu ii vad deja retrogradati.
COSMIN C
QUOTE(red_dog 4 ever @ 4 Jul 2006, 18:52) *
Dupa declaratile de azi ma enervat ospatarul de Mititelu

Cred ca mesajul asta il poti posta lejer, in fiecare zi, de acum, pana la vara viitoare....
Ce -o sa ne mai auda urechile....Nici nu vreau sa ma gandesc... 010.gif
red_dog 4 ever
Eu nu vreau sa ma gandesc ce va fi la emisiunile sportive cand vor fi invitati mititelu,borcea si mm.
COSMIN C
Ai uitat un personaj, Red !!!

Preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan " Mă bucur că mă întîlnesc cu toată lumea, pentu că îmi era dor de toţi."

Noua ne spui?! Ne topeam de dor !!! icon_lol.gif
catzelus_berceni
offtopic.gif bey pe mine pe langa faptul k m-a enervat mititelu....m-a enervat rau gagik'mea 149.gif 010.gif
COSMIN C
Sunt off topic, pentru ca , de fapt, declaratia asta nu m-a enervat !!!

Mititelu:" Dinamo? De cand ii astept pe Dinamo !!!"
Pfiiuuu.... Unde ne asteptai nene? rofl.gif rofl.gif In B? Ete ca nu ti se implini dorinta !!! Si da-te Domnu si venisi tu dupa noi !!!! Dar n-o sa stai mult !!! diablo.gif diablo.gif
red_dog 4 ever
Bre mititelule vezi ca poate nu faceti baremul de puncte nici anu asta ca e nasoala treaba
valdog83
da baremu', cat e baremu', cat e dom'le baremu' ? mult , mult ,in B era mai ieftin. bineinteles sunt cuvintele pe care trebuia sa le rosteasca mititelu. si asfel nu ne enerva deloc!
ALEXANDRA
mititelu javra oltenasca esti un penibil de om care indrazneste sa vorbeasac de dinamo . axe.gif

forta HAITA_DINAMO.gif

craiova = crazy.gif wc
steaua = crazy.gif wc
etc.........=wc
ScorpyoN
QUOTE(red_dog 4 ever @ 4 Jul 2006, 19:13) *
Eu nu vreau sa ma gandesc ce va fi la emisiunile sportive cand vor fi invitati mititelu,borcea si mm.

Va fii o emisiune de rahat cu 3 oameni al caror IQ adunat nu-mi depaseste numarul meu de la pantofi 010.gif 010.gif
opiated
mititelu asta e un personaj care face cinste prazarilor. Pacat ca va sta numai un an in Liga 1, altfel mai radeam si noi putin. crazy.gif
COSMIN C
Declaratiile de azi ale lui Mititelu ar trebui sa ma enerveze... Dar, zic eu, e prea devreme sa-mi fac nervi pentru el...
Am timp suficient.... Oricum, ca de obicei, hotul striga , hotii !!! diablo.gif
dudu1961
axe.gif ce ma enervat varza asta de mititelu.dar ce sa mai ne miram are nume predestinat,....si voi ca ii bagati pe olteni in aceeasi gasca cu niste cu niste derbedei sau neaveniti,nu toti olteni sint la fel. axe.gif
paddy
Nu stiu de ce ii dati atita atentie acestui mascarici pe nume Mititica jester.gif avem noi dinozauri nostri , sobolanii nu trebuie bagati in seama.........ce a putut sai bese mintea shocked.gif citat " Am fost atentionat, sa nu ma duc pe Dinamo pt-ca o sa-mi iau bataie" numai un cretin poate gindi asa ceva, nici decum un patron de club.....
Cit despre Stefan "PINALTI" rofl.gif nu mai e nimic de spus, traiasca cooperativa beerchug.gif o sa-l vedeti dupa patru meciuri cum o sa traga cu pusca dupa arbitrii 2guns.gif
RED75
Doar sa nu repete figura lui Porumboiu care a tras cu pusca dupa arbitrii si cand a scapat de retrogradare a batut palma cu Jiji. Sper ca Pinalti sa nu-i ocupe locul rerogradatului Seche in galeria tovarasilor care nu vor sa strice pretenia cu Razboinicul Luminii 251.gif
antisteaua
Ma aveti grija cu mititelu ala ca poarta ghinion sa te enervezi pe mascarici drunk.gif
ScorpyoN
Meehhehehe Meheeehehe Stoaiaca pentru ca e un tampit infect care merita tras in tzeapa 149.gif
fl0r1nel
mihaela Stoica si Adrian Mitilelu (Mieluselu o sa-l cheme dupa meciu cu Dinamo), sunt doi PAPAGALI care vorbesc mult si nu spun nimik. Sper k Rednic nu e preten cu derbedeu de mielusel de Craiova, pt k asa am auzit.
nubi1
mititelu e un mascarici nereusit. eu cred ca stiu cum a ajuns patron de club. in tineretea lui, se apucase de "afaceri" in stilul maradona prin fata caselor de schimb valutar. dupa ce a fraierit destui trecatori s-a gandit omu ca daca tot e asa de bun la maradona sa "investeasca" si el intr-un club. si cum "stiinta" era picata in B ,din cauze usor de inteles avand in vedere ce jucatori si antrenor avea, a gasit momentul propice sa mai delapideze si el ceva.
ce ma deranjeaza este cum un gainar/tzigan/analfabet isi poate exprima liber complexele la tv si cum nimeni din cadrul conducerii de kkt a clubului nostru nu il trimite in judecata pe mascariciul asta.
concluzie: ma enerveaza conducerea noastra.. deci nimic nou!
RED75
Nubi, modelul de a parveni expus de tine este deja clasic si a fost patentat de Giovani Becali 010.gif
nubi1
Pai nu am precizat ca il are ca idol pe giovani fecali? ... scuze, am uitat icon_lol.gif
miel
Ion Cristoiu m-a enervat rau de tot pt ca sustine ca Jiji e un om care face ceva (pt ca a construit casele alea la oameni) si ca a spart barajul mediatic prin faptul ca face si nu doar da din gura ca altii..
Care baraj mediatic,frate? Nu-l pupa in cur de doi ani non stop Antena 1 si Pro Tv? Cred ca Raluca Arvat aia are niste buze moi.... crazy.gif
Si Jiji si Vadim sunt cei mai lasi dintre romani, ei umbla numai cu bodyguarzi...cred ca au suferit mult in copilarie..o incasau non stop axe.gif
RED75
Cristoiu si Ioanitoaia sunt personaje exponentiale pentru presa "comerciala" de la noi iar Jiji a gasit antidotul perfect. De unde toate ziarele faceau misto de el, acum toti ziaristii il pupa-n ... ca e tare generos iar aia care mai aveau tupeul sa se puna cu el au renuntat pentru ca riscau sa-i ia cafteala prin vreun restaurant sau se trezeau terfeliti si ei si toata familia lor pe la emisiunile lui Ioanitoaia.
Revenind la fotbal, am constatat ca Jiji a adoptat aceeasi tactica si cu arbitrii. Chiar daca respectivul nu greseste prea mult in meci, daca Steaua pierde, Jiji se apuca, asa preventiv, si ii spurca toata familia. Evident ca arbitrii de la meciurile urmatoare nu vor sa mai treaca prin aceleasi experiente traumatizante gunshot.gif
ScorpyoN
Un anumit clovn , redus mintal si cu IQ mai mic decat Jiji (da exista si asa ceva) pe nume Mititelu'
Bascanu
Un anumit clovn , redus mintal si cu IQ mai mic decat Jiji (da exista si asa ceva) pe nume Mititelu'

complet da acord cu tine!!!!
red_dogvitan
JIJI Becali si cu spurcatii lor 149.gif
Florin_Dinamo
Adrian Mititelu, si Ze Kalanga (ca nu mai vine odata 010.gif 010.gif ).
fl0r1nel
Mititelu, ca l-a desfiintat Cornel Dinu, bine i-a facut, si MM Stoica.
Mythok
"Un anumit clovn , redus mintal si cu IQ mai mic decat Jiji (da exista si asa ceva) pe nume Mititelu'"

Subscriu si eu la acesta parere!!!!!Doar ca ma inerveaza de fiecare data cand i-l aud(vad) la tv.
Deabia astept sa jucam cu oltenii!!!!!!!Le scoatem fotbalul din cap!!!!! bananasmile.gif
RflaviusD
spurcatii ca au castigat supercupa cu juniorii bigcry.gif
DarkSide
Vali Badoi, ca nu i-a spart capul lui mm cu medalia aia...aaa...si Sapunaru ca nu l-a batut pe spurcat...
foxxy
dezorganizarea si lipsa de comunicare.am citit azi un articol intr-un ziar...nu dau nume...
"mijlocasul Adrian Cristea a fost la un pas sa ramana ieri in statiunea Poiana Brasov,unde a fost cazata delegatia FC Dinamo, din cauza faptului ca autocarul echipei a plecat fara el.Oficialii dinamovisti au crezut ca Adrian Cristea va pleca spre Bucuresti cu masina unuia dintre coechipieri,astfel ca acestia au permis soferului sa plece din fata hotelului Royal.La Dinamo este al doilea incident in ultima saptamana,dupa ce joi,la prezentarea lotului,francezul Boumsong a fost uitat la hotelul Phoenicia,unde era cazat."
beerchug.gif
Florin_Dinamo
Ca de obicei: MM Stoica si Adrian Mititelu. Cand jucam cu craiova sa ii inchidem gura lui Mititelu? diablo.gif diablo.gif diablo.gif
Nexus
memel si mititel ma enerveaza de ceva vreme.dalea`s gunshot.gif omoru`.
paddy
Daca a inceput Turcu sa de-a autografe, e semn rau fratilor .....se pare ca Jiji la contaminat...........

Am citit ca Netoiu dadea bani cu imprumut la jucatori drunk.gif la unii se pare ca le-a luat si casele, baiat bun Netoiu asta fuck.gif rau pamintul ca il tine.............

Inchei cu maimutoiul de mihaela, a intrecut orice limita, sa il fereasca Dumnezeu sa cada in mina suporterilor Dinamovisti sau rapidisti beerchug.gif e singurul tratament de al readuce cu picioarele pe pamint......
ScorpyoN
mihaela Stoaiaca pentru ca face pe nevinovatu si m-a mai enervat Mititelu pentru ca chiar crede ca , Craiova nu va retrograda 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.