QUOTE(GabiFCDB @ 24 Jun 2006, 18:29)

Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie mi se pare o rusine imensa sa dam jucatori ca Alexa si Grigorie la Timisoara. Daca e adevarat, o sa ajungem de rasu tuturor! Nu imi vine sa cred...
Mai rau de atit nu se poate

ce dracu sa facem cu victimile astea, tu nu vezi ca nu sint in stare sa faca doua tururi de teren, si majoritatea scandalurilor a inceput de la ei

cu totii stim ca sint avortonii lui Netoiu
Avem nevoie de jucatori fideli clubului, nu a unei persoane sau a unui SRL.......
Pe mine ma enervat

Turcu in nici un caz, nu e atit de important ca sa-mi strice ziua, ..........ma enervat cind am auzit ca Giovani (Bisnitarul, Robert de Niro, Miky Mouse, Boul din Pipera,) a fost la ziua de nastere a lui Clau " GOL"
M-au enervat mercenarii de la FC Ntional care l-au dat jos pe Iacov la porunca batrinelului bulbucat (halitor de arpacas cu miere) El cappo di tutti cappi , adica nea Mitica de la liga, vedeti ce inseamna mafia din fotbal, cind isi intinde tentaculele nu prea mai scapa nimeni..........ati mai auzit ceva de transferurile deochiate a le lui Giovani

...........Prunea a declarat pe fata rozboi lui Givani, a mai auzit cineva de Prunea
Ma gindesc cu oroare ca in urmatorii ani nu se va mai schimba nimic in tara lui Papura Voda

si zilnic vom vedea la tv aceleasi hahalere analfabete calare pe masini de lux explicindune cum se face un ban cinstit .............
P.S Oare pe timpul lui Mihai Viteazu exista aceasta etnie, sau e o incrucisare dintr-un rrom si un turc ....