Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine ne-a mai enervat astazi?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Max
Ma repet..Rednic.
Restul nu ma intereseaza.... el are cutitul, el imparte painea...sa raspunda pentru rezultatele astea.
MosIonRoata
"INCIDENTE Asistentul Ionut Paraschiv a fost lovit duminica cu pumnul în plina figura de un spectator prezent la meciul de fotbal Chimica Marasesti - Vointa Odobesti (2-4), din Divizia D Vrancea. Incidentul a avut loc în minutul 48, imediat dupa ce oaspetii au înscris al treilea gol. In acel moment, unul dintre suporterii echipei-gazda a patruns pe gazon si l-a lovit cu pumnul pe asistentul Ionut Paraschiv. Acelasi asistent a fost atacat cu bolovani în minutul 55 de spectatorii prezenti la meci."

Ca pedeapsa, meciurile acestei echipe vor trebui disputate in curtea garnizoanei militare iar terenul incercuit cu transeu, sarma ghimpata, caini si autoblindate, si in tribune un rand de soldati, un rand de spectatori. Se va aplauda numai la comanda.

Sanatate!
BandiT
pe mine o sa ma enerveze Steaua daca azi nu bate pe a;ba iulia in cupa...
marcher
Esti ca si rezolvat 010.gif
redlady08
acei suporteri care nu cu multe meciuri in urma cantau ca vor fi alaturi de baieti la greu si acuma cand trebuie sa faca acest lucru fac chiar invers 149.gif .....o echipa mai are si perioade grele.....iar acuma trebuie sa-i incurajam sa-si revina. HAITA_DINAMO.gif
marcher
Mare dreptate ai, mai nasol o sa fie daca ne bate otelu 010.gif
Max
Redlady..da' cine's aia care nu sunt alaturi de baieti?
caine_tm
QUOTE(BandiT @ 9 Nov 2006, 17:38) *
pe mine o sa ma enerveze Steaua daca azi nu bate pe a;ba iulia in cupa...

pe mine ma enerveaza steaua zilnic 010.gif

mai tu daca mai stai mult pe aici o sa ajungi sa fi catelus 010.gif
caine
iIdoare-n p... pe cei de la Dinamo de ce scriem noi aici...Sa fim seriosi...Nu ii intereseaza decat banii...restul sunt gogosi...
marcher
Din pacate...cam asa e thumb.gif
adebayor : haita_lui_odin
mda mda steaua care are fiecare meci din cupa in ghencea si toti adversarii accepta....
nici nu stiu ce sa mai spun....
dinamodgirl
blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif ptr ca exista!!!!
marcher
Carcotasii...oriunde s-ar afla
dudu1961
In primul rind RAHATU de netoiu in al doilea rind conducerea p...ca fac astia de la liga ce vor cu noi jucam la ora cind vrea p...a lor si pe terenul ..la fel .
biancap78
Calfificarea blacksheep.gif si mamba.gif si faptul ca stana lu Gigi a jucat acasa in Ghencea. Asta ma macina de cand o inceput optimile
bad_dog
Colegii mei de servici blacksheep.gif
pentru ca se lauda ca ei au ajuns in sferturile cupei timisoreana. le-am explicat la toti: conform meee meee, asta e o competitie de looseri si voi fi foarte fericit daca o veti castiga. veti fi 'the best looser'
diablo.gif
toti ratatii care atunci cand merge bine echipa, sunt stelisti pana la moarte iar cand merge prost zic ca nu se uita la fotbal, ca nu stiu ce e aia
hunter
QUOTE(m@x @ 9 Nov 2006, 0:43) *
Ma repet..Rednic.
Restul nu ma intereseaza.... el are cutitul, el imparte painea...sa raspunda pentru rezultatele astea.

pe mine nu m-a enervat Rednic, pentru ca Andone aduna 13 victorii in 2 campionate 010.gif
bigbobo
Netoiu...Declaratiile tampite pe care le debiteaza...Parca isi doreste raul lu' Dinamo...
valdog83
GIGI NETOIU , pt ca nu si-a pus 5 by pass-uri de oftica la rezultatele lui Dinamo la fel ca varul ciobanni becali!
antisteaua
Azi m-a enervat foarte tare poza lui piti dupa Dinamomania. A zis Dinescu o vorba: ce sa caute un neamt in Bulgaria? Aceeasi chestie se aplica si in cazul lui piturca pe Dinamomania.
red_dog 4 ever
Astia de la stirile din sport de la tv care il lauda pe pe cel mai mare spurcat mirela blacksheep.gif ratoi parca a violato pe masa complaining.gif complaining.gif
exact! parca a castigat de unu singur liga camppionilor... cand de fapt a dat un gol dintr-un penalti inventat>:(
bad_dog
Aia de la stirile pro blacksheep.gif tv. Parca s-au intors: Isus, salvatorul natiunii, capitanul platenei si aparatorii galaxiei dintr-o data, asa a fost prezentarea. Doamne, cum se prostitueaza ziaristii..... si cand ma gandesc ca era cat p-aci sa fiu si eu unul.... Bine ca am scapat! crazy.gif
red_butterfly
M-au enervat (aseara) comentatorii de la tvr1...gradinescu si perechea lui. Au zis ca "pentru noi, Spania e Romania 2....s-a vazut pe bernabeu" 149.gif
bad_dog
PITZCURCA!!! Ce dracu cauta nesimtzoiu in cantonamentul nationalei????
caine_tm
Pro Sport sau mai bine spus Pro stoia blacksheep.gif axe.gif , ca fac liste cu jucatori care pleqca de la Dinamo
bianco_rossa
maarele selectioner piturca...pe care l'as ruga fooarte frumos sa'mi spuna si mie ce au jucat maldarasanu....o.petre....petre marin...???
piti ca are mare noroc in primul rand ca nu a jucat ieri nimic spania, iar coman si marica au fost de nota 10
ei au adus o victorie norocoasa iar piti poate acum zice "cu ovidiupetre, dica, maldarasanu, etc am batut spania, deci o sa ii convoc in continuare"
biancap78
Nu s-a jucat mai nimic. Chiar am stat si am numarat mingile ce au ajuns la Niculescu si sa iasa faza de poarta.N-am ajuns la 5. Bine ca o castigat da ma enerveaza PIti de nu mai pot diablo.gif
tiby_reddog
Nu numai ca ma enervat,dar a reusit sa ma scoata din minti si cred ca o sa fac o criza de nervi.Personajul care a reusit sa ma aduca in pragul disperarii este kktu de răţoi mirel,care a facut azi o declaratie soc pentru g.s.p,in care spunea ca daca siar da cu parerea despre meciurile lui Dinamo de pana acum ar fii sigur suspendat de comisia de disciplina.Nu inteleg cum un kkt cu ochi asa cum este el poate sa faca asemenea afirmatii despre noi si nici macar un oficial de la noi sa nu iasa inca in fata sa spuna ceva.Inteleg ca sintem in silenzio stampa,dar asa ceva chiar nu se poate.Gunoaiele din ghencea nu mai stiu ce sa faca sa se apropie de noi in clasament si incearca sa ne atace prin presa cu tot felu de declaratii murdare care nu ne fac cinste.Cred ca domnul Borcea e cel mai in masura sa iasa in fata si sa nu mai permita asa ceva.Pai daca ei se iau de noi pe asemenea chestiuni sa spunem si noi cum au ajuns ei sa faca punctele pe care leau facut pana acum:meciul cu F.C Arges,Gloria Bistrita si Rapid au scos puncte cu ajutorul arbitrilor,iar meciurile cu Faru,Arad si Vaslui au fost cela mai tari blaturi din acest sezon.

FORZA Dinamo !!! HAITA_DINAMO.gif

CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !!!

HAITA_DINAMO.gif
DiliBili
M-a enervat, da m-a enervat rau de tot...cacaciosul, cirpa, cretinul, idiotul, imbecilul, oligofrenul, onanistul, otreapa, paduchiosul, putregaiul, spurcaciunea, zdreanta, ( etc. in ordine alfabetica ) de răţoi

PS - am vazut ce a spus la stirile sportive, intrucit gașca slugilor proaste nu servesc
mihaiul90
M-au enervat 2 publicatii infecte... pro steaua si carpeta sporturilor. Dilibili va cere sa nu mai cumparati gașca slugilor proaste, eu va voi cere sa nu mai cumparati nici gașca slugilor proaste nici pro sport... infecte amandoua prin ceea ce scriu despre Dinamo. Eu de azi inainte nu voi mai da nici 5 bani pe un ziar de sport din Romania, daca am nevoie de informare o sa intru pe Dinamomania, iar daca nu o sa am aceasta posibilitate din diferite motive o sa urmaresc stirile sportive de la tvr 1
Kity_reddog
asa-i tvr-ul nu a fost 'atins' dar nici nu poate fi...avem nevoie de transparenta macar de la un post.

Sa le dea Dumnezeu sanatate!
tiby_reddog
Lumeeeeee nu mai cumparati fratilor nici porsport nici gazeta sint niste kktzi si niste gunoaie,la fel si protv si antena1.singurul post tv care este inca obiectiv este Tvr 1
Anti St_oaia!!!
Anti kktu de răţoi
FORZA Dinamo
CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !!!
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
asa e; tvr 1 are singurul buletin de stiri sportive care merita vazut...

nu zic ca restu sunt prosteaua dar la restu apar stiri de genu: "mutu a purtat azi chiloti roz si gagica-sa sa suparat" cat despre ziare nu mai spun nimic.. iarasi, nu spun ca st prosteaua insa fiecare se autodeclara cel mai bun ziar de sport romanesc, si in amblele apar niste articole de tot ..
coolio
primele stiri din sport (seara) sunt la Tvr.
Din curiozitate faceti o comparatie intre cele prezentate de Tvr si cele ale antenei1 si ale protvului....
Eu am facut acest lucru si mi-am dat seama ca stiaua ne-a luat-o cu mult inainte.Nu are un singur post tv ci 2 .
Mai vine si "zambeach" aia care ne prezinte accidentari si rezultate negative cu zambetul pe buze.
Kity_reddog
ma io pe cuvant va zic ca nu-i mai suport p astia de la protv mai ales.trebuie facut ceva asa numa sa mai domoleasca furia...

macar atat..
red_butterfly
clar, mirelutza a enervat multa ume azi gunshot.gif ..eu la protv m-am uitat la stiri icon_rolleyes.gif

PS: aseara m-a enervat rau de tot piti, ca la finalul meciului erau pe teren 5 spurcatzi 149.gif
Kity_reddog
da-i dracu' pe toti!!!!!!!!!!! blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif :
noi sa luam campionatul si apoi ne putem p**a pe toti spurcatii lejer.asta conteaza.ai performanta-inchizi gura tuturor!
bad_dog
Ilinca!!! si declaratiile lui inteligente! 'sa vina tot urziceniul la meci'. pai nici daca vin toti barbatii din urziceni si opresc si toate masinile care trec pe acolo si ii obliga pe soferi sa intre la meci si tot nu se umple stadionul. sau poate vor face ca la alegeri, vor umple autobuze din toate satele de pe langa urziceni si ii vor aduce la stadion cu fortza. Traiasca partidul in frunte cu eminenta sa cenusie, mult iubitul si stimatul tovaras militian sef nesimtzoiu!
Bai, ilinca si nesimtzoiu, atentie la mine: fuck.gif
tiby_reddog
Multa,multa,multa sanatate de la FARMACIE la gașca slugilor proaste,prospotr si mirel răţoi,care au reusit sa ma enerveze rau de tot.
ScorpyoN
oaia shefa mirela... Stiu ca Dinamo e in Silenzio Stampa, dar chiar nu poate macar cineva, sa-i inchida gura antitalentului aluia? 149.gif
dudu1961
Acum am citit si eu declaratia lui :blacksheep oi __si vad inca negru in fata ochilor ,cum poate mirlanul asta sa isi dea cu parere despre ceva ce habar nu are _____ALO ! CONDUCEREA ASTA SE POATE SUSPENDA FOARTE USOR !
Kity_reddog
acuma sincer, chestia asta cu suporterii e o furtuna in pahar.Hai sa fim seriosi,baietii intra pe teren ,ca acolo se joaca si bat si merg toti satenii acasa cu buza umflata...

Parerea mea ca netoiu nici nu trebe luat in seama.Sunt suficiente amplificarile care le fac ziaristi problemelor ce privesc Dinamo

se intampla de atatea ori sa uitam esenta lucrurilor si o luam pe carari
red_butterfly
gașca slugilor proaste.ro "........alături de Gigi Neţoiu, acţionar la Dinamo, şi........." axe.gif
caine_rosu_turbat
Toate ca toate ! Asa cum e Netoiu a facut ceva pt. noi....adik l-a adus pe Adi Mutu in ''Groapa'',pe ''Clau'' deci vorba aia : ''nu e diablo.gif atat de negru cum pare'' ! Ce vreti ! Daca bagi bani in ceva,nu trebuie sa-i mai si recuperezi ? Macar partial...sa nu exageram ! Asta nu inseamna ca-l vreau inapoi la Dinamo ! Ca nici Borcea sau Cohn nu sunt ''usa de biserica''....aci avea dreptate ministrul Blaga cand propunea ca Badea sa fie cel care are drept de ''viata si de moarte'',ca doar a dovedit echilibru si bun simt. icon_rolleyes.gif
ScorpyoN
fuck.giffuck.gif dan petrescu
Kity_reddog
caine_rosu _turbat esti o leaca in eroare.netoiu vroia sa faca afaceri la Dinamo,nicidecum performanta manageriala in avantajul clubului.tot ce facea chiar daca uneori Dinamo parea in avantaj de fapt era in folosul lui si al actionariilor.acest fapt e probat de longevitatea jucatoriilor adusi de el care e evident una deloc impresionanta.la prima oferta mai avantajoasa pt el ii si vindea.din acest motiv aducea jucatori de valoare la Dinamo.ziceai de mutu,pai banii de pe transferul lui mutu crezi ca au ajuns la Dinamo?sau la orice transfer actionarii aveau cota parte si una barosana nu gluma!e evident si am mai spus-o,ca de ani buni Dinamo are un singur adversar,conducerea.care ne ofera cu caldura in fieacare an,noua suporteriilor,sperante desarte.sunt atatea si atatea exemple de tranzactii dubioase...n-are rost sa le insir acum,le stim oricum.

ar fi multe de spus ca sa convingi pe cineva care se numeste caine rosu si spune ca unu' ca netoiu a facut si bine pt club.a distrus o echipa de traditie a craiovei si asta urma sa fie si soarta lui Dinamo fii sigur de asta.Astfel de oameni trebuie pur si simplu eliminati din societate!fosti secutisti,turnatori etc

vai de mama noastra,oameni buni nu va-ti saturat de murdaria care au lasat-o astia in urma?Chiar trebuie sa defilam in continuare cu astfel de fete?astea sunt 'valoriile' pe care trebuie sa le promovam in continuare?sincer am un sentiment de compatimire...
MosIonRoata
Ca sa nu mai existe tranzactii dubioase, n-ar trebui sa mai existe tranzactii,
in sensul ca printr-o decizie a Consiliului National pentru Educatie Fizica si Sport,
jucatorul Roman ar trebui sa poata fi legitimat numai si numai la o grupare
sportiva afiliata la Federatia Romana de specialitate. Asta vrem?

In orice caz, jucatorul sub 24 de ani nu ar trebui sa fie transferabil in strainatate.

Sanatate!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.