COSMIN C
Dec 22 2008, 02:58 PM
Nu azi, de fapt nu stiu, ca n-am ajuns acasa si postasii nu lucreaza noaptea.
Facturile din cutia postala.

Ma deprima. Mai ales acum in prag de sarbatori. Iniante mai venea o vedere, o felicitare, o scrisoare...Acum numai facturi gasesc acolo. Macar nu se infiinteaza o institutie, sa adune toata datoriile omului si sa trimita un singur plic, o singura data pe luna. Sa platesti undeva si acolo sa imparta ei pe unde e cazul...
RED75
Dec 22 2008, 07:15 PM
Mare dreptate ai! Cutia postala a devenit prin definitie deprimanta. De când s-au inventat e-mailurile și SMS-urile, doar facturi si alte pocinoage mai astepti sa vina cu posta.
Nu tu felicitari sau vederi din concediu, in cel mai bun caz iti inghesuie vreun pliant de la Metro sau alte porcarii de nu mai poti sa le scoti de-acolo.
COSMIN C
Dec 22 2008, 07:26 PM
Ha, ha, credeam ca numai eu am nostalgia vederilor din concediu....Si a felicitarilor de sarbatori de pe vremuri....Mail-urile, sms-urile, mi se par atat de impersonale....Scrii un mesaj, apesi pe un buton si se duce la toata lista...
The Game
Dec 22 2008, 09:28 PM
Sa va spun ca eu am primit o scrisoare in vara asta?
Clau_Goool
Dec 22 2008, 09:35 PM
Ti-a picat ceva mostenire de la un strabunic din Islanda sau cu ce ocazie?
COSMIN C
Dec 22 2008, 11:39 PM
QUOTE(The Game @ 22 Dec 2008, 21:28)

Sa va spun ca eu am primit o scrisoare in vara asta?

Asta e stire de Cancan!!! In era mail-urilor si sms-urilor un roman a primit o scrisoare!!! Cred ca s-a inchinat si postasul.
biancap78
Dec 23 2008, 12:29 AM
Eh si eu am primit 2 vederi saptamana trecuta....Nu e asa rau
The Game
Dec 23 2008, 01:11 AM
@ Clau, nu e vorba de niciun act, e vorba chiar de o scrisoare adevarata!

EXCLUSIV!
COSMIN C
Dec 24 2008, 02:15 AM
Nebunia din magazine, si nu numai, din aceste zile...Nu inteleg de ce an de an ne comportam ca si cand n-am sti ca vine Craciunul, Revelionul, Pastele, parca ne anunta cineva cu doua trei zile inainte si ne mutam cu totii pe strazi, in piete, in supermarketuri....
Hmmm, parca ar fi scris Denis.

Ma duc sa ascult un colind.
Morpheuss
Dec 24 2008, 03:22 AM

Mie a inceput sa-mi placa Craciunul. Chiar am ascultat si colinde. Si nu m-a legat nimeni de scaun.
Azi presimt ca o sa ma enerveze colindatorii. Noroc de ninsoarea asta, poate ii tine acasa.
bigbobo
Dec 24 2008, 11:45 AM
Stai sa apara aia cu "steaua"!!! Sa vezi atunci "placeri" acustice...
Leaveyou
Dec 24 2008, 03:35 PM
Capra din tramvaie: niște obosiți jegoși care (să mă scuze Stoiceasca) efectiv put ! Înțeleg că trebuie să fie cât mai naturală (ea, capra, lăsați-o pe Stoiceasca) bă da' nici așa ! A venit un nene care arăta de parcă s-a întors din război și puțea de mi s-a făcut rău. Apoi vin hoardele de bănei care cântă fals nu știu ce colinde. Și-și trage mucul în fața ta (bine că nu pe fața ta) așteptând să-i arunci un ban (Nu ca ăsta de pe forum).
The Game
Dec 24 2008, 06:05 PM
Colindatorii ma enerveaza in general; si reportajele penibile din supermaketuri ...
The Game
Dec 25 2008, 02:25 PM
Astazi m-au enervat toate mesajele / massurile cu tot felul de urari (majoritatea in versuri) ...
COSMIN C
Jan 1 2009, 02:34 PM
Ma enerveaza ca nu ninge....
The Game
Jan 1 2009, 02:37 PM
Ma enerveaza cei cu sorcova ...
COSMIN C
Jan 1 2009, 02:46 PM
Eeee, n-ai enervat si tu lumea cu sorcova in... tinerete???
The Game
Jan 1 2009, 02:59 PM
Nu.
COSMIN C
Jan 1 2009, 03:29 PM
Te-a lasat memoria. Intreba-i pe ai tai.
gavros
Jan 1 2009, 11:41 PM
QUOTE(The Game @ 1 Jan 2009, 14:37)

Ma enerveaza cei cu sorcova ...
la mine la usa nu au mai venit cu sorcova, au venit direct cu acordeonul

mama lor
Mirunik
Jan 20 2009, 03:15 AM
Contra.
Asta dupa ce ca n-are minte, n-are nici stare.
Leaveyou
Feb 26 2009, 02:05 PM
Zvonul că cel mai mare coșmar al meu este pe cale să se împlinească: venirea lui Dică la Dinamo. Suntem praf - țăndări și mai luăm un aurolac. Trebuie să nu ai minte de nici un fel să iei un astfel de jucător ... Este cel mai penibil jucător, după Boștină încoace. Bă, Borcea, Rednic, v-ați tâmpit ? De tot ?
The Game
Feb 26 2009, 09:13 PM
Nu vine dica.
M-a enervat aseara discutia penibila de la Sinteza Zilei cu subiectul celebrului cip si semnul 'fiarei'.
bigbobo
Feb 26 2009, 09:39 PM
Cipu' lu' piturca... Si-a varat 6/6 coada si aici...
matador
Apr 21 2009, 08:55 AM
am deschis acest topic pentru a-i atentiona pe colegii mei de forum asupra numeroaselor mailuri pe care le primesc de ceva vreme chipurile de la directorul unei banci din Ghana sau ca as fi castigat la o loterie din Irlanda,toate cu scopul de a-mi da contul bancar si pana la urma banii sa imi fie furati,deduc eu printr-o logica simpla.Mai nou,primesc mailuri de la Raiffeisen bank sa completez chestionare despre contul meu etc,in conditiile in care nu am nicio treaba cu aceasta banca. Si am si o intrebare,cum pot scapa din baza de date a spammerilor acestora,ca nu mai suport!
dudu1961
Apr 21 2009, 10:19 AM
Si mie mi se intimpla acelasi lucru le-am trimis si e-mail , degeaba azi iar am gasit jumate din e-mail de la ei , oricum eu am inceput sa ma resemnez dar cred ca ar trebuii sa-i amenint ca-i dau in judecata de unde stiu ei adresa mea si cu ce scop imi trimit aceste e-mailuri , din moment ce nu am nici o treaba cu ei !
Cai Lun
Apr 21 2009, 10:21 AM

Pe cine dai in judecata, concret?
dudu1961
Apr 21 2009, 11:05 AM
Pe tine in primul rind ca ma ei la misto , si apoi pe Raiffeisen
Oricum in curind nu voi mai aparea deloc pe acest forum ......intelegi ce vrei , daca poti , oricum la momentul asta nu aveam deloc chef de "glume" daca s-a vrut asta !
matador
Apr 21 2009, 12:30 PM
faza e urmatoarea,singura solutie...nu e o solutie.m-am mai interesat si nu a de facut decat sa anunti politia. halal solutie....
Cai Lun
Apr 21 2009, 01:21 PM
nu ai ce sa le faci + ca legea in domeniu e la misto.
@ dudu - nu te-a fortat nimeni sa intri, nu te forteaza nimeni sa iesi. Daca ai venit, bravo tie, multumim ca ne vizitezi - daca pleci, paguba-n ciuperci... Oricum nu imi bat capul cu amanuntele personale ale fiecaruia.
Fiecare, luati individual, nu facem nici cat o ceapa degerata. Doar impreuna suntem Dinamo. Si asta e valabil si in cazul tau.
catA4
Apr 18 2011, 07:43 PM
Am citit astazi pe mediafax ca acest mega spurcat a fost mutat la Administrația Financiară a Sectorului 2 !
http://m.mediafax.ro/social/csibi-barna-ca...curesti-8168004
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.