ebola
Jul 25 2006, 09:25 AM
dudu1961
Jul 25 2006, 11:44 AM

astia toti care tin cu Sportul dar habar nu au de regulamente pt. ca la noi se merge in continuare la intelegere degeaba noii veniti vor sa faca ceva ,in fotbalul asta de rahat de la noi ,iau apararea jucatorilor ,dar nu se uita la mafiotul ala de patron ca nu face nimic pt. baietii aia,celelalte cluburi cumpara jucatori investesc cam aiurea in infrastructura si isi platesc si darile la stat pe cind asta e ca netoiu iau dar nu mai si dau
ScorpyoN
Aug 5 2006, 12:46 AM
M-a enervat acelasi mihaela stoica
red_butterfly
Aug 5 2006, 12:04 PM
QUOTE(ScorpyoN @ 5 Aug 2006, 1:46)

M-a enervat acelasi mihaela stoica
Pai mehmeh ne enerveaza zilnic, asta se intelege de la sine...din moment ce il tot dau astia la stiri
Pe mine m-a enervat (si ma enerveaza in continuare) Carlitos, se crede mare vedeta, si vezi doamne il persecuta presa din Romania. Sa nu uit sa il mentionez si pe "dragul" de gigisor, care mai nou se crede si arhitect
RflaviusD
Aug 5 2006, 03:43 PM
sezeran ca mi-a furat 500 000 de RON
Florin_Dinamo
Aug 5 2006, 04:46 PM
red_butterfly
Aug 5 2006, 10:19 PM
mititelu....care face show a antena1..omu asta chiar are impresia ca are echipa!

PS: si spurcatzii care tot canta pe strada....de parca ar fi batut pe real madrid
red_dog 4 ever
Aug 6 2006, 01:08 PM
Toti taranii prosti care au venit la mare.A si taranul cu numar de BC care ma blocat 1 ora la plaja
RflaviusD
Aug 6 2006, 02:18 PM

oare de ce am impresia ca era oaie ?
paddy
Aug 6 2006, 03:34 PM
dudu1961
Aug 6 2006, 04:56 PM

Pe mine ma enervat FERRAri si cu SCHUMI ca au gresit strategia azi au fost de tot rahatul
MosIonRoata
Aug 7 2006, 01:33 AM
Ziaristii ar trebui luati de guler si aruncati dracu'afara din stadioane!
Sa santajeze, sa calomnieze, sa incite si sa provoace de'acolo.
Fotbalul n'are nevoie de jurnalisti, jurnalistii au nevoie de fotbal: pana
cand acesti derbedei cu staif, inculti, nespalati, invidiosi si mahalagii
eufemistic numiti jurnalisti, lideri de opinie, etc...nu vor intelege acest
adevar simplu, nu-si vor schimba zilnic ciorapii, nu se vor spala mai des
si nu vor invata bunele maniere, nu trebuie sa li se mai permita accesul pe stadioane!
Sanatate!
coolio
Aug 7 2006, 09:18 AM
ioanitoaia.....noroc cu Borcea care l-a mai atacat putin ca altfel.
Cu faza reluata de 5 ori nu recunoaste ca a fost penalty, dupa ce toti invitatii (inclusiv un arbitru) au ajuns la aceeasi concluzie .....
Dupa ce se vede clar ca nu a fost offsaid el spune "Dle Borcea aveti dreptate 50 %"Pai cum adica 50 ?!?!
Ma bucur ca i s-a spus in fata ca gașca slugilor proaste e un ziar stelist, el negand aceasta cu jumatate de gura.....
aaaa....am trimis si niste mesaje la emisiune in care terminam cu antigașca slugilor proaste, mesaje care bineinteles nu au aparut.
va las sa trageti singuri concluziile depsre corectitudinea emisiunii si implicit a ziarului pe care aceasta lichea o conduce.
ANTIgașca slugilor proaste!!!!
DiliBili
Aug 7 2006, 11:25 AM
Flooooorin Caaaaaaalinescu
....
Abia astept sa-l vad joi la meci
Florin_Dinamo
Aug 7 2006, 11:55 AM
Ioanitoaia, dar si jocul echipei Dinamo, care trebuie mult imbunatatit.
- Niculescu, pentru ca nu prea are chef sa joace, din cate vad
- echipele astea care joaca cu Dinamo pe viata si pe moarte si cu altii, ...
- arbitrii care nu dau penalty clar pentru Dinamo, desi se afla la 2m de faza
- lista ar putea continua, dar... ma dor degetele deja
Neica mititelu ...ptr. ca in dobitocia sa inca mai sustine sus si tare ca echipa lui de doi lei va defila prin campionat in urmatorii doi ani...si ptr. ca dupa micimea sa , i-a batut steaua , cea mai buna echipa din romania , doar ,doar l-o baga mentorul sau jiji in seama , tocmai acu cand a venit fara ochelari .
radu
Aug 7 2006, 08:48 PM
Ioanitoaia..pentru cea mai de rahat emisiune antidinamovista. De necrezut ce am putut urmari aseara la TV.
Pe locul imediat urmator: Borcea ca habar nu are (cum dracu' de ii merg afacerile?)
RED75
Aug 7 2006, 08:56 PM
Poate n-o sa fiti de acord, dar pe mine ma enerveaza Cornel Dinu care s-a plafonat in postura de prezentator cu baghetuta la tvr 1 si ne serveste tot felul de explicatii parabolice despre meciuri ....
Pai in loc sa vina sa le dea peste nas lui MM si celorlalti dezaxati, el il lasa pe Turcu purtator de cuvant de se crucesc si oile ca exista prosti mai mari ca la ei la stana !
Da ai dreptate si Ioanitoaia ,dar si Florin Cacalinescu in emisiunea Fanatik de aseara...un demagog in materie de fotbal si chiar de viata ..un prost ce-si permita sa persifleze pe toata lumea , un Gica Contra de la scularie , un actor , moderator si om R-A-T-A-T din toate punctele de vedere.
ScorpyoN
Aug 8 2006, 12:53 AM
1. Dinu -> pentru ca ii lasa pe Turcu si Borcea la emisiuni sa boceasca aiurea, in loc sa se duca si sa apere numele "Dinamo" si sa-i uimeasca pe aia din emisiune cu frazele lui

2. Ioanit
OAIA, doamne asta are nume predestinat!!!
opiated
Aug 8 2006, 02:52 AM
Sincer, fanii lui Beitar Ierusalim! Care chiar cred ca echipa lor o sa treaca de DINAMO. Va spunem " La revedere!". Ahh daca s-ar fi jucat la Constanta meciul!
Erati

!!!!
mihaiul90
Aug 8 2006, 03:00 AM
Pe mine m-a enervat Arsinel marele "cunoscator" al fenomenului fotbal la emsiunea lui ianitOAIA (cum bine zice ScorpyoN) care considera ca suntem noi vinovati ca i-a retrogradat lui echipa favorita (pe Sportul). Si ma mai enerveaza si buletinu` de stiri de la antena 1 care o juma de ora da numai stiri de la stana... acu cateva zile mi se pare ca o singura stire despre dinamo a dat .. in rest numai despre stoaia si partial cu celelalte echipe.
red_dog_rahova
Aug 8 2006, 05:16 PM
M a enerveaza groaznic claudiu niculescu fiindca nu suporta banca de rezerve si vrea sa plece....cum a dat de rau, pleaca.......adevarul este ca numai la rau se vad caracterele tari....
ady77cta
Aug 8 2006, 08:00 PM
DESIGUR CLAUDIU NICULESCU CARE NU ARE TARIA SA SPUNA NU ROCARULUI SI SA SE LUPTE PT UN LOC DE TITULAR SI SA-I DEMONSTREZE LUI REDNIC CA GRESESTE CAND IL TINE PE BANCA.
ScorpyoN
Aug 8 2006, 09:12 PM
QUOTE(red_dog_rahova @ 8 Aug 2006, 18:16)

adevarul este ca numai la rau se vad caracterele tari....
Cat adevar poate sa contina fraza asta!
iahimxela
Aug 8 2006, 10:30 PM
IL URASC PE mihaela!
cu riscul da a fi injurat de cei mai multi dintre voi o sa va spun ca pe mine nu ma emerveaza jijilica.e prost si pe astfel de oameni nu te poti supara sau enerva.dar cand vine vorba de mihaela mi se ridica parul in cap.mihaela este cea mai jenanta figura din fotbalul romanesc.este parazitul in forma umana.un frustrat care sare la gatul tuturor desi a aflat ca fotbalul se joaca in 11 si hent e atunci cand pui mana pe minge pe vremea cand lucescu senior juca la mondialele din mexic.acum o luna am vazut ca scarnavia asta a avut curajul sa se ia de lucescu.nu inteleg de unde atata tupeu.omul asta ma isterizeaza.daca n-ar fi zmarandescu sa-l apere fizic si jiji sa-i plateasca pe aia pe care gunoiul isi incearca muschii ar fi un mare ZERO.cand el va disparea din fotbal voi fi cel mai fericit pentru ca va pleca probabil si din tara.nu stiu de ce dar cred ca momentul ala e mai aproape de cat isi inchipuie el.
iahimxela
Aug 8 2006, 10:48 PM
Am uitat de nea floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiin caaaaaaaaa..........ma uit la el si ma minunez.nu inteleg de ce exista oameni care iau in seama elucrubatiile pe care le emite la emisiunile de sport."chestiunea" e ca omu' e varza rau.nu se pricepe.tot ceea ce el incearca sa spuna se reduce la : "ati vazut cum e in anglia?";"i-ati auzit vreodata pe spanioli vaitandu-se?".incearca sa ne arate ce creier aerisit are el si cat de bine stie sa ia la misto pe turcu , jiji sau borcea.de ce nu-l ironizeaza pe patapievici?sau pe paler?si ei spun uneori prostii , dar nea floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii etc nu are tupeu sa se bage ca nu-l tine .el e un mardeias putin mai destept decat aia cu care se duce la emisiuni si incepe sa faca bulbuci la gura de parca e mai tactician decat lippi si mai destept decat einstein.
de fapt el e o lipitoare care se aciueaza pe langa astia cu bani.era pe la rocar cu vestitul florea , apoi cu netoiu , jiji si acum e cu iancu.omu' zice ca e timisorean , dar cand poli era prin B nu-l vedea nimeni pe la stadion.prietenii stiu de ce
ps. nea florine sa stii ( pt. cultuura mata ) ca si benitez se vaita ca jucatorii sai sunt obositi din cauza programului incarcat.si juventus a facut blaturi. si ronaldinho isi da cu stangu-n dreptul , iar in franta sau olanda se joaca mai prost decat in romania.parol!
un idiot de pe cucuriguboys.
paddy
Aug 8 2006, 10:59 PM
Un idiot cu cap de mort , de pe acelas cucuriguboys
ScorpyoN
Aug 8 2006, 10:59 PM
petryk
Aug 9 2006, 11:45 AM
SUNT CAINE PANA LA MOARTE DAR NU AI CUM SA NU TE SUPERI PE CONDUCEREA DINAMOVISTA PT. FAZA CU NICULESCU IAR CLAUDIU E DE A DREPTUL STUPID ,AUZI SA NU ACCEPTE BANDEROLA ,SE POARTA CA UN COPIL,DAK MAI FACE ASA SA PLECE K NU E DE DINAMO FORZA DINAMO NE VEDEM LA PETROSANI
dudu1961
Aug 9 2006, 12:11 PM

CLAUDIU NICULESCU ______________

Pt. ca a reusit sa ne invrasbesca si pe noi intre noi (uni ii tin partea uni nu )si pe uni dintre noi (EU NU ) impotriva lui REDNIC de parca mare fotbalist este ____

dute cu Diana _______si te ineaca frate si lasa-ne , . Abia ne revenisem si vine vedeta lui peste si duce totul de ripa iar . (ori e netoiu si el e in sptele lui fraierul asta ori becali )
junior
Aug 9 2006, 02:36 PM
1. Clar Cl. Niculescu...dacă vrea să plece să plece...doar nu poţi să ţii pe nimeni cu forţa..
2. Boul ăla de la Primatv ...rubrica Sport...că l-a dat transerat la mimişoara pe Niculescu...de era să sparg televizorul
3. prazOAIA...că e ca redactorul şef tăntălan...anti Dinamo
ebola
Aug 9 2006, 11:11 PM
red_butterfly
Aug 10 2006, 12:03 AM
si pe mine ma enerveaza standard ca nu a pus mai multa presiune pe ei sa-i bata
si ma mai enerveaza si carlos, care nu a scapat si el mingea in poarta....macar o data...
dudu1961
Aug 10 2006, 11:35 AM
Ashtray
Aug 10 2006, 12:47 PM
Da,exista!

Este un grup de persoane care formeaza conducerea celei mai jegoase echipe din lume:Conducerea Stoiei

!-o adunatura de incultzi

cu IQ negativ(pericole pentru societate

)care ar trebui dusi la Balaceanca(spital de boli mintale)urgent!
RflaviusD
Aug 10 2006, 12:50 PM
SToaia ca a scos un rezultat bun in deplasarea de la Liege
red_dog 4 ever
Aug 10 2006, 01:40 PM
Idiotii care sau gandit ei sa asfalteze drumul Cernavoda -Cta in plina vara.Am facut de la Bucuresti la Cernavoda 2 ore si de la Cernavoda la C-ta 3
junior
Aug 10 2006, 04:25 PM
idiotu ăla de peste martin...şi găsit şi el momentul să se dea mare cu standard
catalinmv2002
Aug 10 2006, 05:37 PM
idiotul de niculescu care pleaca de la echipa cu 3 ore inainte de meci
red_dog77
Aug 10 2006, 06:24 PM
niculescu,netoiu si iancu (e si mana lui).
mihaiul90
Aug 10 2006, 06:54 PM
netoiu si niculescu

rahatzii draq sa plece odata si niculescu de la echipa ca sa nu mai avem oameni de-ai lui netoiu ca ne-am saturat !!! cu d-astia nu o sa obtinem performanta!
catalin74
Aug 10 2006, 10:24 PM
1. Niculescu - pentru gestul sau incalificabil
2. Tames - pentru forma infecta pe care o arata meci de meci
laurica_red_dog
Aug 10 2006, 11:19 PM
Claudiu Niculescu care a inceput sa isi arate fitele de "mare fotbalist'",sigur in spate este si netoiu
Ashtray
Aug 11 2006, 10:00 AM
NETOIU SI TOATE TARFELE LUI IMPUTITE!SPER SA PUTREZEASCA TOTI LA timisurina-rocar=) si sa nu ajunga in cupele europene(never)!
gigiredog
Aug 11 2006, 10:46 AM
Intrebarea ar trebuisa fie "Cine nu ne-a enervat azi?"
M-au enervat toti spurkti kre s-au bucurat k au facut un 2-2 chinuit cu un gol de kkt al unui tigan.
M-au enervat mizerile din vest, echipa kre se zice k este cea mai fair-play iar oameni de acolo au un respect aparte pt fotbal si il vad altfel dekt noi, ei nu injura, ei nu huiduie echipa, sunt alaturi de ea la greu, hai sictir kktilor.
Dupa ce k i-au luat pe Alexa si Grigorie acum il i-au si Clau si in ce maniera, nu vorbesc cu conducerea lui Dinamo pt un contract ci vb cu juktorul si netoiu k sa plece de la echipa. Cum sunte ei fair-play?
M-au enervat si jigodile de conduktori de la noi, si toate jocurile de culise, toti zic k u va plek Claudiu de la noi si ....
Singua bucurie pe kre o mai avem este jocul unor tineri precum: Radu Stefan, Ropotan,Cristea , si chiar tranferul lui Ze Kalanga.
dinamodgirl
Aug 11 2006, 12:56 PM
NICULESCU CA NA AT VRO EXPLICATIE
ScorpyoN
Aug 15 2006, 01:46 AM
Sincer?
Niculescu ca a ratat in halul ala (dar nu azi, atunci m-a enervat

)
dudu1961
Aug 15 2006, 11:10 AM

PITURCA ! dar pina la urma ne face un bine ca avem toti jucatori acasa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.