Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ordonare
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
al314ru
cum pot sa ordonez mesajele dintr-un topic ca sa il vad pe ultimul scris primul??
Cai Lun
?!
Da' de unde ti-a tunat ideea asta? icon_rolleyes.gif

cand intri pe un topic, intra direct pe ultima pagina...
al314ru
ar fi mai usor sa vad cand urmaresc un topic ce s-a scris ultima oara...
de exemplu la topicurile mari de genul "violenta pe stadioane e mai greu sa stai de fiecare data cand vrei sa citesti ca s-a mai scris sa dai mereu la ultima pagina....primele mesaje sunt oricum foarte vechi si si-au mai pierdut din interes si poate s-a ajuns la alta discutie....
pe alte forumuri am vazut ca exista si aceasta optiune "ordonare inversa " si ma gandea ca s-ar putea adopta si aici...gandeste-te si la cei care au o conexiune la net mai slaba
oricum e o idee :)
nu mi-o lua in nume de rau
Cai Lun
Nu ti-o iau in nume de rau! Eu insa n-am vazut nici un buton de genul ala pe aici. Pana o sa apara singura varianta este sa te duci direct pe ultima pagina.

Daca intri de pe pagina principala pe un topic, in momentul in care toata pagina a fost incarcata, iti va aparea automat in prim plat ultimul mesaj citit si deci cele care urmeaza fac parte din cele necitite...
Sezran
in cazul asta ar fi bine sa mai deschideti amindoi ochii. "butonul" e acolo.
Cai Lun
@ al314ru >> ...cand gasesc butonu' iti dau de stire! icon_lol.gif
Sezran
bangmyhead.gif am gresit eu. te refereai la continutul unui topic.

mesajele sint sortate in ordine cronologica si nu se poate schimba asta.
poti intotdeauna sa mergi direct la primul mesaj necitit, cum ti-a spus cai lun, sau:
in pagina care iti arata topicurile unei sectiuni, pe ultima coloana in dreapta spune pentru fiecare topic cine si cind a scris ultimul mesaj. faci click pe "Ultimul mesaj scris de:" si te duce direct la mesajul cu pricina.
paddy
Sezerane tu esti verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif de ce umbli sub acoperie rofl.gif rofl.gif sau ai fost retrogradat ............
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.