Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Comportamentul jandarmilor la meciuri
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
marcher
Pai la voi la baia mare...adevarul ca bataia va stimuleaza 010.gif beerchug.gif
red_dog48
Salut tutor. As vrea sa vorbim putin despre "tratamentul" inuman la care suntem supusi zi de zi, ora de ora pe stadioanele din Romania. In primul rand as incepe cu bataile ce ni sunt aplicate la fiecare meci de catre asa zisii jandarmi. cine vi se pare ca este de vina pentru toate acestea? la meciul cu steaua vi s-a parut uman tratamentul la care au fost supusi stelistii (batai, impuscaturi etc)?

Leaveyou
În emisiunea «Fără violență!» de la Flux TV, colonelul Daniel Georgescu, directorul general al Direcției Generale de Jandarmi a municipiului București, a susținut că petardele de la meciul de handbal dintre Dinamo și Steaua au fost introduse de oficiali de la cele două cluburi. ”Nu ne-a venit să credem. Avem probe video, declarațiile mai multor persoane,martori oculari, precum și declarațiile oamenilor din conducerea Federației Române de Handbal”, a spus Daniel Georgescu.

Colonelul Eugen Meran a spus că bătaia dintre cele două galerii a fost planificată înainte de partidă. ”Și-au dat SMS-uri și s-au provocat unii pe alții. Au venit puși pe fapte mari. Noi am avut informația și i-am monitorizat de la cele două stadioane. În afara sălii aveau bîte, lanțuri și vergele”, a spus Meran. ”Petardele mari nu au fost introduse, ele se aflau deja înăuntru”, a mai spus Meran.

Colonelul Eugen Meran: ”Steliștii nu au avut petarde asupra lor”
Colonelul Meran: "Dinamo a cerut ca în sala Floreasca sa fie prezenți doar 20 de jandarmi!"

gașca slugilor proaste.

Aștept o luare de poziție. Ăștia sugerează ideea precum care (cum dracu' să ocoloesc cacofonia?) conducerea lui Dinamo a organizat bătaia.
paddy
Mentalitate de jandarm, cum dracu sa introduca oficialii cluburilor acele petarde amirite, cind foarte frumos puteau fi ascunse in izmene la cit de mici erau.......sau poate au fost introduse de femeia de servici????......De ce nu recunosc ca au fost prinsi pe picior gresit si nu se asteptau ca la un meci de handbal sa iasa cu bataie ?????
Si cum nu era de ajuns un idiot imbracat in haina statului a mai aparut unul pe nume Meran, care a ajuns la concluzia ca bataia a fost planificata si ambele galerii au fost monitorizate......daca intradevar ar fi fost asa nu se mai ajungea la oprirea meciului, dar dupa razboi multi militeni se arata......asta e mentalitatea unui crescator de animale care a ajuns jandarm.
COSMIN C
Sefii Jandarmeriei au facut niste declaratii de-a dreptul iresponsabile dupa parerea mea. Nu mi se pare normal, fiind o ancheta in curs de desfasurare, sa se faca asemenea afirmatii. Prejudiciul adus clubului Dinamo este imens. Ca in final aceste acuzatii se vor dovedi nefondate aproape ca nici nu mai conteaza. Raul a fost facut. Pentru ca peste cateva zile opinia publica va uita de incidentele de sambata din sala Floreasca. Declaratiile ce vor urma, eventualele scuze, etc, la finalul anchetei, nu vor mai interesa pe nimeni. Sau nu, ne vor interesa pe noi suporterii, ceilalti care n-au nici o treaba cu sportul si care au fost oripilati de ceea ce au vazut la TV, vor ramane cu aceste impresii la cald: a fost macel si suporterii dinamovisti sunt vinovati. Ba mai mult, au fost ajutati de oficialii clubului sa introduca in sala petarde sa omoare lumea.

Colonelul Meran, ca si cum nu era de ajuns ce au debitat fara sa prezinte nici o dovada, ne mai serveste una:"Oficialii unei anumite echipe, pentru a pune presiune, au cerut sa vina suporterii de la fotbal, ca sa isi asigure victoria in fata rivalilor" Ha! Si? Care-i faza? Unde-i vina? Scrie undeva ca un suporter de fotbal trebuie interzis la un meci de handbal? Scrie undeva ca o echipa n-are voie sa-si mobilizeze suporterii sa vina la un meci? Mai sa fie!
RED75
Cosmin, ai dreptate in ce priveste modul de derulare a anchetei.
Problema e ca suporterii de la fotbal se vor intoarce la fotbal, in timp ce suporterii de la handbal nu mai au unde sa se intoarca. Si ei nu au nicio vina.
COSMIN C
Red, asa e, n-au nici o vina. Eu incercam sa spun ca e mare pacat ca handbalul, voleiul, baschetul, rugbyul, au ramas fara suporteri, iar daca cei de la fotbal, vor sa vina la un meci de handbal sa-si sutina echipa, nu mi se pare normal sa fie acuzati pentru asta. Declaratia lui Meran e fara rost si nu cred ca foloseste in vreun fel anchetei si rezolvarii acestor probleme.
Eu am mai spus pe undeva, liderii galerii steliste au negociat, dupa inceperea incidentelor, retine, dupa ce in sala incepuse nebunia, au negociat, deci, cu jandarmii sa permita accesul in sala a inca 100 de stelisti. Ma poti lamuri in ce scop?
Nu iau apararea nimanui, cine e de vina sa plateasca, dar nici nu-mi place cand unii incearca sa-is ascunda gunoiul sub pres si ca sa nu observam ca fac asta ne distrag atentia cu declaratii penibile.
COSMIN C
Ieri

Colonelul Daniel Georgescu, directorul general al Directiei Generale de Jandarmi a municipiului Bucuresti, a declarat in emisiunea "Fara violenta" difuzata pe postul Flux TV, ca petardele de la meciul de handbal dintre Dinamo si Steaua au fost introduse de oficiali de la cele două cluburi. "”Nu ne-a venit sa credem. Avem probe video, declaratiile mai multor persoane, martori oculari, precum si declaratiile oamenilor din conducerea Federatiei Romane de Handbal”, a spus Daniel Georgescu.

Azi

Generalul Olimpiodor Antonescu din cadrul Inspectoratul General al Jandarmeriei susține că deocamdată nu se știe dacă informațiile conform cărora suporterii steliști și dinamoviști au fost ajutați de conducerile celor două cluburi să introducă în sală petarde și fumigene la meciul de handbal de sâmbătă, sunt adevărate. "S-a spus că există informații că la acest meci a fost vorba și de o contribuție a unuia sau altuia dintre cele două cluburi. Dar acestea sunt în curs de verificare. După ce se va ajunge la o concluzie, acestea vor fi aduse la cunoștința opiniei publice", a menționat Olimpiodor Antonescu.

Excat ce ziceam ieri..... Nu stie stanga ce face drepata, Georgescu ieri avea probe, declaratii ale martorilor oculari, prinsese infractorul si fuga cu el la TV.....
redbitz
l-am primit pe mail , nu stiu daca l-ati vazut
Proces verbal amenda…17.10.2008

Descifrare:

"Persoana mai sus menționată, aflându-se la interseția 7 străzi din Cluj-Napoca, facând parte din galeria echipei Dinamo, a arătat gesturi obscene și a scandat:

Jandarmeria și Filipescu ling in pi_dă pe Stela Popescu !!!".

L-as fi pus la fun, dar e mai curand de plans.

Rocco
Nu ne civilizam nici in 100 de ani. Jandarmii sunt putere in stat, cind o sa invatam asta o sa ne nastem ca popor. Amenzile sunt mici, pedepsele prea blinde. Si de aici toata gargara pe care o facem pe un subiect care sincer imi face sila. Mergeti la meci sa incurajati echipa si lasa-ti figurile de stil si pistil, si atunci nimeni nu o sa va faca nimic. Nu pot sa cred ca daca stai in banca ta, toata galeria se comporta civilizat, nu se aduc injurii, jandarmul vine el asa din senin si te ia la omor. Cineva face ceva ilegal sau teribilistic si gata macelul. Petrecere placuta-n continuare!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.