Cai Lun
Mar 25 2006, 12:11 AM
Un prim motiv de sarbatoare pe ziua de azi pentru suflarea dinamovista, este aniversarea fostului jucator dinamovist si actual antrenor al echipei, Ion Marin! Cu speranta ca la sfarsitul zilei echipa ne va mai oferi inca un prilej de a sarbatori, ii uram un "La Multi Ani!" plin de sperante domnului Ion Marin!...
COSMIN C
Mar 25 2006, 12:23 AM
La Multi Ani !!!
Si ai grija, ca deja am inceput aprovizionarea cu sampanie pentru la vara !!
Vrem s-o bem din cupa de campioni, nu din sticla, de necaz !!
razvan_superdog
Mar 25 2006, 12:37 AM
LA MULTI ANI!
Si daca tot vei sacrifica spectacolul de dragul punctelor, macar sa luam campionatul, pentru ca asta e singura varianta pentru orice antrenor la Dinamo!
redlady08
Mar 25 2006, 12:41 AM
LA MULTI ANI..D-LE MARIN!!!!.....si va dedic victoria din meciul cu Faru....
Sa aveti parte de tot ce va doriti....

.....bere acum...iar sampania o punem la rece pt la vara.

LA MULTI ANI!!!!
radu
Mar 25 2006, 07:05 AM
La multi ani A8-ule sa ne aduci A18-lea... :P :D
f_rares
Mar 25 2006, 01:31 PM
Domnule Marin,LA MULTZI ANI,sa avetzi parte de sanatate,fericire si tot ce va doritzi dumneavoastra.va urez sa castigatzi campionatul acesta si sa aducetzi bucurie in sufletul dinamovistilor de pretutindeni.
neo
Mar 25 2006, 02:02 PM
LA MULTI ANI, D-le antrenor!!!
Fie ca ziua de nastere sa vi-o sarbatoriti incepand cu satisfactia unei victorii la Constanta si sa o tineti pana maine seara cand jalea stelistilor

, dupa meciul cu Poli (0-0), va va incheia aceasta aniversare cu Dinamo pe primul loc, la o diferenta de 4 puncte fata de St

.
Fortza
bianco_rossa
Mar 25 2006, 05:36 PM
LA MULTI ANI domnule antrenor Ion Marin....multa sanatate si reustie alaturi de cainii rosii!!!....Dumneavoastra aduceti'ne 3 puncte si noi va "aducem" o atmosfera de nota 10 pe stadion:D....o bere in cinstea dumneavostra in seara asta....si doua pentru victorie;)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.