Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pot sa merg la constanta?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
al314ru
am abonament la PCH pentru retur....nu am mai fost in deplasari si as vrea sa stiu ce imi trebuie (acte) ca sa pot face si eu deplasarea cu galeria la constanta. Va multumesc!!!
Radu10mai
Pasaport, viza pt. Elvetia, 5000$ si o masina tare....aaaa la Constanta, pai nu iti trebuie nimic, doar niste maruntis si abonamentul la PCH! Da de ce nu ai mai fost in nici o deplasare? esti Dinamovist de ieri-alaltaieri? drunk.gif
tchumatu
Nu iti trebuie abonament la PCH ci legitimatie de suporter, pe care o poti cumpara chiar in dimineata plecarii. Treci si tu pe la stadion si vezi ca scrie pe panoul din fata magazinului ce si cum
al314ru
hai sa ne hotaram.... e suficient abonamentul la pch sau trebuie sa cumpar si legitimatia de suporter (cat costa). NU nu sunt dinamovist de ieri de azi dar nu am fost in deplasari pentru ca sunt din Braila si sunt de 4 ani in bucuresti iar programul de la servivi nu prea imi permite...oricum pe asta nu vreau sa o ratez si sper sa fac cat mai multe
red_dog 4 ever
Legitimtia costa vreo 30 ron parca si o gasesti la club
al314ru
si fara ea (doar cu abonamentul PCH) nu pot merge la constanta ?
Cai Lun
nu.
al314ru
sigur?? ca nu prea am banutzi week-endul asta :((
COSMIN C
Sigur ! busted_blue.gif
paddy
Daca vrei, poti sa incerci si fara legitimatie 010.gif dar ai mare grija, in cazul in care nu poti intra , marinarii sint infratiti cu spurcaciunile, si au alergie cind vad rosu-alb 010.gif si sa-r putea sa te prinda 1 Mai muncitoresc rastignit pe plaja la Mamaia 010.gif
al314ru
ok imi fac si legitimatie :) sa vad de unde fac rost de bani....ne vedem la constanta
Si ce conteaza unde si ce conteaza cum Cand dupa culori suntem nebuni!!!!
Cai Lun
Bun, deci problema e rezolvata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.