Mi s-a parut o idee buna,si asta chiar de risc sa primesc DOJANA,eu am deschis Topicul acesta,nu neaparat pentru voi,ci si pentru Conducere ca sa-si dea putin seama cam ce-ar dori suporterii cu adevarat!!
Si jucatorii vor fii mai linistiti cand vor stii ca nu pleaca de la Dinamo,azi-maine,asta in perioada de Mercato!Asta deoarece jucatorii ar stii ca nu au cum sa plece de la Dinamo,decat daca joaca prost,ei isi vor da sufletul pentru Dinamo,stiind ca fac totul pentru Echipa,iar notiunea de ECHIPA nu va mai fii ceva necunoscut pentru Dinamo!!
Parerea mea este ca conducerea face prea multe transferuri,chiar exagerat de multe,si plus de asta m-am cam saturat de jucatori RECICLATI sau adusi de undeva din Divizia B!Transferam mult,dar de proasta calitate!!
ACUMA SA NU VA GANDITI C-AS FACE EU CUMVA CAMPANIE ELECTORALA SAU CEVA DE GENU'
Pur si simplu ar fii necesar ca sa nu se schimbe prea multe la Dinamo pe parcursul unui an,astfel ne-am da seama ce jucatori nu trebuiesc vanduti,si ce jucatori trebuie dati peste an,pentru ca sa nu plangem dupa aia dupa ei,si sa ne spunem ca ''Ce bine era daca ramanea....''!!
Acuma e randul vostru sa spuneti cam ce-ati face daca ati fii macar pentru scurt timp,BOSS la Dinamo!!
That's all!!FORZA DINAMO!!