Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce-ai face dac-ai fi BOSS la Dinamo...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
red_dog997
HAITA_DINAMO.gif Stiu ca o sa radeti de mine,dar m-am gandit sa deschid acest Topic pentru,ca cel putin pentru a ne imagina,CUM AR FII SA FII BOSS LA DINAMO,SI CE-AM FACE??

Mi s-a parut o idee buna,si asta chiar de risc sa primesc DOJANA,eu am deschis Topicul acesta,nu neaparat pentru voi,ci si pentru Conducere ca sa-si dea putin seama cam ce-ar dori suporterii cu adevarat!!

beerchug.gif Eu daca as fii BOSS la Dinamo vreodata eu pur si simplu nu as mai vinde nimic,as cumpara jucatorii imprumutati,l-as lua pe Tamas,l-as aduce inapoi pe Andone,si nu as mai cumpara nimic,pentru ca jucatorii sa se formeze,si sa nu se schimbe in fiecare an ca sosetele,astfel jucatorii si-ar putea forma Relatii de joc bine definite,am fii cu adevarat o ECHIPA!!

Si jucatorii vor fii mai linistiti cand vor stii ca nu pleaca de la Dinamo,azi-maine,asta in perioada de Mercato!Asta deoarece jucatorii ar stii ca nu au cum sa plece de la Dinamo,decat daca joaca prost,ei isi vor da sufletul pentru Dinamo,stiind ca fac totul pentru Echipa,iar notiunea de ECHIPA nu va mai fii ceva necunoscut pentru Dinamo!!

Parerea mea este ca conducerea face prea multe transferuri,chiar exagerat de multe,si plus de asta m-am cam saturat de jucatori RECICLATI sau adusi de undeva din Divizia B!Transferam mult,dar de proasta calitate!!

ACUMA SA NU VA GANDITI C-AS FACE EU CUMVA CAMPANIE ELECTORALA SAU CEVA DE GENU' 010.gif !!

Pur si simplu ar fii necesar ca sa nu se schimbe prea multe la Dinamo pe parcursul unui an,astfel ne-am da seama ce jucatori nu trebuiesc vanduti,si ce jucatori trebuie dati peste an,pentru ca sa nu plangem dupa aia dupa ei,si sa ne spunem ca ''Ce bine era daca ramanea....''!! bigcry.gif

Acuma e randul vostru sa spuneti cam ce-ati face daca ati fii macar pentru scurt timp,BOSS la Dinamo!!

That's all!!FORZA DINAMO!!
tussybau
HAITA_DINAMO.gif SCRIU CU LITERE MARI DE LE ZICE ''MAJUSCULE''!!
DACA AS FII 'AL MAI ''BOSSI'' DINTRE BOSII LA DINAMO!!AS SCAPA IN PRIMUL RAND DE CEI CARE VOR SA FACA RAU LUI DINAMO!!IAR DACA VREUN JUCATOR NU VA FACE TOT CE POATE PENTRU A CASTIGA UN SINGUR MECI,EL VA FI REZERVA,SAU CHIAR MAI RAU!!

HAITA_DINAMO.gif DAR RIGATI-VA SA AJUNG BOSS LA DINAMO!!PENTRU CA NU AS LASA SA PLECE NICI UN JUCATOR BUN DE LA DINAMO!!AS PASTRA TOT CE ESTE BUN LA DINAMO,SI AS STARPI CE ESTE RAU!!

AS INCERCA SA AVEM O APARARE S-UN ATAC CUM NU S-A MAI VAZUT DEMULT IN FOTBALUL MODERN!!NICI MACAR IN FOTBALUL PREISTORIC N-AR MAI FII ASA CEVA!!

HAITA_DINAMO.gif ACUMA PE BUNE AS FACE MULTE LUCRURI BUNE PENTRU DINAMO,PENTRU CA MERITA!!

FORZA DINAMO!!!!!!!! HAITA_DINAMO.gif beerchug.gif thumb.gif nana2.gif bananasmile.gif nana2.gif bananasmile.gif
red_dog997
Foarte tare Tussybau!!Iti dau aplauzele mele!!!
shushureddog
L-as nimici pe Porcea şi i-as vinde pe petre, munteanu (cr. si vl.), danciulescu, cristea, as renunta imediat la imprumuturile lu barcauan si zicu si as da o sansa unor juniori. Din vara l-as aduce pe Zidane- antrenor-jucator! bananasmile.gif taunt.gif
red_dog997
QUOTE(shushureddog @ 21 Mar 2006, 23:51) *
L-as nimici pe Porcea şi i-as vinde pe petre, munteanu (cr. si vl.), danciulescu, cristea, as renunta imediat la imprumuturile lu barcauan si zicu si as da o sansa unor juniori. Din vara l-as aduce pe Zidane- antrenor-jucator! bananasmile.gif taunt.gif

Cam multe ai mai face tu la Dinamo,dar sa stii ca pe Zicu si pe Barcauan ar trebui pastrati,asta numai in cazul in care am fii BOSSI!!la Dinamo!!Esti foarte optimis in privinta ca l-ai aduce pe Zidane,dar sa stii ca daca nu am vinde nimic,am cumpara mai putin si de calitate,aceasta CULME a fotbalului,ca sa-i zic asa,ar fii foarte posibila!!! bananasmile.gif pizza.gif diablo.gif
An`TIN
pe borcea l-as vinde la steaua , pe netoiu la o echipa de top din afara (de ex barcelona/chelsea si car-o fi de top ca nu prea le cunosc ), ca sa vanda lui DINAMO toti jucatorii , la gramada .bineinteles , voi avea grija si de ceilalti .

consider o gluma topicul , d-aia am si raspuns in gluma
red_dog997
UN Lucru e sigur!!Doamne fereste sa fie SHUSHUREDDOG,BOSS la Dinamo!!Ar fii belirea....!!:010: 010.gif 010.gif 010.gif

rectific!!am confundat persoanele!!rectific acuma:''Doamne fereste sa fie An'TIN,BOSS la Dinamo!!

Bah frate da' daca ai raspuns in gluma??Mie mi se pare o idee buna,ce naiba,ca doar nu poate fii un Topic asa de Stupid!!Si plus de asta cred ca e o idee buna sa iti imaginezi si tu ca esti in pielea unui BOSS de la Dinamo!!
red_dog997
Sunt si ei,saracii niste specimene!!
An`TIN
vad ca toata lumea a dat-o in gluma .

oricum nu aspir la asa "functie"

avand in vedere ca numai pe andone il stii ca antrenor , zic si eu doamne fereste sa fii "boss" la DINAMO
diablo.gif
red_dog997
Stiu si alti antrenori inafara de Andine,dar ce-ai fii vrut sa zic:Mourinho,Rijkaark..etc.??Eventual ar fii terbuit sa zic Lucescu,dar deocamdata mai avem pana o s-ajunga el alntrenor aici!!

N-am zis ca as putea sa fiu BOSS la Dinamo,ci aici trebuie sa-ti imaginezi ca ai fii BOSS la Dinamo,nu tebuie neaparat sa-ti doresti!!
Copii de la Gradinita n-au voie sa viseze ca vor sa devina Son-Goku,sau ceva de genu'??Asha si aici trebuie numai sa-ti imaginezi ce-ai face dac-ai fii sef a Dinamo!!(Totusi sa zicem c-am exagerat putin la faza cu Son-Goku,asta in comparatie cu ati imagina ca esti BOSS aici)!!

Cei care nu stiti la ce se refera omu' sta ar trebui sa-si imagineze ca sunt Speedy-Gonzales!!Asta ca sa nu intarzie la intalniri cu gagigile lor!!

Rectific:''Gagicile''!!
mrbodo2002
Idee interesanta sa fii boss la DINAMO!Deja ma imaginez boss la echipa mea favorita(bineinteles sa am averea lui Tiriac) sa imi pot permite sa fac o echipa competitiva pe plan european si Campioana Romaniei in fiekre an!

L-as aduce pe Mircea Lucescu antrenor si l-as lasa sa faca echipa singur si sa imi ceara doar jucatorii de care are nevoie!El s-ar ocupa de echipa iar eu&angajatii clubului de retul problemelor!Contractele jucatorilor ar fi fara clauze de reziliere si salariile ar fi fixe,dar cu prime fff importante pt indeplinirea obiectivelor!

Mircea Lucescu mereu promoveaza juniori,deci asta nu ar fi o problema intinerirea echipei!Cred k in 2 ani DINAMO ar deveni o echipa invincibila in Romania(k Chealsea in Anglia) si in Europa ar prinde in fiekre an primavara.

Asta e doar parerea mea!Merg pe stabilitate si pe dinamovisti pursange!
marcher
Ce v-ar mai place, dihanii mici. Tziganul cand s-a vazut sef, pe ma-sa a regulat-o-ntai. Daca si cu parca...Ce-ati zice daca-ati fi in africa fugarit de-un leu? V-ar ma arde de boss-ime la DINAMO?

Multi d-aicea n-au condus in viata lor nici o bicicleta, d-apai un club ca DINAMO.
shushureddog
QUOTE(mrbodo2002 @ 21 Mar 2006, 23:20) *
Idee interesanta sa fii boss la DINAMO!Deja ma imaginez boss la echipa mea favorita(bineinteles sa am averea lui Tiriac) sa imi pot permite sa fac o echipa competitiva pe plan european si Campioana Romaniei in fiekre an!

L-as aduce pe Mircea Lucescu antrenor si l-as lasa sa faca echipa singur si sa imi ceara doar jucatorii de care are nevoie!El s-ar ocupa de echipa iar eu&angajatii clubului de retul problemelor!Contractele jucatorilor ar fi fara clauze de reziliere si salariile ar fi fixe,dar cu prime fff importante pt indeplinirea obiectivelor!

Mircea Lucescu mereu promoveaza juniori,deci asta nu ar fi o problema intinerirea echipei!Cred k in 2 ani DINAMO ar deveni o echipa invincibila in Romania(k Chealsea in Anglia) si in Europa ar prinde in fiekre an primavara.

Asta e doar parerea mea!Merg pe stabilitate si pe dinamovisti pursange!

Vezi ca chelsea e vincibila. Fulham si barca le-a tras-o. bananasmile.gif
Noa sincer si serios eu cred ca Marcel Popescu ar fi indicat sa se ocupe si de echipa de fotbal. Macar e dinamovist adevarat si nu e un vanzator de butelii (si jucatori)!
MosIonRoata
Daca as fi unic proprietar la Dinamo as lua de indata urmatoarele masuri:

1) Restructurarea schemei de personal dupa cum urmeaza:

1-Proprietar si Presedinte al Clubului Dinamo
cu functie de reprezentare pe langa FRF
2-Antrenor
3-Purtator de cuvant al Clubului Dinamo delegat pentru relatia
cu presa si cu mijloacele de informare in masa.
4-Contabil Sef
5-Jurist
6-Antrenor Tineret
7-Antrenor Juniori
8-Antrenor Copii
9-Director pe probleme de educatie si invatamant pentru
tineret, copii si juniori.
10-Traducator profesionist pentru Limbile Engleze si Franceza

Toate deciziile cu privire la administratrea Clubului,
punerea si scoaterea din functie a celor de la pozitiile 2-10
vor fi luate si vor fi NUMAI la discretia proprietarului.

2) In afara conferintelor de presa organizate dupa meciuri,
oficialii si jucatorii clubului nu vor declara absolut nimic presei si
ii vor indruma pe jurnalisti sa-l contacteze pe Purtatorul de cuvant
al clubului pentru orice fel de intrebari, sugestii, nelamuriri, etc...
Purtatorul de cuvant va fi prezent la conferintele de presa cu antrenorul si
cu unul dintre jucatori care se organizeaza dupa fiecare meci si ii
va consilia pe acestia cu privire la raspunsurile pe care trebuie sa le
dea la intrebarile jurnalistilor.

3) Purtatorul de cuvant al clubului va fi o persoana de sex masculin
cu experienta juridica si va fi diferit de persoana care va ocupa pozitia #5.

4) Toti jucatorii, vor renunta la impresar in momentul semnarii contractului,
urmand a fi reprezentati de un avocat acceptat de ambele parti.

5) Organizatiile grupurilor de suporteri se desfiinteaza, suporterii fiind insa
liberi de a asista in continuare la meciuri in conditiile in care respecta
normele de conduita si disciplina trasate de Lege, Club, FRF, UEFA si FIFA.
In normele de disciplina si conduita trasate de Club pentru suporteri,
in afara celor stipulate in Codul Penal Romanesc, FRF, UEFA si FIFA vor fi
incluse: cod vestimentar si obligativitatea mentinerii linistii si disciplinii pe toata durata
sederii in stadion cat si in apropierea lui.

Sanatate!
POOL
Yo dak as fi actionar la Dinamo, adik "bossul ce mare", as incepe printr-o reorganizare a clubului, de la A la Z, de la prima femeie de serviciu pana la ultimul actionar.... Sa spunem o "mica revolutie"... In primul rand as avea 51% din actiuni eu si Badea 495, restu de oameni care vor numai sa pofite de pe urma lui Dinamo, ar fii datzi afara, inainte k yo sa ajung la club.... Fara nici o explicatzie......
In al doilea rand, afara cu Audi A8-ul sau A2 sau ce ii si cu toata conducerea tehnica............... L-as readuce pe Andone, sau dak as putea, as aduce un antrenor mai mare si as incepe o politica de jucatori "Not for sale" adika sa nu plece nimeni de la club... Sin in maxim 2-3 ani, Dinamo ar fi sigur in Grupele UCL iar in al patrulea, ar ajunge in optimi. thumb.gif
Cat despre suporteri, as discuta cu ei le-as askulta "doleantzele", da' de fiecare data eu as avea ultimul cuvant in luarea unei decizii importante. thumb.gif Asta as face yo dak as fi boss.... Astea ar fi primele lucruri care le-as face....... Deoarece mai sant destule lucruri de fakut..... thumb.gif
Leaveyou
@MosIonRoata: Îţi dai seama că-ţi iei ceva înjurături pentru punctul 5.
Pot să adaug şi să fie dotaţi cu batistă şi unghiile tăiate scurt din carne ?
La punctul 3, ce ai frate cu bietele fete ? Ce un purtător de cuvânt cu cracii începând din canini strică la imagine ?
Putem să adăugăm şi punctul 6: Toţi jucătorii să lase mucii din cap acasă.
Radu10mai
Daca as fi eu Boss la Dinamo as face tot ce imi sta in putinta sa scap de voi cei care ati scris mai sus, sa nu apucati sa faceti nimic din ce va doriti, in special pe mos ion roata l-as trimite la steaua sa faca din spurcatii niste mielusei cuminti.
Si nu in ultimul rand l-as da afara pe vl. munteanu, ca nu-l suport! drunk.gif

Sanatate drink.gif drunk.gif
red_dog 4 ever
Daca as fi Boss la Dinamo as face echipa cu borcea sa ma imbogatesc si eu peste noapte rofl.gif
radu
daca as fi boss la dinamo as sterge topicul asta..contine numai aberatii la fel ca si sondajul care te strange in variante.
POOL
Moshule, tu vrei sa mergi la meci k la o inmormantare??????? 010.gif Ce mai lipseste? Sa ii pui pe suporteri sa stea ku mana la spate si de fiecare data cand vor sa spuna ceva pe stadion,trebuie sa ridice mana si sa il intrebe pe crainic dak "poate spune"/. 010.gif
Ar fi un fel de Dinamo Crestina 010.gif
f_rares
Daca as fi BOSS...as face tot ce-mi sta in putintza sa ajut Dinamo cat mai mult,sa-i fie bine echipei,dar si suporterilor.
As incerca sa creez o echipa pastrand jucatorii si bagand bani in salarile lor sa ramana cat mai mult la noi.

dar...numai daca as fi Boss 010.gif
Cai Lun
Vom deschide in curand topicuri noi despre:

- Ce ai face daca ai fi pentru o zi presedinte?

- Ce ai face daca ai fi Dumnezeu?

- Ce ai face daca ai fi Bodu?

- Ce ai face daca ai fi Netoiu?

- Ce ai face daca ai fi Mitica de la Liga?

- Ce ai face daca ai fi antrenor la Dinamo?

- Ce ai face daca ai fi moderator pe DinamoMania?

...la ultima intrebare va raspund eu: as inchide topicul asta. Pentru lipsa de logica.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.