Anonymous
Oct 1 2002, 07:15 PM
Am observat ca in ultimul timp fanii din provincie nu au mai venit la meciuri asa cum o faceau in alti ani. In special ma mira pasivitatea celor doua grupari din Ardeal. Daca poate cinvea sa raspunda ar fi foarte bine.
Anonymous
Oct 2 2002, 10:15 AM
Incerc sa dau eu un raspuns ... "agresivitatea" celor din Bucuresti. S-au primit amenintari din partea grupurilor bucurestene, mai ales dupa ce a aparut articolul "Protest" pe site-ul fandinamo.net.
As dori sa nu fie acesta unul din motive, dar se pare ca asta e ...
Anonymous
Oct 3 2002, 05:59 PM
Nu am citit protestul. Despre ce era vorba?
Si mai precis, de la ce grupari s-au primit amenintari?
Anonymous
Oct 3 2002, 08:25 PM
Uite aici despre ce e vorba:
http://ovid.rdsct.ro/~dinamo/show.php?act=a&id=26
Din cate am auzit, cei de la BOYS au facut presiuni ...Nu pot spune cu siguranta.
Ultras Bogdan
Oct 15 2002, 02:06 PM
Eu stiu ca Guardia Mures nu prea se mai ocupa cu deplasarile,in ciuda faptului ca e considerata cea mai mare brigada Dinamo din provincie.N-am mai auzit nimic de ispravile si deplasarile lor de cativa ani incoace,nici macar site-ul nu si-l mai actualizeaza!
GUARDIA ORADEA e cel mai activ fan club Dinamo din provincie.Ultima deplasare a fost la meciul cu Brugge.Astia vin de la 600km,iar altii nu vin nici macar de la cateva statii de metrou si se lauda ca n-au mai fost la un meci de 20 ani...si sunt dinamovisti adevarati!
Mihnea la meciul cu Brugge a stat a doua repriza sub umbrela,se amuza acolo cu gasca lui la tribuna a 2-a...si mai e si lider de galerie!Altii vin de la sute de km si tot "tarani suntem" in opinia altora!
Atat!Forza Dinamo!
Guardia_Oradea
Oct 17 2002, 12:40 PM
Guardia Oradea a fost prezenta de 2 ori la Buc. in acest sezon,la meciurile cu Brugge si cu steaua,dar la nici unul n-am dus bannerul cu noi. Noi nu suntem in conflict cu nici un grup din peluza, ba chiar colaboram cu unii baieti de la Boys si Mad Men . Din cate am inteles cei de la Boys s-au legat de acel protest scris de Guardia Muscel si a avut ceva treaba cu ei. Eu le dau dreptate celor din Muscel cu tot ce-au scris acolo. Cat despre G.Mures, chiar nu mai stiu nimik de ei...Oricum,stati linistiti ca Guardia Oradea nu dispare...urmeaza meciul de la timisoara cu poli unde o sa mergem in numar mare! Si sezonul trecut am fost fan-clubul cu cele mai multe deplasari!
Ultras Dinamo www.guardiaoradea.coolfreepage.com
..sa inteleg si eu...cine e lider de galerie pana la urma?....
mai bine zis cui as putea trimite un slideshow .....poate sunt si ceva idei interesante pe acolo....
Cine se ocupa de coregrafie,bannere etc..?
Anonymous
Mar 7 2003, 05:36 PM
trimite-l la florin@cucuriguboys.net
Olteanu`Suprem
Apr 1 2003, 11:09 PM
vreau sa spun si eu doua vorbe... deci pe langa ca uram bucureshtenii din anumite motive, acum tre` sa-i injur pentru spiritul lor de rasa...parca ar fi arieni , asha au ajuns sa gandeasca... Mitica !!!!!!!
Sphynks
Apr 1 2003, 11:20 PM
Antistar
Apr 3 2003, 12:45 AM
Pai sa va spun eu cum sta treaba. Sunt din TgMures si cred ca stiu cum e treaba. Baietzii care au facut treaba aia au cam imbatranit. Am mai ramas putini si mergem in general pe cont propriu. Se mai merge si din tgmures stati linistiti. miam platit de fiecare data si biletul si transportul nu amcerut nimic si nu stiu de nici un conflict. A, ca am fost amenintati ..si ce daca..eu cel putin am fost dar de nu de o grupare ci doar de persoane. Dar asta nu e o problema ca nu stiu sa fi fost conflicte. In contextul in care stadionul se umple doar la derbyuri nu e nimic spectaculos. Cand vezi cum joaca toti la mishto parca nu ai merge cu trenu o zi jumate (dus intors) ca sa iti mananci nervii. O fi disparut guardia mures dar suporterii din muresh sibiu si cluj sunt multi fara exagerare. Imi place siteu asta. Keep up the good work. Apropo joaca careva CM4???
Forza Dinamo vinci per 'gli ultras!!
Ultras Bogdan
Apr 9 2003, 05:17 PM
Parerea mea e ca in buc. sunt multi ultrasi(cam 2000-3000 care vin meci de meci)...doar astia se pot numi Ultrasi!!Dar la un derby vin 20.000!!!Deci nu vedeti ca sunt multi tarani si in Bucuresti care nu vin decat la derbyuri?Si nu cred eu ca provincialii le strica lor coregrafiile cum au scris cei de la Boys in articolul"SUPORTERII DIN PROVINCIE",CI MAI DEGRABA CEI DIN BUCURESTI COLABOREAZA GREU LA REALIZAREA COREGRAFIILOR!!!cEI DIN PROVINCIE CARE VIN LA MECIURI SUNT IN GENERAL OAMENI CU MENTALITATE,si trebuie sa o recunoastem ca sunt putini cei drept!!
Chiar daca astia din Bucuresti sunt adevaratiii ultrasi,si nimeni nu a contestat asta in Protest,ci am revendicat unele drepturi ale noastre,sunt figuranti,sunt tupeisti,sar la bataie,fac coregrafi,merg in deplasari,cortizeaza,etc DAR AU SI NISTE IDIOTENII IN CAP.De exemplu,la Pitesti le striga argesenilor"PENTRU NOI MUNCITI PENTRU NOI"!!!
Pe teme asta se poate vorbi mult insa sa stiti!!Astept noi comentarii pe aceasta tema!
ayrton
Apr 11 2003, 09:50 AM
Or sa vina dinamovistii din Transilvania la meciul cu gunoierii, sau ora prea tarzie de duminica ii va impiedica pe cei mai multi sa se deplaseze la Bucuresti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.