Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alegeţi cele mai importante 5 legende ale fotbalului dinamovist
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
st_an
haideti sa dam putin la o parte pe supararea(justificata dealtfel) de dupa meciurile din ultima perioada(steaua, rrapid, otelul) si sa mai destindem putin atmosfera...daca se poate.

spuneti care este(dupa parerea voastra) Top 5 All-time Legende Dinamo? spuneti jucatorii emblematici din '48 pana azi!
de la Nunweiller la Catalin Hîldan si de la M. Lucescu la Fl.Petre!
englandunited
Top 5

1.Nunweiller
2.Dinu
3.Lucescu
4.Dumitrache
5.Hildan

5 pe care ii vad eu , nu intr-o anumita ordine...ci doar 5 !
red_dog997
1.Georgescu
2.Lucescu
3.Nunweiller
4.Dumitrache
5.Dinu
COSMIN C
1.FLOREA DUMITRACHE
2.Nelu Nunweiller
3.Mircea Lucescu
4.Cornel Dinu
5.Dudu Georgescu
antisteaua
Desi nu i-am vazut jucand, dar am auzit despre ei, despre ce au facut pentru Dinamo eu cred ca ar fi urmatorii:

ordinea nu conteaza: Dumitrache, Dudu Georgescu, Parcalab, Nunweiller si Cornel Dinu.
mrbodo2002
Imi spun si eu umila parere(cu toate k sunt km tanar,21 ani):Nelu Nunweiller,Florea Dumitrache,Cornel Dinu,Mircea Lucescu,Ioan Andone,Catalin Hildan.........lista poate continua;nu ma pot decide doar la 5 jucatori!Cred k fiekre generatie a avut jucatorul ei marknt!Oricum,ordinea nu conteaza!
Fortza Dinamo!
redlady08
Desi pe cei mai in varsta nu i-am prins jucand...ii voi mentiona pt k stiu ce au facut pt club. Fara a tine cont de o ordine anume...acestia ar fi...NUNWEILLER, DUDU GEORGESCU, M. LUCESCU, FL. RADUCIOIU, FL. PETRE. Ar mai fi multi alti...mai ales din generatile trecute...pt k at chiar se juca cu sufletul. HAITA_DINAMO.gif
radu
si eu sunt bebelus..nu stiu insa cum as putea vota ceva ce nu am vazut..mai degraba as putea spune andone, mateut, rednic, raducioiu de ce nu mutu, lupescu, lupu, petre
asa stim cu totii de dumitrache, dinu, neamul nunwailler, dudu georgescu, lucescu
Cai Lun
Legende... in ce sens? Ca daca e pe asa, pot sa zic si io: Lupu, Buia, Semeghin... beerchug.gif
Max
Lucescu
Dinu
Nunweiller
Dumitrache
Georgescu
....Cosmin te-am copiat tongue.gif
As adauga in afara top-ului..
Lupescu
Andone
Klein
Mateut
Oneata Augustin
Multescu.
st_an
Cai Lun astia sunt legende ale zonelor cotnari sau murfatlar...:)
sunt(au fost) prea "importanti" pt club asa ca ii dam la o parte..
red_dog 4 ever
borcea
netoiu
fecali
turcu
si pe locul 5 restul actionarilor rofl.gif
rainman70
DINU
AUGUSTIN
DUDU GEORGESCU
Hîldan
FL PETR beerchug.gif E :
f_rares
ordinea nu conteaza...
Lucescu
Georgescu
Andone
Hildan
Nunweiller

...si lista e deschisa...
iuliu
Cred ca prin "legende" autorul intrebarii nu s-a referit la cei mai valorosi jucatori ci la "purtatorii de drapel" , acei jucatori carora galeria le-a scandat numele fie atunci cand echipa era la ananghie si cineva trebuia sa sune "desteptarea" fie cand echipa dadea spectacol si ascundea mingia adversarilor.
In perioada 1958-1983 , perioada urmarita de mine pe viu , cele cinci legende ...au fost sapte si ii notez aici in ordine cronologica :
Ion (Nelu) Nunweiller , Ion Parcalab , Florea Dumitrache , Cornel Dinu , Dudu Georgescu , Alexandru Moldovan (sunt gata sa-mi justific alegerea daca e cazul) si Ionel Augustin.
Prime rezerve : Lica si Radu Nunweiller , Mircea Lucescu , Multescu si Custov
Alegerea lui CAI LUN este interesanta , intr-un fel si alesii lui au intrat in legenda , dovada ca nu-i putem uita. Pe lista acestor 'legende" care ne-au scos peri albi as adauga pe Doru Popescu , Parvu , Ghitza , Anutzei si Bulancea ( spre deosebire de lista lui CAI LUN nici unul din cei de pe lista mea nu a avut probleme de bautura , dar in ceea ce priveste fotbalul ....de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere)
Cai Lun
cred ca il putem include si pe Delwarte... 010.gif
DiliBili
1. Nelu Nunweiller
2. Lucescu
3. Dumitrache
4. Cornel Dinu
5. Catalin Hildan
reddogforever84
  1. Dumitrache
  2. Dinu
  3. Lucescu
  4. Hîldan
  5. Dudu Georgescu
Cu putin ajutor al unui caine cu state vechi. HAITA_DINAMO.gif
red&white
1.CATALIN Hîldan2.Dudu GEORGESCU
3.Cornel DINU4.Mircea LUCESCU
5.Ioan ANDONE si DUMITRACHE

Ultimul (Ioan Andone)mi-a placut mai mult ca Dumitrache
COSMIN C
offtopic.gif

Daca data nasterii care apare la profilul tau e corecta, nu l-ai prins nici pe Dumitrache si nici pe Andone facand istorie la Dinamo... Asa ca , faza asta cu "Andone mi-a placut mai mult decat Dumitrache" nu prea are acoperire...
Max
offtopic.gif La prins pe Ando 2 ani rofl.gif rofl.gif ..asta e ala din detroit bangmyhead.gif bangmyhead.gif
dudu1961
stupidemoticon0rv.gif RAU fOARTE RAU ,cum sa alegi numai 5 oameni buni ori alegi numai unul ori faci o echipa ____CEI MAI BUNI 11 JUCATORI AI LUI Dinamo DE LA INCEPUTURI PINA AZI ___nu poti alege ___EU NU POT .BAI stupidemoticon0rv.gif
SNapy
Am 16 ani si pe cine aleg ii stiu doar din auzite:
1Ozon
2Lucescu
3Dumitrache
4Andone
5nunweiller
Dar in oricecaz sunt mult mai multe glorii dinamoviste.
marcher
Ai auzu bun. Pin-la 60 de ani nu-ti trebe proteza auditiva. beerchug.gif
Florin_Bogdan
Hîldan
Dudu
Dinu
Lucescu
nunweiller
the dog
Fiecare generatie a avut liderii ei,dar daca ar fi sa aleg 5 jucatori acestia ar fi:Hildan,Dinu, Dumitrache,Lucescu,Nelu Nunweiller.

jester.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.