Cai Lun
Mar 17 2006, 12:46 PM
Astazi il aniversam pe unul dintre cei mai rasfatati fosti jucatori dinamovisti, pe unul din cei mai mari atacanti care au jucat in curtea lui Dinamo. Florin Radu Raducioiu implineste azi 36 de ani! Sa ii uram cu totii LA MULTI ANI!
redlady08
Mar 17 2006, 12:53 PM
La multi ani!!!!!!!....chiar daca anii te-au departat oarecum de clubul Dinamo....eu iti voi ramane mereu recunoscatoare pt k prin evolutiile tale de la echipa Nationala...m-ai facut sa privesc mai departe...in marea familie de atunci: Dinamo.....si nu mi-am mai intors privirea...m-am regasit si ma regasesc de atunci in tot ce inseamna DINAMO.
Sa ai parte de tot ce iti doresti si sa nu uiti k mereu acasa cineva se gandeste la tine si la tot ce ai facut bun pt acest club.
Sincere felicitari....LA MULTI ANI!!!!!
bianco_rossa
Mar 17 2006, 03:51 PM
La Multi Ani!!! Sa ai parte de multa sanatate...si o viata cat mai lunga....
radu
Mar 17 2006, 05:47 PM
La multi ani si te asteptam in curtea lui Dinamo sa facem o familie de foste (intr-adevar) mari glorii ale echipei noastre dragi.
Radu10mai
Mar 17 2006, 05:50 PM
La multi ani Raducioiu, nu poti fi uitat niciodata(mai ales de mine) ai fost jucatorul meu preferat si unicul jucator al lui Dinamo pe care l-am considerat idolul meu! iti doresc numai sanatate, fericire si de ce nu, postul de presedinte al F.C. Dinamo, asta cat mai repede! love u!!
red_dog997
Mar 17 2006, 06:33 PM
QUOTE(Radu10mai @ 17 Mar 2006, 19:50)

La multi ani Raducioiu, nu poti fi uitat niciodata(mai ales de mine) ai fost jucatorul meu preferat si unicul jucator al lui Dinamo pe care l-am considerat idolul meu! iti doresc numai sanatate, fericire si de ce nu, postul de presedinte al F.C. Dinamo, asta cat mai repede! love u!!

Cand te-a ales raducioiu???
f_rares
Mar 17 2006, 06:57 PM
red_dog997
Mar 17 2006, 08:51 PM
La multi ani si !!!Te vreau presedinte!!!
POOL
Mar 17 2006, 11:07 PM
La Multi Ani Florine... Toate cele bune....
Max
Mar 17 2006, 11:19 PM
La multi ani!
COSMIN C
Mar 17 2006, 11:22 PM
La Multi Ani, Florine !!!
Sa nu uiti ca noi nu ne-am pierdut speranta.... Te asteptam....
Cai Lun
Mar 17 2006, 11:25 PM
A zis bine Pool pe un alt topic. Intram aici sa ne plangem suferintele si umilintele. Dar sa ne cultivam valorile uitam! Vad ca nu se inghesuie prea multa lume sa zica o urare pentru un fost dinamovist! In schimb avem grija sa plangem! Prea putin dinamovism... Eu cred ca aniversarea lui Raducioiu ar trebui sa fie ma iimportanta pentru noi. Cat idintre voi credeti acelai lucru? In fine...
La Multi Ani, Florin Raducioiu! Cand imi amintesc de tine, imi amintesc si de ce tin cu Dinamo!
antisteaua
Mar 18 2006, 01:37 AM
La Multi Ani Florine! Sa fii sanatos si sa ai parte de toate cele bune!
redlady08
Mar 18 2006, 11:55 AM
eu una sunt mandra k-i pot spune LA MULTI ANI!!!!!...celui care mi-a deschis ochii spre Dinamo......mai mult de atat sunt bucuroasa k am apucat sa-l prind k jucator si sa vad cate a facut pt club. Se vede faptul k timpul uneori ii face p unii sa-si uite trecutul sau sa-l ignore...eu nu pot face asta si sunt mandra sa-mi amintesc cu placere de un trecut pe care prezentul il arata tot mai indepartat....cand se va juca la Dinamo din nou cu sufletul?????
laur
Mar 18 2006, 01:43 PM
In dimineatza zilei de 17 am scris pe site ca e ziua lui shi i-am urat de bine, insa n-am vazut nicio reactie din parte administratorilor ( un articol mititel acolo, un REMEMBER - RADUCIOIU ). Mai mult, un dinamovist mi-a replicat ca ce-a facut Raducioiu pentru DINAMO?
Ma bucur sa vad ca sunt atatzia care il pretuieste!
FORZA DINAMO!
Raspuns rapid shi scris gresit, scuze....
Ma bucur ca sunt atatzia care il pretuiesc!!!
marcher
Mar 18 2006, 02:11 PM
Cu o zi intarziere, dar cu mare iubire iti urez la multi. Fii sanatos!
Pentru aducere aminte, el a dat golul lui DINAMO, din teribila finala a cupei din 88
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.