Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce parere aveti de Rednic ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Lasand trivialitatile la o parte si gandind la rece credeti ca ar trebui co-optat Rednic la noi in stafful tehnic ?
Eu ma gandesc asa. Trecand peste aberatiile tipic rapidiste pe care era intr-un fel fortat sa le faca, presupunand ca cei din conducere ar avea bani sa il plateasca, presupunand ca primul lucru care l-ar face e sa-si ceara scuze fata de noi atunci eu ma gandesc asa:

Ando are joc vertical, Rednic mai orizontal, cu temporizare si constructie la mijloc, cateodata excesiva, o combinata ar putea aduce o echipa care controleaza jocul tot timpul si inteapa ori de cate ori poate. Nu uitati ca Rednic a fost si el prin preajma la meciul nostru de acasa cu SAhtioru'.
Acum alta chestie dubioasa, pe ce post il pui ? Director tehnic ? ca si asa n-avem. Cumva totusi parca tot Ando tre sa ramana Bossul echipei. Ando director si Mircea antrenor, hmm, parca nu iti vine a schimba ceva ce merge excelent.
Astept pareri si inca o data fac apel la suporteri, incercati sa uitati tot ce a fost si ganditi la rece.
whitefang
Sangele apa nu se face si Mircea ramane in adancul sufletului un dinamovist.Poate candva va avea ocazia sa antreneze pe Dinamo dar acum ar fi gresit sa fie adus la club. De fapt, nu cred ca ar accepta pozitia a -II-a si acum alta nu este!. Ando este cel ce trebue sa ramana antrenorul lui Dinamo, a demonstrat ca merita si daca conducerea il va ajuta cu ceva transferuri sant convins ca vom avea o aparare la fel de frumoasa ca si atacul.Sant la fel de optimist cu Ando ca si la inceput, desi "samsarul" se misca repede si trage toata bruma de spuza pe turta lui Copos. Galamaz era jucatorul pe care eu il doream in aparare, dar si asa Ando poate face... bici dintr-o plamada mai moale.Omul asta stie sa vorbeasca cu jucatorii si sa se faca ascultat de placere. E mare lucru la o echipa de fotbal!. Daca nu se va ivi ceva portivit, sant convins ca reprofilarea lui Alexa va fi de bun augur pentru o aparare care a inceput sa nu mai ia goluri. Multa bafta Mircea, esti binevenit la Dinamo dar si tu sti ca acum nu e momentul sa faci pasul asta.
P.S. Sper ca Zicu sa nu plece. Am pierde cel mai bun pasator din campionat si probabil din ultimii 10 ani de la Dinamo!.
Anonymous
Foarte buna intrebarea . Ma mira faptul ca nu sunt mai multi suporteri care sa fii intrat pe aceasta discutie.

Parerea mea pe care am spus-o mai de mult ar fi ca la Dinamo un cuplu de antrenori Andone- Rednic ar fi ideal. Cum bine a definit Disco, cei doi se completeaza de minune atat ca fire dar si ca stil de abordare a unei partide. Cei doi sunt parca doua jumatati ale lui Lucescu. Interesant este ca nici unul separat n-a reusit sa-l invinga pe Lucescu, dar cand au fost impreuna ( la o partida la care Rapid a cooptat si jucatorii Sportului - pe vremea cand Andone era antrenor la Sportul) cei doi au reusit sa-si invinga maestrul.
Eu merg chiar mai departe si as spune ca cei doi ar trebuie sa ocupe o pozitie relativ egala. As sugera modelul fotbalului american unde exista antrenor pentru aparare si antrenor pentru atac care este si antrenor principal.

Cum la noi in fotbal se lucreaza prea putin la nivel individual cu jucatorul ar fi ceva ideal. Situatia ar fi chiar perfecta pentru Dinamo, unde avem o multime de jucatori tineri care trebuiesc slefuiti si invatati mai multa tactica. Un cuplu Andone-Rednic ar fi ideal.
asdf
Parerea mea este ca existenta a doi antrenori pe banca tehnica va duce inevatiabil la un conflict intre ei oricat de prieteni sunt acum. Rednic ar fi intradevar o achizitie importanta pentru Dinamo dar in nici un caz nu ar trebui subminata pozitia lui Andone ca antrenor principal.
Cainele
Ar fi bine sa vina la noi , dar sa nu i se ia din atributii lui Ando.Oricum la cate javre sunt in conducerea clubului (care ar putea fi schimbate) , ar fi bine sa vina si un om valabil...Parerea mea...
cosmin74
eu nu cred ca Rednic ar accepta un post de secund dar ar fi interesant
petri
Cel mai bun exemplu, care vine in intampinarea celor postate de voi este faptul ca cei doi - Ando si Rednic - au colaborat deja la un meci si ... au facut-o exceptional. Nu trebuie sa va spun ca DINAMO-Sahtior a fost pregatit in detaliu de cei 2, nu? Daca nu ati stiut sa credeti acum. Inclusiv la pauza meciului de la Bucuresti, Rednic a coborat la vestiare si a venit si el cu niste indicatii ... Eu zic ca ar fi un cuplu extraordinar, cu un viitor remarcabil. Pe de o parte, nu cred ca s-ar putea pune problema de "principal" sau "secund" si nu cred ca, in eventualitatea unei colaborari, cei 2 sa se impiedice de chestiunea asta. Pe de alta parte, Ando este indreptatit sa-si revendice partea leului ...
Repet, imi doresc un cuplu Ando-Rednic la DINAMO!
HAI DINAMO!!!!
DUDU
QUOTE(whitefang)
Sangele apa nu se face si Mircea ramane in adancul sufletului un dinamovist.

Ce repede se uita....da atunci cand ne-a tras-o acasa (4-3) shi facea ca mascariciu de bucurie la mijlocul gazonului de l-au filmat toate televiziunile cum era ?!? Atunci era tot DINAMOVIST ?. Nu contest faptul ca a dorit victoria echipei sale dar m-a deranjat manifestarea teatrala , rautacioasa a bucuriei ! Pana in coada inteleg ca era vorba de o razbunarepe clubul care l-a facut om shi care cica i-ar fi intors spatele cand a vrut sa se intoarca din Belgia.E lasa Mircea ca ti-a dovedit acum prietenu` cofetaru ce inseamna intors de spate !
Mie imi pare rau de el...da imi pare rau pentru ca a uitat clubul de unde a plecat shi s-a increzut in cofetar... care nu a putut sa se abtzina shi s-a comportat ca de obicei...a mazilit antrenoru` care ii adusese rezultate mai bune decat Lucescu ! Ca sa zic asa Dumnezeu dragutzul nu doarme shi cred ca... din cand in cand se mai uita shi la finalul meciurilor Dinamo-rapid !
qsl111
intrebat de ziaristi dupa meciul cu sahtior din groapa ce parere are dspre faptul ca suporterii de la tribuna 1 si 0 l-au injurat pe rat,rEDNIC a spus ca e vorba de cultura lor...asta nu era declaratie silita,era chiar ce credea el,mi-am dat seama din tonul vocii...ce sa mai zicem de rapidisti domnul rednic?de asta sunt geamuri acum nu in giulesti?
Mihai11
Ce parere..hmz.. nasoala.. va amintiti meciul cu rrApid de acum cateva luni.. atunci cand copos dansa in tribuna, si rednic era sa sara`n teren.. nu are ce cauta la noi..este un om fara respect fata de trecut, fata de echipa care l-a crescut.. l-a hranit...
by RATZA
Ce vroiai sa faca? Ca se lase batut ca sa arate ca este dinamovist? Mi se pare normal sa te bucuri cand castigi. Singurul lucru care m-a deranjat a fost atunci cand a afirmat ca vrea sa dea o palma lui Dinamo. Parerea mea este ca nu poti sa fii suparat pe Dinamo, ci doar pe conducatorii de atunci sau de acum.

La meciul cu Donetk a stat la tribuna a II-a in mijlocul suporterilor dinamovisti si s-a bucurat, a aplaudat, a dat autografe... ce mai... a fost de-al nostru.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.