Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani, Ioan Andone!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Cai Lun
Ioan Andone implineste astazi, 15 martie, 46 de ani. La Multi Ani!

In speranta ca mesajele noastre vor ajunge pana la el, toti cei care vor sa ii ureze sau sa ii transmita ceva, pot scrie cateva randuri aici.
rednorth
Daca pentru romani , scanteia revolutiei din 89 a aparut la Timisoara, pentru fotbalul romanesc si dinamovisti in special , ea a aparut pe un stadion, ceva mai devreme, odata cu gestul antologic al lui Andone facut in fata juniorului ceausescu la meciul din Cupa cu steaua.
Astazi, parca simt ca ar fi putin si ziua fiecarui dinamovist.
Multumim Andone si La Multi Ani!
COSMIN C
La Multi Ani , ANDO !!
Sa ai parte la vara de doua tricouri de campion:cu Omonia si mai ales cu DINAMO !! beerchug.gif beerchug.gif
POOL
LA MULTI ANI DOMNULE ANDONE!!!!!!!!
ESTI CEL MAI BUN IN MESERIE DIN ROMANIA!!!!!!!!!!!! TZINE-O TOT ASA, thumb.gif HAI K BEAU O BERE PT TINE. 010.gif beerchug.gif
radu
La multi ani sanatate si multe impliniri ....si sa revi in forta candva pentru Dinamo!
Radu10mai
Lui Andone ii doresc sa se intoarca cat mai rapid la Dinamo ca aici este casa lui! La multi ani Ando si cat mai multe performante (cu Dinamo)!!!!!
tchumatu
La multi ani Ando, sper sa nu iei campionatul in Cipru ca sa te poti intoarce in vara la Dinamo >:)
bianco_rossa
LA MULTI ANI DOMNULE IOAN ANDONE!...Va doresc o viata cat mai lunga si plina de performante nu doar pe plan profesional,multa sanatate si putere de munca!Sa va bucurati de fiecare clipa pe care o petreceti alaturi de cei dragi si de cei care va aprecieaza...Va suntem recunoscatori pentru toata munca depusa pe parcursul anilor la echipa DINAMO..nu o sa uitam niciodata clipele de fericire pe care le'am trait alaturi de jucatori cu dumneavoastra pe banca antrenorului.Ne bucuram sa stim ca avem un dinamovist de calibrul dumneavoastra, care a infruntat toate greutatile vietii tinand capul sus HAITA_DINAMO.gif Stim ca in sufletul dvs nu ne'ati uitat si poate veti sarbatori si cu gandul la marea familie de dinamovisti care au fost si sunt alaturi.....
RESPECT si multumim pentru tot....LA MULTI ANI!!! HAITA_DINAMO.gif
Radu10mai
Eu as vrea sa mai adaug la mesajul meu...tot ce a spus Rossa 010.gif 010.gif

HAITA_DINAMO.gif
redlady08
La multi ani si tot ce va doriti!!!!!!....sa aveti parte numai de reusite pe toate planurile si sa va amintiti de noi.....supeorterii care v-am fost intotdeauna alaturi si la bine si la greu. Multumim pt toate clipele de neuitat pe care le-am trait impreuna si va asteptam cu drag acasa sa sarbatorim impreuna un nou titlu si sa reintregim marea familie Dinamo. La multi ani. HAITA_DINAMO.gif
f_rares
Azi e o zi importanta si memorabila pt dinamovisti...
LA MULTZI ANI domnule IOAN ANDONE!!!!
Nu uita,esti unic in randul dinamovistilor,nu te vom uita niciodata.Te vom respecta mereu Ando,oriunde ai antrena,indiferent de rezultate!!!
beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
La multi ani, sa fiti sanatos si sa veniti cat mai repede acasa.
Ne este dor de dumneavoastra.
Max
La multi ani Ando!..
red_dog 4 ever
La multi ani si vrem un nou event cu tine la anul Ando si poate la toamna ne ajuti sa intram in CL
rew
La multi ani Ando! Si pentru ca am venit la Dinamo odata cu tine, sper sa te intorci dupa ce cistigi campionatu in Cipru si sa pleci cind oi pleca eu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.