Cai Lun
Mar 10 2006, 01:11 PM
Daniel Florea este ultima achizitie a lui Dinamo. Jucatorul a revenit, fiind imprumutat pana in vara, cu optiune de cumparare definitiva.
COSMIN C
Mar 10 2006, 01:35 PM
Mi se pare ca-i prea devreme sa ne pronuntam daca trebuie sau nu cumparat la vara, din moment ce nu ne e clar daca trebuia, sau nu, adus acum... Ce a mai jucat Florea in ultima vreme? Nu cumva freca banca in Ucraina?
Max
Mar 10 2006, 01:50 PM
Intre Florea si Stoican..eu l-as prefera pe al doilea..de primul, nu am mai auzit sa joace in ultima vreme...
Dar si asa faptul ca vin si pleaca la vara..va avea un efect de bumerang asupra echipei...poate vom castiga campionatul , dar ce facem in cupele europene?...ce mai imprumutam?..
Radu10mai
Mar 10 2006, 01:58 PM
Cam devreme cu intrebarea, daca ar trebui cumparat sau nu ca inca nu l-am vazut jucand!
COSMIN C
Mar 10 2006, 02:58 PM
Va fi rezerva lui Pulhac? Sau e imprumutat sa fie titular??
Radu10mai
Mar 10 2006, 03:53 PM
facand un rezumat din ce scrie in presa, Florea e cumparat sau imprumutat sa fie rezerva titulara!
radu
Mar 10 2006, 03:57 PM
Votam de maine dupa ce dam norma de 5.
red_dog997
Mar 10 2006, 09:31 PM
englandunited
Mar 10 2006, 10:43 PM
fundas stanga de travaliu , experimentat , a facut parte din cea mai buna echipa a lui Dinamo din ultimii ani ! Sa speram ca echipa actuala va presta acelasi fotbal bun si spectaculos ca cel de acum cativa ani !
Cai Lun
Mar 10 2006, 10:51 PM
Poate juca si mijlocas dreapta, parerea mea... Cred ca va face o pereche buna cu Pulhac. Fie ca unul dintre ei va fi fundas central, fie ca va fi mijlocas stanga...
POOL
Mar 10 2006, 10:58 PM
Parerea mea e k, ar trebui sa asteptam sa vedem kum joaka, sa nu ne hazardam in declaratii si asta sa fi uitat sa dea in minge, k au mai fost cazuri ku "esecuri" din astea. (popescu, serban....) Vom vedea in vara dak ar trebui sa il cumparam definitiv de la Sahtior.
COSMIN C
Mar 10 2006, 11:09 PM
QUOTE(Cai Lun @ 10 Mar 2006, 22:51)

Poate juca si mijlocas dreapta, parerea mea...
Sau, poate, nu mai joaca nimic... Vreau sa cred ca Ion Marin va hotara daca va juca, unde va juca, si daca merita cumparat...
nunweiller
Mar 10 2006, 11:25 PM
Cam aiurea venirea lui Florea. Strategia echipei e varza. Credeam ca se mizeaza pe cresterea lui Pulhac si a lui R Stefan. Nu cred ca e o venire benefica. Lotul are prea multi jucatori si nu exista o strategie de viitor pentru construirea unei echipe.
Venirea lui Florea demonstreaza asta.
COSMIN C
Mar 10 2006, 11:31 PM
Exact. Pulhac si Radu Stefan... Copiii astia cand mai cresc??? Avem nevoie doar sa trecem cu bine returul asta? Sa castigam campionatul? Si dupa?...
A... poate ar fi interesant sa vedem o lista a jucatorilor ce i-am putea imprumuta din toamna pana in iarna...
POOL
Mar 11 2006, 12:01 AM
Mijlocas dreapta????????? Florea dupa a 2-a tura de teren, ii deja cu tubul de oxigen dupa el. Florea nu este predispus la efort mare.
red_dog77
Mar 11 2006, 12:04 AM
reddogforever84
Mar 11 2006, 12:34 AM
Un pic cam devreme sondajul avand in vedere ca nu l-am vazut de prea mult timp jucand . Oricum sa speram ca va fi un plus pentru echipa
englandunited
Mar 11 2006, 02:34 AM
Semeghin centra cel mai bine inainte sa plece , multi o sa radeti dar asta e adevarul.....Vl.Munteanu nu prea a jucat ca sa centreze si nici macar alea nu ii mai ies din cate am vazut in tur....cel mai tare insa era Stoican....dar ala a plecat de mult......astazi duel Petre - Semeghin , foarte interesant....inlaturarea lui Semeghin pur ca fotbalist mi s-a parut o pierdere...totusi vad cu ochi buni acoperirea flancului stang cu Pulhac si Florea...deocamdata Pulhac e titular , il vom vedea in urmatoarele etape si pe Florea si sa vedem daca va emite pretentii la titularizare , Radu Stefan va fi considerat ca fundas central cred in cazul asta....cand va prinde lotul de 18...
Sorin
Mar 11 2006, 06:26 AM
vai de capu nostru la vara pleaca jumate de ekipa..o sa jucam cu dracu in grupe dc intram
nunweiller
Mar 11 2006, 11:41 AM
Nu vad concurenta pe flancul sting. Florea vine de la o echipa inferioara lui Dinamo dintr-un campionat inferior celui romanesc(conform ultimelor rezultate din cupele europene si conform concurentei din campionate). Atunci cind a plecat era un jucator intr-adevar bun, acum cred ca il va deranja pe Pulhac sa creasca frumos.
Pina la grupele CL macar sa batem pe Otelul in seara. Singura veste buna este lipsa vestilor din interiorul echipei. Niste scandaluri sau niste declaratii smechere ne mai lipseau.
Cred ca marea noastra sansa la campionat se numeste Cosmin Olaroiu.
POOL
Mar 11 2006, 04:03 PM
Echipa inferiora care in ultimii ani ne-a luat cei mai buni jucatori.

Nu stiu dak Shatior ne este inferioara.
PS: Mah statzi linistiti k nu pleak jumatate echipa... Care sa plece??? Lui Zicu e posibil sa i se prelungeaska imprumutul, in cazul lui Bratu avem prma optiune in cazul unui transfer definitiv, Florea dupa ce ii expira imprumutul in vara, intra in ultimele 6 ;uni de contract asa k aproape sigur va ramane dak va demonstra k e jucator bun.

Numai Barcauan se pare k va sta numai pana in vara, da' nu e mare lucru k imprumutul lui sa fie prelungit, dak Lucescu nu il va rechema in lotul de baza al lui Sahtior. Kam lung PS-ul asta.
Diabolik_kidd
Mar 11 2006, 04:55 PM
eu unu zic ca nu trebuia adus!!!!!! Si ca sa ii raspund lui SORIN,stai frate linistit,tu chiar credeai ca actiunarilor si conducerii lui Dinamo le pasa de liga campionilor???? Yo unu nu cred decat ca singuru lucru de care sunt interesati este campionatu,cel putin yo asat inteleg din transferurile facute in aceasta pauza(vezi C.Munteanu;Curt;:Florea etc.)
nunweiller
Mar 11 2006, 05:05 PM
@pool florea nu a jucat la Sahtior in toamna, ci la Metalurg Donetk. Ce roman a mai transferat echipa asta de la noi?
Informeaza-te si tu. Si nici macar nu a fost tittular pe acolo din cate tin minte eu. Si treaba asta este usor de verificat.
POOL
Mar 11 2006, 05:15 PM
Stiam k a fost imprumutat la Metalurg Donetsk

Dak te chiar intereseaza, chiar am scris pe un topic acest lucru.
1. Marika. 2. Stoican. 3. Florea.

Mai informeaza-te si tu.
red_dog997
Mar 11 2006, 05:36 PM
vad ca aud numai lucruri bune despre el,asta inseamna ca e bun,si o sa faca treaba buna.numai sa ramana la forma care l-a consacrat!!
Se pare ca anul acesta a fost o campanie de transferuri destul de buna pentru Dinamo,am platit destul de ieftin si am primit jucatori buni,daca din toti cei care au fost transferati,macar 2-3 jucatori inafara de Danciu si Alexa vor face treaba buna,inseamna ca asta a fost una din cele mai bune campanii!!(Art ajunge si numai unul,sa fie)
nunweiller
Mar 11 2006, 07:40 PM
@pool: ok
intelesesem din mesajul tau ca tu crezi ca ultima data a fost la sahtior:
"Echipa inferiora care in ultimii ani ne-a luat cei mai buni jucatori. 010.gif Nu stiu dak Shatior ne este inferioara."
pace

Hai Dinamo!(si cu Florea daca joaca bine)
red_dog 4 ever
Mar 12 2006, 12:40 PM
Daca e grava accidenterea lui Pulhac e bine venit Florea ca ati vazut ce a facut V.Munteanu pe partea dreapta
red_dog997
Mar 12 2006, 05:06 PM
Pana la urma vine sa nu vine ca sa stiu si io una si buna!!??
POOL
Mar 12 2006, 05:22 PM
Poi eu am intzeles k ieri a ajund in tzara si k a fost la meci.
red_dog 4 ever
Mar 13 2006, 05:11 PM
Oare va juca titular mai ales ca Pulhac sta vreo luna?
f_rares
Mar 13 2006, 05:26 PM
nu cred...e nou,si nu stiu daca se poate baza inca pe el.
darkestt
Mar 13 2006, 11:28 PM
Eu as merge pe jucatorii tineri... Stefan, Ropotan, Mihut...
I-as odihni pe superstaruri cateva etape...
Inafara de Tamas, avem tot lotul de data trecuta...
Deci, care e problema?
In privinta lui Florea...ce sa zic...era ok pe vremuri...alerga... dar imi amintesc ca dadea toate centrarile prin spatele portii..90% minim. Bafta oricum Florea!
HaiHUi
Mar 13 2006, 11:32 PM
Hmmm...ce imi amintesc eu de Florea ? A incercat sa dea o pasa cu exterioru la un meci cu Steaua pe Ghencea , si a dat-o fix la un stelist ...fix gol ...fix 3-0 a fost scoru atunci

Sper ca a mai invatat de atunci sa paseze
Plus de asta ...de ce nu a fost makar pe banca de rezerve la meciu cu Galatiu ? Si Radu Stefan parca joaca pe acelasi post , de ce nu i se da incredere ? MAi rau decat Vladut nu cred ca putea sa joace
POOL
Mar 14 2006, 09:17 AM
Poi imprumutul lui Florea nu se perfectzionase ink, deci nu putea sa joace...
Cat despre Stefan, a fost decizia A2-ului sa nu il includa in lot... Parerea mea k Stefan ar fi cea mai buna "dublura' a lui Pulhac.
Bayern Juverpool
Mar 16 2006, 07:25 AM
Cica etapa asta jucam la Jiul iar cu Foresta am luat-o cu 4-3 dupa ce conduceam cu 3-0.
Si cand te gandesti ca el a jucat in meciul ala.
Va dati seama cat inseamna Dinamo pt. Florea...
radu
Mar 16 2006, 07:48 AM
@darkest
Acelasi lucru il spuneam si eu despre tineri..au nevoie de o sansa..
Revenind la topic eu spun sa nu ne grabim sa votam pana nu vedem...stiu sunt Toma necredinciosu' dar la fel am spus si despre nea marin si...nu m-am inselat prea tare.
HaiHUi
Mar 16 2006, 07:57 AM
Sa mai zic despre domnu' Florea ca a raspuns la o intrebare : s-ar fi dus si la Steaua daca l-ar fi ofertat

Adevarat spirit de dinamovist !
radu
Mar 16 2006, 08:04 AM
cam asa a spus dar se poarta schimburile cu spurcatii vad eu...noi luam spuracati expirati si ei ne vaneaza comorile..
POOL
Mar 16 2006, 09:12 AM
Florea nu este chiar o comoara....

Da' probabil te referi si la Petre.
Radu10mai
Mar 16 2006, 10:12 AM
Chiar, avem niste comorii!!

sa le duca la ei. pe talismanul v. munteanu si pe diamantul Zicu!
Comorile or sa ingroape stiaua!
radu
Mar 16 2006, 11:20 AM
ma refeream la alexa..remember?
Radu10mai
Mar 16 2006, 11:23 AM
La cum a jucat in ultima etapa nici Alexa nu arata a comoara.(remember?)
radu
Mar 16 2006, 11:24 AM
eu am gasit comoara in ultima etapa (sic)!!
Cai Lun
Mar 16 2006, 11:29 AM
...iar topicul este despre Florea, REMEMBER?
radu
Mar 16 2006, 11:31 AM
mea culpa..
Radu10mai
Mar 16 2006, 11:37 AM
a, da florea pai despre el vorbeam, e comoara pt. echipa din B la care o sa ajunga!
red_dog77
Mar 16 2006, 08:24 PM
Tinand cont de ghinionul lui Pulhac, eu cred ca avem mare nevoie de Florea. S-ar putea sa fim surprinsi.
Dupa meciul cu otelul, eu unul l-as incerca pana si pe Curt, numai sa mearga treaba.
LAZIO
Mar 16 2006, 09:16 PM
florea????????
un jucator care a venit la Dinamo doar pt ca nu avea alta alternativa si care a recunoscut ca nu ar fii AVUT NICI O PROBLEMA SA JOCE LA SPURCATZI!!!!!
de ce nu se duce la ei ?????????
pt mine personal nu exista , e un mercenar venit la Dinamo doar pt bani si pt a-si relansa cariera , care a uitat de unde a plecat si acum ne priveste doar ca pe o pista de relansare!!!!!!
iubiti-l voi , io nu am nevoie de un jucator venit pt 6 luni care dc primeste o oferta de la spurcatzi pleaca fara remuscari!
ZOCCOLO DURO
Mar 16 2006, 09:38 PM
un jucator util...dar ar fi bine pentru noi sa fie doar o rezerva de lux si sa avem in Pulhac adevaratul titular...avem nevoie de jucatori tineri cu contract de durata ...jucatori care isi doresc sa joace la Dinamo si care nu sunt imprumutati pentru cateva saptamani
Cai Lun
Mar 17 2006, 12:31 AM
QUOTE(LAZIO @ 16 Mar 2006, 21:16)

florea????????
un jucator care a venit la Dinamo doar pt ca nu avea alta alternativa si care a recunoscut ca nu ar fii AVUT NICI O PROBLEMA SA JOCE LA SPURCATZI!!!!!
de ce nu se duce la ei ?????????
pt mine personal nu exista , e un mercenar venit la Dinamo doar pt bani si pt a-si relansa cariera , care a uitat de unde a plecat si acum ne priveste doar ca pe o pista de relansare!!!!!!
iubiti-l voi , io nu am nevoie de un jucator venit pt 6 luni care dc primeste o oferta de la spurcatzi pleaca fara remuscari!

Cam asa este! Pe langa cele zise de Lazio eu stiu ca a mai zis si ca isi doreste ca la vara sa revina in Ucraina, daca nu ma insel! Prin urmare...

don't worry, there is no sugar!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.