COSMIN C
Dec 29 2006, 03:20 PM
Dudule, eu cred ca ministerul daca vrea, poate!
dudu1961
Dec 29 2006, 03:30 PM
Ni se ordona sa nu facem politica pe forum OK. dar aici la Dinamo ca si la rapid e politica frate cu carul ! la greu degeaba ne tocim degetele pe taste si zbieram .ministerul sportului ar putea face ceea ce nu vrea MI si mai stiu eu cine dracu e pe acolo .
COSMIN C
Sep 28 2007, 06:09 PM
Umbla vorba ca "Și
chestorii din Ministerul Internelor sînt nemulțumiți de situația explozivă de la gruparea din Ștefan cel Mare. Oficialii MI se tem ca situația să nu degenereze, mai ales că astfel de tulburări au mai existat în istoria recentă a clubului. De aceea, generalii au programat o discuție cu șefii dinamoviști, pentru a afla care sînt cauzele declinului. "
Sa ma mai intreb in ce calitate sunt nemultumiti si convoaca sedinte la Dinamo? Cred ca e inutil....
Myhay_Dinamo
Sep 28 2007, 11:01 PM
Cine spunea ca Dinamo nu a implinit 60 de ani ci 10 de la venirea "actionarilor" avea mare dreptate...
Cai Lun
Sep 28 2007, 11:13 PM
Nu a implinit 60 pentru ca implineste la anul... of... mama ei de istorie...
Da, aici nu e nici un dubiu. Intrebarea insa e alta: cine mai implineste la anul 60 de ani? Si apoi, ai cui suporteri suntem noi? Ai uzurpatorilor? Cine joaca pe stadionul nostru? (Zic si eu ca in Alba ca Zapada...)
Myhay_Dinamo
Sep 28 2007, 11:50 PM
Din pacate si investitia "actionarilor" pentru modernizarea stadionului e un mit.
MosIonRoata
Sep 29 2007, 12:32 AM
Daca Statul se implica in fotbal, atunci UEFA suspenda echipele Romanesti din toate
competitiile pe care le patroneaza asa cum s-a intimplat anul trecut cu Federatia din Grecia
cind UEFA a suspendat temporar echipele Grecesti din toate competitiile UEFA pina cind
Guvernul Elen a dat o lege a sportului pe placul UEFA.
UEFA a devenit o organizatie care conduce prin teroare.
De aceea Guvernul Roman a ales solutia aceasta temporara si de compromis
sa conduca cluburile prin intermediul unor investitori numiti si controloati din
umbra de catre Guvern intrucit, in Romania, fotbalul in special si sportul in general
nu se pot sustine financiar prin forte proprii.
O solutie ar fi dezafilierea FRF de la UEFA si inscrierea in Federatia Asiatica de Fotbal -
daca Israelul care e in Asia joaca in Europa, noi care sintem in Europa de ce n-am juca in
Asia? Federatia din Asia nu e asa de matracuca precum UEFA si am avea si noi ceva
sanse sa cistigam un trofeu continental.
Sanatate!
Cai Lun
Sep 29 2007, 10:25 AM
Una din calitatile romanesti care au rezistat timpului este diplomatia... Unde-i lege e si tocmeala, proverbul e pentru muritori...
cane loco
Sep 29 2007, 07:51 PM
n-ar fi exclus ca si anumite cadre din minister sa se bata pe burta cu ,,actionarii'', e totusi mult prea multa pasivitate din partea MAI fata de situatia de-a dreptul nebuna de la club.
Referitor la ce zice nea mos ion roata, astia de la uefa mai degraba urmaresc ca echipele din estul Europei sa nu ajunga prea mult la masa bogatasilor, iar faptul ca evreii joaca in Europa e datorita faptului ca uefa e cumva manevrata de ei, sa speram ca vom avea si noi astia din est posibilitatea sa razbatem vreodata mai departe in competitiile europene.
dudu1961
Oct 1 2007, 11:41 AM
domni generali

sa-si dea acordul pentru concesionarea stadionului si abia apoi sa CHEME LA ORDINE actionarii clubului de fotbal , pina atunci MUCLEX domnilor

NU AVETI NICI UN DREPT ____l-ati avut !
perovalenciano
Oct 1 2007, 01:45 PM
Generalii nu mai au chiar asa multa greutate insa din cand in cand apare cate unul in presa ca sa faca valuri. Adevarul este ca Dinamo nu este sustinut de nimeni pe plan guvernamental iar ministrii de interne sunt dinamovisti de complezenta , doar pe durata mandatului si nu se implica in adevaratele probleme de la Dinamo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.