Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Liga Campionilor 2005 - 2006
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamovišti > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Cai Lun
Nu stiu cat merita Barcelona. Mai degraba ar merita Ronaldinho, Eto'o si Messi. Barcelona fara ei nu exista. nono.gif [dovada meciul cu Atletico!]
POOL
Eu nu as putea tzine ku o echipa k barcelona, kare are aceleasi kulori k steaua, e k si kum ai fi stelist si ai tine ku arsenal. 010.gif
Cai Lun
hai ca ai zis-o! Ar fi culmea sa fii dinamovist si sa tii cu Arsenal! Adica echipa omoloaga zdelei in campionatul Angliei! CSKA de la bulgari are alb-rosu, TSKA de la rusi are alb rosu... ce relevanta are? Eu simpatizes echipa, nu culorile!
POOL
Noah eu de exemplu is dinamvist si tzin cu Arsenal din campionatul angliei. tongue.gif Si culorile conteaza. Mie de exmpl nu imi place niciodata asociatia asta ros-albastru/ crazy.gif
Blu
Mda,echipele pe care le sustin eu au cam dat-o in bara in tur ,sper sa se clarifice lucrurile peste 2 saptamani.Fara nici o legatura cu echipamentul ,Barcelona e o echipa care ma enerveaza rau de tot,si in mare parte din cauza lui Ronaldinho.Oricum,din Spania tin cu Real si inca mai am sperante sa treaca de Arsenal.

In caz ca Chelsea nu va intoarce rezultatul,sper ca Barcelona sa fie eliminata in sferturi.Mi-as dori si ca Bayern sa elimine "marele" Milan.

Inca nu vorbesc de finala pentru ca orice e posibil.
Cai Lun
Ce NU imi doresc este o finala [sau un meci in urmatoarele tururi] Milan - Barca... A doua echipa la care tin, dupa Dinamo este Milanul, dar Barcelona este incantatoare anul asta si cred ca merita sa castige. Insa nu as putea sa nu tin cu Milan! Nu vreau sa ma aflu intre ciocan si nicovala! 256.gif
POOL
Eu nu as vrea sa se itnalneaska in tururile urmatoare, Mian cu real, dak se mai poate intampla asa. thumb.gif
Livia
eu nu vreau barca-juventus tongue.gif ....dar se stie deja cu cine vor juca invingatoarele? icon_rolleyes.gif
red_dog997
HAITA_DINAMO.gif
cred ca pana la uma o sa castige una dintre Barca si Chelsea,adik invingatoarea dintre cele doua,ca la astea doua echipe doar Juve sau Milan mai poate sa le faca fatza..cred eu..

HAITA_DINAMO.gif Panal la urma barca are cele mai multe sanse,dar nu se exclude ca echipe precum Lyon sau Milan sa le faca fatza.daca scapa Barca de Chelsea,doar juventus mai poate face ceva,in rest surprize n-or sa fie..cred eu..

HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Mereg pe mana Barcelonei thumb.gif Chiar merita sa castige CL ... ce bine ca a batut pe Chelsea si in primul rand pe arogantul si infumuratul ala de Murinho....

Haide Barca !!!!!
zicu7
ce ronaldinho magnific ? nici nu s-a vazut pe teren....jucatorii pe care i-am remarcat sunt messi, robben, makelele si arbitru ala de div C la noi
alexyutza
Mare lucru.. ce sa zic , nu a iesit Ronaldinho in evidenta ....e prima data cand nu e vedeta meciului . E si el om , nu-i baterie, si aia se mai epuizeaza la un moment dat ... 010.gif Ronaldinho , e cel mai bun fotbalist pe plan mondial , la ora actuala . Merita sa joace Finala CL si sa o si castige , sa nu uitam ca nici coechipierii lui nu sunt de neglijat .
Haide Barca si Ronaldinho....
zicu7
cele mai mari sanse le au Barcelona si Liverpool.....insa sincer dintre echipele ramase in cursa mi-ar placea sa castige Arsenal football.gif deoarece au o echipa tanara careia nimeni nu ii dadea sperante....este greu sa construiesti o echipa cu jucatori sub 23 de ani : reyes, fabregas,van persie,flamini,senderos,eboue si altii iar ei au reusit o mare performanta invingand real pe bernabeu beerchug.gif ....dupa Arsenal as prefera ca finala sa fie castigata de Juventus...dar nu pentru ca e Mutu la ei....in ceea ce priveste cupa uefa cred ca lupta se va da intre AS Roma si Middlesbrough....
alexyutza
Si mie mi-ar place sa castige Arsenal , dar sincer nu prea cred ca ar avea sanse , sunt putin mai realista . Dintre echipele care au forta necesara mi-ar place sa castige Barcelona . Juventus nu cred ca ajunge nici macar in Finala.....
caine_berceni
Oricine dar numai Barcelona sa nu fie castigatoarea C.L

Eu totusi sper sa castige A.C. MiLaN chiar daca nu prea au iei sanse anul asta
alexyutza
Milanu' a cam intrat la apa de vreo 2 ani.... icon_lol.gif
Livia
eu zic ca stiaua o sa castige CL rofl.gif
sper ca arsenal sa bata realul si la londra bananasmile.gif
cei mai mari fitzosi :real si murinho tongue2.gif
POOL
Nu bate arsenalu nici un Real tongue.gif chiar dak tzin si ku Arsenal, Realu o sa se califice. Bate cu 2-1. thumb.gif
f_rares
Realul nu cred k mai are capacitatea sa bata...sincer... thumb.gif
POOL
Asa o zis lumea si dupa ce o pierdut ku 6-1 in cupa ku zaragoza, da' in retur, in min 10 era 3-0 deja pt real. thumb.gif totul e posibil.
redlady08
pai daca ar fi dupa cum vreau eu...mi-as dori o finala REAL-MILAN....iar cea mai buna sa castige...insa acuma nici una nu prea mai e in forma...dar cine stie thumb.gif
dar dupa cum joaca Barcelona are sansele cele mai mari......dar nu as vrea sa castige 149.gif
asa ca....FORTZA MILAN si REAL football.gif
POOL
Yo is cu intru totul de acord cu tine redlady. thumb.gif Si eu mi-as dori o finala Real- Milan.
redlady08
sa asteptam sa vedem Pool....poate cine stie avem dreptate thumb.gif ....in ziua de azi orice e posibil
Livia
QUOTE(POOL @ 24 Feb 2006, 22:45) *
Asa o zis lumea si dupa ce o pierdut ku 6-1 in cupa ku zaragoza, da' in retur, in min 10 era 3-0 deja pt real. thumb.gif totul e posibil.

si ce dak?? k tot nu s-au calificat.....mi real mi se pare cea mai idioata echipa....cheltuie atatia bani pe jucatori mari...care, cum a s-a titrat odata in presa spaniola, "se cagan en pantalones" cand primesc 2 goluri....adik barca nici nu se compara...nu vezi fitzele lui beckham, ronaldo etc. la jucatori de-ai barcei..si sunt mult mai buni thumb.gif
POOL
noah bine laudatzi totzi culorle stelei, plekatzi capul in fatza culorilor rosi albastre...... 149.gif eu numa' as bora pe culorile astea.

Ei echipa asta idioata a castigat de 9 ori CCE, lucru pe care nu kred k il va egala vreo echipa si in plus e cea mai titrata echipa din lume.... barca ink mai are de cucerit trofee k sa poata sa ajunga la un sfert din performantele Realului. Akuma cand barcelona joak fotbal toata lumea tzine ku ei... Akum vreo 3 ani kand erau varza totala, toata lumea era cu Real... Asta-i lumea se schimba prekum vantu.. Nu stiu exact dak sant cazuri si pe forum' asta/ thumb.gif
f_rares
Realul nu-mi place pt fitzele jucatorilor tongue.gif
POOL
QUOTE(f_rares @ 25 Feb 2006, 12:01) *
Realul nu-mi place pt fitzele jucatorilor tongue.gif

Noah gata. Dak o venit Beckham inseamna k toata echipa ii fitzoasa? Ziceti kare jcatori mai is fitzosi? Zidane? Carlos?

Dak e sa o luam asa fiecare echipa are fitosii sai. Si la banii pe care ii au nu ma mira.
alexyutza
Din pacate Arsenal nu o sa treaca de Real . Au un avantaj minim , ce-i 1-0 ? Se vor pregati intens jucatorii spanioli .. mi-ar place sa se intample vreo minune si sa castige Arsenal, dar nu cred ca e posibil.... 256.gif
POOL
Alexyutza esti pana akuma prima care zice k Realu o sa elimine pe Arsenal (dintre cei care nu simpatizeaza ku Real)... 010.gif Tzine-o tot asa.

PS: MAi vrei sa faci parte din gaska? Trimite-mi un pm si itzi trimit parola. thumb.gif
red_dog997
Barcelona are cea mai buna cota adik 7.50,cea mai slaba cota o are Werder Bremen adik 300!!!
f_rares
QUOTE(POOL @ 25 Feb 2006, 13:31) *
Noah gata. Dak o venit Beckham inseamna k toata echipa ii fitzoasa? Ziceti kare jcatori mai is fitzosi? Zidane? Carlos?
Dak e sa o luam asa fiecare echipa are fitosii sai. Si la banii pe care ii au nu ma mira.

pai de la un timp li s-o cam urcat la cap ca ei sunt buni...si nu mai dau tot pe teren,da meciul cu Zaragoza a fost unul de exceptzie,de tinut minte...dar cum au jucat in primul meci cu ei,cand au luat-o cu 6-1??De aceea nu-mi plac...au un are de "vedete",pt k la Real se investesc f multzi bani,se cred exceptzionali...da mai sunt si care mucesc:Zidane,Carlos...
MosIonRoata
1) Nu exista sampion lig ci numai Cupa Campionilor Europeni.
Europa nu a fost, nu este si nu va fi nicodata un singur Stat sa
emita pretentii da Liga. Liga au numai statele suverane si independente.

2) CCE va fi castigata anul acesta da Barselona. I-a pacalit
Celsi anu' trecut, da' acum gata: s-a dus baba cu colacii!

3) Ronaldinio ie cel mai mare jucator da fotbal din istorie:
mai mare ca Pele, mai mare ca Maradona, mai mare ca Gulit,
mai mare ca Ronaldo.

Sanatate!
POOL
Mosule' toata stima, da' nu ii potzi da tu akuma numele celei mai tari competitzii pe cluburi, cum vrei u. Nu mai exista CUpa campionilor Europeni. thumb.gif
PS: yo ink mai sper intr-o minune si barca sa fie eliminata de chelsea. tongue.gif
Cai Lun
Adica de ce e liga un atribut al nationalului? Oricum denumirea de Liga Campionilor e nefondata, insa intrecerea este o liga, pentru ca ar fi "mai impropriu" sa ii spunem campionat.....
afterd
Si daca Bayern ii scoate pe Milan (ca are potential) si castiga C League dupa asta ? Ca am vazut ca de Bayern nu zice nimeni nika ..
POOL
Cai, deci mie nu-mi pasa k ii un nume improriu, k ii numa de kkt, asta ii numele si nu-l potzi schimba tu akuma. Orikum suna mai fain decat Cupa Campionilor Europeni. thumb.gif
dinametuu
QUOTE(alexyutza @ 24 Feb 2006, 17:23) *
Milanu' a cam intrat la apa de vreo 2 ani.... icon_lol.gif

Parca AC Milan a jucat o finala de champion League anu` trecut....barca parca nu!!!
Forza Milan!

Tifosi rossoneri
tifosi milanisti
teniamoci per mano
in questi giorni tristi
di nuovo gių al Marassi
di nuovo al Comunale
tifosi Rossoneri finiti all'ospedale
sangue nei popolari
sangue gių nei distinti
le abbiamo prese
ma non siamo vinti
č ora di rifarci
č ora di lottare
per quel che abbiam subito
dobbiamo vendicare
spariamo gių al Marassi
spariamo al Comunale
adesso siete voi
che andate all' ospedale
spariamo negli stadi, dell' Italia intera
siamo delle BRIGATE ROSSONERE...
Milan !....Milan !!....Milan !!!
MosIonRoata
Hai dom'le ce echipe ie astea, Realu, Milanu, Celsiu si alea?
Cumpara cei mai buni jucatori din toata Lumea si zice ca face
echipa? Pai asta nu ie fotbal, tataiele, asta-i comert!
Ia uite si la TSKA Moskova aia da lua cupa UEFA anu' trecut:
numa Brazilieni; pana si Omonia Nicosia are Brazilieni.
Mai da dofta-s ai nostri care joaca in cupe numai cu jucatori
di p'ici di pi la noi! Parerea mea, cum ar zice dom' Nae Vacaroiu.

Sanatate!
antisteaua
Dupa cum merg treburile cred ca Barcelona va castiga sampion lig
Drackusor
Vb despre real dupa meciul pe care il au cu ARSENAL 010.gif si mi-ar fii rusine sa spun ca real joaca in cl dupa un meci in care nu a aratat nimik. 010.gif.A era sa uit cu mallorca ce-a facut?!?!

mallorca - real
2 1
0-1, min. 31: Sergio Ramos

1-1, min. 52: Pisculichi

1-2, min. 80: Arango

Plus ca mai au si un meci greu contra celor de la atletico madrid. sper ca atletico sa le scoata fitele de galactici din cap 010.gif diablo.gif

P.S Nu vreau sa supar pe nimeni dar asta este adevarul, cate odata adevarul este crud.
red_dog997
drunk.gif E clar si simplu ca invingatoarea dintre Chelsea si Barca,va juca finala,depinde cu cine o vor juca Finala,depinde acuma cu cine???????? diablo.gif drunk.gif
marcher
Ce-ati zice de lyon?
Cai Lun
nono.gif
POOL
Nimi, ce sa zicem??? Sa castige akolo campionatul din franta, pana se pliktisesk si in CL sa stea in banca lor. thumb.gif
zicu7
oricum la juventus cu werder e clar ca o sa se califice juve...cu un 1-0 sau 2-1 ca de obicei ...

in legatura cu sansa ca bayern sau lyon sa castige cl...nu prea cred...am vazut valoarea celorlalte echipa din franta sau germania....rrapid-Rennes 2-0...sTEAUA-Lens4-0....rrapid-Herta 2-0...sTEaUA-Herta 0-0....deci ar fi si greu ca Bayern sauLyon sa rateze campionatul intern... 010.gif 010.gif
Cai Lun
Arsenal - Real.... Ce meci! Extraordinar! Ce fotbal! ...Si paradoxal, scorul a fost 0 - 0!... Ce frumos e fotbalul!

...la altii... bigcry.gif

Pentru mine, acesata partida este a doua in topul celor mai frumoase meciuri din Liga Campionilor, dupa dubla Real - Manchester de acum 4 ani... Impresionant!
POOL
Cu adevarat a fost o partida echilibrata, frumoasa si plina de spectacol, pakat k cei care au avut de "suferit" au fost galacticii. Totusi spernatzele mele in UCL raman in mare parte in Milan si de ce nu in Arsenal.
luka
Ahh,ce as vrea sa avem un Milan-Barca in sferturi sa le scoata Sheva&comp. fotbalul din cap spurcatilor catalani...Milan e cea mai buna echipa din C.L. in ultimii ani si sper s-o dovedeasca si anul asta.Si Benfica mi-a adus o mare,mare bucurie eliminandu-i pe englezoii aia norocosi taunt.gif .De Real imi pare rau,se pare ca s-a incheiat un ciclu...
Cai Lun
Intr-adevar, s-a incheiat un ciclu. La Real. Insa merita Arsenal sa traiasca aceste momente de glorie, chiar daca tardive... Insa mie imi pare rau de Liverpool si de Bayern. Cu toate astea, sunt bucuros ca echipa mea prefrata, Milan merge mai departe. Insa nu imi doresc sa vad un Milan - Barcelona. Ar fi un sacrilegiu!
caine_berceni
Eu chiar mi-as dori un Milan - Barca ca in sf. cineva sa le scoata fotbalul extrazentional din cap lui Messi & comp.
La ora actuala decat Milan cred ca poate elimina Barcelona

Sper ca Maldini sa ridice trofeul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.