Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Liga Campionilor 2005 - 2006
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Dumi-DC
Acum ca avem si grupele cine credeti ca va castiga CL?
Eu mizez ca in fiecare an pe Inter (chiar daca va fi greu pt ei)
Mi-as dori sa ajunga si Juve in finala sa joace si Mutu o finala de Cahampions League
Yoyo89
Sper o finala Barcelona-Juventus pe care sa o castige Barcelona!!
doaga
MILAN -Barcelona icon_twisted.gif
dinametuu
AC MILAN
Metallica
sper ca rosso-neri sa se razbune pe incredibilul ghinion de anul trecut si sa faca dubla CL + campionat. as vrea sa ajunga in finala cu barca sau cu real, dar satisfactia ar fi si mai mare sa le-o treaga lui juventus.
Cristi
Inter e o eterna ghinionista. Nu m-ar mira sa treaca inca un an fara trofeu castigat.

Echipe pretendente la titlul UEFA CL ar fi cam ca in fiecare an, AC Milan, Juventus, Real Madrid, Barcelona, Chelsea si detinatoarea, Liverpool.

Eu cred ca Real Madrid va castiga. thumb.gif
floczech
o finala REAL-LIVERPOOL ar fi perfect, dar cred ca o sa joace REAL-BARCA
darkestt
Real Madrid.
Robinho e fantastic!
Sau poate Rosenborg???
verystrange.gif
elijahw
Finala : Manchester United - Inter Milan . Bate Manchester. Stie cineva pe ce stadion e finala ?
darkestt
Finala se joaca la Paris.
dumi
Eu merg pe Chelsea...
englandunited
o echipa din Anglia....
daca nu se intalnesc intre timp as miza pe :
Manchester United - Chelsea o finala englezeasca in in capitala Frantei ...perfect....poate se lanseaza si un concurs pe tema asta....cu pronosticuri pana la inceperea grupelor.....admini ? ball.gif
Dust
hmz...yo zic k...inter...are echipa buna anu asta
Metallica
o fi avand da nu prea au antrenor. mancini ala nu e pentru o echipa cu pretentii, cel putin nu inca. asa ca MILAN AC sa castige!
floczech
239.gif
ROBIHNO E SUPER FANTASTIC. MILAN SHI MAN. UTD N-AU NICI O SANSA . INTER DA.
pana
Chelsea va castiga anul acesta champions league... are o echipa perfecta
Metallica
o echipa care se apara cu barca in continuu si se bucura ca a scos o echipa care joaca fotbal... nu am decat cuvinte de kkt pt ea. nici mila nu joaca straluict dar in amintirea lui van basten...sheva su kaka rupeti tot!!!
LAZIO
010.gif rosenborg icon_lol.gif
vlad
Sunt shanse mari ca Inter sa intre in finala are echipa! Forza Inter :matrix:
mad_dog_luk
Sper la o finala real - juve ... Sa castige juve si sa dea si mutu un gol macar ...

Poate ajungem si noi in finala cupei uefa bananasmile.gif

-------------------------------
avanti bianco-rossi !!!
Dumi-DC
mad_dog_luk iti schimb te rog avatarul ca n-are rost sa avem amdoi la fel iar eu il am de foarte mult timp Mersi thumb.gif
vlad
pe avataru meu il vede careva ? offtopic.gif
Shamann
MILAN MILAN MILAN!!!!!!!!!as vrea o finala MILAN -inter!!!!!iar la sfarsit sa ridice cupa diavolii!!!!!MERDA INTER!!!!!
juve28
finala barcelona-lyon
caine_berceni
Merg pe o finala Milan - Chelsea si sper sa castige macar anu asta rosonerii oricum Chlesea joaca perfect nu prea vad cine poate sa o elimine Murinho e un adevarat antrenor
luka
Binenteles ca Milan.Real-Milan ar fi o finala de vis,intre cele mai titrate echipe din lume.si inchei cu deja traditionalul Merda Juve!!!
red_army
In sezonul 2005-2006 Chelsea Londra va face legea.Asa ca nu va mai faceti iluzii 010.gif
caine_berceni
Miam schimbat parerea cred ca Bayern Munchen va castiga anu asta trofeu uefa champion league bananasmile.gif
ZOCCOLO DURO
mda...eu unul as prefera iar o finala englezo italiana...sa fie doua stiluri diferite si doua tari rivale...sa fie o lupta adevarata
SI AR FI FOST BINE SA CASTIGE LAZIO DAR ...
Cai Lun
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeer Barca!
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeer Barca!

2 - 1, dar pe final.. cu accente de umilinta!.. Ronaldinho! MAGNIFIC! HAITA_DINAMO.gif S-a facut dreptate! drunk.gif
caine_berceni
Da ce sa mai zic mare fotbalist Ronaldinho asta, numai ca-l face presa mare

Daca ziceai si tu Messi sau Robben mai eram de acord cu tine dar asa neah

Stati linistit ca se califica Chelsea pe Nou Camp in min 90 tabela va arata 1-2 dupa care vor fi prelungiri si prin a 2 repriza de prelungiri va scapa pe contraatac Chelsea si le va da o boaba si se va termina meciul cu scorul de 1-3 si automat Chelsea va merge mai departe

Oare cat io mai ajuta arbitri pe acesti catalani ????
florin_80
Ce sa-i ajute, mai? Sa zica merci Chelsea ca a scapat cu atat...mai adaugam si cele 2 penalty-uri neacordate ?

Cred ca Barcelona va castiga (surpriza ar putea veni de la Lyon), cu toate ca mi-as dori Inter.
Cai Lun
CB, ai vazut cum i-a luat mingea lui Lampard?.. adica al 2-lea clasat in topul jucatorilor de anul asta? mamba.gif

Ronaldinho = FOTBAL!
POOL
Si eu rekunosk, desi nu tzin cu Barca k ronaldinho e cel mai bun jucator din lume la ora actuala si poate mult timp de akum inkolo, da; in meciul de asta seara, dak nu era eliminat aproape gratuit Del horno, barcelona nu marka nici un gol. thumb.gif Si eu de lucru asta is sigur. tongue.gif
Cai Lun
Io nu.. tongue.gif
red_dog_rahova
asa este......barca se impune cu cel putin o clasa peste chelsea...
Ratacitu
Se pare a fi anul lui ARSENAL cu Lyon in finala.

Gome on you Gunners!
POOL
QUOTE(red_dog_rahova @ 23 Feb 2006, 1:25) *
asa este......barca se impune cu cel putin o clasa peste chelsea...

O clasa care nu era dak jukau in efectiv complet chelsea.
paddy
Finala
AC Milan - Inter Milano beerchug.gif
marcher
Am visa azi noapte c-o lua DINAMO. Vise taica, vise.
Max
pele + maradona=RONALDINHO!

La momentul actual putem vorbi de Barca........ si restul(umplutura in CL si in lume)....
f_rares
Finala:
Arsenal-Barcelona

Si castiga Barcelona...c finala o sa avem anul acesta... busted_blue.gif beerchug.gif
BaD-ReD-DoG
Cred ca Barca il ia ;)
red_dog 4 ever
Finala
Ajax-Real madrid thumb.gif
luka
Cred si sper ca Milan s-o castige...Daca ma gandesc bine vreau o noua umilire a spurcatilor barcelonezi in finala...Cine stie cunoaste icon_twisted.gif
Cai Lun
Si eu as vrea Milan.. insa imi e cam greu sa nu observ ca Barca nu prea are rival.. Cre' ca anul asta ar trebui sa dam Cezarului ce e al sau si lui Ronaldinho ceea ce ii apartine... thumb.gif
Ratacitu
QUOTE(POOL @ 23 Feb 2006, 6:33) *
O clasa care nu era dak jukau in efectiv complet chelsea.

Inafara campionatului intern Chelsea nu poate juca in efectiv complet 'they are a bunch of arognts thugs' (o adunatura de criminali aroganti). Pina la cartonasul rosu Del Horno a fost iertat de 3 ori, i-ar apoi arbitru l-ea refuzat 2 penaltyuri clare lui Barcelona.
Livia
bangmyhead.gif bangmyhead.gif bangmyhead.gif bangmyhead.gif bangmyhead.gif bangmyhead.gif

am dormit ca vak si n-am vazut meciul chelsea -barca bigcry.gif

oricum,.....din spania eu cu tin cu barca (nu accept comparatiile steaua -barca crazy.gif )
si sincer cred k va castiga....merita.....as prefera o echipa italiana pt ca imi place mai mult fotbalul italian...dar ata ete tongue.gif
luka
Barca e cea mai spurcata echipa dupa zdiaua... 149.gif
free ya mind
Anul asta pariez p barcelona....nu prea are concurentza...s-ar putea sa nu aiba nici noroc..ca anul trecut..dar poate nu..eu zic ca merita..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.