Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Coregrafie
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
MVP_Bobby
salut,e cineva din galerie pe aici? e vreo problema daca imi fac un steag mai mare si stau la peluza aIIa? Ce bat pot sa folosesc pt steag ?
multumesc
paddy
Se poate sa-ti raspunda si cineva care nu sta in galerie dunno.gif eu vad meciurile lui Dinamo de pe Spitalul de Urgenta rofl.gif poti sa-ti faci un steag cit casa daca vrei, nu trebuie sa intrebi neaparat pe cineva din galerie citi metri trebuie sa aiba steagul tau si unde trebuie sa stai.......cu bat nu prea intrii, poti sa folosesti o teava de plastic .......daca vrei mai multe explicatii de la cineva care sta in galerie atunci cautal pe Mutu, o sa-ti explice el mai bine... thumb.gif
Radu10mai
Serios si eu sunt interesat de treaba asta, poate sa-mi spuna cineva daca as putea pune un steag de gard , in PCH?
Cu cine trebuie sa vb.?
MVP_Bobby
ms frumos, o sa vb cu mutu.
Radu10mai
cine e mutu? :))
Cai Lun
rofl.gif ...sunt curios ce o sa iti SPUNA.... icon_lol.gif
MVP_Bobby
=)) ai dreptate.. cine e mutu ? ? =))
dar ma rog...cine e din galerie de aici?ca vreau sa vb cu un supporter cu experienta :D
Cai Lun
Da' de ce nu faci tu treaba astadirect pe stadion? Du-te pana la Elias is trage-l de maneca, dupa care ii zici de la obraz... icon_lol.gif
ZOCCOLO DURO
rofl.gif
ReDBullD0G
Ca dovada ca exista dinamovisti si in Constanta...bannerul de la meciul de la Constanta a fost facut de noi...noi fiind 4 insi:))...cam putini dar asta este...cel putin a meritat munca!:D
f_rares
felicitari.Poate daca ar fi ramas si suporterii de la bucuresti ar fi fost alta atmosfera. complaining.gif
Cai Lun
icon_redface.gif a...... no ofence... da'... care banner? crazy.gif
red&white
Cele mai frumoase coregrafii facute de vreun club din Romania este Dinamo,ne aducem aminte de meciul cu United,meciurile cu Steaua,Rapid cand Nuova Guardia i lasa pe adversari cu gura cascata. warning.gif
Mie mi-a placut foarte mult coregrafia de la meciul cu Steaua din Supercupa cu acel ziar imens scriind mare
DINAMO STRALUCESTE!
red_dog_rahova
a fost odata un banner....Opposta Fazione !!!!
cine stie ce s-a intamplat cu el???
Mitzi
QUOTE(paddy @ 6 Mar 2006, 23:28) *
Se poate sa-ti raspunda si cineva care nu sta in galerie dunno.gif eu vad meciurile lui Dinamo de pe Spitalul de Urgenta rofl.gif poti sa-ti faci un steag cit casa daca vrei, nu trebuie sa intrebi neaparat pe cineva din galerie citi metri trebuie sa aiba steagul tau si unde trebuie sa stai.......cu bat nu prea intrii, poti sa folosesti o teava de plastic .......daca vrei mai multe explicatii de la cineva care sta in galerie atunci cautal pe Mutu, o sa-ti explice el mai bine... thumb.gif

:)))))...acum ca s-a mutat sudul peste voi,cum mai stau lucrurile?Si Mutu e greu de gasit...doar s-a desfiintat magazinul de promotionale...:))))))
paddy
Ce faci gogule mai traiesti ?? icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
E bine ca sa mutat sudul, amestecati printre cetateni si semintari, pareti si voi mai multi icon_lol.gif icon_lol.gif ( ai cautat mult mesajul asta) ...... beerchug.gif
Mitzi
Eu stau in nord...
Bafta...
orange_1414
nene...deci...in legatura cu steagu...poate sa fie cat de mare vrei u,dar neaparat sa aiba bat de teava de plastic(altfel nu te lasa sa intrii). cel mai bine dak ai asa un bat e sa stai in PCH k akolo e cea mia marfa atmosfera ;) si nu-ti zice nimeni nimik :))
FarfelkugeL
Bineinteles ca poti sa iti faci steag si sa-l fluturi, sau steag pe 2 bete.

@Radu steag de gard au doar brigazile.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.