Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topicuri pentru A.R.U.
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
iuliu
Capirossi , cred ca ai dreptate , numele cartii este " Ar fi fost prea frumos ".
Este de fapt un fel de povestire autobiografica , cei doi sportivi au povestit fiecare pe rand anumite episoade din carierele lor .
Ioan Chirila ( pe care l-am apreciat foarte mult atat ca ziarist cat si ca scriitor ) a fost un fel de om de legatura , el trecand pe rand " microfonul " de la Tiriac la Nastase si inapoi . Rezultatul a fost o carte excelenta .
Pentru titlul cartii meriti un premiu , daca pana duminica dimineata nimeni nu gaseste numele celor trei muschetari ai dreptul la urmatoarea intrebare .
Capirossi
Am citit cartea acum vreo 25 de ani. Era o chestie cu play & ready. Fiecare jucator ( Tiriac & Nastase ) pasau unul altuia naratiunea ca intr-un meci de tenis.
gavros
am vazut ca in ultima vreme mai multi care dau raspunsul corect refuza sa puna o alta intrebare spunand sa puna altcineva o intrebare (si nu fac referire aici la razvan_ptm care e ultimul care ales aceasta optiune) si de aceea propun ca cei care stiu raspunsul la o intrebare si doresc sa il posteze sa nu mai refuze sa puna o intrebare, asa concursul ar deveni interesant ca la inceput icon_mrgreen.gif
The Game
Hai mai gavros, asa mai apucam si eu sa pun intrebari 010.gif. Glumesc, ar fi mult mai bine ca cei care raspund sa puna ei intrebarile intradevar ...
Cai Lun
Eu nimeresc numai dupa ce s-a dat raspunsul corect si se asteapta intrebarea... bangmyhead.gif
COSMIN C
Iuliu, cautand diverse alte chestii am dat peste o lista cu antrenorii care au activat la Dinamo din 48 pana azi. Si am gasit asta: 1954-1954 Angelo Niculescu & Nicolae Vilcov

Nicolae Vilcov este unul din cei trei frati de care ziceai tu? Colea vine de la Nicolae?
iuliu
Corect .
Ca fotbalisti cei trei frati au fost cunoscuti cu numele diminutive . ( ca si NELU Nunweiller , de fapt ION )
Petea = Petre sau Piotr
Volodea = Vladimir
Colea = Nicolae .
Se pare ca ultimul a fost un sezon antrenor secund si la Dinamo .
Nu pot scrie corect numele de familie , pe tastatura mea nu am semnele caracteristice limbii romane , caciulitele de peste A sau I . Valcov sau Vilcov , a doua litera e ca a doua litera de la Parcalab sau Pircalab .
Pe site-ul Federatiei Romane de fotbal exista o arhiva a tuturor meciurilor jucate de echipa nationala ( rezultate , formatii , autorii golurilor ) si acolo prin perioada 1930-1935 il poti gasi pe Petea Vilcov cu cateva meciuri si cateva goluri .
COSMIN C
Multumesc, Iuliu.
iuliu
Raspunsul corect la intrebarea cu " monstruoasa coalitie " a luat cam mult timp , ati cam chiulit la orele de istorie . Daca motivul chiulului e ca ati fost la stadion la vreun meci al lui Dinamo , sunteti iertati .
Numele corect ar f trebuit sa fie mai degraba " imposibila coalitie " pentru ca au fost in ea elemente complet opuse din punct de vedere politic . Conservatorii se temeau de proiectata reforma agrara a lui Cuza , liberalii se temeau de tendinta lui Cuza de a conduce peste capul guvernului si parlamentului , intr-un fel de dictatura domneasca si astfel interesul comun de a scapa de Cuza a dus la formarea acestei aliante imposibile .
Monstruasa coalitie n-a prea fost monstruasa , dupa unele pareri detronarea lui Cuza a salvat de fapt unirea precara din 1859 . (?!) In acel an cele doua tari romanesti i-au pacalit pe turci. trebuiau sa aleaga separat doi domnitori separati , dar au ales separat un singur domnitor , pe Cuza . pusa in fata unui fapt implinit , Turcia a recunoscut un singur domnitor numai pe timpul vietii lui Cuza , dupa care urmau sa fie alesi doi domnitori separati . Astfel " de facto " unirea s-ar fi destramat in 1873 deci la 4 ani inaintea razboiului de independenta .
Prin detronarea lui Cuza si aducerea lui Carol de Hohenzollern , Turcii au fost pusi din nou in fata unui fapt implinit . din nou un singur domnitor , dar de data asta mult mai tanar ( Carol I a decedat abia in 1914 ) si in plus strans inrudit cu toate marile familii regale ale timpului , ceea ce i-a adus imediat sprijin din Franta , Anglia , Rusia si Prusia ( nu si din Austro-Ungaria care era in razboi cu Prusia ) . cum s-ar fi desfasurat istoria Romaniei daca " monstruosii " n-ar fi actionat ?
Inaintea lui Carol , printre candidati au mai fost un nepot al lui Napoleon Bonaparte ( desigur nu Napoleon al III-lea care era deja imparatul Frantei ) si Filip de Flandra din familia Orleans .
Un alt raspuns posibil la intrebarea " Ce a fost monstruasa coalitie ? " ar putea fi alianta intre Cai Lun si Cosmin C pentru impartirea avertismentelor si pedepsirea celor care scriu prostii pe forum ( cum fac eu acum )
Cai Lun
Pai nu, ca noi suntem în aceiași barcă... Imposibilă ar fi între un administrator și o lighioană... de genul Cosmin și Bandit... tongue.gif

Însă referitor la subiect, eu consider că teza conform căruia unirea principatelor a fost un act politic care aplica ideea punerii în fața faptului împlinit o consider un moft istoric al românilor. Nu am aprofundat, dar am puternica impresie că această idee a fost de fapt lansată ulteriopr, pentru a pune într-o lumină favorabilă niște vremuri tulburi. În nici un cay acele acțiuni nu au fost rodul strict al gândirii politice românești și în nici un caz Franța nu a fost una dintre țările puse în fața faptului împlinit. În fapt singurul impreriu al vremii pe care îl cred "apt" de a fi căzut în capcană este cel Otoman, care oricum era ținut în șuturi de toată lumea, altfel însă, a fost un act politic curajos în fața imperiilor care se făceau că nu ne observă... cu alte cuvinte a fost o excelentă piesă de teatru regizată de francezi, după un scenariu german și într-un decor otoman, cu țarul asistând la piesă în loja de onoare și, desigur, pe scenă cu niște români entuziaști, care în mare parte nici nu știau că sunt la un casting...
iuliu
Cai Lun salut
Mi-a placut ultima fraza . E clar ca singurii pusi in fata faptului implinit au fost turcii . Marile puteri ale vremii , Anglia , Franta , Rusia , asteptau moartea Imperiului otoman pentru a lua bucati din cadavru ( au si facut-o dupa primul razboi mondial ) si tarile romane au fost doar un pion pe o mare tabla de sah , sau daca vrei , actori incepatori si entuziasti . Nu din dragoste platonica Anglia si Franta i-au sustinut pe Cuza si mai tarziu pe Carol si nu din dragoste platonica pentru Romania a luptat Rusia in 1877 .
Cu toate acestea trebuie subliniat rolul unor personalitati ca Bratianu , Odobescu , Ghica , Kogalniceanu , Catargiu , care au stiut sa profite de situatia politica din Europa , sa " se strecoare printre picaturi " , sa realizeze unirea si mai tarziu independenta si sa puna in fond bazele Romaniei moderne .
Despre rolul pozitiv al monstruasei coalitii am citit ceva , inclin sa-i dau dreptate , dar nu pot avea o parere clara , nu sunt destul de documentat . Eu am crescut , am trait si am invatat intr-o perioada in care nume ca Bratianu sau Hohenzollern erau un simbol al tuturor nenorocirilor care s-au abatut asupra tarii din 1866 pana la marea eliberare rosie din '44 .
Cai Lun
E adevărat că la acel moment, tinerii revoluționari din pașopt ajunseseră la maturitate... și într-adevăr au fost o generație deosebită... Din păcate, trăiesc cu puternica impresie că de atunci nu s-a mai maturizat nici o generație, ci doar câte unul pe ici pe colo... Ceea ce încerc eu însă să țin minte de fiecare dată când citesc o istorie, este faptul că ea nu s-a scris singură, ci a fost scrisă de un anume autor care niciodată nu va fi nici imparțial, nici echidistant, nici obiectiv - pt. că altfel istoria nu ar mai avea farmec. Așadar, așa cum unui au numit-o "monstruasă", cu siguranță alții au încercat să o estetizeze. Fondul problemei este însă "arhitectura" sa românească. Adică alianța cu singuranță a avut un scop care se fundamenta pe interesul țării, așa cum era el văzut la acea dată, dar cu siguranță mijloacele au fost unele românești, adică neortodoxe (un lucru paradoxal doar în aparență), cu alte cuvinte fiecare încerca să își tragă pe turta lui, merite, avantaje, urmări și așa mai departe (cu atât mai mult într-o alianță a extremelor). Dar există lucruri "curate" în istoria românilor?...
iuliu
QUOTE(Cai Lun @ 20 Feb 2008, 10:08) *
Dar există lucruri "curate" în istoria românilor?...

Corectie : Dar exista lucruri "curate" in ISTORIE ?
Propozitia e corecta pentru istoria tuturor popoarelor .
Cai Lun
Așa este.

PS: Iuliu, sper că ai văzut PM-ul de la Cosmin...
iuliu
Completare la Coreea de Nord si la CM 1966 , prima editie televizata in Romania .
Coreea era o echipa complet necunoscuta , cu jucatori care parca semanau toti intre ei si cu nume numai bune sa fractureze limba in gura comentatorilor . Au fost intr-adevar marea revelatie a turneului .
Erau in grupa cu URSS , Chile ( locul 3 la CM 1962 ) si Italia . Se calificau primele doua .
Primul meci 0-3 cu URSS , pana astazi sunt sigur ca a fost o unfrangere mai degraba politica decat fotbalistica .
A urmat un surprinzator 1-1 cu Chile . Ultimul meci cu Italia , echipa de prim rang in fotbalul mondial , cu Albertosi , Facheti , Guarneri , Mazzola , Rivera ( peste doi ani vor fi campioni europeni ) . Un meci egal ii califica pe italieni , care au incercat sa joace ca de obicei cu minim de efort , dar .... 1-0 pentru coreeni !!!! . Italia pleca acasa si coreenii se calificau mai departe .
A urmat in sferturi meciul cu Portugalia , o echipa fantastica , care va termina pe locul 3 si multi au considerat ca ar fi iesit campioana mondiala daca CM nu s-ar fi jucat in Anglia . Jucau Eusebio , Coluna ( capitanul si coordonatorul de joc ) , Torres , Augusto , Simoes . Prin minutul 20 .... 3-0 pentru coreeni !!!! Mai tarziu Eusebio povestea ca la 0-3 s-a speriat , se vedea in drum spre casa , dar " l-am vazut pe Coluna razand si m-am calmat "
Eusebio a facut un meci fantastic , a marcat 4 goluri si a mai obtinut un penalty , scor final 5-3 .
coreeni au pierdut acel meci pentru ca au fost naivi . nici nu-si cunosteau adversarii , la sfarsitul meciului antrenorul lor afirma ca i-a placut mult " jucatorul cu nr. 13 " habar n-avea ca e vorba de Eusebio , unul din marii jucatori ai fotbalului mondial . Pur si simplu nu i-a trecut prin cap la 3-0 sau 3-1 sa-l puna pe un jucator de-al lui sa-l pazeasca om-la-om pe Eusebio si eventual sa-l si cotonogeasca ( eram in 1966 , inca nu se inventasera cartonasele galbene sau rosii si cotonogeala era ceva firesc ) . O echipa de amatori a pierdut pentru ca a jucat un fotbal de amatori si a plecat acasa cu capul sus .
DiliBili
a fost un reportaj despre coreeni pe History. Faza tare e ca atunci cand s-au intors acasa au fost acuzati de mai marii partidului ca dupa meciul cu Italia au petrecut continuu si de asta au pierdut cu Portugalia...
iuliu
Topicul concursului Dinamo 1948 e inchis , am gasit aici locul pentru comentarii la raspunsuri .
Prima formatie e corecta , dar nu separarea jucatorilor pe posturi . In acea vreme se juca in sistemul WM , cu 3 fundasi , doi mijlocasi si 5 inaintasi , dar numerotarea tricourilor si formatiile erau date inca in vechiul sistem " piramida " cu doi fundasi , trei mijlocasi si cinci inaintasi . in paranteza numerele de pe tricou
portar : Ivan (1)
fundasi laterali : Ambru (2) , Novac (3)
stoper : Angelo Niculescu (5)
mijlocasi : Ignat (4) , Siclovan (6)
extreme : Farkas (7) , Naciu (11)
interi : Ozon (8) , Moisescu (10)
centru inaintas : Bartha (9) ( mai tarziu a facut cariera ca extrema dreapta )

primii doi frati Nunweiller , Constantin si Dumitru , n-au jucat fotbal la Dinamo in prima echipa , cred ca Dumitru a jucat la Dinamo Obor . Al saptelea frate , Edi sau Hedi , a fost un timp pe la juniorii lui Dinamo dar s-a oprit acolo . Presupun ca daca nu-l chema Nunweiller n-ar fi ajuns nici acolo...
Leaveyou
QUOTE(rew @ 4 Jul 2008, 11:23) *
Omuleti calare pe capre semi-domesticite, posibile candidate la Miss DinamoMania, scutura cu putere, dar cu maiestrie numa de ei stiuta, maslinii si apoi aduna maslinele ca pe cirese, cu un mic aspirator aflat la coada caprei.

Ce zici că au la coadă ? wow.gif
anmini
icon_lol.gif 12000 inseamna deja derby...e vorba de un meci normal.
Capirossi
QUOTE(Capirossi @ 4 Jul 2008, 10:56) *
Cum sunt culese maslinele aflate la maturitate in Insula Corfu ?

In jurul maslinilor se intind plase de sarma ca niste navoade. Cand ajung la maturitate (se coc) maslinele, maslinii sunt supusi unor scurte socuri electrice. Nu cunosc intensitatea curentului folosit. Deobicei, maslinele se scutura cu niste bete lungi, dar folosind tehnica aceasta cu plasele se impiedica lovirea accidentala a maslinelor.
Leaveyou
QUOTE(Capirossi @ 9 Jul 2008, 16:52) *
In jurul maslinilor se intind plase de sarma ca niste navoade. Cand ajung la maturitate (se coc) maslinele, maslinii sunt supusi unor scurte socuri electrice. Nu cunosc intensitatea curentului folosit. Deobicei, maslinele se scutura cu niste bete lungi, dar folosind tehnica aceasta cu plasele se impiedica lovirea accidentala a maslinelor.

Și aspiratorul din coada caprelor ? taunt2.gif
Capirossi
QUOTE(Leaveyou @ 10 Jul 2008, 11:44) *
Și aspiratorul din coada caprelor ?

Rew le instaleaza, nu cunosc detalii.
Bascanu
QUOTE(Clau_Goool @ 1 Aug 2008, 9:46) *
Vai, tulai Domane, Bascane da` pe vremea ta numai rusa, togoleza si mongoleza s-au invatat ?!?
Me_Sama frumos raspuns dar castigatorul ramane Cai Lun pentru acuratete, rapiditate, rafinament
si sange rece in momentele tensionate. Multumim Cai ! Urmatoarea intrebare te asteapta ...

Nu, nu stiu nici rusa.
Eu am facut scoala in limba germana. Ca limbi straine am invatat romana si engleza busted_blue.gif
gavros
Vai, tulai Domane, Bascane da` pe vremea ta numai rusa, togoleza si mongoleza s-au invatat ?!?

poate ca stie limba goa'uldzilor sau a tok'rauzilor doglaugh.gif
Cai Lun
Duamne, pusesem botu la raspunsu' lu' Hatzu!! :gooone: era sa intru pe google daca nu vedeam ce a raspuns MeSama.. 010.gif
Mirunik
Bascane, da un ghiont daca am dreptate... e ceva legat de culoarea palariei capitanului de la compania maritima dunarea abur?!? Asta e cuviiiiiint? omfg.gif
Mirunik
O intrebare gen : `care sint jucatorii care, daca ar fi fost folositi de pitzi la euro2008, ar fi calificat Romania in sferturi?` nu merge, nu?
Bascanu
nu prea icon_eek.gif
cosmin targoviste
dar una de genul : `care sint jucatorii care, daca nu ar fi fost folositi de piti la euro2008, ar fi calificat Romania in sferturi?`merge?
Mirunik
O Doamne, ma asteptam la asta! Cai Lun, iertare si plecaciune.gif plecaciune.gif !
Mirunik
Ar fi culmea sa fie M. Tussauds cel mai important din lume. Irina, you are icon_evil.gif !
Morpheuss
Are cel mai mare numar de vizitatori, prin urmare poate fi considerat cel mai importantClick to view attachment
Bascanu
QUOTE(Mirunik @ 10 Aug 2008, 23:48) *
bradford a retrogradat in sezonul ala, cred

Inseamna ca ai formulat gresit intrebarea.
stef 22
totusi in sezonul in cauza 2000-2001, Dan Petrescu nu cred ca mai era la Chelsea, ci luase drumul lui Southampton
Mirunik
Bogdan, ma indoiesc.
Ai baut tu prea mult aseara! tongue2.gif
Mirunik
Stef, am zis ca Chelsea era deja fosta echipa; la Bradford City juca, nu la Southampton.
Intrebi?
Bascanu
Din cate stiu eu Dan Petrescu nu o jucat la Bradford.
stef 22
Petrescu pufaitoarea nu a jucat la Bradford. Cel putin asa zice Wikipedia
Mirunik
Din cite imi amintesc eu, pe ultima suta de metri s-a razgindit si a semnat cu Bradford, care a convenit, dupa intense negocieri cu giovanni, sa-i dea salariu mai mare. Si pare-mi-se ca a si marcat in tur in Ipswich Town-Bradford City!
In Iarna a plecat la Southampton, deci intr-adevar am gafat-o putin cu intrebarea, Bradford era si ea deja fosta lui echipa, eu ma refeream la Chelsea!
gavros
QUOTE(djmihaitza @ 11 Jan 2009, 0:23) *
"Pe 21 noiembrie 2004, un suporter craiovean a intrat pe teren, în minutul 80 al meciului Universitatea-Dinamo, și s-a îndreptat către jucătorul dinamovist Claudiu Niculescu, fost component al formației din Bănie, aruncîndu-i în față un fular în culorile echipei gazdă. Adrian Mihalcea a intervenit să-și apere coechipierul, îmbrîncindu-l și lovindu-l pe suporter."
In returul acelui campionat Mihalcea a intrat in ultimele 6 luni de contract si a refuzat sa semneze o prelungire, drept urmare a fost trimis la echipa a II-a si-apoi s-a transferat in China la Chunam Dragons.
Suporterul craiovean, Postasu', l-a dat in judecata pe Adi pentru faptul că jucătorul dinamovist l-a lovit, solicitîndu-i fotbalistului daune de 20.000 de euro.
Dupa prima infatisare la proces, la Judecatoria Craiova, Adrian Mihalcea declara ca: In apararea Postasului au sarit X, Y si Z, actualmente jucatori la Dinamo, iar au am fost alungat de la echipa.

Cine sunt X, Y si Z in aceasta ecuatie?

ce s-a intamplat pana la urma la proces, cine a avut castig de cauza ?
COSMIN C
A avut loc un proces? icon_rolleyes.gif Eu nu-mi aduc aminte.
Mirunik
Ba da. A incercat Adi sa-i dea bani, ala n-a acceptat si l-a dat in judecata.
Pina la urma nu mai stiu cum s-a terminat, cred ca a acceptat banii prazarul, ca n-am mai auzit nimic de proces... icon_rolleyes.gif
iuliu
Revin cu mare intarziere la intrebarea cu sarbatoarea de Paste la evrei . de fapt am considerat ca nu e fair-play ca tocmai eu sa dau raspunsul corect , asa ca scriu aici la invitatia lui Cosmin C
De fapt noi comemoram toate evenimentele legate de Iesirea din Egipt , nasterea lui Moise , fuga in desert , intoarcerea , duelul cu faraonul , cele 10 pedepse , iesirea din Egipt , trecerea Marii Rosii si tot ce s-a intamplat in desert timp de 40 ani pana la traversarea Iordanului , cucerirea orasului Jeriho si stabilirea in tara promisa .
Sarbatoarea incepe cu o masa de seara festiva si dureaza 7 zile , in care nu mancam nimic dospit si in loc de paine mancam pasca . Sarbatoarea se numeste Pesah . A zecea pedeapsa a fost uciderea primului nascut de catre ingerul Mortii trimis de Dumnezeu . Pentru a nu ucide si copiii evreilor , Dumnezeu le-a indicat sa manance un ied sau un miel si sa unga cu sangele lui tocul usii . Ingerul mortii a " sarit " peste casele insemnate cu sange . Un cuvant ebraic arhaic si astazi iesit din folosinta traduce " a sarit " prin Pasah si de aici numele sarbatorii . In memoria acelui semn , pana astazi la intrarea in casele evreiesti se pune pe cadrul usii un cilindru mic cu cateva rugaciuni , numit Mezuzah .
Este desigur o legenda , pana astazi inca nu s-a descoperit intregul adevar istoric care se ascunde in spatele ei . S-au dat diverse explicatii " minunilor " facute de Dumnezeu , unele bazate pe fenomene naturale , povestea cu atacul bacteriologic este desigur exagerata si nefondata pe nimic . Noi citim astazi traduceri in limbi moderne ale unui text scris in urma cu peste 2000 ani intr-o limba pe care astazi nimeni n-o mai vorbeste si n-o intelege pe deplin si e relativ usor de introdus fortat tot felul de lucruri in traducere si apoi sa ne minunam ca le gasim acolo .
Un exemplu de explicatie logica a minunii trecerii raului Iarden : in 1928 a fost un cutremur , o stanca a cazut in albia raului la nord de Jeriho si timp de cateva zile a blocat curgerea raului .
COSMIN C
Multam, Iuliu.
Mirunik
ARU la ARU de la Cai Lun
Pina nu-i vine vreunuia ideea sa puna alta intrebare si sa sara peste asta...
Cai Lun, rogu-te lumineaza-ne cu raspunsul la intrebarea aia, ma cam roade ca nu stiu cui apartine citatul icon_redface.gif
Cai Lun
QUOTE(iulianreddog @ Aug 31 2010, 05:22 PM) *
Cu cate femei s-a culcat Ilie Nastase ? (atentie ! ... 2500 este fabulatie ...)

Ptiu, Doamne, prima data citisem Ion Iliescu... verystrange.gif
Cai Lun
Ei, treaba asta cu "Mobra"... e cam vaga... Au mai fost si altii, inclusiv pe la alte echipe porecliti "Mobra" spre exemplu, unul ar fi Dumitru Marcu de la olteni (Iuliu ar trebui sa il stie, respectivul a jucat prin '70 la ei...- google...) Dar la noi, Selymes, Petre si alte "aripi" scunde si iuti de picior au mai fost gratulati cu aceeasi porecla.
Capirossi
Stanescu e Mobra.
iuliu
Marcu a jucat prin anii 70 extrema stanga la olteni , un jucator foarte rapid , dar nu stiu de porecla Mobra .
De fapt toata povestea cu poreclele e destul de vaga , nu toate poreclele au prins si faptul ca cineva i-a strigat ceva cuiva la un meci nu inseamna ca asta i-a fost porecla . Exemlu ar fi Stanescu care a fost sau nu Mobra , dar si Cheran care n-a prea fost Motoreta , mai degraba imi amintesc de Vova .
Exemple de porecle care au prins -
Alexandru Ene I Ž-- Porcul
Nelu Nunweiller -- Neamtul
Nelu si Lica Nunweiller -- Cainii Rosii - mai degraba o insulta venita de la suporterii rapidisti
Gheorghe Ene II -- Englezul
Alexandru Vasile -- Chiorul
Fratila -- Bulgarul
Iuliu Haidu -- Iepure
Dinu -- Procurorul
Dumitrache -- Mopsul
Parcalab -- Onei sau prin ziare Sageata Carpatilor
Sandu Gabriel -- Sarpe
Augustin -- Oneata
Moraru -- Tete
Si desigur Puriul , Falcosul si Sapaliga , cred ca nu mai e nevoie sa scriu cine au fost
Cai Lun
Și peste toți: Prințul... drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.