Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipa de Rugby
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > CS Dinamo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Cai Lun
La finele turului de campionat al Diviziei Nationale de rugby, clasamentul se prezinta astfel.

1 Steaua 35
2 Baia Mare 34
3 Arad 31
4 Dinamo 30
5 Cluj 20
6 Barlad 15
7 Barlad 10
8 Iasi 6
9 RCJ Farul 6
10 Stiinta Petrosani -1

Returul Diviniei Nationale va incepe pe data de 25 martie.
red_dog997
Vad ca stam destul de prost,n-are rost sa ne gandim ca o sa luam campionatul,poate altadata,sunt sanse,dar destul de slabe!!
COSMIN C
In sezonul 2006/2007 echipa de rugby se va numi Dinamo Concas, Concas fiind sponsorul principal incepand cu acest sezon. Nu prea inteleg eu de ce numele sponsorului trebuie sa se adauge langa cel al echipei, dar, in fine, sa speram ca aceasta alaturare e de bun augur.
In pauza competitionala dinamovistii au facut, zic cunoscatorii, o campanie de transferuri excelenta, dand si o lovitura rivalilor din Ghencea:transferul lui Costica Mersoiu!
Antrenorul Mircea Paraschiv a fost inlocuit cu Daniel Neaga,cel care a castigat cu Dinamo titlul de campion national la juniori I.

Ieri Dinamo a invins fara probleme pe terenul Olimpiei cu 54-6, si se afla pe locul 2 in clasament, la un punct de Steaua.

Derbyul Dinamo – Steaua va avea loc duminica, 10 septembrie, de la ora 17.00 si va fi transmis in direct de TV Sport.
Nexus
Ar fi bine ca la rugby sa redevenim campioni asa cum am fost.Dupa 2 ani de suprematie oista cred ca acesta va fi sezonul cainilor.
SNapy
Nu prea stiu multe despre rugby dar stiu ca in ultimi ani am pierdut campionatul.Cum am auzit de la Cosmin ca Dinamo se afla pe locul 2 la un punct in spatele stelei.Sper sa ii batemca sa luam anul acesta campionatul.
COSMIN C
Meci fara emotii si in aceasta etapa, Dinamo- Bucovina Suceava 103-17, dar sambata viitoare se joaca marele derby, cu Steaua.
Atunci vom vedea daca intr-adevar echipa a crescut fata de sezonul trecut.
bigbobo
Sa speram ca da...steluta ne-a cam ars in ultimii ani la rugby...Poate a venit vremea sa-i incalecam si noi pe ei...Imi place rugby-ul la nebunie dar mai ales rugby-ul de calitate...
COSMIN C
Duminica, 10 septembrie, meciul meciurilor in rugbyul romanesc:Dinamo-Steaua!!!
Alb-rosii trebuie sa-si ia revansa dupa ce in sezonul trecut au fost invinsi de marii rivali din Ghencea atat in campionat cat si in Cupa Romaniei.
Desi oficialii dinamovisti ar fi dorit ca partida sa se desfasoare pe stadionul principal din complexul Dinamo, acest lucru nu este posibil deoarece in aceeasi zi are loc meciul din Liga 1 de fotbal dintre Dinamo si UTA.
Partida va fi urmarita din tribuna arenei Victoria si de primul-ministru Calin Popescu Tariceanu care va fi insotit de ministrul de interne, Vasile Blaga sau de generalul Nicolae Berechet.
Dinamo n-a pierdut nici un meci in primele etape ratand un singur punct bonus la Cluj.

Ora de incepere a partidei(17:00) ar putea fi modificata in zilele urmatoare, asa ca fiti pe faza,va vom tine la curent !
Nexus
Saptamana asta avem derby si la handbal.Sper sa`i batem la ambele sporturi....daca nu ii batem la fotbal cu siguranta. diablo.gif
COSMIN C
Puschea pe limba , Nexus, nu cobi ! Trebuie sa-i batem pe toate fronturile !!! diablo.gif
POOL
Hmm... Sezonul trecut in ultima etapa parka U Remin Baia Mare a jucat cu steau... Tzin sa va spun ca a fost un meci in care echipa din Baia Mare a fost furata clar de arbitrii, la finalul partidei iesind chiar un scandal cand suporterii din Baia Mare au vrut sa ii bata pe arbitrii si rugbistii stelisti (am fost la meci), noroc cu jandarmii ca de nu axe.gif 010.gif . Scorul a fost parka 15-13 iar in finalul partidei baimarenii au fost la mai putin de jumatate de m de inscrierea unui eseu izbavitor. icon_evil.gif
ovy_reddog
trebuie sa-i batem la orice.numai sa nu faca cblatul cu arbitri
red&white
Dinamo va bate pe Steaua si la Rugby,cu siguranta va fi anul nostru HAITA_DINAMO.gif doglaugh.gif
redlady08
e timpul sa incepem sa facem legea si aici ca nu-i asa...anul asta e anul cainilor bananasmile.gif ....bafta baietilor ....pentru noi tot ce inseamna Dinamo conteaza si nimic nu ne-ar bucura mai mult decat o victorie contra blacksheep.gif Fortza HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Exact acum un an, 10 septembrie 2005,Dinamo obtinea ultima victorie in fata Stelei, 27-23.....Sa speram ca va fi o coincidenta fericita.... HAITA_DINAMO.gif
nunweiller
tvsport transmite meciul la ora 17,00
deceneu
O sa fie meci greu....Steaua e favorita. Sper sa castigam insa....dupa bataia rusinoasa de ieri la handbal trebuie sa ne razbunam.... axe.gif
bigbobo
Dinamo - steaua 20 - 23...Pacat ca nu am reusit sa castigam in marele derby de la rugby...Dupa infrangerea de ieri de la handbal s-a adaugat si cea de azi de la rugby...Un weekend negru pentru Dinamo...Sa speram intr-o victorie macar la fotbal...
redlady08
e clar ca trebuie sa ne razbunam la fotbal pentru cele doua infrangeri 149.gif
deceneu
Din pacate am mai adaugat o infrangere....oricum, sunt pe drumul cel bun
junior
acestea sunt cele mai dureroase înfrângeri...cele la limită banned.gif
bigbobo
In etapa a VII-a a Diviziei Nationale BRD, Dinamo a trecut lejer de Rulmentul Barlad, castigand cu 71-3 tot in deplasare, dupa un joc in care nu a avut deloc emotii.

1. Steaua 7 7 0 0 584-62 6pbonus 34puncte
2. Dinamo 7 6 0 1 409-83 6pb 30p
3. U Cluj 7 4 1 2 199-172 4pb 22p
4. Olimpia 7 2 1 4 92-286 0pb 10p
5. Barlad 7 1 0 6 92-324 0pb 4p
6. Suceava 7 0 0 7 75-524 1pb 1p
COSMIN C
Dinamo a invins sambata la scor, ratand de putin suta de punbcte(98-9), pe U.Cluj.

Sambata– 30 septembrie Dinamo Bucuresti – Olimpia Bucuresti - ora 10:00
redlady08
ce diferenta mare intre locul 2 si 3.....e clar intre cine se va da lupta axe.gif
COSMIN C
Partida de sambata , cu Olimpia se va desfasura de la ora 17:00 si nu 10:00 cum se anuntase initial.
COSMIN C
Dinamo Bucuresti a invins Olimpia cu 86-13 pe propriul teren si a luat si punctul bonus fara nici o problema. Dinamo este acum la doar 4 puncte distanta de Steaua in clasamentul Seriei I.
bigbobo
In sferturile de finala ale Cupa Romaniei la rugby Dinamo va intalni sambata pe teren neutru la Brasov pe Contor Zenner Arad. Meciul va incepe la ora 10:00

Ne asteapta un meci greu din care sa speram ca Dinamo va iesi castigatoare. FORZA Dinamo
COSMIN C
Aradenii ne-au eliminat din Cupa Romaniei dupa un meci incrancenat care a necesitat trei reprize de prelungiri pentru a se stabili castigatoarea...
adebayor : haita_lui_odin
pacat k aici ne cam domina spurky..
COSMIN C
DERBY LA RUGBY, Steaua-Dinamo
PCH asteapta fanii dinamovisti si sambata la ultimul derby al anului, Steaua-Dinamo la rugby. Meciul va avea loc la ora 13:00, pe stadionul Ghencea, iar toti "cainii" sunt asteptati la ora 12:00 in fata barului Red Dogs!(DinamoMania)
Partida va fi transmisa pe TVSport de la ora 13:00.
djmihaitza
Ne-am luat revansa dupa ce pierdusem acasa.

Steaua vs. Dinamo 19-27, dupa ce la un moment dat am avut 5 - 27.

Bravo cainilor !
COSMIN C
He,he,he...am terminat grupa pe locul intai!!! Bravo baieti!!!
Bascanu
he he... frumos!!!
bigbobo
Dinamo a batut Steaua cu 27 - 19 nana2.gif nana2.gif ... O victorie extraordinara tocmai pe terenul rivalilor si o bine meritata revansa pentru meciul pierdut acasa... HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Dinamo a mers in Ghencea sa castige si a castigat
Probabil stelistii , care de multa vreme nu au mai fost invinsi pe teren propriu, au crezut ca e o gluma , prin urmare mai tot meciul n-au inteles ce se intampla. Dinamo a avut o evolutie mult mai buna decat in partida precedenta,"cainii " dand dovada de o pregatire fizica superioara.
Dinamo incheie faza grupelor pe locul 1.
Florin_Dinamo
QUOTE(djmihaitza @ 4 Nov 2006, 14:46) *
Ne-am luat revansa dupa ce pierdusem acasa.

Steaua vs. Dinamo 19-27, dupa ce la un moment dat am avut 5 - 22.

Bravo cainilor !

Ce frumos ar fi sa urmeze si la fotbal o victorie in ghencea, ca chiar nu am mai castigat de mult acolo. Scuze pentru offtopic.gif
marcher
Ca chiar ai dreptate 010.gif
mihaiul90
I-am batut pe stelisti peste tot 010.gif Si la fotbal si la handbal si la rugby. I-am fi batut si la baschet dar ei nu mai au echipa acolo rofl.gif
stef 22
felicitari echipei de rugby a clubului Dinamo ca i-a batut pe spurcati la ei acasa
HAITA_DINAMO.gif
adebayor : haita_lui_odin
hehehe ce i-am batut pe spurki la rubgy :P
am fost in groapa la tur cand ne-au batut ei :/
COSMIN C
010.gif P-asta o stiati?

DIVIZIA NATIONALA DE JUNIORI U19 -Etapa a VIII-a – 05.11.2006
Dinamo-Triumf – Steaua-Olimpia 38-11 icon_lol.gif
stef 22
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
bravo lor, sa-i batem pe spurcati pe unde ii prindem ,indiferent de sport
COSMIN C
rofl.gif DIVIZIA NATIONALA DE JUNIORI U18

Etapa a VIII-a – 05.11.2006

Dinamo-Triumf – Steaua-Olimpia 45-17
deceneu
Chiar nu ma asteptam sa castigam, dupa ce au dominat autoritar ultimile campionate!!!Bravo lor!!! Sa o tina tot asa si de ce nu, sa iasa campioni!!
COSMIN C
Dinamo, Steaua, Cluj, Arad, Baia Mare si Farul vor juca in play-off, pentru titlul de campioana.
Programul primelor trei etape din play-off :

U Cluj – Dinamo Bucuresti – 18.11.2006- ora 10:00

Dinamo Bucuresti – RC Farul –25.11.26- ora 10:00

REMIN Baia Mare – Dinamo Bucuresti –02.12.2006- ora 11:00

Celelalte etape se joaca anul viitor, programul fiind anuntat la inceputul anului 2007.
playboy69crazy
tot cei mai bunni am ramas si am demonstrat asta in meciul cu steaua HAI Dinamo HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Sambata, 18 noiembrie se da startul in play-off. In prima etapa Dinamo se deplaseaza la Cluj.

U Cluj – Dinamo Bucuresti – ora 10:00
COSMIN C
Partida dintre U Cluj si Dinamo, programata initial pentru sambata 18 noiembrie a fost amanata pentru data de 9 decembrie.
Oficialii clujeni au solicitat amnarea meciului deoarece se confrunta cu probleme de efectiv (jucatorii clujeni vor sa boicoteze aceasta intalnire din cauza diferendumului cu antrenorul George Sava).
bigbobo
Dinamo a invins Farul astazi in etapa a II-a a Playoff-lui cu scorul de 73 - 0
redlady08
oaaaauuuuu la zerooo???? shocked.gif shocked.gif ...bravo baieti bananasmile.gif ....acuma vrem si detalii de la meci ;))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.