Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipa de Rugby
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > CS Dinamo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
bigbobo
PLAY-OFF

Etapa a 9-a

CS Dinamo - RCM Timișoara 71-6

Clasament:

1. steaua 39 puncte

2. CS Dinamo 37 puncte

3. RC Farul 26 puncte

4. CSM Baia mare 19 puncte

5. CS Universitatea Cluj 9 puncte

6. RCM Timișoara 1 punct.
gavros
Dinamo a castigat cupa Romaniei in fata spurkatilor cu scorul de 30 - 18 dupa doua eseuri pe final la care nimeni nu se mai astepta

Bravo baieti ! bravo.gif
COSMIN C
A venit Cupa, a venit Cupa, a venit Cupa in Stefan cel Mare.... bananasmile.gif bananasmile.gif

Felicitari si asteptam si titlul!
red_dog_rahova
Am vazut un meci extraordinar...cu doua eseuri dinamoviste pe final......felicitari jucatorilor nostri.....

Ce ma frapeaza este faptul ca desi rugby-ul este un joc dur, barbatesc, jucatorii se ridica de jos dupa ce arbitrul intrerupe meciul pentru penalizari, in timp ce la fotbal, jucatorii se tavalesc pe jos de zici ca i-a omorat.....
bigbobo
Bravo baietiii!!! Felicitari!!! Ultimu' sfert de ora i-am spart pe spurcati...

red_dog_rahova asa a fost mereu rugby-ul...Poate d-asta e si atat de frumos...
rew
La rugby, cind un jucator nu se ridica dupa un fault i se striga din tribuna "fotbalistule" ...
djmihaitza
verystrange.gif Si mai nou sau mai rau poate fi gratulat din tribuna cu apelativul "stelistule"!
red_dog_rahova
asta-mi place la rugby...ca nu sunt prefacuti ca fotbalistii...sunt barbati in adevaratul sens al cuvantului...
FarfelkugeL
red_dogvitan
Felicitari baietilor!! HAITA_DINAMO.gif
djmihaitza
Dinamo GAZ-SUD mai are doar doua hopuri pana la Titlul National

Primul se numeste Farul C-ta, semifinala cu marinarii are loc duminica de la ora 13.00 pe stadionul "Florea Dumitrache", o victorie ne duce in marea finala. Intrarea este libera.
In acest sezon Dinamo a invins pe Farul atat in tur cat si in retur:
RC Farul C-ta - CS Dinamo GAZ-SUD Bucuresti ~ 20-25
CS Dinamo GAZ-SUD Bucuresti - RC Farul C-ta ~ 50-17

Celelalte doua pretendente la un loc in finala sunt Steaua si Baia Mare.
Conform regulamentului Diviziei Nationale, semifinalele se joaca intr-o singura mansa pe terenul echipei mai bine clasate.

Finala Mare si Finala mica se vor disputa in cuplaj Sambata, 31 Mai, de la ora 16.00 si, respectiv, ora 13.00 pe Stadionul Arcul de Triumf.
bigbobo
E clar...O sa jucam cu spurcatii pentru titlu...Sper sa-i ardem inc-o data...
gavros
Bogdane, eu cred ca o sa fie greu si cu Faru, parca ne-au mai batut odata anul asta
COSMIN C
Rahat. Ne-a trecut glontul pe la ureche. Meci de infarct. Vom juca sigur cu steaua, Baia Mare face doar act de prezenta.

Nu ne mai batusera sezonul asta, Gavros, dar era cat pe ce s-o faca excat cand nu trebuia.
Myhay_Dinamo
Felicitari baietilor de la rugby pentru ca s-au calificat in finala campionatului!Ei au castigat partida dupa ce au fost condusi de Farul Constanta,incercand motivati pana la finalul meciului sa obtina calificarea in finala campionatului.Ma bucur ca suntem aproape sa castigam eventul la un sport de echipa in acest sezon.Nu am reusit la fotbal,la rugby sunt sanse mult mai mari.Hai DINAMO! HAITA_DINAMO.gif
Mister
Sper sa batem Steaua,pentru orgoliu.
bigbobo
QUOTE(bigbobo @ 16 May 2008, 21:08) *
E clar...O sa jucam cu spurcatii pentru titlu...Sper sa-i ardem inc-o data...

Ce greu...Nu ma asteptam sa fie atat de greu...Bine c-am batut...Urmeaza spurcatii...
Cai Lun
Într-adevăr, adevărații spartani sunt la rugby!
djmihaitza
DIVIZIA NATIONALA BRD
FINALE - Sambata 31 mai

Finala loc 3-4: CSM U Baia Mare - RCJ Farul
- stadion Arcul de Triumf
- ora 13:00

Finala loc 1-2: Dinamo Gaz Sud - steaua Bucuresti
- stadion Arcul de Triumf
- ora 16:00 (in direct pe sport.ro)

Peluza Catalin Hildan va ocupa Tribuna a II-a. Suporterii se vor intalni maine la beraria Red Dogs la ora 14:15.
Biletele s-au pus deja in vanzare la sediul FRR:
- 10RON pentru Tr. a II-a
- 25RON pentru Tr. I si 0
FarfelkugeL
http://www.dinamomania.net/articol.php?aid=12340

TOTI LA MECI!
bigbobo
Macar la rugby sa luam titlu' anu' asta...FORZA DINAMO!!!
red_dog_rahova
Forza Dinamo!!!!!!.........calcati oile in picioare!!!!
cris_dabby
sper sa ii mai invingem inca o data pe stelisti ca atunci cand le-am luat cupa,mai ales ca ieri la fotbal pe plaja Cainii Rosii un invins vitejistii(steaua).sper sa facem un joc bun iar trofeul sa ajunga la noi(macar aici sa castigam si noi campionatul) daca la fotbal nu am reusit asta. HAITA_DINAMO.gif
HAI DINAMO!!!!!!!!!!
anti-spurky
Intrarea este gratuita pt copiii si juniorii altor cluburi de rugby...asa ca puteti profita,si pe baza legitimatiilor(cred)veti putea intra!
Leaveyou
FELICITĂRI !
Dacă ar avea salariile de la fotbal ar fi meritate.
cosmin targoviste
Ole ole , ole ola , aplaudati campioana!!!
bigbobo
Din pacate am ratat prima repriza...Felicitari baietilor pentru inc-o victorie impotriva spurcaciunilor si inca un titlu in dreptul lu' Dinamo...Bravo baietii!!!...Ati fost minunati!!!...FORZA DINAMO!!!

E foarte pacat ca nu se investeste mai mult in rugby...Potential avem dar mai ales avem traditie...Din pacate si in handbal e cam aceeasi poveste...Acum ceva vreme ii invatam pe unii cum sta treaba pe la sporturile astea iar acum au ajuns sa ne calce in picioare...Rugby-ul este un sport magic cu foarte multi fani...Campionatul mondial de rugby este al treilea eveniment sportiv al planetei dupa JO si Campionatul Mondial de fotbal...Ar trebui facute mult mai multe pentru rugby...

@cosmine parca nu le aveai cu rugby-ul
f_rares
Felicitari echipei de rugby . N-am vazut meciul , dar am fost fericit cand am auzit rezultatul . Au castigat pentru 60 de ani de Dinamo eventul . Pentru asta merita felicitari!!
nicolle_reddog4ever
Felicitari baietilor!!! Au meritat victoria cu varf si indesat!!! bravo.gif A meritat sa stam in soare pentru ei si sa auzim la final "Rugam echipa sTEAUA sa se prezinte pentru locul 2" goodone.gif
redlady08
felicitari baieti, mi-a placut rau de tot cum alergau oitele pe teren spre final sa schimbe rezultatul...nu le-a iesit, in schimb, noi am devenit campioni >:) HAITA_DINAMO.gif ....pacat ca nu va urmeaza exemplul si altii, si mai mare pacat ca nu se investeste mai mult in sportul acesta si in alte sporturi de echipa.
rainman70
Felicitari baietilor !!!
bigbobo
Daca mai pasioneaza pe cineva rugby-ul in aceasta perioada...

"PROGRAMUL SI REZULTATELE TURNEULUI
In acest articol gasiti programul editiei 2008 a IRB Nations Cup. Nationala Romaniei va juca in fiecare zi de la ora 20:00, in nocturna. Toate partidele au loc pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. Etapa I se joaca pe 11 iunie, Etapa a II-a pe 15 iunie si Etapa a III-a pe 20 iunie.

IRB NATIONS CUP 2008

Bucuresti, Stadion Arcul de Triumf

7-21 iunie 2008

Arbitrii competitiei: Radu Petrescu (Romania), Garces Jerome (Franta), Alan Falzone (Italia), Legoete Pro (Africa de Sud)
Judecatori de margine: Horatiu Bargaunas (Romania), Gustavo Gerbasi (Uruguay), Micheal Chachua (Georgia), Vladimir Volovik (Rusia)

Echipe participante

ROMANIA
Emerging Springboks
Italia A
Rusia
Georgia
Uruguay

Programul Turneului

Etapa I – 11 iunie

Italia A - Rusia (ora 16:00)
Emerging Springboks - Georgia (18:00)
Uruguay - Romania (20:00)

Etapa a II-a – 15 iunie

Georgia - Uruguay (ora 16:00)
Italia A - Emerging Springboks (18:00)
Rusia v Romania (20:00)

Etapa a III-a – 20 iunie

Rusia v Uruguay (ora 16:00)
Italia A - Georgia (18:00)
Emerging Springboks - Romania (20:00)

Sistemul de punctaj

Victorie - 4 puncte
Egal - 2 puncte
1 punct bonus - pentru marcarea a 4 sau mai mult de 4 eseuri
1 punct bonus - pentru infrangere la 7 sau mai putin de 7 puncte
(Punctele bonus se pot cumula si pot fi luate de ambele echipe intr-un meci) "
djmihaitza
Sambata, 6 Sept., au loc partidele knock-out din faza optimilor in Cupa Romaniei. Meciul care ne intereseaza se va juca in Bucuresti, pe Stadionul Olimpia din vecinatatea Cartierului Bobocica, acelasi pe care s-a jucat anul trecut Finala Mare a Campionatului 2006/2007.

CSM-CS Olimpia Bucuresti – CS Dinamo Gaz Sud Bucuresti
Stadion: Olimpia
Ora: 10:00
Arbitru: Vlad Iordachescu
Judecatori de margine: Gheorghe Zainea si Cosmin Popescu
anti-spurky
Omul cu tabela,s-ar putea sa fiu eu icon_redface.gif (ca sa fie prezentarea completa) ultras.gif .am vazut azi ca seniorii de la Olimpia faceau niste poze...filmau ceva nu stiu sigur:)
PS:stadionul s-a schimbat mult in bine de la finala campionatului,asa ca merita sa veniti.
anti-spurky
Dinamo-Olimpia mult(in jur de 50 de pct)-12.Cei de la Dinamo au jucat mai bine in repriza a2a,Olimpia a punctat numai din lovituri de pedeapsa.

Diseara la ora 5:00 tot pe stadionul Olimpia se va juca Farul-Metrorex(pentru ce interesati)
djmihaitza
SAMBATA INCEPE CAMPIONATUL

Divizia Nationala 2008-2009, Seria I, Faza I - Meciuri Tur
Prima etapa, Sambata, 20 septembrie, ora 16.00, Stadionul CFR din Brasov:
CFR–CSU Municipal Brasov – CS Dinamo Gaz-Sud Bucuresti
djmihaitza
Dinamo Gaz-Sud s-a instalat pe primul loc inca de la inceputul noului sezon al Diviziei Nationale dupa ce sambata la Brasov a facut scorul etapei: 0-90!!!

Urmatoarea etapa, a doua, vom juca acasa:
Etapa a II–a – Sambata, 27 septembrie
CS Dinamo Gaz-Sud Bucuresti - CSM Bucovina Suceava (stadion Dinamo, ora 13.00)
djmihaitza
Meciul de maine s-a mutat de la 13.00 la 15.30 pe Stadionul "Florea Dumitrache" datorita partidei din liga secunda de fotbal DInamo II - Sportul Studentesc.
COSMIN C
CS Dinamo Gaz Sud Buc - CSM Bucovina Suceava 143-9 !!!!! icon_lol.gif

Urmatoarea etapa (probabil pe 25 oct); CSM–CS Olimpia Buc.- CS Dinamo Buc.(stad. Olimpia, joc televizat)
anti-spurky
Olimpia Dinamo 3-40
Prima repriza a fost echilibrata(0-5),in repriza a2a Dinamo si-a aratat adevarata valoare.Un meci frumos! ultras.gif
matador
si eu am schimbat canalul la pauza blowup.gif
bigbobo
Etapa a IV-a

CS Dinamo Gaz Sud Buc. - CS Univ. Cluj 29-6

Clasament

1. Dinamo 4 4 0 0 302-18 4pbonus 20puncte
2. Farul 4 4 0 0 270-31 4pb 20p
3. Cluj 4 2 0 2 112-74 1pb 9p
4. Olimpia 4 1 0 3 43-144 1pb 5p
5. Suceava 4 1 0 3 82-252 1pb 5p
6. Brasov 4 0 0 4 3-293 0pb 0p

Etapa a V-a - Sambata, 8 noiembrie

RCJ Farul C-ta - CS Dinamo Gaz Sud ora 11:30, in direct pe TVR2
anti-spurky
Meci foarte greu,constatenii au jucat cu Olimpia si au invins lejer la puncte(75-7).Au o uvertura si un transformer foarte buni!
Cu multa munca vom castiga acest meci foarte important ultras.gif
rew
Scor de baschet pentru Dinamo

În meciul contând pentru etapa a 6-a a Ligii Naționale de rugby, Seria I, Dinamo Gaz Sud a reusit un scor de proportii în fata celor de la CFR Brasov, 116 -3. Victoria, corelată cu înfrângerea surprinzătoare (prima din acest sezon) a Farului, la Cluj, 25-22, i-a readus pe "alb-rosii" pe primul loc al grupei, cu 26 de puncte.
(prosport)

Etapa trecuta Dinamo Gaz Sud a fost invinsa la Constanta de Farul cu scorul 14-10.
bigbobo
Georgia - Romania 28-23 in Cupa Europeana a Natiunilor

Dupa ce ne-am furat-o de la rusi a venit si randul gruzinilor sa ne bata... Incet dar sigur ne scufundam intram intr-o mediocritate permanenta si la rugby.

Nu stiu cine si cum se face selectia la nationala pentru ca aseara am vazut pe E2 un meci din prima liga franceza in care Mitu si Balan erau titulari si au jucat excelent...

1. Georgia 5 4 1 0 170-79 14puncte
2. Portugalia 5 3 1 1 124-84 12p
3. Rusia 4 3 0 1 109-77 10puncte
4. Romania 5 2 0 3 104-86 9p
5. Spania 5 1 0 4 77-151 7p
6. Germania 4 0 0 4 22-126 3p
Cel_mai_rosu
Echipa Farul Constanța a cîștigat finala mică a Diviziei Naționale de Seniori la rugby

Constănțenii s-au impus, sîmbătă, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, în fața formației Dinamo, cu scorul de 28-19 (14-7).

ne-am dus dracu la toate sporturile !
matador
astazi , avem meci cu Baia Mare , de a ora 15 pe Arcul de triumf , vine cineva? stiu ca am deschis invitatia cam tarziu , dar acum 5 minute am aflat si eu de pe un site de specialitate . Haideti sa mai vedem si sport , nu doar -rog persoanele de sex feminin de pe forum sa ma scuze - muierile alea de fotbalisti .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.