Sezran
Mar 3 2006, 10:12 PM
Ion Marin a semnat un contrat pe 2 ani şi jumtate, începînd cu returul ediţiei 2005-2006.
redlady08
Mar 4 2006, 02:46 PM
Ii doresc mult succes la echipa si....sa ne aduca titlul cu nr.18 in Groapa

Cu el am incredere k echipa o va duce mai bine decat cu este banu.....el este unul dintre noi si va sti sa ne conduca la victorii. Oricum pastrez ink un regret pt faptul k nu s-a intors nea Ando.
Sapaliga ai sprijinul meu
POOL
Mar 4 2006, 02:57 PM
Mie sincer mai mult imi placea echipa fakuta de esteban.

Mai era si barcauan si bine era.
zicu7
Mar 4 2006, 03:21 PM
sper sa ramana Ion Marin si cu Dinu pana la sfarisitul contractului...nu avem nevoie de altcineva...macar acum sa avem si noi stabilitate...fara lucescu...rednic..sabau sau mai stiu eu cine ....care au jucat si la alte echipe si care nu sunt dinamovisti adevarati alaturi de echipa....Dinu si Ion Marin sunt dinamovisti au demonstrat ca antrenori ca pot aduce campionate si cupe...deci ar trebui sa ii pastram cel putin pentru 2 ani jumate...
POOL
Mar 13 2006, 10:52 PM
Dak ar fi dupa mine, nu i-as pastra nici 2 h si 30 de minute pe banca tehnica.
darkestt
Mar 13 2006, 11:08 PM
Ce bun ar fi acum "nedinamovistul" Mircea Lucescu...
Achiles
Mar 14 2006, 02:51 AM
QUOTE(zicu7 @ 4 Mar 2006, 15:21)

sper sa ramana Ion Marin si cu Dinu pana la sfarisitul contractului...nu avem nevoie de altcineva...macar acum sa avem si noi stabilitate...fara lucescu...rednic..sabau sau mai stiu eu cine ....care au jucat si la alte echipe si care nu sunt dinamovisti adevarati alaturi de echipa....Dinu si Ion Marin sunt dinamovisti au demonstrat ca antrenori ca pot aduce campionate si cupe...deci ar trebui sa ii pastram cel putin pentru 2 ani jumate...
hmm ...
la carma echipei e nevoie de profesionisti ...nu de dinamovisti ...
ne intereseaza daca antrenorul e dinamovist si iesim pe locul 2 ?!
sau ne intereseaza un profesionist cu care sa luam titlulsi sa trecem de grupele CL ?!
NE INTERESEAZA IN PRIMUL RAND CA ANTRENORUL SA FIE VALOROS SI SA AIBA REZULTATE ...SI DEABIA IN ULTIMUL RAND DACA E CAINE SAU NU vreau sa vad si eu combinatii intre jucatori ...
vreau sa vad si eu cum sunt in stare jucatorii de la Dinamo sa-si depaseasca in viteza sau dbl adversarul direct ...
vreau sa vad pase din prima ...
vreau sa vad miscare pe teren in permanenta ... la noi se misca 3 si 8 stau pe loc , fara sa se demarce ..fara sa fac nimik ..
si ar trebui tot lotul sa exerseze la antrenamente : stopul pe piept , sariturile la cap , centrarile care lasa de dorit .... samd...
POOL
Mar 14 2006, 08:50 AM
Ai dreptate... Si sugestva e faza din meciul de sambata, cand Grigorie, avea mingea si a ridicat mainile, k nu avea cu cine sa combine, deoarece restul jucatorilor "dormeau".
radu
Mar 14 2006, 05:13 PM
ne era frica de esteban si ne-a tras-o marin.
inteleg ca e la echipa de 8 zile dar sa asezi echipa in teren in halul asta e de neconceput.
poate sa vina si altu' ca nu mai conteaza acum mai rau nu poate fi.
AFARA NEA MARINE DU-TE IN B SI SCALDA-TE IN MEDIOCRITATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radu10mai
Mar 14 2006, 05:22 PM
mai ai mah rabdare 1 etapa, ca o sa vezi ce scor facem!!!!
Cai Lun
Mar 14 2006, 10:39 PM
- Sa ii aducem la noi in Alpi?
- ...esti GENIAL ursule!
Care scor frate, ca in ritmul asta Danciulescu n-o sa mia iasa din casa pana la vara!
Se zice ca in lumea fotbalului e multa superstitie. Stiti de ce crd eu ca Marin nu mai are performantele de altadata? Pentru ca si-a lasat cioc! FARA MISTO!
radu
Mar 15 2006, 09:58 AM
ce rabdare ca ne incalta astia...
sa vedem cum ii aseaza la meciul urmator si mai discutam..
Radu10mai
Mar 15 2006, 10:15 AM
Nu aveti incredere in Mister si Sapaliga? Rusine sa va fie!!
radu
Mar 15 2006, 10:28 AM
Am o mare incredere...ca ne ingroapa... ti-am spus comentam dupa meciul urmator..poate sunt eu prea dur si nu am rabdare cu ei...si apropos ai vazut ca Dinu a spus ca nu se mai baga..
Radu10mai
Mar 15 2006, 10:28 AM
Si tu crezi? ca eu nu!
radu
Mar 15 2006, 10:44 AM
cred..pt ca a vazut cum merge treaba si se retrage pe sestache
Radu10mai
Mar 15 2006, 10:48 AM
Sper sa fie asa cum spui!!
marcher
Apr 2 2006, 08:40 AM
Ce-ai cu noi mai nene?
POOL
Apr 2 2006, 10:21 AM
ii clar.... N-are fatza de Dinamo.... Oare ce draq le=a spus la pauza????

Aparatzi-va baietzi k trebuie sa luam punctele.
red_dog77
Apr 2 2006, 10:33 AM
ASTA E ANTRENORUL CU CARE NE PREGATIM PT. CL??
FarfelkugeL
Apr 2 2006, 10:34 AM
Mentalitate de invingator este ?
Si cand imi aduc aminte ca Dinamo batea cu 2 - 0, 3 - 0 cu Andone si.. nu era multumit un scarbos de ion becali (care apropo aseara era langa porcea si se uita la meci !).
Ratacitu
Apr 2 2006, 11:10 AM
CEEA CE A JUCAT DINAMO IERI AFOST O VARZA A LA MARIN ( ca dealtfel in toate meciurile de cind e la Dinamo), IAR REZULTATUL A FOST CORESPUNZATOR JOCULUI PRESTAT.
red_dog997
Apr 2 2006, 11:35 AM
Cik,lasati-l sa-si faca treaba!!
crazy_rednwhite
Apr 2 2006, 02:04 PM
eu personal nu cred ca sapaliga este cel vinovat...si cand era andone la echipa erau probleme de genul asta... mie imi plac ambii antrenori, si sper k ion marin sa ne aduca ceea ce ne dorim...titlul, si grupele CL....
fratilor....AVETI RABDARE!!!......ca eu nu mai am..
red_dog 4 ever
Apr 2 2006, 04:11 PM
Astia joaca din amintiri ca de antrenat nu prea are cine
f_rares
Apr 2 2006, 10:45 PM
LASA-NE LASA-NE!!!!!!!!!!!
Pentru viitorul echipei DInamo...
COSMIN C
Apr 3 2006, 12:47 PM
Ion Marin: Azi pot spune că a murit un mare dinamovist(gsp)
Sapaliga, pentru mine vei ramane un mare dinamovist! Unul dintre cei spre care mi se indreapta gandurile de cate ori cei ce-si spun azi "caini pana la moarte" imi mai fac cate o "bucurie".
Azi, sunt la fel de mort ca si tine....Dar vom invia Sapaliga....Trebuie sa inviem...
Cai Lun
Apr 3 2006, 12:51 PM
QUOTE(Sezran @ 3 Mar 2006, 23:12)

Ion Marin a semnat un contrat pe 2 ani şi jumtate, începînd cu returul ediţiei 2005-2006.
Alta data sa nu ne mai credeti pe cuvant...
A plecat Ion Marin, a venit Florin Marin.... hm... deja vu? Sa inteleg ca peste 3 etape vine Dinu?
radu
Apr 3 2006, 03:54 PM
bun sapaliga e un dinamovist ok..dar spune ca a murit un dinamovist..
e imposibil pentru ca:
1. dinamovistii nu mor niciodata
2. daca esti inlaturat pentru ca nu faci fata cerintelor asta nu inseamna ca iti contesta cineva tot ceea ce ai facut pentru club
3. daca te da afara de la Dinamo nu iti face si transpalnt de inima de spurky..
asa ca marine vb tale nu au acoperire. Dinamo este o palarie prea mare pentru tine ca si antrenor. tot respectul dar am spus-o de cand ai venit si ti-o spun si acum dupa ce ai plecat
PS and off topic..stai linistit ca nici marin astalaltul nu e de nasul nostru..
hai ai nostri!!!
snake_dinamo
Apr 3 2006, 05:26 PM
E jenant ca acesti conducatori au putut face asa ceva...omul asta a fost singurul care a acceptat sa preia echipa in degringolada in care a adus-o giovani ( cum era acum cu ando pe banca, eu cred ca aveam 5 pct lejer, dar ma rog )...si acum sa il arunci asa
eu, ca dinamovist, sunt alaturi de Ion Marin...si sunt convins ca va ramane caine
FORTZA DINAMO
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.