Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.R.U. de la tine, Guest
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Bascanu
Stii bine ca am dreptate ranting.gif
Cai Lun
In ce priveste intrebarea lui Clau evident ca nu. Ce a intrebat MeSama nu se pune, evident.
Clau_Goool
Vai, tulai Domane, Bascane da` pe vremea ta numai rusa, togoleza si mongoleza s-au invatat ?!?
Me_Sama frumos raspuns dar castigatorul ramane Cai Lun pentru acuratete, rapiditate, rafinament
si sange rece in momentele tensionate. Multumim Cai ! Urmatoarea intrebare te asteapta ...
Cai Lun
Pentru ca MeSama e singura care a raspuns la intrebare, cred ca ea are dreptul sa puna urmatoarea intrebare. Așadar, MeSama?
Me_Sama
Multumesc, Cai Lun.
Prin ce s-a remarcat Ion Tiriac la Jocurile Olimpice de Iarna din 1964?
gavros
ca a fost jucator de hochei, la asta te referi
Hatzu
S-a lovit cu gura de pista de bob si au trebuit sa anuleze proba pentru ca a crapat toata, de atunci din cauza operatiilor multiple de refacere a fetei poarta tot timpul barba... icon_lol.gif
Me_Sama
Desi raspunsul lui Hatzu este plin de imaginatie, Gavros este cel care a raspuns corect. Gavros, ai legatura!
gavros
Danke,
Care este cel mai mare port la marea Mediterana ?
Cai Lun
Hm..... Marsilia?
gavros
Hm... Da tongue.gif
Cai Lun
Tulai Doamnie ce destept mi's. N-are baiatu nevoie de gugăl. drunk.gif (da, mi-au murit laudatorii icon_cry.gif )

Intrebare: Care este numarul de telefon al Angeline... Cine a scris fraza: "Veni, vidi, vici!"?
stef 22
spus...Iulius Cezar.
scris...Plutarh, Cai Lun si multi altii...
Cai Lun
A spus-o Cezar, dar primul care a scris ce a spus Cezar a fost, intr-adevar, Plutarh. (are era de pe Pluto? tongue.gif )

Steff, ai legatura.
stef 22
Ce numar a purtat pe tricoul dinamovist Ionut Badea in anul 2001?
Bascanu
5
stef 22
Please insert another coin.
Bascanu
22
stef 22
greu ne mai miscam Bascane, in sfarsit ai nimerit-o...
randul tau...
Bascanu
Asa, merci. icon_lol.gif

Ca o fost vorba de limbi straine, sa imi traduca si mie cineva cuvantul urmator: icon_eek.gif

Donaudampfschifffahrtgesellschaftskapitänsmützenfarbe
Mirunik
Madistrezpeseamavoastrariddemaprapadeschahahaha
e bine, dom` profesor?
Me_Sama
Vapoarele Dunarii navigheaza conduse de societatea capitanilor cu berete colorate.

Das war einfach nicht icon_rolleyes.gif
Bascanu
nu.
Mirunik
Daca e vorba de culoarea palariei capitanului companiei de transport maritim ``dunarea steam`` si tu nu m-ai incurajat deloc, poti sa-ti iei adio de la galeria personala, auzi, Bascanu?
Bascanu
Corect. Hai cu intrebarea icon_lol.gif
Mirunik
Doar pentru ca m-ai provocat: cine e creatorul flamand (sec.XV) al `caderii ingerilor`, lucrare aflata in acest moment in custodia unui muzeu din Rotterdam?
Mirunik
Nu. Al lui Bruegel e in Germania... adica ai fost `pe aproape`!
the_lord
Rubens.
Mirunik
Al lui Rubens e in Germania, al lui Bruegel in belgia... Deci tot nu... Try again!
Morpheuss
Titlul original al lucrarii? tongue.gif
Mirunik
Pai l-am scris in romana sa nu se supere Bogdan tongue.gif
Si cititi mai atent intrebarea! nono.gif
Me_Sama
Hieronymus Bosch?
the_lord
Hieronymus Bosch...cred
Mirunik
Me_Sama, predau stafeta! bravo.gif
Me_Sama
nana2.gif Mersi, Mirunik.
Cine este considerat a fi primul criminal in serie modern din istoria SUA? scare2.gif
Mirunik
Jack spintecatorul cumva? Sau asta nu-i american? Holmes cred eu ca a fost primul
Me_Sama
Jack Spintecatorul era englez, iar Holmes era detectiv...dar numai in carti. Mai incearca tongue.gif
Mirunik
QUOTE(Me_Sama @ 5 Aug 2008, 16:22) *
Jack Spintecatorul era englez tongue.gif

Imediat ce am postat mi-am dat seama ca ai precizat ca e vorba de un american. Mai vedem. tongue.gif
rew
Bill Clinton, desi pt asta criminal in serie e un alint, asta ar trebui bagat la genocid ...
Me_Sama
Clinton nu a fost primul. I-a luat-o inainte altul, mai putin periculos decat el, tinand cont ca a ucis doar 13 persoane.
Mirunik
A zis primul, inaintea lui Bill a fost Bush...
Me_Sama
Nu, Mirunik, ca si Bush seniorul a ucis prea multi si prea evident. Asta de care intreb eu era mai discret, avea stil tongue.gif
Mirunik
QUOTE(Me_Sama @ 5 Aug 2008, 16:38) *
Nu, Mirunik, ca si Bush seniorul a ucis prea multi si prea evident. Asta de care intreb eu era mai discret, avea stil tongue.gif

offtopic.gif Nu incercam sa raspund la intrebare, ma bagam in seama cu rew icon_lol.gif
Me_Sama
icon_rolleyes.gif Si in timpul asta Bogdan gateste chiftelute...icon_cry.gif
Morpheuss
Herman Webster Mudgett alias Henry Howard Holmes.
Me_Sama
Denis, Holmes e primul criminal in serie din istoria SUA, dar nu e modern.
Clau_Goool
Albert Fish ?
Morpheuss
William Bonin? icon_confused.gif
Mirunik
btk ?!
Me_Sama
Ce de criminali cunoasteti icon_lol.gif Din pacate, niciunul nu a raspuns corect. Inca.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.