Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.R.U. de la tine, Guest
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
george_ms
Ronaldo, cu opt reusite.
Ps: Sper sa nu supar pe nimeni ca am raspuns
Clau_Goool
Raspuns corect George. De ce sa superi pe cineva ca ai raspuns la intrebare ???
Pune urmatoarea intrebare ...
george_ms
Merci clau

Intrebarea mea este urmatoarea: Care sunt cele 2 echipe care au unit formand echipa noastra draga Dinamo ?
Capirossi
Ciocanul + Unirea Tricolor.
george_ms
Corect Capirossi Urmatoarea intrebare e in mainele tale. felicitari:))
Capirossi
Multumesc. Controversatul Nostradamus a murit, asa cum prevazuse, noaptea. Dimineata a fost gasit in camera sa de la mansarda casei in care locuia, mort, intr-o pozitie nefireasca ( cum ar zice Craciunescu ). Care era aceasta pozitie ?
Capirossi
A murit in picioare, langa masa din camera sa.
Capirossi
Cine a fost cel mai mare spion american din toate timpurile ?
Clau_Goool
Asteptam raspunsul la intrebarea ta Capirossi. Pana atunci am sa pun eu o intrebare.

Spuneti 5 nume de jucatori care au purtat de-a lungul timpului tricoul cu numarul 10 la Nationala de fotbal a Romaniei ...
Me_Sama
1. Titus Ozon (anii ‘60)
2. Radu Nunweiller (anii ‘60)
3. Nicolae Dobrin (anii ‘60-’70)
4. Ladislau Boloni (anii ‘80)
5. Gheorghe Hagi (anii ‘90)
6. Adrian Mutu (anii 2000)

Cu unul mai mult, ca bonus. Nu-l puteam ignora, ca doar e de-al nostru!
Clau_Goool
Bravo draga, vad ca functioneaza bine google-ul, dar ai raspuns la intrebare asa ca ai dreptul sa pui urmatoarea intrebare ... icon_biggrin.gif
Me_Sama
icon_redface.gif Got me! Sunt prea tanara sa-i stiu pe toti, dar..acum i-am memorat deja. Data viitoare ii zic fara ajutor!

Ce international roman a inscris cele mai multe goluri intr-un singur meci al nationalei?
andra b
me_sama cred ca : - Rudolf WETZER (Yuventus) România - Grecia, 8-1, București, 25.05.1930 =)) (1930 =)) )

la el te refereai? =)) (m-am documentat aprop ;)))

5 goluri a dat aprop ca asta am uitat sa scriu
Me_Sama
Bine, andra. Se pare ca si la tine merge google, nu doar la mine. Pune urmatoare intrebare!.
andra b
traiasca google =)))

pai urmatoarea intrebare: cine a fost al doilea antrenor al natinalei?
iuliu
Costel Radulescu

Corectii la " numarul 10 "
Titus Ozon apartine anilor 50
Mai mult de jumatate din meciurile in nationala , in special in perioada Angelo Niculescu , Dobrin le-a jucat cu numarul 8 , fiind coechipier cu clasicul nr. 10 Radu Nunweiller
Capirossi
QUOTE(Capirossi @ 19 Aug 2007, 14:45) *
Cine a fost cel mai mare spion american din toate timpurile ?

Robert Hanssen, un agent FBI cu rang inalt care a vandut informatii rusilor. Dosarul sau a fost cumparat de la rusi de FBI cu 7 milioane $. Pagubele aduse americanilor au fost incalculabile. A fost prins si inchis.
Clau_Goool
Am sa pun eu o intrebare. In sezonul 1970/1971 trei jucatori au marcat 15 goluri, fiind desemnati golgheterii tarii. Care au fost cei "trei crai de la rasarit" ???
razvan_ptm
FLOREA DUMITRACHE
COSTICA MOLDOVEANU
GHEORGHE TATARU II
Clau_Goool
Corect Razvan. Urmatoarea intrebare iti apartine ...
razvan_ptm
In sezonul 1955/1956 Real Madrid a castigat Cupa Campionilor Europeni in fata celor de la Stade de Reims cu scorul de 4-3...care au fost marcatorii acelui meci ?
DarkSide
Di Stefano, Rial (de doua ori) si Marquitos.

De pe Sportpedia.
razvan_ptm
Si cei de la Stade de Reims...?
DarkSide
Leblond, Templin si Hidalgo.
razvan_ptm
Corect.Poti pune urmatoarea intrebare
DarkSide
Multumesc Razvan.

Ce firma a realizat primul sistem de televiziune in culori ?
Clau_Goool
Astept raspunsul tau DarkSide.
Pana atunci pun eu o intrebare : Pentru preliminarile Campionatului European din 1992, Romania a jucat in luna octombrie a anului 1990 meciul cu Bulgaria de la Bucuresti, meci pierdut cu scorul de 0-3. La echipa nationala juca ca si titular Ioan Andone. La ce echipa de club evolua in momentul respectiv Ioan Andone ???
rainman70
elche
Clau_Goool
Corect. Pune urmatoarea intrebare ...
Capirossi
Intrebare de vacanta ( nu streseaza neuronii ):
Statuia Libertatii are in mana dreapta o torta arzand iar in mana stanga o carte.
Ce scrie pe coperta cartii ?
Capirossi
" JULY IV MDCCLXXVI " (July 4, 1776), data la care se comemoreaza Declaratia de Independenta a SUA.
Clau_Goool
La ce echipa si-a incheiat activitatea fotbalistica Michel Platini ???
razvan_ptm
Juventus Torino
Clau_Goool
Corect Razvan ... It`s your turn ...
razvan_ptm
Cati membri fac parte din trupa britanica The Prodigy in momentul de fata si care sunt numele acestora ?
gavros
care este doglaugh.gif verystrange.gif
nicolle_reddog4ever
Sunt 3 membri, care se numesc: Liam Howlett, Keith Flint si Maxim...parca icon_rolleyes.gif
razvan_ptm
...Reality.Maxim Reality...Corect nicolle...pune urmatoarea intrebare
nicolle_reddog4ever
Mersi Razvan... Ce statuie a fost descoperita pe insula greceasca Melos in anul 1820???
biancap78
Venus din Milo? icon_rolleyes.gif
nicolle_reddog4ever
Raspuns corect Bianca...poti pune urmatoarea intrebare
biancap78
Ca sa ramanem tot la Grecia...In antichitate Dedal a fost un vestit arhitect si sculptor grec care a construit Labirintul din Creta...Intrebarea e care a fost regele care a cerut construirea labirintului si din ce motiv?
nicolle_reddog4ever
nu stiu daca e bine sau nu da' ma risc icon_lol.gif ....regele se numea Minos si a cerut sa fie construit labirintul pentru al inchide pe Minotaur. icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif
biancap78
Corect...poti pune urmatoarea intrebare....
nicolle_reddog4ever
Mersi Bianca....din lipsa de inspiratie am sa pun o intrebare mai simpla icon_rolleyes.gif ... Care este cel mai adânc lac din lume?
george_ms
Lacul Baikal
nicolle_reddog4ever
raspuns corect george...poti pune urmatoarea intrebare
Clau_Goool
Cine a fost primarul Parisului in perioada 1977-1995 ?
djmihaitza
R. ~ Jacques Chirac

Carei tari apartine drapelul de mai jos?
Clau_Goool
Mda ai raspuns corect lautarule. Tara respectiva este Vanuatu ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.