Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.R.U. de la tine, Guest
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
DiliBili
STALIN
paddy
Hitler icon_rolleyes.gif
cleo_patra
ceausescu.
red_dog 4 ever
JIJI? rofl.gif 010.gif
st_an
QUOTE(DiliBili @ 5 May 2006, 13:48) *
STALIN

il mai aveati de spus pe basescu si mihai viteazul si erau toti ;)

revenind la subiect, bv DiliBili, Iosif Stalin era cel cu seminarul. mare popa a ajuns :))) diablo.gif 149.gif

pune intrebarea urmatoare DiliBili
DiliBili
Fata de filmul original King Kong din 1933, in remake-ul din 1976 al lui John Guillermin, apare o schimbare in ceea ce priveste locatia luptei dintre gorila uriasa si avioane. Care e aceea
DarkSide
World Trade Center fata de Empire State Building
DiliBili
CORECT DarkSide, pune urmatoarea intrebare
DarkSide
Merci Dili...Cum se numeste golful unde Alexandru Macedon a vizitat mormantul lui Ahile in campaniile sale ?
BaD-ReD-DoG
golful Besika ???
DarkSide
beerchug.gif BadRedDog ai dreptate...Pune intrebarea
BaD-ReD-DoG
ms DarkSide....si eu tot cu problemele mele raman...

INTRO CAMERA ESTE UN OM SPANZURAT DE LUSTRA...SUB EL ESTE O BALTA...
CUM S-A SPUNZURAT ACEL OM DACA IN ACEA CAMERA ERA DECAT EL, BALTA SI APA SI BINEINTZELES SFOARA ???
Sezran
balta aia fusese un bloc de gheata.
a stat pina s-a topit gheata sau a rasturnat blocul? s-or fi terminat scaunele...
BaD-ReD-DoG
RASPUNS CORECT Sezran !
PUNE URMATOAREA INTREBARE !
Sezran
nm intreaba tot tu, ca sint simpatice. dar poate gasesti unele mai grele.
BaD-ReD-DoG
la asta chiar ca nu o sa raspundetzi....

INTR-UN DESERT SUNT 2 SACI CU NISIP...UNUL LA O DISTANTA DE 50 DE METRII DE CELALALT....LA O DISTANTA DE 30 DE METRII DE PRIMUL SAC...ESTE UN OM MORT ! (CUM A MURIT ACEL OM) ???
radu
de sete
st_an
incercand sa fure nisip...era roman cred :D
Kroegger
Desertul nu e format din nisip???
DUMMY
mai vrem detalii... era stelist? ca daca era stelist eu l-am omorat !

cum a spus si Radu... DE SETE a murit omu!
st_an
BaD-ReD-DoG mai da un indiciu...sau schimba intrebare! nu a ghicit nimeni pana acum?

zi ceva ca tii jocul in loc daca nu!
jack sparrow
PRIMA OARA A LESINAT, DUPA AIA A INCEPUT SA NU MAI RESPIRE SI DUPA PUTIN TIMP I S-A OPRIT INIMA SA BATA.
DECI: banned.gif OFICIAL E UN OM MORT
Cai Lun
Timpul in care Bad-Red-Dog putea sa intervina pentru a da indicii sau a pune o alta intrebare a expirat. Dreptul de a pune intrebare i se anuleaza. Conform regulamentului, dreptul de a pune o intrebare ii revine lui DarkSide, care are 24 de ore la dispOzitie pt. asta.
DarkSide
10x Cai Lun

La jonctiunea caror doua rauri din Infern transporta luntrasul Caron sufletele de pe un taram pe altul?
Gabriel
Styx si Phlegethon?
DarkSide
Ma inspirasem din Eneida...Acheron si Cocytus dar nu am precizat...Accept raspunsul tau... beerchug.gif

Pune intrebarea
Gabriel
Cine a fost primul om care a traversat Niagara pe o franghie lunga de 335 m ?Acesta a ridicat o sticla
dintr-o barca aflata la 49m mai jos si a baut din ea.

indiciu: tipul era acrobat 010.gif
Blu
Francezul Jean-Francois Gravelet , cunoscut sub numele de Charles Blondin
Gabriel
Corect Blu.

Poti pune urmatoarea intrebare.
Blu
Multumesc , multumesc .

Cui ii este atribuita inventarea loviturii de la 11 metri?
Gabriel
William McCrum
Blu
Chiar el !

Next !
Gabriel
Unde se afla singurul muzeu de falologie din lume?
st_an
Isländisches Phallusmuseum, in Húsavík, Islanda

:))) muzeu de.....penisuri :))) 200 si ceva :)))

uitati-va ici:
http://www.phallus.is/

nice nice Gabriel

pun intrebarea? ;)
Gabriel
Absolut
st_an
asa...sa pun intrebarea.

uite: ce foloseau cel mai des cavalerii din evul mediu, pentru a-si lustrui sabiile si armurile? (ma refer la un lichid)
Kroegger
Spirt cred....
red_dog 4 ever
pe ala il beau rofl.gif
st_an
nope

mai ganditi-va...:D
st_an
nope...:D

mai ganditi-va
st_an
oki...cavalerii foloseau OTET pt a-si lustrui sabiile si armurile.
asta era raspunsul...asadar pun intrebare, din nou.

uite: care era numele liderului sud-vietnamez, care a fost asasinat, dupa ce a persecutat populatia majoritara budista?
st_an
ufff...am stat pana la a doua intrebare..:)
bv RED-castorryy asta-i rasp!

tu urmezi! :D
DarkSide
Ronnie O'Sullivan
DarkSide
Cum se numeste filmul in care un sef de lagar nazist ajunge general in armata israeliana si in acel film est considerat intemeietor al statului evreu ?
alain nicolski
a fost de curind la tv, dar nu ii retin titlul. parca n uera general totusi.
DarkSide
Am zis sef de lagar...era locotenent-colonel
alain nicolski
scuze, am citit in diagonala. am luat cuvintul general din partea a doua a frazei. oricum, a fost un film idiot si ca subiect si ca realizare.
DarkSide
Prietene...esti pe langa subiect offtopic.gif adica...Nu te-am intrebat care e parerea ta despre film.
Nu am citit regulamentul 3
HAITA_DINAMO.gif as vrea sa intreb dc eu am vreo legatura cu topicu asta...?si care ar fii aia HAITA_DINAMO.gif
DarkSide
legatura....rofl.gif asta HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.