Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.R.U. de la tine, Guest
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Max
Au trecut doua zile si nuam aflat raspunsul, nici Gavros nu ni la dat..pun eu intrebarea urmatoare..sper sa nu va suparati.

Cate varfuri muntoase depasesc inaltimea de 8000 de metri?
Bascanu
14
Max
Corect...Bascanule , salta mingea la fileu.... tongue.gif
Bascanu
ms m@x

cine a fost primu roman care a condus o masina de "Grupa B" in Romania, si ce masina o condus?
Bascanu
o trecut timpul... raspunsul este "Heinz Golner" care a condus un "Audi S1 Quattro" in raliul lui de retragere la Brasov.

urmatoarea intrebare: care este cel primul muzeu din Romania?
redlady08
Muzeul Brukenthal deschis in 1817
Bascanu
da! corect. pune intrebarea te rog.
redlady08
In ce an s-a jucat primul meci international de fotbal si intre ce echipe?
doggyy86
1900?? cald sau rece??
redlady08
caldut...sa zicem..dar trebuie anul corect si echipele
DiliBili
Scotland-England, Glasgow, 1872

PS - la intrebarea asta am mai raspuns la ghicitori fotbalistice
redlady08
raspuns corect....asteptam intrebarea ta tongue.gif
DiliBili
Multumesc!
Care sunt cele 2 judete din Romania situate atit in Muntenia cit si Oltenia?
hunter
Arges si Teleorman?
DiliBili
nu
Max
Valcea si Olt
DiliBili
Corect M@x
PS - multi nu stiu ca dincoace de partea stinga a Oltului, judetul Olt e in Muntenia
- si judetul Teleorman are o localitate ( Islaz ) in Oltenia
Max
Care este cel mai mare si cel mai aglomerat port din lume si cum se numeste sistemul computerizat de supraveghere a operatinulior desfasurate in acest port?
mrbodo2002
Din cate stiu eu rotterdam,dar mai trebuie sa ma interesez de sistemul computerizat....am vazut e discovery acu ceva timp...
DiliBili
de ceva timp nu mai e Rotterdam, e Shanghai...mai mult nu stiu bag.gif
Max
Nu..nici Rotterdam, nici Shanghai
Max
Reformulez intrebarea cu scuzele de rigoare... icon_redface.gif
Care este cel mai aglomerat port maritim din lume si cum se numeste sistemul computerizat de supraveghere al operatiunilor desfasurate in acest port.
rew
Tirgoviste , trec iahturi pe Ialomita, ceva de speriat ..

sistemu computerizat se numeste messenger
hunter
thumb.gif corect, pune urmatoarea intrebare verystrange.gif verystrange.gif
rew
pune intrebarea cine vrea, eu am tren la Cluj peste putina vreme
paddy
verystrange.gif sper ca nu pleci cu personalul lui marcher verystrange.gif .......trec iahturi prin Tirgoviste ???? shocked.gif verystrange.gif
Cel mai aglomerat port din lume e Hong Kong , iar sistemul de supraveghere se numeste......
Max
Iaht pe Ialomita? shocked.gif... tocmai d'aia am pus intrebarea , te-am zarit intr-un ''iaht'' pe Ialomita tongue.gif ....da' io stiam ca-i zice pluta....acum am realizat...e dus cu pluta.
Singapore, CITOS.
Sa puna intrebarea altcineva, io ma duc sa ma uit pe Ialomita poate apare baiatu' asta cu pluta de la Cluj 010.gif ...daca are nevoie de ceva in trecere pe langa Tgv?....ii arunc eu o tuica, o bere sau ceva medicamente.
redlady08
cu permisiunea lui m@x intreb eu..... doglaugh.gif

B.B.C. a oferit Nadiei Comaneci trofeul de cea mai buna sportiva a lumii (1976). Cui a mai fost acordata aceasta distinctie in trecut?
redlady08
sa mai las intrebarea ca vad ca nu e nimeni interesat sa raspunda :D
gavros
QUOTE(redlady08 @ 6 Nov 2006, 20:49) *
sa mai las intrebarea ca vad ca nu e nimeni interesat sa raspunda :D

dane un indiciu ceva sau pune alta intrbare
hunter
Pele ?
hunter
QUOTE(redlady08 @ 5 Nov 2006, 21:36) *
cu permisiunea lui m@x intreb eu..... doglaugh.gif

B.B.C. a oferit Nadiei Comaneci trofeul de cea mai buna sportiva a lumii (1976). Cui a mai fost acordata aceasta distinctie in trecut?

intrebarea ta nu prea are sens... premiul a fost acordat in fiecare an incepand cu 1960,iar in 1976 Nadia a fost cea mai buna sportiva a lumii...

daca te referi la primul castigator al distinctiei,acesta este Herb Eliott (atlet australian)
daca te referi la fotbalisti care au castigat, acestia sunt Ronaldo, Eusebio si Pele
Muhammad Ali a castigat de 3 ori premiul...
redlady08
cred ca am spus destul de clar...e vorba de cine a castigat distinctia inaintea Nadiei

ca un indiciu...este vorba despre un boxer si un maratonist....dar din ce stiu eu nu e nici unul din cei mentionati de tine:D
Bascanu
oricum o trecut 24 de ore si nu ai primit raspuns... pune alta intr.
redlady08
ok...raspunsul corect era boxerul Cassius Clay si maratonistul Bikila Abbebe.

In ce oras din Moldova se mai pastreaza inca un teasc pentru zdrobirea strugurilor care se folosea si pe vremea lui Stefan Cel Mare?
Bascanu
Suceava.
redlady08
nu e asta raspunsul :D
Bascanu
iasi
dudu1961
Vaslui
stef 22
botosani
redlady08
mai incercati tongue.gif
stef 22
barlad,desi nu prea cred
foxxy
odobesti
marcher
Panciu sau odobesti
Bascanu
Falticeni
stef 22
husi
redlady08
raspuns corect foxxy...pune urmatoarea intrebare
foxxy
care este numele complet al amantei lui adolf hitler?
redlady08
Eva Braun (JULIANE KOHLER)
foxxy
esti pe aproape...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.