Sezran
May 12 2006, 01:43 PM
este o actiune comerciala, pentru care intra bani in niste buzunare. ni s- a impus si echipa care sa participe. sa fie clar ca asta nu est un turneu al echipei nationale ci o mascarada sub ambalajul echipei nationale.
Ratacitu
May 12 2006, 02:12 PM
QUOTE(MosIonRoata @ 26 Apr 2006, 21:17)

Mergem in America dar nu jucam cu America!!!
Unde s-a mai pomenit una ca asta?...A da, lu'
Iliescu si lu' Constantinescu care venea in America
si in loc sa se intalneasca cu Presedintele SUA se
intalneau cu niste tasti-basti de prin Congres...
Ce rusine, bai! Cea mai mare nenorocire pe capul
nostru al Romanilor e ca ni s-a intiparit mentalitatea de
slugi in codul genetic!
Sanatate!
Esti un papagal retardat Mosule!
Pai uite ca Anglia a jucat cu Argentina in Elvetia in toamna, Islanda a jucat cu Trinidat-Tobago in Anglia luna trecuta iar Jamaica va juca cu Gana tot in Anglia luna asta, fara ca vre-o echipa sa ia parte la vre-un turneu, ca sa-ti dau doar citeva exemple.De ce?
Puneti si matale gagalia aia COMUNISTA la contributie
MosIonRoata
May 12 2006, 06:28 PM
"Esti un papagal retardat Mosule!"
Imposibil! Papagal e manechinul Tariceanu si nimeni nu-i
mai poate lua acest titlu', cel putin atata timp cat e prim ministru.
"Pai uite ca Anglia a jucat cu Argentina in Elvetia in toamna"
Zau? Habar n-am avut. Si cine s-a uitat la asa meci cand
tot asta toamna Elvetienii se batea cu Turcii?!
"Islanda a jucat cu Trinidat-Tobago in Anglia luna trecuta"
Pai Trinidad-Tobago ie colonie Britanica ... (nu te stropsi ca ie stat
independent ca nu ie .... face Britanicii state independente din colonii
ca sa aiba mai multe voturi la ONU...)
"iar Jamaica va juca cu Gana tot in Anglia luna asta"
Ghana... cel putin ie pa acelasi fus orar si nu-i asa da cald....
Sa duce Englejii la meciu' asta?
fara ca vre-o echipa sa ia parte la vre-un turneu,
ca sa-ti dau doar citeva exemple.De ce?
Nu stiu...pentru ca sunt trogloditi?
CyberDog
May 12 2006, 07:01 PM
Mos Ioane Roata!
Echipa USA are alt program in perioada aceea....
Pe 23 mai, cand noi jucam cu Uruguay la Los Angeles , USA joaca cu Maroc la Nashville, TN.
Pe 26 mai, cand noi jucam cu Irlanda la Chicago, USA joaca cu Venezuela in Cleveland,OH.
Iar pe 28 mai, la o zi dupa ce noi jucam cu Columbia pe Soldier Field, USA are meci cu Letonia la East Hardford, CT.
Meciurile ce se vor juca de catre echipa Romaniei in USA au un caracter dual si anume de pregatire generala pentru echipa si de strangere de fonduri pentru FRF. Pe langa asta, altii mai fac niste bani, asta e clar. Pe mine ma deranjaza un singur lucru la aceasta deplasare si anume caracterul manelisto-umoristic al spectacolelor asociate cu meciurile nationalei. "Universal Soccer" isi bate astfel joc de Nationala Romaniei in particular si de Romania in general.
In ceea ce priveste remarca dumitale privitor la mentalitatea de slugi a romanilor, eu as dori sa te exprimi un pic mai clar. Inteleg ca spui "ni s-a intiparit", asadar te incluzi in categoria mai sus amintita, ceea ce nu ma deranjaza nicidecum. Generalizarea afirmatiei insa, ma daranjaza cumplit. Gresesti si jignesti, domnule Mos Ion Roata!
MosIonRoata
May 12 2006, 07:46 PM
Mda...pai in loc sa joace cu Romania, America joaca cu
Marocul si cu Letonia...pai umilinta mai mare ca asta nici
ca poate exista!
In loc sa jucam la noi in Balcani meciuri tari cu Serbia, Turcia,
Israel, Bosnia si Grecia cu care avem relatii foarte bune
si pe linie de stat si pe linie de Popor si pe linie de federatie,
batem campii dincolo de Ocean perturband campionatul
intern si bioritmul jucatorilor din Tara si din strainatate ...
Post Scriptum:
"In ceea ce priveste remarca dumitale privitor
la mentalitatea de slugi a romanilor, eu as dori
sa te exprimi un pic mai clar. Inteleg ca spui
"ni s-a intiparit", asadar te incluzi in categoria mai
sus amintita, ceea ce nu ma deranjaza nicidecum.
Generalizarea afirmatiei insa, ma daranjaza cumplit.
Gresesti si jignesti, [...] Mos Ion Roata!"
Ei, as! A mai ramas ceva Romanesc in Romania?
Pana si Ierarhii Bisericii au ajuns sa se dea in barci
cu papistasii ...
Sanatate!
red_dog 4 ever
May 12 2006, 07:52 PM
Prigoana sa traiasca
CyberDog
May 12 2006, 07:58 PM
Moshu Ion,
Acelasi lucru se poate spune si depre mine sau despre dumneata, care in loc sa stam linistiti sa jucam carti sau sah in Cismigiu cu ceilalti bosorogi vecini si prieteni, ne-am carat hoiturile prin America, batand campii de pe dincolo de Atlantic, perturband forumurile celor care lupta pentru integrarea Romaniei in UE si stricand astfel, prin postarile noastre decalate de fusul orar, bioritmul Romanilor din Tara!
Numai bine!
PS1: Si de ce ar trebui sa jucam fotbal cu America, ma rog? Drept razbunare pentru ca ei pot juca fotbal cu Romania, fara sa fie nevoie de minge sau de arbitrii?
PS2: In Romania au ramas destule cu adevarat Romanesti! Iar in ceea ce priveste papistasii dumitate, m.s.r.p. !
Cai Lun
May 13 2006, 01:58 AM
Consider ca [...] MosIonRoata a generat prin mesajele [...] lui o discutie cu puternica tenta politica, in care au tins sa se afunde si altii...
Consider ca s-au adunat suficiente motive pentru ca [...] MosIonRoata sa primeasca o mica dojana.
In rest, deocamdata, nu consider nimic.
BandiT
May 15 2006, 12:00 PM
deschideti ptr. mos ion un topic cu teme politice.
cat despre turneul in america , e clar ca s-a facut ptr. bani in primul rand ...si faza cu manelistii care vor insoti delegatia...de toata jena...
jos manelistii !
am auzit chiar ca manelisti vor canta imnul romaniei in deschiderea meciurilor.
de kkt!
Cai Lun
May 15 2006, 03:49 PM
...In versiunea care a fost prezentata pe 1 Decembrie la PRO TV??
dudu1961
May 15 2006, 04:22 PM

Na-ti inteles nimic pentru noi aceste este ''Campionatul Mondial'' Ce naiba mai baieti ne-am facut unul special pt. noi poate ne facem si unul European ce ziceti ?
predator
May 16 2006, 10:45 AM
da...
si suntem in grupa cu irlanda de nord , uruguay si columbia.
MosIonRoata
May 22 2006, 02:56 AM
Prosport scrie ca Mirel răţoi ar fi declarat ca Nationala nu va mai atinge
nicodata nivelul din 1994...
... cica profetia e o chestiune grea mai ales in ce priveste
viitorul...
Daca as fi presedintele FRF mi-as propune ca obiective pentru
urmatorii cinci ani castigarea Ligii Campionilor la nivel
de echipe de club si castigarea Cupei Mondiale la
turneul final din 2010 din Africa de Sud la nivel de echipa
Nationala.
Sanatate!
BandiT
May 22 2006, 06:49 AM
vise...
o echipa romaneasca nu are sanse ca in urmatorii 5 ani sa castige liga campionilor. suntem prea in urma si prea saraci fata de marile cluburi ale europei.
MosIonRoata
May 22 2006, 05:43 PM
Ba avem. Sa se procedeze ca mai'nainte: sa se aduca
la un club cei mai buni jucatori din Tara plus vre-o doi,
trei Sarbi. Ce, in 1986 nu eram prea saraci si prea in urma?
Sanatate!
Cai Lun
May 23 2006, 10:43 AM
Nu opreste nimeni LPF sa interzica plecarea jucatorilor inainte de varsta de 25 de ani, sa zicem... FRF poate avea o astefel de initiativa care daca primeste girul ministerului poate fi stipulata in legea sportului... sunt multe variante de genul asta. Dar ne trebuiesc doua lucruri: vointa si niste catuse pentru clanul becali si toti pupincuristii de la picioarele lor!
BandiT
May 24 2006, 06:33 AM
min 62 : uruguay-romania 2-0
Mario
May 24 2006, 08:28 AM
Jenant

. Bine ca nu particiipam la Mondiale ca ne faceam de ras. Oricum formidabila echipa facuta de Piturca.
MosIonRoata
May 24 2006, 03:07 PM
Romania are cel mai cacacios echipament - facut de straini, bineinteles!
Cum naiba sa joci ca lumea cand esti echipat ca un rahat?!
Daca s-ar fi renuntat la dizainerii straini, creatorii de moda vestimentara de la noi din
Tara s-ar fi putut inspira din linia de echipament a Suediei, Angliei, Spaniei,
Italiei, Danemarcei sau a Sampdoriei Genoa si ar fi facut un echipament in
care sa-ti fie drag sa joci...
Sanatate!
Aragorn
May 24 2006, 03:59 PM
Nu echipamentul ne strange , nici culoarea kkatului nu ne deranjeaza daca ar juca ceva . Obisnuiti mai nou cu

nu sunt in stare nici sa alerge . Aceasta deplasare trebuia facuta sub auspiciile parchetului ca numai asa o gaseau pe domnisoara raluca si pe varul tarau . Naparstocii stau in USA li se rupe de poolime iar taticu "nasu " a mers sa-i viziteze , hai ca-i misto !
Cai Lun
May 24 2006, 08:51 PM
Cum arata echipamentul?
bianco_rossa
May 24 2006, 09:30 PM
asta e nationala noastra?.....sigur nu am vazut io altceva??
BandiT
May 25 2006, 06:29 AM
vai mama lor....ambele goluri luate pe greseli elementare in aparare.
DarkSide
May 25 2006, 07:26 AM
Vai mama lui de antrenor care incepe cu oprita si pompilica titular...Vai mama lor de echipamente gen sportul...Vai ca mai sunt doua meciuri....Si tot asa
POOL
May 25 2006, 08:04 AM
Piturca asta crede ca antreneaza steuau de acum 3-4 ani..

Ce draq au cautat oprita si stoica pe teren... De soava nici nu mai vorbesc.... Nici iencsi nu ii cine stie ce.... c
free ya mind
May 25 2006, 01:50 PM
Jocul de-a dreptu penibil ...nu degeaba nu suntem la camp mondial.Dar ai nostri se pricep cel mai bn la scuze in loc sa-si vada d fotbal....ba diferentza d fus orar, ba caldura .....
DarkSide
May 25 2006, 02:11 PM
Stai linistita...SE POATE SI MAI PENIBIL!!! Sunt sigur ca nu am sa fiu dezamagit din punctul asta de vedere...Ii asteptam cu drag spre Euro 2008

adica momentul in care va reincepe eterna reconstructie la ratarea obiectivului...
free ya mind
May 25 2006, 02:43 PM
Mda... imi inchipui ca s poate mai penibil ....dar eu inca imi pastrez optimismul in ceea ce priveste Euro 2008:D
Cai Lun
May 25 2006, 11:51 PM
Pai oricum in America nu cred sa reusim vreo victorie...
POOL
May 26 2006, 07:43 AM
Ba da Cai. Eu zic ca o batem pe Irlanda de Nord si cu Columbia cel putin un egal.
paddy
May 26 2006, 11:24 AM
Credeti ca ne vom califica la Euro 2008 cu echipa asta de rasuflati

sa nu uitam ca Piturca e vopsitorul lui Giovani
marcher
May 27 2006, 07:53 PM
Ce vrea sa faca omul asta e greu, tare greu. Sa nu uitam ca l-a infruntat si pe giovanni si...a invins. E oare un spartacus al zilelor noastre?
RED75
May 27 2006, 11:26 PM
Greu de crezut ca va putea schimba ceva.
Oricum toti "investitorii" din fotbal par a avea un trecut compromitator. Tot felul de bisnitari, militieni, securisti sau alti imbogatititi peste noapte. N-am studiat pra bine presa dar si Iacov asta cu dosarul lui penal ...
alexyutza
May 27 2006, 11:52 PM
Nu stiu in ce masura o sa reuseasca pt ca nu prea are aliati si spre ghinionul lui si-a cam pus pe toata lumea in cap deodata .Sscandalul cu Porumboiu e un mare minus . trbuia sa-si vada de treaba lui si sa nu exagereze .
Cai Lun
May 28 2006, 01:40 AM
QUOTE(marcher @ 27 May 2006, 20:53)

Ce vrea sa faca omul asta e greu, tare greu. Sa nu uitam ca l-a infruntat si pe giovanni si...a invins. E oare un spartacus al zilelor noastre?
E un pupincurist si un lingau pus de clanul Becali sa faca circ!
PS> Dar pentru asta nu era necesar un topic separat, puteai sa scrii la RIVALII DIN TARA...
rainman70
May 28 2006, 09:45 AM
Greu , foarte greu.Dar... cine stie? Se pare ca se bazeaza pe ceva cand face afirmatii
Cai Lun
May 28 2006, 10:55 AM
Pe prietenia cu clanul Becali!
marcher
May 28 2006, 12:33 PM
QUOTE(Cai Lun @ 28 May 2006, 2:40)

PS> Dar pentru asta nu era necesar un topic separat, puteai sa scrii la RIVALII DIN TARA...
Cat dureaza sa-l dileshtii? N-ar fi prima oara.
RED75
May 28 2006, 02:40 PM
N-am stiut ca are legaturi cu Giovani. Pina la urma exista vreun investitor respespectabil in fotbalul nostru ?
marcher
May 28 2006, 03:10 PM
Pai are legaturi, normal. N-a zis giovanni ca-l servea cu pizza?
Mirel_Ratoi
May 28 2006, 05:28 PM
Sunt foarte dejamagit de echipa nationala.Nu stiu ce se intampla.Nici echipa nationala de handbal nu mai joaca bine de loc
Azi a pierdut cu 21-25
red_dog77
May 28 2006, 05:34 PM
QUOTE(POOL @ 26 May 2006, 8:43)

Ba da Cai. Eu zic ca o batem pe Irlanda de Nord si cu Columbia cel putin un egal.

Poate ne dai si noua niste ponturi legate de etapa viitoare.
Rezultatele nationalei vad ca le-ai ghicit.
Ca sa nu mai fiu

, cred ca nationala s-a miscat destul de bine in ultimele 2 meciuri.
redlady08
May 28 2006, 05:35 PM
am ajuns varza la nivel de echipe nationale...si asta pentru ca nu se mai gandeste lumea sa-si apere culorile pentru care joaca ci cum sa nu se accidenteze pentru a putea evolua la echipa de club sau la cum sa castige mai multi bani....eu nu am vazut aceea daruiere pentru fiecare minge...chiar si daca a fost vorba de amical....pacat ca pe zi ce trece se pierde spiritul de echipa
Cai Lun
May 28 2006, 09:03 PM
Adica, atunci ii manca din palma, si acum i-o da in barba?!...
Mă-că-ne!PS> Marcher, pai daca il dilesc mi-e teama ca vei face apoi un topic care se va numi doar <<RAZBOI

>>...asa ca incerc o abordare mai diplomata...
RED75
May 28 2006, 09:57 PM
Conflictul intre Mutu si Piturca a demonstrat (daca mai era nevoie) 2 lucruri:
1. Lui Mutu nu i-au iesit fitzele din cap.
2. Piturca este genul de antrenor care nu poate sa se impuna in fata unor "vedete" gen răţoi, Mutu, etc.
Aragorn
May 29 2006, 05:55 AM
Cauza conflictului este urmatoarea: Adi e stresat din cauza situatiei de la Juve si a sotiei care trebuie sa nasca , in aceste conditii etse convocat la un turneu de 2 lei , fara nici un rost . Cum nu voia sa-l dribleze ca si Chivu sau altii , s-a dus cu ciumetzii in America mai mult pt ca Consuelo e la Miami , ca sa ramana la ea . Aici este pus sa joace cu Uruguay la o ora complet nepotrivita, fara acomodare la fus orar si fara recuperare dupa calatoria din Europa intr-o echipa cu pompi, soava , opritza , etc. La meciul cu Irlanda e tzinut pe banca si pentru ca tacamul sa fie complet i se da banderola de capitan lui rimel. Oricine ar fi explodat , MUTU cel mai mare jucator roman dupa Hagi sa stea pe banca iar

pe teren . Jos satana , jos pizurca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marcher
May 29 2006, 09:01 PM
Acu nush, care-i palma si care-i barba, da mie imi place de omu asta. Pare ca nu vorbeste pe nas.
P.S. itzi multzumesc cai lun, esti singurul care nu dai cu pietre-n mine. M@x, radu, rednorth, cosmin

au indreptat

spre mine. Da sa stii, DUMNEZEU nu-i tzigan, vede
alexyutza
May 29 2006, 09:13 PM
Se pare ca Iacov e pus pe fapte mari , mai ales dupa declaratiile de azi .
E singurul care are tupeul sa-i spuna in fata atat lui dragomir cat cat si celorlati ceea ce gabdeste despre ei . Sunt curioasa pana unde o sa ajunga . Ca doar nu va abandona pe ultima suta de metri. Poate ca si alti oameni cu putere din fotbalul romanesc ii vor urma exemplul si nu vor mai accepta magariile de la FRF si nici pe ale lui mitica . Cu el parca incep sa prinda curaj si altii .
marcher
May 29 2006, 09:20 PM
Oricum, e un tip curajos. Bravo lui
alexyutza
May 29 2006, 09:29 PM
E curajos , poate prea curajos dat fiind ca e "singur impotriva tuturor ".
O sa i se puna bete in roate , nu prea cred ca va reusi ceea ce si-a propus . Declaratiile lui din ultimele zile au deranjat vizibil mai multi de la Federatie care deja au si trecut la amenintari .Macar daca si-ar gasi si el niste aliati , asa de unul singur e aproape imposibil sa reuseasca .
Mult succes ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.