reddog_sv
Mar 26 2008, 09:49 PM
Musetel Rusia!!
The Game
Mar 26 2008, 09:52 PM
A intrat banel

Dumnezeule mare!
POOL
Mar 26 2008, 09:53 PM
2-0. Marius Niculae un joc foarte bun dupa ce a intrat pe teren. Pacat ca nu a ajuns la noi in vara.
Morpheuss
Mar 26 2008, 09:56 PM
Ce cauta nicolita in echipa Romaniei? Pai asta e asa de prost ca nici la steaua n-are loc. Dar ce cauta dica, răţoi, ovidiu petre? Piti, sper sa-ti pierzi postul de antrenor.
djmihaitza
Mar 26 2008, 10:00 PM
Tocmai din aceste motive am schimbat din minutul 5 si prefer sa ma uit la Portugalia-Grecia pe TV si Austria-Olanda (2-0!!!) pe calculator.
Mi-e scarba de ce vad si ce aud pe postul de televiziune al mogulului (a.k.a. motanu'....).
POOL
Mar 26 2008, 10:07 PM
3-0. Marcheaza si Marius Niculae dupa o centrare a lui Nicolita. S-a deschis mai mult jocul in repriza a 2-a iar noi am profitat de lucrul asta.
gavros
Mar 26 2008, 10:28 PM
ce pasa a dat Petre la golul doi
anmini
Mar 26 2008, 10:33 PM
cum sa te uiti la asa ceva, cand pe tricouri, in lateral, apar culorile alea scarboase, cobinate total aiurea..........macar putin galben daca puneau la mijloc.
POOL
Mar 26 2008, 10:39 PM
gavros... Eu fac pariu ca faza de la golul 2 a fost mult exersata la antrenamente.
antisteaua
Mar 27 2008, 12:15 AM
Ma dar nesu nu a jucat? Va intreb ca eu nu ma uit cand joaca stiaua.
bigbobo
Mar 27 2008, 01:59 AM
Cum au jucat ai nostri?...N-am avut cum sa urmaresc partida...Am vazut doar golurile pe net...
Leaveyou
Mar 27 2008, 07:13 AM
A fost un meci bun. Au alergat mult, au făcut presing. La un moment dat am ațipit. Cred că după ce l-a scos pe Mutu au jucat mai bine.
Rușii nu prea au mișcat. Cred că au venit să repete apărarea rarefiată. N-au avut nici zvâc, nici faze. Iar ne dăm cu spray pe piept că suntem Grecia 2.
Coane, nici Pițurcă n-a riscat să declanșeze al III-lea război mondial. Ăla spărgea două-trei capete și ne trezeam iar cu tancurile pe noi. Asta dacă nu dădeau cu o rachetă (preferabil între cimitire).
red_dogvitan
Mar 27 2008, 07:55 AM
A fost un meci frumos am umilit rusii bravo ROMANIA!!!!
dudu1961
Mar 27 2008, 10:16 AM

Frumoasa victorie , un pic folositoare , eu nu am vazut, absolut nimic la rusi din pacate !
Dar per total a fost frumos , mai ales ca au inscris doi fosti dinamovisti si mai ales Marius Niculaie !
bigbobo
Mar 27 2008, 10:27 AM
Da...Ma bucur mult pentru Marius Niculae...Sa vedem daca-l ia 6/6 si la Euro...In mod normal ar trebui s-o faca...
POOL
Mar 27 2008, 03:10 PM
Prima repriza, cat am jucat cu 2 inchizatori doar din intamplare am condus cu 1-0, n-am jucat aproape nimic, desi rusii nu au aliniat jucatori decat din liga interna. A 2-a repriza am presat mai mult prin "Niculaii" si jocul a fost putin mai alert.
reddog_sv
Mar 27 2008, 03:18 PM
M-am racorit putin cu victoria asta chiar daca e amical...vroiam mult sa-i umilim pe rusalai
Un joc frumos care ne da sperante
Click to view attachment
The Game
Mar 27 2008, 07:33 PM
Doamne dar cat de penibili sunt comentatorii aia de la antena 1! A scapat tusierul fanionul din mana, au inceput sa rada cei din tribune, la care unu din ei : "Radem si noi, asistam la spectacolul din tribune!"
gavros
Mar 31 2008, 10:23 PM
piturca asta se mai caca mult pe el, de ce nu il cheama pe Tiberiu Ghioane la nationala fiindca la Kiev joaca destul de bine
ce mi-l tine pe ovina petre ala ca e dus cu pluta
Leaveyou
May 16 2008, 08:01 AM
Aflarăm și de ce cheamă atâția jucători de la jiji. Pentru că UEFA plătește pentru jucătorii chemați bani buni. Până acuma credeam că este doar îngâmfat și pricinos.
reddog_sv
Jun 13 2008, 11:26 AM
Cluburile care permit bani altor echipe, chiar si pentru a invinge, vor fi retrogradate! Aceasta masura va intra in vigoare din sezonul urmator si va deveni lege dupa decizia luata joi in sedinta Comitetului Executiv al FRF, tinuta in Elvetia. De asemenea, cu retrogradarea va fi sanctionata gruparea care va face plingere la o instanta civila impotriva membrului unei comisii federale ce are pe rol un dosar al echipei respective, anunta gașca slugilor proaste.
O decizie aiurea marca FRF...numai la noi poti vedea asemenea cretinism acut
djmihaitza
Oct 15 2008, 09:17 PM
11/10/2008 Serbia 3-0 Lithuania
15/10/2008 Austria 0-3 Serbia (la pauza!!!)
28/03/2009 Romania vs. Serbia / Sa ne aprovizionam cu niste vasilina pana in martie ... sa nu ne doara cand or sa ne-o traga ucenicii lu' Radomir Antici!
P.S. Delije Srbija!
Clau_Goool
Oct 15 2008, 09:31 PM
Vezi de treaba Mihai, le baga Petre Florentin un hattrick de nu se vad sarbii. N-am nici o emotie la
acest meci...
marcher
Oct 15 2008, 09:59 PM
Cu 31 de ani in urma, pe 15 noiembrie 1977, Romania intalnea Yugoslavia in preliminariile CM din argentina 1978. In componenta Moraru- Cheran, Sames, Satmareanu II, Vigu- Boloni, Iordanescu, Dumitru- Crisan, Dudu Georgescu, Zamfir, ne-am facut de cacao intr-un moment in care ne vedeam deja calificati.
bigbobo
Oct 15 2008, 10:26 PM
Nu stiu mai nimic despre meciul cu pricina voievoade, aveam un pic peste o luna, dar sarbii-s buni de tot... Artagosi si rai in sensul bun al cuvantului... La forma pe care o aratam in prezent, vom avea meci greu cu ei...
marcher
Oct 15 2008, 10:34 PM
Fiind unul dintre meciurile de legenda ale nationalei, chiar daca am fost infranti, merita sa afli mai multe despre el.
bigbobo
Oct 15 2008, 10:53 PM
E vorba de acel 4 - 6? Sau ma rog, un scor destul de mare... Am vazut ceva secvente de la acel meci de-a lungu' vremii...
MosIonRoata
Oct 16 2008, 02:10 AM
13 Octombrie 1977 Romania-Yugoslavia 4-6(3-2)
Pe vremea cind Campionatul Mondial de Fotbal era Campionat Mondial iara nu colhoz global ca azi,
la turneul final participau 16 echipe iar grupa din care facea parte si selectionata noastra era formata
doar din trei echipe: Spania, Yugoslavia si Romania.
Spaniolii batusera pe Yugoslavi cu 1-0 la Palma de Majorca,
noi batusem Spania cu 1-0 la Bucuresti si Yugoslavia cu 2-0 la Zagreb(Iordanescu si Dudu Georgescu
au marcat intr-un meci in care am avut doar doua suturi la poarta).
In toamna, la Madrid, Spaniolii ne-au batut cu 2-0 la capatul unui meci in care n-am trecut de mijlocul terenului
decit de doua ori. Intilnirea a avut loc pe stadionul Vicente Calderon din Madrid si in prima repriza Iosif Vigu a fost lovit
in cap de un obiect contondent aruncat din tribuna care a facut necesara intreruperea jocului si interventia medicului...
Asadar, sansele noastre de calificare se legau de o victorie la scor impotriva Yugoslaviei in conditiile in care
si Spania putea obtine sase puncte daca ar fi cistigat la Belgrad asa cum pina la urma s-a si intimplat...
Meciul a inceput cu un gol al lui Vigu in minutul 2 cu un sut din lovitura libera de la peste 40 de metri! Dupa aceea
, Yugoslavii au revenit in atac si au inscris de doua ori pina in min 18 cu doua centrari usoare la care apararea in
frunte cu Moraru au facut figuratie... Pina la finalul primei reprize Romania a jucat foarte bine reusind sa inscrie doua goluri
spectaculase si sa intre cu un avantaj de 3-2 la vestiare...Dupa pauza s-a produs catastrofa: Yugoslavii au inscris doua
goluri destul de repede si au preluat conducerea cu 4-3! Noi am mai avut o zvicnire prin Dudu Georgescu care a
inscris cu capul aducind egalitatea pe tabela de marcaj :4-4. In final de partida am mai primit doua goluri pe contraatac
in ceea ce a constituit unul dintre cele mai negre cosmaruri din istoria fotbalului Romanesc!
Mai trebuie remarcat ca dupa acest meci portarul Dumitru Moraru nu a mai aparut la echipa Nationala pina in Noiembrie 1981
cind a fost selectionat de Mircea Lucescu in ultimul meci al grupei de calificare pentru CM Spania 1982: Elvetia-Romania 0-0.
Sanatate!
gavros
Feb 9 2009, 10:26 PM
de unde pana unde il tot convoaca piturca pe harry poter ala ca nu joaca absolut nimic
Hanf
Feb 9 2009, 11:27 PM
QUOTE(gavros @ 9 Feb 2009, 20:26)

de unde pana unde il tot convoaca piturca pe harry poter ala ca nu joaca absolut nimic

din spiritul de ghena
POOL
Feb 10 2009, 04:22 PM
Pturca e un delicvent, iar locul lui este la inchisoare, nu pe banca tehnica a reprezentativei noastre. Ne face de rusine.
Raikkonen
Feb 10 2009, 06:25 PM
Piturca e un sclav, asa om imputit nu am vazut in viata mea.
Daca pana si la 0-3 cu Lituania spune ca nu e o tragedie, convoaca in continuare jucatori de mana a doua cu conditia sa faca parte din clubul din ghena. Cu el o sa piarda si Romania 5-0 cu Estonia, Ungaria, Luxembourg ca nu se va simti nici atunci sa-si dea demisia! Acum vine si spune ca suntem a patra favorita la calificare, pai Franta se considera si ea a4-a favorita la calificare cu punctele pe care le-a acumulat? Gandire de om retardat.
COSMIN C
Feb 25 2009, 03:15 PM
Belea, s-a razgandit Nicu! Tocmai cand se pusese in miscare tot mecanismul pentru obtinerea vizei in regim de urgenta.
"Sunt magulit de interesul aratat de Federatia Romana. Au tratat foarte serios aceasta chestiune si
sunt chiar euforici. In patru saptamani ar trebui sa joc in preliminariile Campionatului Mondial impotriva Serbiei si Austriei. Insa pentru mine ar fi o onoare sa joc pentru nationala Germaniei. Ei reprezinta mai mult din punct de vedere fotbalistic. daca as sti ca prezint un interes pentru e, nu m-as mai grabi atat de mult in a-mi lua cetatenia romana. Mi-ar lua ceva timp sa ma gandesc", a spus Max Nicu pentru cotidianul german, Bild.
Si-acum? Incotro?
Cosmin_fcd
Feb 25 2009, 04:01 PM
pt ce are Rromania nevoie de Nicu. Daca avem atatia jucatori excelanti in tara. Chiar crezi ca ar renunta barbugiu ala la vre-un spurcat pt omu asta?
COSMIN C
Feb 25 2009, 04:08 PM
Din partea mea....si de vine si de nu vine totuna e.
M-a distrat insa toata tevatura din ultimele zile. Despre
Mirela si Nicu avem zilnic cate doua trei stiri. Ce zice Nicu? Dar Puiu Cascheta ce crede? Maica-sa e de acord? Vorba lui, euforici.

Cu Nicu asta eram mai mult decat calificati la Mondiale.
POOL
Feb 25 2009, 05:17 PM
Nu are loc in nationala Germaniei. Ar trebui sa isi vada de lungul nasului. Romania e buna pentru el. Eu unul nu auzisem de el pana la stirea cu obtinerea cetateniei, insa din auzite pare un jucator bun. Un avantaj este ca poate evolua oriunde la mijloc si ca loveste mingea la fel de bine cu ambele picioare. Eu zic ca ar fi un castig pentru nationala. Ar putea evolua pe stanga.
Hugo Boss
Apr 2 2009, 03:29 PM
Lupescu m-a dezamagit . Il apara pe Piturca de parca i-ar fi dator cu 600 000 euro + TVA-ul aferent .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.