marcher
Mar 1 2006, 09:40 PM
Stau citeodata si ma-ntreb de ce sant dinamovist. Nu pot sa-mi raspund. E ceea ce simt, e ceva ce-mi curge-n sange sau pur si simplu 'karma"? sîntem mai buni ca altii, mai luptatori ca ei, mai fara frica? Doar noi, suporterii, sau si echipa?
MosIonRoata
Mar 1 2006, 10:52 PM
Spiritul Dinamovist este spiritul Ministerului de Interne:
un spirit al muncii, al ordinii, al curajului, al disciplinii,
al unitatii si, atunci cand Tara o cere, chiar al sacrificiului.
Sanatate!
f_rares
Mar 1 2006, 11:41 PM
a fi dinamovist...as putea scrie pagini intregi despre acest lucru,toti dinamovistii care iubesc aceasta echipa ar scrie romane intregi despre Dinamo.A fi dinamovist inseamna sa iubesti aceasta echipa din tot sufletul,oricare ar fi consecintzele ... Dinamo reprezinta viatza noastra, "Biblia" noastra...cu totzii iubim Dinamo si traim pt Dinamo,iar Dinamo exista pt noi.
Sigur a fi dinamovist nu inseama a huidui,injura si blestema echipele adverse,nici suporterii sau sustinatorii lor.Noi trebuie sa ne vedem d-ale noastre , si DRAGOSTEA NOASTRA PT DINAMO SA NU MOARA NICIODATA!!!!!!
Fortza Dinamo
sheickhu
Mar 1 2006, 11:44 PM
QUOTE(MosIonRoata @ 1 Mar 2006, 22:52)

Sanatate!
Spiritul Dinamovist n-are nimic de a face cu Ministerul de Interne si nici cu securitatea...
un spirit al muncii??? tu cred ca vorbesti acum de PCR,nu de DINAMO
paddy
Mar 1 2006, 11:48 PM
Cai Lun
Mar 2 2006, 03:09 AM
QUOTE(sheickhu @ 1 Mar 2006, 23:44)

Spiritul Dinamovist n-are nimic de a face cu Ministerul de Interne si nici cu securitatea...
un spirit al muncii??? tu cred ca vorbesti acum de PCR,nu de DINAMO

Hm... si eu care vroiam sa zic ca ma regasesc in acea descriere...
Bag sama' ca tu esti unul dintre cei care vad in MI intruchiparea satanei, sau cam asa ceva... E adevarat ca suna ciudat ceea ce spune Mos Ion. Insa MI-ul este cu siguranta izvorul multor atribute ale dinamovistului si mai ales ale dinamovismului.
Pentru tine munca este un atribut al comunistilor?! Hm... ciudat... inseamna ca... adica nu inseamna nimic, lasa...
bianco_rossa
Mar 2 2006, 10:38 AM
Spiritu' dinamovist??....nu este o simpla stare emotionala...este mai presus d orice.....inseamna sa sustii neconditionat echipa si nu sa aduci injurii la orice pas gresit facut d vreun juktor sau antrenor....nu se poate spune in cuvinte c inseamna sa fii dinamovisti...dak ai noroc sa t nasti cu darul asta stii perfect c inseamna..dak nu....pakt...pt k pierzi o mare familie...niste prieteni
QUOTE(MosIonRoata @ 1 Mar 2006, 22:52)

Sanatate!
B.D la munte si la mare sau B.D in actiune!
Sanatate
CyberDog
Mar 2 2006, 05:08 PM
OK. Inteleg ca unii dintre dvs. inca nu au priceput ce inseamna spiritul dinamovist.
Se amesteca aici notiuni diferite si asta nu este bine.
Cat este de complicat oare sa intelegem ca un dinamovist nu trebuie sa tina cu Dinamo doar asa, pentru a se afla in treaba?
Este extrem de simplu de inteles ca spiritul dinamovist reprezinta doar un simtamant ce trebuie sa ne tina aproape de Dinamo in orice imprejurari...
Nu inteleg de ce trebuie neaparat sa aruncam cu noroi in ceea ce a facut bun MI pentru acest club.
Uitati, majoritatea, ca ani buni de zile clubul a trait din cotizatiile lunare ( obligatorii ) platite de angajatii MI ( si cotizatiile nu erau mici de loc ). Uitati ca stadionul, asa bun sau rau, a fost construit tot pe banii MI ( sau ma rog, MAI ), iar lucrarile de intretinere, renovare sau imbunatatire sau executat in pas vioi, platite de MI si executate uneori de angajati ai acestui minister.
Uitati ca in vremurile in care ne laudam cu totii ca stadionul era plin, jumatate din locuri erau ocupate de angajati ai MI, care veneau sa vada echipa pentru care plateau cotizatie lunara ( ca sa nu mai vorbesc de militarii adusi la meci ).
Uitati deasemenea ca MI inca mai plateste pentru intretinerea CS Dinamo, club care inca mai aduce medalii si performanta in Romania.
Este facil pentru unii sa faca confuzie intre MI si PCR, atunci cand nu au prea multe de adaugat si vor sa incheie discutia repede, inchizand gura celorlalti. S-au mai vazut cazuri ( stiti voi exemplele mult mai bine ca mine ) !
Revenind la subiectul de discutat, a avea spirit dinamovist inseamna, simplu, a iubi si sustine Clubul Dinamo asa cum stii si cum intelegi mai bine !
antisteaua
Mar 2 2006, 06:12 PM
E o intrebare buna. De ce tin cu Dinamo si nu cu alta echipa. Unii dintre voi ati zis ca tin cu Dinamo pt ca reprezinta munca curajul etc. Pai astea se pot intalni si la alte echipe. Altii au spus ca a avea spirit dinamovist inseamna a iubi echipa sau inseamna a o sustine neconditionat. Dar astea sunt manifestari ale acestei apartenente si nu ceea ce a determinat aceasta apartenenta.
Cred ca ar fi corect sa ma intreb ce anume este specific la suflarea dinamovista fata de altii. Ce valori caracterizeaza Dinamo si o fac sa fie altfel decat zdeaua rrapid sau altii? Cred ca acest specific ma face sa tin cu Dinamo si nu cu altii. Aceste valori imi determina apartenenta la familia dinamovista.
Eu cred ca asa ar fi corect sa punem problema.
Ei bine aceste valori care m-au facut sa tin cu Dinamo sunt: echipa anilor 80 cu Moraru, Rednic, Andone, Klein, Mateut, Sabau, Lupescu, Lupu, Vaiscovici, Camataru. Aveam prin 87-88, cand am inceput sa ma uit la fotbal, vreo 7-8 ani. Atunci vedeam cum acesti jucatori luptau sa bata steaua si ceusestii nu le permiteau. Vedeam ca sunt mai buni ca scarbele alea si chiar daca nu castigau demonstrau prin lupta lor ca sunt cei mai buni. Pentru atitudinea lor m-am indragostit de Dinamo. Si aceasta dragoste a ramas in mine chiar daca lucrurile s-au mai schimbat, chiar daca nu toti jucatorii mai lupta ca atunci. Dar cand vad cate un luptator ca Florentin Petre speranta ramane. Ei bine de asta iubesc eu Dinamo.
red_dog997
Mar 2 2006, 07:50 PM

Sa fii dinamovist e ceva minunat,nici nu-mi vine sa cred cum de am ajuns sa fiu dinamovist,desi traiesc intr-o lume unde dau numai si numai de stelisti,am si eu cativa prieteni dinamovisti,dar in si ei asa cum tin,ei nu vor sa dovedeasca asta,ei sunt dinamovisti doar cu vorba,ei macar stiu cate ceva despre echipa,mai incurajeaza,ei nu sunt ca aproape 80% dintre stelisti,care daca-i intrebi si le zici sa-ti zica macar 3 jucatori de la Steaua ei iti spun:Cristea si răţoi

.Ei au ca zicala de baza :''Murim Luptam pentru echipa,da' nu stim nici macar 3 jucatori''.
Macar noi,dinamovistii stim ce sa spunem cand suntem intrebati ceva despre Dinamo,noi macar stim cu cine tinem,ei nu stiu nimic,pur si simplu nu pot sa inteleg lucrul asta,eu sincer daca nu as stii macar lotul lui Dinamo as zice ca nu sunt Dinamovist,poate ca si printre dinamovisti mai sunt din astia,dar nu asa de des intalniti.
Pe mine,tata m-a facut sa fiu Dinamovist,asta pentru ca el tine cu Steaua si cu Poli Iasi,iar cu Dinamo tin cam de prin anul 1999,cand nu eram intr-o stare asa de buna,dar eu m-am dat pe Dinamo,mai mult ca sa-l enervez pe tata,si un lucru esential a fost faptul ca Tata spunea numai lucruri bune despre jucatorii lui Dinamo de atunci,asa ca am zis :'Gata,trebuie sa aleg pe Dinamo'',si de atunci sunt Dinamovist,iar cand am aflat ca dinamovistilor li se mai spune si ''Cainii Rosii'',eu in mintea mea de atunci mi se parea ceva maretz,asa ca aceasta mi-a intarit spiritul dinamovist.

Eu am fost,sunt si voi fii in continuare dinamovist PANA LA MOARTE!!
Eu JUR ca nu voi tine cu alta echipa inafara de Dinamo,am zis asta demult,indoferent ce s-ar intampla eu cu Dinamo voi tine,eu voi tine cu ei si la bine si la rau,si bineinteles,ca un suporter adevarat voi mai fii si putin suparat pe ei daca se intampla ceva,mie imi va trece.
Singurul lucru pe care il detest cel mai mult sunt Dinamovitii,care au devenit stelisti,sau rapidisti,eu ii voi uri totdeauna,pentru ca tradeaza pe Dinamo,cunosc multi din astia,si nu imi prea place sa le mai vad mutrele,ma uit la ei ca la niste tradatori,si nici nu cred ca vor sa comenteze ceva la mine,pentru ca ne-au tradat.
Pana la urma,e ceva minunat sa fii Dinamovist,am spus si o mai spun asta!!Practic Dinamo e o echipa pe care nu o poti trada,mie mi-ar fii imposibil sa tradez pe Dinamo,air candva visez sa fac un lucru bun la Dinamo,eu sper asta din tot sufletul,si poate o sa ajut candva aceaasta echipa minunata!!
Ce se intelege de fapt prin ,, spirit dinamovist''?
1.Unii dintre noi inteleg sau fac legatura intre dinamo si militie ori securitate.....acei oameni sunt frustrati ori obsedati de vechiul regim...nu vor uita sa pomeneasca de cate ori au ocazia, de cele mentionete anterior, de blaturi , torturi, savarine, gigel, romel ..etc
2.Altii tariesc cu sufletul la gura orice eveniment ce cuprinde suflarea dinamovista...acei oameni fac parte din ceea ce se paote numi ,,spirit dinamovist''...
3.Iar alta categorie se pot numi FANI ai echipei de fotbal , fara ai interesa soarta celorlalte echipe de care se leaga performantele C.S. Dinamo....dar asta neinsemnand ca prin vene nu ii curge sange ,,alb-rosu''...
Ramane ca fiecare dintre noi sa se regaseasca intruna din aceste variante...daca o va face scris bine daca nu ..SANATATE!..vb lui mos Ion Roata
Eu cred ca fac parte spre rusinea mea din ultima categorie...in sufletul meu exista dragoste doar fata de echipa de fotbal...restul..asta e !
redlady08
Mar 3 2006, 09:55 PM
...ar fi multe de spus despre ceea ce inseamna pt mine Dinamo.....e viata mea, familia mea....am crescut iubind culorile acestiu club. As putea spune k m-am nascut dinamovista caci eram foarte mica cand prin venele mele a inceput sa curga sange alb_rosu.
....inceputurile mele alaturi de Dinamo tin de vremea buna a lui Raducioiu....el m-a facut sa iubesc cu patima acest club....iar in timp s-au adunat multe momente traite cu intensitate.....pt k astazi...sa pot spune k ....sunt nebuna dupa aceste culori.
Ma mandresc peste tot cu echipa mea si indiferent de rezultate eu sunt acolo mereu sa o sustin....dragoste neconditionata....acesta este spiritul dinamovist.
Si avem printre noi un adevarat exemplu...FLORENTIN PETRE....un simbol si un om exceptional de la care am invatat sa trec peste toate obstacolele vietii cu fruntea sus si sa nu uit k NIMIC NU-I MAI PRESUS DE MANDRIA DE-A FI CAINE.
red_dog997
Mar 3 2006, 10:46 PM
Mie imi place mai ales faptul ca am senzatia,nush de ce,ca suntem mai uniti,noi Dinamovistii,noi ne respectam unul pe altul cand ne intalnim,cel putin eu cand ma intalnesc pe strada cu un Dinamovist,el vorbeste foarte frumos cu mine,ma respecta,si nu uita sa mai schimbe cate o vorba cu mine,chiar daca se grabeste,asta pe cand Stelistii se injura de multe ori cand au ocazia,si chiar daca sunt stelisti,nu evita sa se ia unul de altul,uneori am un atu mare ca sunt Dinamovist,si rareori sunt dezavantajat pentru ca sunt Dinamovist,cred ca am facut cea mai buna alegere posibila,prinfaptul ca sunt Dinamovist.
Daca as fii fost rapidist,nu cred ca mi-ar fii placut sa fiu strigat ''CIOARA'',sau ceva de genul asta,si sa nu uitam ca rapidisti sunt toti tiganii,nu ca as fii rasist,dar eu nu dau de rapidisti decat rareori,cred ca Giulestiul e singurul loc din Romania unde dai de ceva mai multi rapidisti,ei sunt foarte putini,si e foarte greu sa dai de cate unul pe vreundeva,eu cunosc un singur rapidist,si anume pe fratele meu.
De stelisti dau la tot pasul,aproape peste tot,cand ii vad,nu-i privesc cu dispret,si doar imi zic in gand''Ia-te de mine,si ma iau si eu de tine'',conflicte de astea nu am cu stelisti adica sa ma refer la bataie sau ceva de genul asta,ei nu imi zic nimic,iar si eu la randul meu nu o sa ma iau de ei fara motiv,si plus de asta nu-mi place sa fiu Oaie,toti care zic ca stelistii sunt OI,au dreptate foarte mare,pentru ca au si ei zicala''Murim,luptam pentru echipa,dar nu stim nimic despre ea''.
Sa fii dinamovist e ceva minunat!!!
redmania
Mar 5 2006, 01:33 AM
Spiritul dinamovist a fost creat in timp, in cei aproape 58 de ani de existenta ai clubului, de generatii intregi de sportivi fie ei fotbalisti, atleti, poloisti, handbalisti, baschetbalisti, etc. Este ceea ce noi, dinamovistii, vedem sau am vazut la un Dinu, Dumitrache, Pataichin, Lipa, Andone, Lupescu, Hîldan, Petre,etc.
Personal am tinut cu zdiaua pe la 5-6 ani ('86) dar nu eram un suporter in adevaratul sens al cuvantului. Eram ceva asemanator cu cei din aceasta perioada, suporteri ai Barcelonei ori ai lui Chelsea...un fel de "suporter superficial" care nu stie mai mult de 2-3 jucatori, de postul pe care joaca nici nu poate fi vorba...Era pe vremea cand echipa nationala era formata exclusiv din dinamovisti si stelisti iar eu nu intelegeam cum Andone sau Iovan joaca la echipa nationala cand stiam ca ei sunt jucatori la Dinamo respectiv zdiaua...Stiam o singura lozinca "N-avem pita nici salam da-l-avem pe duckadam"...Pe urma, prin '87 am prins un ziar in care am vazut un clasament...nu mai spun cine era pe primul loc...si il intreb pe taica-miu (polist) "Tata, de ce e mereu zdiaua pe primul loc ?" iar el mi-a zis ceva de genul ca nu are voie nimeni altcineva sa-i bata si sa fie pe locul 1...iar eu "pai de ce se mai joaca atunci ? De ce mai sunt ei in clasament ? Sa se faca un clasament separat sau sa-i puna pe ei pe locul 0 ca sa-i lase si pe altii sa se bata la locul 1"...si eram foarte dezamagit...A urmat un Poli-Dinamo 2-1 (in '87) dupa care taica-miu era foarte fericit impreuna cu cativa prieteni "Ce echipa avem !"...la acel meci am zis in gluma ca eu tin cu Dinamo fiindca prea multi se bucurau de victoria pulistilor in jurul meu...si iar fuga la ziar si la clasament...vad Dinamo pe locul 2..."hmm, astia ar trebui sa fie cei care ar putea sa se bata cu stiaua'...am mai urmarit eu cat de cat ce se mai intampla in Divizia A...pana intr-o zi cand am vazut Dinamo-stiaua 0-0...nu mai stiu pt ce a fost acel meci (campionat, Cupa dar era in '88) dar meciul acela m-a transformat definitiv : imaginea lui Camataru (bandajat in jurul capului dupa un duel aprins cu un stilist) care lupta pana la capat desi accidentat, rezultatul de egalitate cu echipa careia nimeni nu avea voie sa-i ia locul 1 m-a facut sa ma indragostesc fara ezitare...de SPIRITUL DE LUPTA nemaivazut pana atunci. In '87-'88 am inteles ca Dinamo era singura echipa capabila sa lupte cu stiaua, sa "strice" acel clasament pe care il vedeam tot timpul si de care ma plictiseam...Antrenor era Mircea Lucescu iar echipa pe care el o construia continea multi jucatori foarte tineri (Sabau, Lupescu, Raducioiu, Lupu, Stelea toti in jur de 20-21 ani) iar ceea ce juca Dinamo la ora aia nu se poate descrie in cuvinte...ca sa exemplific, in '89 Dinamo invingea in ghena cu 3-0 in campionat, 2-2 in St. cel Mare si 6-4 in finala Cupei dupa 5-1 la un moment dat (la pauza ?).
Despre acea echipa Arrigo Sachi antrenorul Milanului care zdrobea stiaua cu 4-0 declara la intrebarea "Aveti vreun adversar in Europa ?" Sachi: "In acest moment nu ne sta nimeni in cale, dar exista o echipa in Europa de Est, tanara, de mare perspectiva care ne poate pune probleme in anii viitori. E Dinamo Bucuresti."...numai ca Revolutia a venit si jucatorii au plecat care-ncotro iar Dinamo nu a mai apucat gloria ce urma sa vina...Din acea perioada si pana azi nu am pierdut mai mult de 3 meciuri ale lui Dinamo fie cand venea la Timisoara, fie ca erau televizate, fie ascultate la "Fotbal minut cu minut" la radio...mai tarziu, prin 1999, student fiind, am dorit sa vad un meci pe stadionul Dinamo, sa vad Parcul Sportiv Dinamo...nu pot descrie in cuvinte ce am simtit cand am pasit pt prima oara in acest Parc...Acum vin la meciurile importante din campionat si cupele europene (in ciuda celor 600km distanta), iar la meciurile din orasele din vestul Romaniei sunt nelipsit din NG. Gata, nu va mai plictisesc.
Rezumand, la un dinamovist gasesti un spirit de lupta aparte, ambitie de a invinge orice adversar indiferent de nume, un spirit rebel (contra spun unii), o bucurie imensa de a vedea echipa live, suporterul dinamovist fiind foarte pretentios. Din aceste motive (sunt sigur ca mai sunt si altele) suporterul dinamovist se identifica cel mai mult cu echipa pe care o iubeste si traieste pt ea. Este parte din DINAMO !
marcher
Mar 14 2006, 01:22 PM
L-ati vazut pe stelica la tv-sport? Frumos a mai zis de spiritul dinamovist.Bravo lui.
f_rares
Mar 14 2006, 02:04 PM
NU

ce a zis??
Cai Lun
Mar 14 2006, 09:49 PM
Si Danut Lupu cica ar fi zis ceva frumos pe OTV...
marcher
Mar 14 2006, 10:03 PM
N-a stiut el s-o brodeasca prea stiintific, insa a declarat ca dinamovistii sant o specie aparte: cine-a trecut prin curtea noastra se duce la dusmani, insa daca vii de-acolo-ncoace nu prea te are nimeni la inima. Si-asa este. Asta inseamna DINAMO. Dragoste adevarata.
cottonbud
Apr 21 2006, 08:46 AM
Eu stiu exact de ce sunt dinamovist: pentru ca prin 1974, cand aveam aproape 7 ani, am scris o scrisoare clubului (da, stiam sa scriu!). Am primit raspuns (spre marea mea uimire): un plic cu poza echipei si cu poza lui Dudu Georgescu cu autograf. Asa m-a cucerit Dinamo.
Ma calific la statutul de suporter? Ori faptul ca refuz sa injur alte echipe si ma bucur de succesele lor europene ma condamna?
Mitzi
Apr 21 2006, 04:33 PM
Ai prieteni stelisti?

Si eu...
Ai observat cum inainte de meciurile din cupele europene indeamna pe toata lumea sa le sustina echipa si dupa ce au cate un succes incep sa devina importanti?"Ce a facut Dinamo aseara ,mai?Tot pe Playstation?"
Ciudata rasa de oameni...
Ah,inca ceva,victoriile din cupele europene se contabilizeaza in comun?Nu...
Victoria de aseara ramane in palmaresul adversarilor nostrii...este asta un motiv de bucurie pentru tine?
Stiu deja ce o sa-mi raspunzi...coeficientul uefa etc.
Uite mie nu-mi pasa de punctele pe care le aduna spur..stelistii pentru Romania...
SINGURA echipa care conteaza este Dinamo,cu aceasta echipa AM ALES sa tin si sa o sustin...nu pe steaua sau rapid...
Si ca sa-ti raspund la intrebare...ca sa fii suporter trebuie sa fii prezent pe stadion.Ce faci acasa te priveste.
Bafta...
cottonbud
Apr 21 2006, 06:12 PM
QUOTE(Mitzi @ 21 Apr 2006, 16:33)

Victoria de aseara ramane in palmaresul adversarilor nostrii...este asta un motiv de bucurie pentru tine?
Stiu deja ce o sa-mi raspunzi...coeficientul uefa etc.
Uite mie nu-mi pasa de punctele pe care le aduna spur..stelistii pentru Romania...
SINGURA echipa care conteaza este Dinamo,cu aceasta echipa AM ALES sa tin si sa o sustin...nu pe steaua sau rapid...
Si ca sa-ti raspund la intrebare...ca sa fii suporter trebuie sa fii prezent pe stadion.Ce faci acasa te priveste.
Bafta...
Respect opinia ta, chiar daca nu sunt de acord cu ea. Victoria ramane in palmaresul lor, dar infrangerea nu se contabilizeaza cu plus la noi, nu-i asa? Si-atunci de ce as dori raul altor romani?
Coeficientul UEFA ma lasa rece; pentru performanta, oricum echipele trebuie sa munceasca sa ajunga sus.
Sustin Dinamo de la varsta de 6 ani (acum am 38), fara intrerupere. Am fost dinamovist si la bine si la rau. Am incasat ironii si rautati cu ghiotura. Nu inteleg, insa, de ce asta ar trebui sa insemne obligatoriu sa urasc pe altcineva (daca n-ar fi Steaua ar fi Rapid, sau Craiova, sau Timisoara sau... orice alta echipa).
Suporter... dupa tine exista in tara cateva zeci de mii de dinamovisti si-atat? Cei care nu vin pe stadion nu se cheama "suporteri"? Ce te faci cu cele circa 2,5 - 3 milioane de romani care s-au declarat sustinatori ai lui Dinamo, dar care n-ar avea loc nici pe Maracana pusi cate 4 unul peste altul? Ei ce sunt? Umplutura?
Sunt dinamovist. Traiesc, plang si rad alb-rosu de 32 de ani. Nu cred ca simplul fapt ca nu sunt prezent pe stadion imi interzice titulatura de suporter.
Ori gresesc?...
marcher
Apr 21 2006, 06:21 PM
Daca iubesti DINAMO restul nu conteaza. Fii caine pana la moarte!
Mitzi
Apr 21 2006, 06:41 PM
Din punctul meu de vedere exista o distinctie clara intre a tine cu o echipa si a fi suporterul ei...
Suporterii trebuie sa ofere un suport pentru a-si indeplini conditia...
Si inca ceva,nu urasc steaua si nu-mi fac titlu de glorie din faptul ca nu doresc victoria acestei echipe in cupele europene.Pur si simplu imi este absolut indiferent...
marcher
Apr 21 2006, 06:49 PM
cottonbud
Apr 21 2006, 07:03 PM
Bine. Mitzi... sunt "t,ina'tor" si nu suporter. O sa fac un "club al t,ina'torilor cu Dinamo", pe langa fan-clubul la care (cred) ca voi fi membru fondator aici, la mine in oras
clsdinamo_4_ever
Apr 21 2006, 07:39 PM
radu
Apr 21 2006, 09:33 PM
Daruire, traditie, pasiune, respect, bun simt, profesionalism, deschidere, inovatie..astea sunt valori pe care mi le-as dori sa le regasesc in tot ceea ce inseamna Dinamo
cane loco
Apr 21 2006, 10:22 PM
DINAMO inseamna o echipa care a facut istorie si care a reprezentat si daca sortii vor decide va reprezenta in continuare spiritul de lupta al Cainilor(bineinteles cand se va lipsi de prezenta lipitorilor borcea netoiu si altii ca ei din conducere si de jucatori de doi lei vechi, vedete reesapate de la tara).Pentru mine DINAMO reprezinta si ceva din spiritul DACIEI, stiati ca in DACIA de dinainte de cucerirea spurcatilor de romani, culorile ALB si ROSU erau venerate ca fiind culorile lui Zamolxis si ale surorii sale gemene si bineinteles simbolul lupului sau al cainelui avea o mare insemnatate in DACIA, se cunoaste faimosul stindard cu cap de lup si corp de sarpe.Poate ca treaba asta ar putea parea ciudata unora dintre voi, poate ca nu e intamplatoare sau poate nu inseamna nimic, dar numai faptul ca simbolurile lui DINAMO aduc cu simbolurile DACIEI ma fac sa iubesc echipa asta cu tot sufletul. FORZA DINAMO.
Nexus
Apr 21 2006, 10:32 PM
Dinamo inseamna profesionalism,istorie si performanta.Tin cu Dinamo din 1996 si pot sa spun ca nici o echipa din lume nu m-ar face sa renunt la dragostea ptr culorile alb-rosii.Forzza Dinamo!!!
coolio
Apr 22 2006, 10:09 PM
Eu unul sunt de cand ma stiu dinamovist.Tin cu Dinamo pt k asa simt......
Inconjurat fiind de stelisti am ales totusi Dinamo shi nu m-am alaturat multzimii..
ce am remarcat la mai toti dinamovistii e faptul k ei isi iubesc cu adevarat echipa si "traiesc alaturi" de ea.
nush daca e doar o impresie insa stelistii nu sunt asha.ei sunt o multzime de oameni care pt a nu intra in conflict cu cei din jur se alatura lor.
atunci cand un lucru (DINAMO) reprezinta pt tine totul poti spune k esti un sustinator adevarat.....eu am acest sentiment de fiecare data cand vad un meci al echipei......
tazz870
May 16 2006, 09:01 PM
la fel ca voi sunt dinamovist d cand ma stiu si mai e ceva curios la mine.......toata familia d la strabunici in coace sunt rapidisti (inclusiv tata si fratimiu)

.pur si simplu iubesc echipa asta.tin cu ea pt mine..............
asa ca sunt special si yo si veri mei care sunt tot dinamovisti
si mai suntem si dinamovisti infocati cu steaguri si fulare,contra steaua etc...............
si acum mai fac si o melodie pt dinamo,cine are versuri (eu am versuri doar pt o mel)sa-mi dea si il tre acolo si poate scoatem album pt dinamo.FAC ORICE PT DINAMO SI CULORI!!!

FORZA DINAMO FOR EVER!!!!!!!!!
RED DOGS!!!!!
SEMPRE PER I NOSTRI COLORI!!!!
RED75
May 16 2006, 10:19 PM
Pentru mine spiritul Dinamovist este reprezentat de oameni precum HILDAN, PETRE sau ANDONE. Oameni pe care pot sa-i respect chiar si dupa meciurile pierdute.
Spiritul Dinamovist este tot ceea ce NU reprezinta oameni ca Borcea, Netoiu, Turcu sau Giovani Becali.
Din acest motiv nu as vrea ca unul ca gIGI bECALI sa vina la Dinamo chiar daca as fi sigur ca astfel vom lua cupa UEFA.
tazz870
May 17 2006, 09:20 AM
d acord red75.
bulddogg
May 17 2006, 09:39 AM
Spiritul dinamovist = DAN ALEXA.
marcher
May 21 2006, 09:08 AM
Oare?
red_dogvitan
Jun 12 2006, 06:23 PM
SPIRITUL DINAMOVIST NU INSEAMNA CUM AU SCRIS UNII CU MINISTERUL DE INTERNE SUNT NISTE BALIVERNE SPIRITUL DINAMOVIST TE NASTI SI TRAIESTI CU EL PANA LA CAPAT TOATA VIATA NU CA UNII CARE ARGUMENTEAZA CAND TE INTALNESTI CU EI PE STRADA CA SUNT DINAMOVISTI 100%SI SUNT SPURCATI DIN AIA DE FAPT DUPA CE TE DESPARTI DE EI

NICIODATA NU POTI SA II INTELEGI PE ASTIA !!!! muşeţel STEAUA!!!! CAINE PNA LA MOARTE!!!!
Capirossi
Jul 31 2006, 01:03 PM

esti sigur ? nu te-ai razgandit inca ? sambata la meciu' cu stiaua alexa ne-a dat m**e in fata galeriei impreuna cu grigorie. a uitat cam repede cum a fost intampinat la aeroport.
QUOTE(bulddogg @ 17 May 2006, 10:39)

Spiritul dinamovist = DAN ALEXA.
COSMIN C
Jul 31 2006, 01:21 PM
Asta cu Alexa de unde ai mai scos-o? De Grigorie scrie presa. Ar fi bine daca cineva care a vazut faza ne-ar lamuri daca e adevarat sau doar se exagereaza.
RflaviusD
Jul 31 2006, 01:23 PM
Eu nici acum nu pot sa cred ca Alexa ne-a tradat...

e ceva necurat la mijloc...
apercele79
Aug 1 2006, 09:47 PM
nu exista lucru mai frumos pe lumea asta decat a fi un suporter dinamovist...cand traiam in romania, nu exista meci sa nu fiu in groapa iar acum ca sunt in state, nu exista meci sa nu vad la tv....forza dinamo!!!!
ScorpyoN
Aug 2 2006, 12:55 AM
QUOTE(COSMIN C @ 31 Jul 2006, 14:21)

Asta cu Alexa de unde ai mai scos-o? De Grigorie scrie presa. Ar fi bine daca cineva care a vazut faza ne-ar lamuri daca e adevarat sau doar se exagereaza.
Un prieten , fan Bragadiru, care a fost la meci mi-a zis ca
doar Grigorie a strigat cu galeria "Aleoo, Aleoo Sa Moara Dinamo". Deci acum am voie sa-l bag pe Grigorie undeva?

Ontopic: Spiritul dinamovist ... il am de ceva ani, si desi am crescut inconjurat de stelisti, eu am ales Dinamo. Dupa cum mai spunea cineva pe aici, Spiritul dinamovist = Hildan.
nubi1
Aug 2 2006, 12:45 PM
"Spiritul dinamovist" il au suporterii echipei si jucatorii care indragesc clubul... nu toti mercenarii care joaca(sau au jucat) pe la noi!
red&white
Aug 4 2006, 08:32 PM
A fi dinamovist inseamna ceva unic,ceva care nu pot explica in cuvinte:-tristete cand echipa pierde si pleci dezamagit de pe stadion,cu capu plecat uitandute la adversari cum se bucura ca ne-au batut,cand te certi cu colegi la scoala,cu parinti care ne fac in ciuda si ne mai cearta ca suntem prea fanatici.
-bucurie cand echipa face spectacol,simti un fior in stomac nu iti poti exprima bucuria cand echipa elimina o formatie de top din Europa,cand batem pe Steaua,Rapid si mai ales cand echipa de suflet de care nu uiti nici la scoala nici cand te culci chiar si in somn.
Indiferend unde te afli trebuie sa iti susti echipa si la bine si la rau.
A fi dinamovist sau "Caine pana la moarte"este ceva incredibil.
DINAMO VIATA MEA!
andra_d
Sep 1 2006, 04:15 PM
Spiritul dinamovist este ceva ce il simt numai cei ce iubesc cu adevarat

si nu tradatorii ( alexa grigorie)!!!
Spirit dinamovist = Catalin Hîldan & Florentin Petre d la kre am invatat k nimic u-i mai presus k MANDRIA D A FI CAINE!!!
Si d c nu am uri steaua??!!??
dudu1961
Sep 1 2006, 05:00 PM

A zis bine cineva in topic ;ce nu imi plac mie oameni care zic ca tin cu o echpa sau alta si la o adica se dau la o parte __LASITATE ___ PROSTIE ___ NECUNOASTERE -poate cite putin din toate __-dar eu nu ii sport cind isi tradeaza echipa ; mai bine taci ____ si aici ma refer si la fotbalisti si la suportei __cit despre spiritul meu DINAMOVIST se datoreza fratilor mei din Pantelimon (eu stau in Cringasi ) si cred ca de departe Pantelimonul are cei mai multi suporteri
paddy
Sep 1 2006, 05:18 PM
Nu vreau sa facem un concurs, care dintre cartiere au cei mai multi suporteri, e bine ca Dinamo e iubita peste tot .........si nu conteaza cantitate, conteaza calitatea
Dupa ce va cistiga Dinamo acest campionat, vei ramine uimit cit de multa e iubita Dinamo in toata tara........
ForzaLazio
Sep 1 2006, 05:39 PM
Nu poti descrie in cuvinte mandria si onoarea de a fi Dinamovist,de a fi superior din toate punctele de vedere tuturor rivarilor...nu degeaba suntem cei mai patimasi si mai fanatici suporteri din tara...la asta ii intrecem cu mult pe spurcati...eu nu cunosc niciun Dinamovist care sa nu stie nimic despre echipa sau care sa nu sufere cand ea pierde(spre deosebire de spurky care afla rezultatele de la altii,nici la tv nu se uita)...
Sunt mandru ca sunt Dinamovist si ca,alaturi de mine,mai sunt si alte milioane in tara si in lumea asta...FORZA Dinamo!!!
marcher
Sep 1 2006, 06:54 PM
QUOTE(paddy @ 1 Sep 2006, 18:18)

vei ramine uimit cit de multa e iubita Dinamo in toata tara........

Din pacate, boierule, nu-i chiar asa. Spurcaciunile au impanzit tara, sînt mai rai ca buba neagra. Daca iesi din bucuresti (unde nici acolo lumea nu e gramada pe Dinamo), ai sa observi o molima ros-albastra, ce-ti provoaca dezgust, de la al cu barba sura pin'la cel cu tzatza-n gura. E jalnic ce se intampla, si daca liga suporterilor, clubul, naiba stie cine, nu se implica in promovarea dinamovismului, spiritul incet-incet moare. E un strigat si o provocare aruncata celor ce pot face ceva.
Ashtray
Sep 1 2006, 09:17 PM
Tara e plina de spurki care se numesc suporteri de ocazie, adica tin cu cine e pe primul loc, cine castiga campionatul etc. mioare fanatice nu prea sunt si "aia care se egcsita" nu sunt mai multi ca noi.Deci Dinamovistii sunt suporteri adevarati!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.