cane loco
Sep 2 2006, 11:46 AM
Bine zis intr-o ,,tara ghiveci'' cum spune un raper de la noi, a fi Dinamovist inseamna a apartine unei stari de spirit si unei comunitati cu mult superioara din toate punctele de vedere mai ales al educatiei si pregatirii intelectuale, plus ca brigazile noastre au aratat ce inseamna sa ai oamenii putini dar ca niste vulturi in comparatie cu marea masa a spurcatilor, ciorexilor, prazarilor, separatistilor si alti ca ei care au ramas aceleasi lighioane bezmetice.
COSMIN C
Jan 24 2007, 12:53 PM
Am citit azi ceva care m-a pus pe ganduri. Nu stiu daca aici e locul dar altul n-am gasit.
Cineva, intr-un comentariu la un articol in Prosport, spunea ca zdeaua ar dori sa aduca de la Corvinul Hunedoara un junior. Numai ca se opune tatal copilului. Se opune pentru ca este suporter al altei echipe. Nu stiu al carei echipe. Asta e mai putin important, cred.
"Daca asteapta o oferta de afara il inteleg,te duci la o echipa de pluton din strainatate si te plafonezi dar castigi dublu decat la Steaua.Daca esti suporter al altei echipe romanesti si din aceasta cauza nu-l lasi sa plece la Steaua asta mi se pare ca-ti bati joc de destinul propriului copil gandindu-te egoist la propriul confort in primul rand."
Asta e parerea celui care comenteaza pe site-ul Prosportului. Bineinteles ca a primit si un raspuns:"Care-i problema? Poate nu vrea ca baiatul lui sa creasca cu iaurt, branza si cacareze de oaie. Mai sunt si oameni d-astia."
Hmmm.... Eu nu l-as lasa. Pentru ca ma gandesc ca niciodata n-as putea sa ma bucur pentru succesul echipei sale.
Voi ce ati face daca ati pusi intr-o astfel de situatie?
rew
Jan 24 2007, 02:06 PM
Niciodata. Decit spurkat, io l-as trimite sa invete o meserie. Comentariu prostului de la prostsport e tipic pentru lingai cu cap de oaie. Pe linga mizeria morala ce ar trebui s-o indure un fotbalist in ghena, mai trebuie sa tina cont si ca zeci de sperante ale fotbalului romanesc s-au sufocat in gunoiul dintre cimitire. Bataie de joc ar fi sa ajunga la spurkati, si dpvd profesional, cit mai ales dpdv moral.
vlad
Jan 24 2007, 02:26 PM
QUOTE(red_rottweiler @ 1 Sep 2006, 21:17)

Tara e plina de spurki care se numesc suporteri de ocazie, adica tin cu cine e pe primul loc, cine castiga campionatul etc. mioare fanatice nu prea sunt si "aia care se egcsita" nu sunt mai multi ca noi.Deci Dinamovistii sunt suporteri adevarati!
bine zis, ia sa cashtige Dinamo campionatu vreo 3 ani la rand sa vedeti cum se lasa de stiaua, acu vreo 3 ani un preten stelist zicea ca se baga pe Dinamo daca steaua nu lua titlu in anul acela :))
hunter
Jan 24 2007, 02:37 PM
mai bine l-as tine acasa pe banii mei, decat sa stiu ca baiatul meu e spurkat...indiferent unde ar ajunge cu steaua,tot nu m-as bucura pentru reusita lui...
stef 22
Jan 24 2007, 02:49 PM
QUOTE(vlad @ 24 Jan 2007, 14:26)

bine zis, ia sa cashtige Dinamo campionatu vreo 3 ani la rand sa vedeti cum se lasa de stiaua, acu vreo 3 ani un preten stelist zicea ca se baga pe Dinamo daca steaua nu lua titlu in anul acela :))
Numai ca noi nu avem nevoie de astfel de suporteri care isi schimba echipa favorita dupa cum bate vantul.Avem nevoie de suporteri care indiferent ce s-ar intampla vor fi langa Dinamo sa o sustina.
vlad
Jan 24 2007, 03:07 PM
eu am dat un exemplu despre loialitatea lor...
the dog
Jan 24 2007, 03:54 PM
Capirossi
Jan 24 2007, 04:39 PM
" Voi ce ati face daca ati pusi intr-o astfel de situatie? "
Raspund strict din punctul meu de vedere. Eu am locuit tot timpul in preajma stadionului Ghencea. Copil fiind, tata m-a dat la fotbal si pt. ca avea un coleg care-i cunostea pe antrenorii de la copii de la steaua, m-a dat acolo. In liceu am jucat la o echipa din categ. sector care isi juca meciurile de acasa pe steaua - terenul 6. Acum, in timpul liber, joc tenis sau altceva, cu copilul meu pe steaua. N-am tinut cu steaua niciodata si toti colegii si prietenii mei au acceptat asta. In copilarie mergeam impreuna si pe steaua si pe Dinamo. Rivalitatile dintre noi se limitau la mistouri si la repartizarea in echipe adverse atunci cand jucam fotbal in fata blocului.
Copilul meu, prin forta lucrurilor, tine cu Dinamo datorita mie. Daca ar avea o oferta de a juca sub culorile unei echipe rivale as lasa-o sa aleaga singura si i-as respecta decizia. Dar aproape sigur n-ar onora oferta. In viata nu numai banul conteaza. Trebuie sa mai iei decizii si cu inima, nu numai cu mintea.
Am avut acum vreo 2 ani o discutie amicala cu 2 prieteni, la un pahar si am fost intrebat daca as avea o oferta tare de la jiji sa fiu director la steaua ce as face ?
As prefera banii aluia sau nu ? Si atunci si acum as spune " nu ".
Si nu cred ca asta ma face sa fiu mai dinamovist ca altii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.