Nea' JIJI?Stii ce te rog?''Lasa-ne,lasa-ne ca ne-ai plictisit,
Lasa-ne,lasa-ne ca ne-ai omorat.''

Nea JIJI,crede ca pe Dinamo o invingi cu una cu doua,crede ca peste noapte,o sa fim terminati

.
Se pare ca ''Oaia Luminii'' se intoarce cu noi tampenii,va ganditi cate tampenii poate sa debiteze o oaie?
Nea JIJI?Mi se rupe de Steaua si de Oile tale,pana la ultima,turma ta n-are cum sa invinga o armata de Caini,stai si tu si comoara:Caini-Oi

.Cica tu ar fii bine sa-ti vezi de treburile tale,iti mai amintesti treaba aia cu ''Steaua Crestina''?Hai te rog eu frumos,zi-mi si mie o rugaciune,asa ca fie intre noi,promit sa nu mai zic la nimeni.Ca sa fiu sincer,deja fac pe mine de frica.
Cheama si tu pompierii sa te spele in urechi,ca sa auzi mai bine ca esti VARZUTZA!!Si poate treceti si voi la rangul de Iepurasi,va datzi seama,ce evolutie,de la Oaie la Iepuras,e un inceput destul de promitator

.
Chestia asta de unde ai mai scos-o?Probabil ca din strafundurile firii umane,ai despicat acea poarta a ta numita sim plu:CREIER,si ai reusit sa patrunzi cu sabia aceea a ta,''Sabia Luminii'',dar din pacate ai deschis o alta poarta,ai deschis poarta numita ''Debitarea Tampeniilor la FOC-AUTOMAT'',poarta aia trebuie inchisa dar intervine intrebarea ''DE CE?,ca-mi sta mai bine asa,deja ma caracterizeaza''

.
Nea' JIJI?Ce-ar fii sa iti vezi de treburile alea ale tale?Ale Oilor?Sincer daac ai tu probleme de ce tre' sa te iei si de capra vecinului?De fapt te rog sa ma scuzi,dar am uitat ca asta se numeste,simplu:INSTINCTUL DE OAIE!!,cred ca toti stim despre ce e vorba

.Bine ca la nea JIJI,mai e de lucrat,totusi pana sa inteleaga lucrul asta,eu nu pot sa-l ajut cu nimic,totusi le urez succes Lingusitorilor care stau pe langa el pentru 200-300 de Euro,si le urez:''JECMANIRE PLACUTA''

.
Asta este,trebuie sa se mai bage si cate o Oaie in seama,fenomenul asta numit ''Instinctul de Oaie'',ia din ce in ce mai mari amplori,practic,Gripa Aviara,e un mic copilas mucos pe langa ea.
That's All!!
Mii de scuze pentru ca am scris acelasi mesaj de 2 ori,cred ca din cauza unei erori,nu stiu de ce,sper sa ma intelegetii!!!