Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gigi Becali: “Vreau să cumpăr 80% din acţiunile clubului Dinamo”
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Drackusor
Cel mai influent om din conducerea clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat luni seara la Pro Sport Show, de la Prima TV, că va cere Finanţelor şi şefului ANAF, Sebastian Bodu, executarea silita a grupării dinamoviste şi scoaterea la vânzare a datoriilor “câinilor roşii”. “Să scoată la vânzare 80% din club şi vin eu, Gigi Becali, care nu mai am nici o treabă cu Steaua, să dau opt milioane de euro pentru aceste acţiuni. La Dinamo nu există un tratament egal cu al celorlalte cluburi din cauza relaţiei lor cu Ministerul de Interne”, a precizat omul de afaceri. Becali l-a atacat şi pe George Copos, patronul Rapidului, căruia i se consideră superior din punct de vedere politic, şi nu numai. “Aţi văzut unde a stat Traian Băsescu când a fost pe Giuleşti, la întâlnirea Rapid - Hertha? Patru rânduri mai sus. Pe când la mine...”, a conchis Becali.

SA moara mama numai scapam de ciobanii astia odata?!?!?!
DiliBili
jiji asta e mai nebun decat vadim
paddy
Copos e vicepremierul Romaniei thumb.gif pe cind Gigi Becali e oierul Romaniei blacksheep.gif e o diferenta destul de mare 010.gif
Sa-si plateasca datoriile ciobanu, si dupa aia sa vorbeasca de Dinamo, daca mai vorbeste mult o sai puna Bodu sechestru pe avere 010.gif
Radu10mai
Nu luati in seama ciobanul, ca nu mai stie cum sa se dea in spectacol, si-ar da viata numai sa fie cel mai mediatizat incult din Romania.
La inceput era amuzant, chiar imi placea sa rad de tampeniile lui, apoi am inceput sa ma plictisesc de el, dar acum a devenit foarte enervant, nu mai are nici un haz si cred ca singura solutie ar fi ca oamenii cat de cat cu cap sa il ignore.
caine_berceni
Cea mai buna gluma pe anu asta oare cat o fi baut inainte de emisiune cred ca acest topic trebuie inchis

Daca ne-am lua dupa vorbele lui JiJi am ajunge la fel de nebun ca el
gaby75
Bai jiji m-ai bine ia-l si pe giovanii si lasatine HAITA_DINAMO.gif si mai lasa vrajeala asta de cioban blacksheep.gif
alexyutza
ciobanila chiar are chef de glume....
parca ura Dinamo si acuma vrea sa fie actionar , asta unde se crede ?Pleaca varu-'su si vrea sa vina el ... keep driming.... blacksheep.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
rednorth
Mai oameni buni, daca noi am ajuns sa deschidem un topic special pentru MASCARICIUL NR 1 al Romaniei, atunci inseamna ca il intrecem in "posibilitati".
Chiar orice vorba aruncata de pacaliciu' asta trebuie sa aiba o reflectare in imaginatia inflamata a unor dinamovisti de pe acest site.
Nici o coaja de banana nu trebuie aruncata in acest specimen, ci eventual niste mingi colorate si un nas rosu de clown pt amuzamentul sustinatorilor.
Cred ca nici un om intreg la minte nu poate asculta ce debiteaza carliontii lui.
PENIBIL.
afterd
Deschideti cate un topic pt fiecare aberatie a lui jiji .. si atunci sa vezi probleme cu hostingul :))
Acuma pe bune .. chiar nu inchide nimeni spurcaciunea asta de topic ?
Cai Lun
atata' timp cat se gaseste cineva sa mai zica ceva.. inseamna ca subiectul are "vanzare"...
red_dog997
gunshot.gif Nea' JIJI?Stii ce te rog?''Lasa-ne,lasa-ne ca ne-ai plictisit,
Lasa-ne,lasa-ne ca ne-ai omorat.''

axe.gif Nea JIJI,crede ca pe Dinamo o invingi cu una cu doua,crede ca peste noapte,o sa fim terminati 010.gif .

Se pare ca ''Oaia Luminii'' se intoarce cu noi tampenii,va ganditi cate tampenii poate sa debiteze o oaie? gunshot.gif
Nea JIJI?Mi se rupe de Steaua si de Oile tale,pana la ultima,turma ta n-are cum sa invinga o armata de Caini,stai si tu si comoara:Caini-Oi drunk.gif .Cica tu ar fii bine sa-ti vezi de treburile tale,iti mai amintesti treaba aia cu ''Steaua Crestina''?Hai te rog eu frumos,zi-mi si mie o rugaciune,asa ca fie intre noi,promit sa nu mai zic la nimeni.Ca sa fiu sincer,deja fac pe mine de frica.

Cheama si tu pompierii sa te spele in urechi,ca sa auzi mai bine ca esti VARZUTZA!!Si poate treceti si voi la rangul de Iepurasi,va datzi seama,ce evolutie,de la Oaie la Iepuras,e un inceput destul de promitator taunt.gif .
Chestia asta de unde ai mai scos-o?Probabil ca din strafundurile firii umane,ai despicat acea poarta a ta numita sim plu:CREIER,si ai reusit sa patrunzi cu sabia aceea a ta,''Sabia Luminii'',dar din pacate ai deschis o alta poarta,ai deschis poarta numita ''Debitarea Tampeniilor la FOC-AUTOMAT'',poarta aia trebuie inchisa dar intervine intrebarea ''DE CE?,ca-mi sta mai bine asa,deja ma caracterizeaza'' crazy.gif.
Nea' JIJI?Ce-ar fii sa iti vezi de treburile alea ale tale?Ale Oilor?Sincer daac ai tu probleme de ce tre' sa te iei si de capra vecinului?De fapt te rog sa ma scuzi,dar am uitat ca asta se numeste,simplu:INSTINCTUL DE OAIE!!,cred ca toti stim despre ce e vorba diablo.gif .Bine ca la nea JIJI,mai e de lucrat,totusi pana sa inteleaga lucrul asta,eu nu pot sa-l ajut cu nimic,totusi le urez succes Lingusitorilor care stau pe langa el pentru 200-300 de Euro,si le urez:''JECMANIRE PLACUTA'' icon_twisted.gif .

Asta este,trebuie sa se mai bage si cate o Oaie in seama,fenomenul asta numit ''Instinctul de Oaie'',ia din ce in ce mai mari amplori,practic,Gripa Aviara,e un mic copilas mucos pe langa ea.

That's All!!

Mii de scuze pentru ca am scris acelasi mesaj de 2 ori,cred ca din cauza unei erori,nu stiu de ce,sper sa ma intelegetii!!!
antisteaua
Iertati-l si voi ca nu stie ce vorbeste.
r7hayl
Gigi Becali sa ramana acolo la echipa lui de suflet... ca parca asa zicea in cadrul emisiunilor TV. Dupa parerea mea nimeni din familia Becali nu mai are ce cauta la Dinamo !! 149.gif
red_dog997
256.gif JIJI,ma faci sa plang,te rog nu ma omori 256.gif ,Pur si simplu ma gandesc la vremuri grele in Stefan Cel Mare 010.gif .Deja mi se rupe sufletul pentru echipa mea de suflet:Dinamo.Pur si simplu am nevoie de un servetel drunk.gif .

Nea' JIJI?Te rog eu frumos,sa ne iei pe toti,ia si tu o varza,cu dedicatie de la mine pentru tine,asta ca sa nu mai iei pe Dinamo,ca mie mi-i de acesti suporteri,care nu dau 2 bani pe tine,pur si simplu nu esti cu nimic mai presus ca ei,inafara de averea ta,macar ei au o scoala,si inteleg ca Dinamo nu se ia asa de usor,pweste noapte 010.gif .

gunshot.gif Tu vezi-ti de treburile tale la oi,si grija ca se apropie sezonul de marlit oi,sa nu cumva sa lipsesti,vezi ca in tufa numarul 3 se ascunde o oaie apetisanta,numai buna pentru tine,sa nu pierzi ocazia diablo.gif .

Am facut baltade lacrimi pe aici,Becali,nu vrei sa vii sa lingi??Hai te rog eu frumos,ca se uda parchetu' degeaba. diablo.gif Atentie,planul diabolic al lui JIJI.ia amploarea de zvon 010.gif se pare ca a bagat frica in noi 010.gif ,fac oe mine de frica cand ma gandesc la noul imperiu construit de tine numit ''Becalia''!!,format din Dinamo si niste OI,imediat urca oile la munte,iti urez un simplu si sincer:''SUCCES LA BRANZA''!!,poate-mi faci si mie cinste!!!

Iti dau 2 bani pe răţoi....CE ZICI??Facem afacerea???
f_rares
Oieru nu mai stie cum sa se dea in spectacol...lasati-l in pace sa vorbeasca de-ale lui 010.gif adica aberatzii.
nu mai stie ce sa zica...ca in ultimul timp nu a mai aparut la stirile sportive de la televiziune din cauza scandalului Giovanni-Esteban de la noi,si se simte complexat si ignorat tongue.gif
rednorth
Din respect pentru cei care nu au dreptul de a vota inca dar si din dorinta de a nu creste traumatizati de prestatiile lunatice ale individului, propun inchiderea topicului.

La fel ca si in cazul subiectului "Ma(rla)nelelor".
Unele discutii chiar nu-si au rostul de a fi promovate cu orice pret.Le fac altii suficient de mult.

Si daca am deschide un topic intitulat simplu ".acat" , si tot s-ar gasi unul sa posteze numai asa de aflare in treaba.
Tudor
bine punctat , rednorth ...

kiar as fi vrut sa fiu eu cel care atrage atentia asupra acestor aberatii , dar de cand am vazut o alaturare a numelor gigi becali si Maniu sau Coposu ( intr-un talk-show pe national tv ieri seara ) ... nu prea mai am cuvinte ... lasati-l , oameni buni in simplitatea vietii lui de cioban ! daca si noi ii dam atentie si ii comentam orice tampenie debitata , atunci de ce sa-i mai injuram pe cetatenii care ii pupa mana si ii dedica ode ? ... ( sau kiar ... infricosator ... il voteaza ! )
afterd
QUOTE(Cai Lun @ 28 Feb 2006, 18:11) *
atata' timp cat se gaseste cineva sa mai zica ceva.. inseamna ca subiectul are "vanzare"...

Pai ...nu te supara ..da' suna cam mercantil ...audienta sau etica ? tongue.gif
Plus ca din cate postari sunt .. jumatate cer inchiderea .. ma rog .. voi va ocupati de forum ,voi stiti mai bine ...nu e o nenorocire nici daca nu inchideti topicul ...nenorocire e ca pt. prima oara in toate sondajele ,PNG (Partidul Nebunilor lu' Gigi)
are peste 5% ..asta ar mai trebui sa ii vad si in parlament .. ca depun cerere de emigrare in Vanuatu sau Burkina Fasso
Cai Lun
Of, moralistilor!... La <<arta si cultura>> nu intra nimeni sa isi exprime nemultumirea fata de lipsa de interes vis a vis de aniversarea Ateneului... in schimb acest topic toata lumea il viziteaza.....

...audienta aftered, audienta... macar atat, daca altceva nu se prinde...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.