Cai Lun
Feb 28 2006, 01:37 AM
Ca urmare a lucrarilor care se intreprind in complexul sportiv Dinamo, pentru ridicare unei noi sali sportive, echipele de volei fete si baieti ale clubului isi disputa meciurile de pe teren propriu intr-o sala privata. [nu am reusit sa ii aflu numele, poate ma ajuta cineva!..]
Orice alte informatii care vor apare pe DinamoMania legate de sectiile de volei ale clubului le veti putea gasi incepand de azi in cadrul acestui topic.
ally4reddogs
Feb 28 2006, 03:36 PM
Pe cand practicam acest sport (la junioare) am jucat si eu impotriva fetelor de la Dinamo...chiar in sala din Stefan cel Mare...erau tari
In 6 meciuri jucate cu ele am reusit sa le luam un singur set...
Din pacate acum nu le-am mai urmarit si nici pe la meciurile de voley nu am mai fost....m-am obisnuit in peluza
Ashkael
Apr 8 2006, 06:44 PM
Sunt in echipa mica de volei de la dinamo ...si e super ....Sper sa se renovez sala mai repede sau sa faca alta :)
Cai Lun
Apr 9 2006, 12:03 AM
Chiar in echipa de seniori? La baieti sau la fete? Oricum, felicitari!

[si bine ai venit!

]
Ashkael
Apr 10 2006, 11:32 PM
Sunt in echipa de juniori ...Iar seniori fac antrenamente la o sala de langa billa care se afla la Nicolae Grigorescu.,Ori cum campionatul sa terminat si nu o sa mai fie meciuri prea curand :) :D
Cai Lun
Apr 11 2006, 12:03 AM
La seniori parca inca se mai joaca play off-ul..
Si cu junioriiu cm e? Avem sperante de viitor?
djmihaitza
May 17 2006, 05:09 PM
QUOTE(Ashkael @ 11 Apr 2006, 0:32)

Sunt in echipa de juniori ...Iar seniori fac antrenamente la o sala de langa billa care se afla la Nicolae Grigorescu.,Ori cum campionatul sa terminat si nu o sa mai fie meciuri prea curand :) :D
Am inteles ca aceasta sala are niste probleme destul de mari, insa nu la fel de mari precum cea din Complexul Dinamo.
Am vorbit mai deunazi cu un fost international de juniori de volei al lui Dinamo si actual senior la Dinamo si imi spunea ca sala de langa Billa din sectorul 3 are o suprafata de joc destul de tare, mai bine spus putin flexibila. Despre ce este vorba: "podeaua" salii este din beton turnat iar deasupra betonului un strat foarte subtire de Taraflex (guma expandata). Nu exista parchet, asa cum exista in toate salile de volei din Bucuresti si nu numai.
Sariturile jucatorilor nu pot fi amortizate de aceasta suprafata de joc cu o flexibilitate foarte scazuta, motiv pentru care majoritatea voleibalistilor au inceput sa acuze dureri de articulatii in general la picioare si in special la genunchi si bazin.
In alta ordine de idei, anul trecut cand s-a inchis sala de sport din Complexul Dinamo se promitea demolarea ei si ridicarea alteia mai mare si mai moderna. Toti cei care merg pe stadion probabil au observat ca sala este inca in picioare si dupa un an de la inchiderea sa, dar prezinta de asemenea si un pericol pentru imprejurimi deoarece tavanul sta sa se prabuseasca sub propria greutate datorita peretilor laterali care sunt deplasati de mai mult timp cu cel putin 10cm.
Noi toti speram ca in sfarsit dl. Marcel Popescu si echipa dansului sa gaseasca fondurile pentru construirea noii sali si le dorim jucatorilor sectiilor de handbal, volei si baschet sa se intorca din exil, deoarece "nicaieri nu-i ca acasa!"
COSMIN C
Sep 6 2006, 04:57 PM
In perioada 14-17 septembrie Dinamo va participa la Constanta, la a IV-a editie a Cupei Marii Negre, alaturi de CVM Tomis Constanta si doua echipe din Bulgaria.
Asteptam mai multe amanunte despre competitie de la colegii forumisti de prin partea locului.
red_dog 4 ever
Sep 6 2006, 05:05 PM
O sa incerc sa va tin la curent cu stiri si rezultate de la acest turneu
COSMIN C
Sep 6 2006, 05:21 PM
M-am mai documentat si am aflat ca participa si Steaua si o echipa din Turcia. Nu dau nume, astept constantenii cu date sigure !
red_dog 4 ever
Sep 6 2006, 05:30 PM
Competiţia, ajunsă deja la patra ediţie, va avea loc în perioada 14-17 septembrie şi va reuni la start şase echipe, împărţite în două grupe: Dinamo Bucureşti, BSK Istanbul şi Cernomore Varna, respectiv CVM Tomis Constanţa, Steaua Bucureşti şi Lukoil Burgas. Primele clasate vor juca finala, iar formaţiile de pe poziţia secundă se vor întîlni în meciul pentru locul 3. Iată programul complet al turneului: 14 septembrie - ora 15.30: Dinamo - Varna; ora 17.30: Tomis - Steaua; 15 septembrie - ora 15.30: Istanbul - Varna; ora 17.30: Tomis - Burgas; 16 septembrie - ora 15.30: Burgas - Steaua; ora 17.30: Dinamo - Istanbul; 17 septembrie - ora 14: finala mică; ora 16: finala mare.
COSMIN C
Sep 7 2006, 09:35 AM
Multumesc, Red!
Sa ne tii la curent.Pana la urma se pare ca luna septembrie e luna in care ne luptam cu zdeaua prin mai toate competitiile. Sper sa-i batem pe unde ii prindem !
POOL
Sep 8 2006, 11:24 AM
In 28.10.2006, echipa masculina de volei al lui Dinamo va juca cu Stiinta Explorari Baia Mare, in campionatul national de handbal, o sa va tin la curent cu rezultatul meciului, chiar daca cred ca ehipa din Baia Mare nu prea are mari sanse sa castige deoarece Dinamo i-au batut pe unde i-au prins pe baietii din Baia Mare.
COSMIN C
Oct 10 2006, 07:55 AM
Dinamo Lemtrans a invins, pe teren propriu, principala echipa contracandidata la titlu, Tomis Constanta, cu scorul de 3-2.
In clasament, la masculin, continua sa conduca Dinamo, urmata de Tomis si VCM Piatra Neamt, iar la fete domina Stiinta Bacau, urmata de Dinamo Bucuresti si de Rapid AIBO.
COSMIN C
Oct 16 2006, 01:49 PM
Dinamo Lemtrans a invins la Piatra Neamt echipa locala Volei Club Municipal cu 3-2, ocupanta locului 3 in clasament.
La feminin Dinamo a invins cu 3-0 pe CSM Lugoj, ocupand in continuare locul 2 in clasament.
COSMIN C
Oct 23 2006, 11:29 AM
In etapa a 5-a Dinamo a invis CSS Lapi Dej cu scorul de 3-0, ocupand in continuare primul loc in clasament dar cu un meci in plus jucat.
Feminin: VOLEI 2004 CONSTANŢA-Dinamo BUCUREŞTI 0 - 3
godzila
Oct 24 2006, 01:33 PM
bv sectiilor de volei
Wlad_red_dog
Oct 26 2006, 09:09 AM
NOI vom fi mereu superiori oriunde!
red_dog 4 ever
Nov 4 2006, 06:52 PM
Volei / Rapid - Dinamo 0-3
2006-11-04 17:56:00
Meciul care înainte era considerat derby-ul campionatului feminin de volei, Rapid - Dinamo, este acum doar amintire. Dinamo s-a impus fără probleme în deplasare cu 3-0 şi ocupă locul doi în clasamentul general.
Voleibalistele de la Dinamo Bucureşti s-au impus fără probleme cu 3-0 în faţa Rapidului în etapa a 7 a Diviziei A. Ceea ce înainte era un derby acum a fost un meci fără istoric în care fetele lui Costinel Stau au dominat de la un capăt la altul. La finalul întâlnirii, fostul antrenor al echipei din Giuleşti a declarat că nu se bucură de această victorie.
"Îmi pare rău că am ajuns să bat Rapidul, dar aceasta este situaţia. În rest, fetele mele au jucat cum trebuia", a declarat Costinel Stan.
După această victorie Dinamo ocupă locul doi după Ştiinţa Bacău, cu 13 puncte.
COSMIN C
Nov 13 2006, 05:56 PM
Remat Zalău - Dinamo Lemtrans Bucuresti 0-3-Etapa a VII-a -masculin
Dinamo-CSU Tg. Mures 3-0
redlady08
Nov 13 2006, 10:03 PM
si eu ce sa votez???

...nu ma regasesc in nici una din variantele propuse de tine cosmin

....mai adauga una:D ....mie mi-ar place sa aflu de evolutiile echipei pentru ca stiu de existenta ei si cunosc sportul, dar nu prea am unde sa ma interesez de ce face echipa noastra

...asa se intampla si cu celelate sporturi, rar sunt mediatizate....oricum cand e vorba de volei, handbal, baschet si alte sporturi de echipa imi face mare placere sa ma uit cand joaca Dinamo.
COSMIN C
Nov 13 2006, 10:44 PM
Am uitat sa spun ca dupa aceasta victorie, Dinamo Lemtrans s-a apropiat la un punct de steaua, cele foua formatii urmand sa se intalneasca saptamana viitoare in meci direct.
Fetele se afla de asemenea pe locul 2 la un punct distanta de Stiinta Bacau si se vor deplasa etapa viitoare la cluj pentru partida cu U Jolidon Cluj.
mariuSEL^^
Nov 16 2006, 10:15 PM
un vot pt. echipa de volei a lu Dinamo . Si eu joc volei la juniori la Bistrita..ceao va salut din bistrita ;)

un vot pt. echipa de volei a lu Dinamo . Si eu joc volei la juniori la Bistrita..ceao va salut din bistrita ;)

djmihaitza
Nov 17 2006, 03:24 PM
QUOTE(COSMIN C @ 13 Nov 2006, 22:44)

Am uitat sa spun ca dupa aceasta victorie, Dinamo Lemtrans s-a apropiat la un punct de steaua, cele foua formatii urmand sa se intalneasca saptamana viitoare in meci direct.
Sâmbătă, 18.11.2006, Divizia A1 Masculin
Dinamo LEMTRANS BUCUREŞTI - C.S.Steaua BUCUREŞTI (sala Timpuri Noi - EXTREME, ora 12.00)
Este cumva sala de lângă Billa ?
djmihaitza
Nov 19 2006, 10:22 AM
Baietii nostii condusi magistral de pe banca de Daniel Radulescu au invins ieri cu 3-2 la seturi rivalii de o viata de la Steaua.
COSMIN C
Nov 19 2006, 10:27 AM
djmihaitza
Nov 19 2006, 10:46 AM
Am aflat si clasamentul la zi al Diviziei A1 Masculin la volei.
Acesta se prezinta astfel dupa victoria de ieri:
1 Dinamo LEMTRANS BUCURESTI 9jocuri 7castigate 2pierdute 16puncte
2 CS STEAUA BUCURESTI 8 7 1 15
3 VCM LPS PIATRA NEAMT 8 6 2 14
4 VM REMAT ZALAU 8 5 3 13
5 U CSS2 EXPLORARI BAIA MARE 8 4 4 12
6 CVM TOMIS CONSTANTA 7 4 3 11
7 VCM RM. SARAT 8 3 5 11
8 CS UNIREA DEJ 8 2 6 10
9 U CLUJ 8 2 6 10
10 CSS LAPI DEJ CN 8 0 8 8
mariuSEL^^
Nov 19 2006, 11:01 AM
Era de asteptat sa castigam !! Sunt cei mai buni dintre romani ;) Forza Dinamo 4 ever !!!!!
COSMIN C
Jan 18 2007, 12:03 AM
Echipa feminina de volei a clubului Dinamo a cistigat, miercuri, cu 3-0, partida cu ucrainencele de la Severodoncianka Severodonek, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei CEV.
"Ucrainencele au jucat foarte bine in tururile anterioare si ne era teama de ele, de aceea ne asteptam la un meci mult mai greu. Am fost mai motivate, iar acum ne mai trebuie un singur set in deplasare pentru a ne califica in sferturi. Noi mergem in Ucraina pentru a cistiga", a declarat Anca Martin.
Prezent in sala Extreme din Capitala, unde s-a desfasurat partida, chestorul Marcel Popescu s-a aratat multumit de evolutia fetelor, dar a declarat la finalul partidei:"Nu cred ca avem sanse sa jucam finala Cupei CEV in acest sezon, pentru ca ne mai trebuie una sau doua jucatoare."
Partida retur dintre Dinamo Bucuresti si Severodoncianka Severodonek se va disputa peste o saptamina, in Ucraina.
redlady08
Jan 18 2007, 07:32 PM
Mult succes fetelor....sa speram ca vor merge cat mai departe.
COSMIN C
Jan 27 2007, 03:02 PM
Fetele s-au calificat in sferturi, unde vor intilni formatia italiana Sirio Perugia. Turul se va disputa pe 7 febr. la sala Extreme, ora 17:00, returul o saptamana mai tarziu.
COSMIN C
Jan 29 2007, 12:10 PM
Etapa a XV-a feminin
Unic Piatra Neamt - Dinamo 1-3.
Clasament
1. CSU Metal Galati 30 puncte (16 meciuri), 2. Dinamo 28p (15m), 3. Stiinta Bacau 27p (15m),
ayrton
Jan 31 2007, 04:38 PM
Cu restanta castigata egalam sarbogalatencele... Asa ca nu e totul pierdut pt fete... Eu am incredere ca putem cuceri titlul in sfarsit, dupa multi ani de anonimat...
COSMIN C
Feb 5 2007, 11:31 PM
"Galacticele voleiul feminin vin la Bucuresti!
Sirio Perugia, echipa italiana care are in lot 8 dintre cele mai bune 10 voleibaliste ale lumii, vine miercuri la Bucuresti pentru confruntarea cu fetele de la Dinamo!
Partida, contand pentru sferturile de finala ale Cupei Confederatie europene de Volei (CEV), se va desfasura in sala Extreme (in zona statiei de metrou Grigorescu, langa complexul Billa Titan), miercuri, cu incepere de la ora 17:00." (DinamoMania)
ayrton
Feb 6 2007, 10:04 AM
Oricum, fetele noastre nu sunt dinainte invinse.
Hai Dinamo!
COSMIN C
Feb 7 2007, 09:22 PM
Nici n-au fost dinainte invinse. Au condus cu 2-0 la seturi detinatoarea Cl. iar in setul decisiv cu 10-7. In final am pierdut partida cu 3-2 la seturi, 15-13 in setul decisiv. Mai multe amanunte in articolul de pe prima pag.
ayrton
Feb 8 2007, 09:59 AM
Pacat... Ce frumos era sa le batem... macar cu 3-2...
COSMIN C
Feb 19 2007, 10:42 AM
In ultima etapa a campionatului feminin:
Dinamo Bucuresti - U Jolidon Cluj 3-0
Clasamentul final se prezinta astfel:
1. CSU Metal Galați 18 16 2 48: 7 34p
2. Dinamo București 18 16 2 48: 10 34
3. Știința Bacău 18 14 4 46:14 32
4. Unic Piatra Neamt 18 12 6 39:23 30
5. CSU Tg. Mures 18 11 7 36:27 29
6. Penicilina Iași 18 9 9 33:32 27
7. Rapid CFR București 18 5 13 20:43 23
8. U. Jolidon Cluj 18 3 15 12:50 21
9. CSM Lugoj 18 2 16 12:48 20
10. CS Volei 2004 18 2 16 12:49 20
Primele 4 echipe vor juca in play off iar restul formatiilor vor juca in grupa play out.
In ultima etapa a campionatului masculin:
Steaua - Dinamo 1-3
Dinamo 33p, Piatra Neamt 32p, Tomis 31p si Steaua 30p s-au calificat în play-off.
red_dog_rahova
Mar 2 2007, 10:09 PM
Dinamo s-a impus lejer în fata gazdei primului turneu de sala, aratând ca o echipa gata sa cucereasca un nou titlu
Bucurestencele s-au încalzit în primul set, dupa care au trecut la timona si s-au distrat pe teren.
Elevele lui Aurel Cazacu au început destul de tare partida cu Dinamo, dând pentru moment spectatorilor din sala nemteana impresia ca ar putea face un meci mare si ar putea reveni în schema titlului de anul acesta. Impresie care nu putea fi mai departe de adevar. Pentru ca, dupa ce au luat primul set, gazdele au cazut fizic si, pe fondul unui joc extrem de slab prestat de centri si tragatoarele secunde la fileu, au cedat de-a dreptul rusinos cel de-al doilea act, abia reusind sa adune jumatate din punctele pe care le-au strâns adversarele.
Restul meciului a fost mai degraba ca o plimbare prin parc pentru Dinamo, care nu a avut mila de adversare si au rasucit pumnalul în rana nemtencelor nelasându-le nici o sansa ca macar sa piarda pe finaluri ceva mai disputate.
Astfel, trupa bucuresteana s-a desprins dupa aceasta prima zi în fruntea clasamentului, la 1 punct distanta de Galati si de Stiinta, urmând sa întâlneasca mâine, de la ora 16.00, formatia bacauana.
CLASAMENT LA ZI
1. Dinamo 7 5 2 15: 9 12p
2. Metal 7 4 3 13: 9 11p
3. Stiinta 7 4 3 14:11 11p
4. Unic 7 1 6 6:19 8p
Mâine sunt programate partidele:
ora 16:00: Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti
ora 18:30: Unic Piatra Neamt - Metal Galati
Stan: "Noi suntem favoriti"
Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Costinel Stan, a declarat pentru ProSport, dupa meciul cu Unic Piatra Neamt din primul turneu al play-off-ului, ca victoria nu este nici pe departe o surpriza. "Noi suntem favoriti, nu Galatiul. Sa ne amintim totusi ca noi, Stiinta Bacau si Unic Piatra Neamt am creat aceste turnee de sala", a afirmat tehnicianul nationalei României.
COSMIN C
Mar 7 2007, 10:27 AM
Dinamo a terminat fara infrangere turneul final nr. 1 al Diviziei A1, desfasurat in sala Ceahlaul din Piatra Neamt.
Unic Piatra Neamt - Dinamo Bucuresti 1:3
Dinamo Bucuresti - Stiinta Bacau 3:0
Dinamo Bucuresti - Metal Galati 3:2
CLASAMENT
1. Dinamo 9 7 2 21:11 16p
2. Metal 9 4 5 17:15 13p
3. Stiinta 9 4 5 14:17 13p
4. Unic 9 3 6 12:21 12p
Urmatorul turneu (al doilea) este programat in Sala Sporturilor din Bacau, intre 16 si 18 martie.
COSMIN C
Mar 7 2007, 11:47 AM
In perioada 09-11.03.2007 se va desfasura primul turneu in play off-ul masculin,organizat de Steaua.
Al doilea turneu va avea loc in perioada 23-25.03.2007, la Piatra Neamt.
Cel de-al treilea turneu va fi in luna aprilie in perioada 06-08.04.2007 la Constanta, iar ultimul turneu se va desfasura in perioada 27-29.04.2007 la Bucuresti, organizat de Dinamo.
COSMIN C
Mar 11 2007, 05:36 PM
Primul turneu in play off-ul masculin-rezultate
Tomis - Dinamo 3-1
Dinamo - Steaua 3-1
Dinamo - VCM Piatra Neamt 3-0
Clasamentul dupa primul turneu este urmatorul:
1. Dinamo - 16 puncte
2. CVM Tomis Constanta - 15 puncte
3. VCM Piatra Neamt - 13 puncte
4. Steaua Bucuresti -10 puncte
doaga
Mar 12 2007, 11:44 AM
Poate cineva sa-mi spuna palmaresul (doar la masculin) ...stiu doar ca avem 3 Cupe ale Campionilor Europeni: 1966, 1967 si 1981
djmihaitza
Mar 17 2007, 07:28 PM
In al doilea turneu, la Bacau, fetele au obtinut pana acum urmatoarele rezultate:
CSU Metal Galati - Dinamo 3-1
Dinamo - Unic Piatra Neamt 3-0
Maine vor juca in compania gazdelor. Multa bafta !!!
Clasamentul la zi:
1. Dinamo Bucuresti 11_8__3_25-14 19pct.
2. CSU Metal Gl. 11_6__5_23-18 17pct.
3. Stiinta Bacau 11_5__6_19-21 16pct.
4. Unic P.Neamt 11_1_10_13-27 14pct.
djmihaitza
Mar 18 2007, 08:07 PM
Azi, in ultima zi a turneului de la Bacau fetele noastre au pierdut cu 2-3 in fata gazdelor de la Stiinta.
Urmeaza turneul de la Bucuresti in perioada 3 - 5 Aprilie.
red_dog_rahova
Mar 20 2007, 09:16 AM
turneul de la bucuresti este ultimul???
djmihaitza
Mar 20 2007, 09:46 AM
Cronica meciului cu gazdele in viziunea cotidianului "Desteptarea" din Bacau
"Al doilea turneu al grupei valorice 1-4 a Diviziei A1 a fost mult mai frumos decât primul. Disputele dintre lidera Dinamo si urmaritoarele sale, Metal Galati si Stiinta, au fost extrem de aprinse. "Ne-am fi dorit trei victorii, dar am ratat-o pe cea cu Metal in tie-break. Va fi greu pentru noi de-acum inainte, dar vom lupta cu aceeasi determinare. Daca vom fi macar in 80 la suta din forma maxima pe care o putem avea, cred ca am putea câstiga totul de-acum inainte. Dar nu pot anticipa nimic si nimeni nu poate", a fost comentariul antrenorului bacauan Florin Grapa, la sfârsitul turneului pe care l-a gazduit Stiinta.
Meci care ar fi meritat un premiu de frumuseteStiinta Bacau - Dinamo 3:2
(-22, 16, -14, 21, 13)
S-a vazut de la inceputul partidei ca Dinamo nu mai este formatia suverana din turneul de la Piatra-Neamt. Stiinta a fost tot timpul in joc, la un punct sau doua distanta, si numai câteva scandaloase decizii de arbitraj au impiedicat-o sa vina peste bucurestence. Deciziile arbitrilor au avut drept efect radicalizarea publicului si solidarizarea tuturor spectatorilor cu Stiinta. Purtata de incurajari, echipa gazda n-a dat liderei nicio sansa in actul secund: 12:4, 16:9, 19:10, iar antrenorul Florin Grapa si-a permis chiar sa le schimbe pe Polischuk si Truta cu Nitulescu si Marian. Setul a fost oricum câstigat la mare diferenta de puncte. Foarte tensionat a fost inceputul setului al treilea, cu alte gresele de arbitraj care au permis desprinderea lui Dinamo. Deciziile luate de Florin Grapa in situatie de criza n-au izbutit sa readuca echilibrul pe tabela de scor. A fost chiar si 19:9 pentru Dinamo, iar spectatorii s-au bucurat ca setul n-a fost pierdut "la mic". Setul al patrulea a fost cel mai frumos dintre toate. Gazdele au luptat cu ambitie si au avut mai intotdeauna initiativa. Herlea a jucat mai bine decât oricând, desi le avea in fata pe extrem de redutabilele Bojilova si Marcovici. Dar campioana - pentru ca Dinamo este in totalitate Rapidul de anul trecut - n-a putut depasi o echipa care prinsese aripi. Moment psihologic la 19:19, dar Truta si-a facut datoria, desprinzându-si din nou echipa. In tie-break s-a mers cap la cap pâna la 9, dupa care Stiinta s-a desprins in doua rânduri la 3 puncte (12:9 si 13:10). Studentelor le-au tremurat bratele un pic si... 13:13, intr-un final nerecomandat cardiacilor. Dar, spre deosebire de multele meciuri din campionatul trecut si cel actual sau din Top Teams Cup 2006 si 2007, Stiinta n-a mai pierdut la limita. Ajutata de un public minunat, a avut puterea si calmul sa câstige urmatoarele doua puncte si partida.
Stiinta: Polischuk, Herlea, Truta, Elisei, Anghel, Purice, Tolisteanu (libero); au mai jucat: Marian, Moldovan, Nitulescu; antrenor: Florin Grapa;
Dinamo: Minca, Bojilova, Cârstoiu, Coiculescu, Marcovici, Hâncu, Prenga (libero); au mai jucat: Martin, Alexe; antrenor: Costinel Stan."Dupa turneul de la Bacau clasamentul se prezinta astfel:
1.
Dinamo Bucuresti 12_8__4_27-17 20pct.
2. CSU Metal Gl. 12_7__5_26-18 19pct.
3. Stiinta Bacau 12_6__6_22-23 18pct.
4. Unic P.Neamt 12_1_11_13-30 15pct.

Mai sunt doua turnee, cel din 3-5 Aprilie la Bucuresti si in 20-22 Aprilie la Galati.
djmihaitza
Mar 23 2007, 11:04 AM
Incepand de azi si pana Duminica, pe 25 Martie, se vor juca meciurile play-off-ului campionatului masculin de volei in cadrul tuneului (cel de-al doilea) de la Constanta.
Iata programul turneului:
23.03 - Dinamo- zdeaua (ora 15:00) si CVM Tomis - VCM Piatra Neamt (ora 17:30)
24.03 - zdeaua - VCM Piatra Neamt (ora 15:00) si Dinamo - Tomis Constanta (ora 17:30)
25.03 - Dinamo - VCM Piatra Neamt (ora 15:00) si Tomis Constanta - zdeaua (ora 17:30)
Clasamentul inaintea turneului este cel prezentat de COSMIN C mai sus.
Turneul poate fi vazut la TV in DIRECT pe programul Telesport.
COSMIN C
Mar 24 2007, 09:45 AM
Dinamo a invins si ieri Steaua, in primul meci al celui de-al doilea turneu, la Constanta. Scorul final a fost 3-2, pe seturi 22-25, 25-23, 25-20, 14-25, 15-13. Dinamo se mentine pe primul loc in clasament.
super_dog
Mar 24 2007, 11:35 AM
Bravo Dinamo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.