am fost banat acum citeva minute neanuntat ca vreo urechiusa mai gingasa a cuiva a fost deranjata de urarea mea catre giovani de a intra definitiv in istoria gropii ,la propriu ,e adevarat, dar am scris asta poate si influentat psihic de trucajul excelent de altfel, cu giovani in cosciug!postat pe acest site totusi. si nu in alta parte!au fost sint si probabil vor mai fi multe alte cuvinte ,expresii mai obscene aici,dar sa interzici
dreptul la libera exprimare 
cu,cum
m-i se pare normal,asta nu! cred ca e prea mult deja. asa incit va promit ca nu va voi mai deranja cu nici un comentariu de al meu ,sa nu va deranjeze finul auz de care dispuneti in dotare!probabil ca la stadion daca veniti ,aveti casti pe urechi sa nu suferiti vreo infectie porcoasa datorata cuvintelor mai putin academice! nu toti cei care injura sint
inculti,sau
analfabeti. ar trebui sa fi stiut asta.dar experienta voastra de viata
i-mi arata cit de redusi sinteti .acesta este adevarul care,cu siguranta va deranjeza .dar va trece ,fiindca ,nu-i asa , voi sinteti atotputernici aici si va credeti buricul pamintului.nu sinteti caini adevarati asa cum va pretindeti mereu.aveti si voi interesele voastre ascunse si nestiute de marele public alb-rosu!acestea vor iesi la iveala odata si odata,asa cum a mai fost in teecut cu istoria lui <beep>. nu aveti caracter adevarat daca a,atunci cind nu va convine ceva la cineva ,in loc sa aveti o discutie serioasa cu aceea persoana ,preferati sa-i inchideti gura numai ca sa nu mai vb.astept raspunsul vostru.daca acesta va mai veni.