Help - Search - Members - Calendar
Full Version: intrebari ptr voi
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
elefantel
am fost banat acum citeva minute neanuntat ca vreo urechiusa mai gingasa a cuiva a fost deranjata de urarea mea catre giovani de a intra definitiv in istoria gropii ,la propriu ,e adevarat, dar am scris asta poate si influentat psihic de trucajul excelent de altfel, cu giovani in cosciug!postat pe acest site totusi. si nu in alta parte!au fost sint si probabil vor mai fi multe alte cuvinte ,expresii mai obscene aici,dar sa interzici dreptul la libera exprimare jester.gif cu,cum m-i se pare normal,asta nu! cred ca e prea mult deja. asa incit va promit ca nu va voi mai deranja cu nici un comentariu de al meu ,sa nu va deranjeze finul auz de care dispuneti in dotare!probabil ca la stadion daca veniti ,aveti casti pe urechi sa nu suferiti vreo infectie porcoasa datorata cuvintelor mai putin academice! nu toti cei care injura sint inculti,sau analfabeti. ar trebui sa fi stiut asta.dar experienta voastra de viata i-mi arata cit de redusi sinteti .acesta este adevarul care,cu siguranta va deranjeza .dar va trece ,fiindca ,nu-i asa , voi sinteti atotputernici aici si va credeti buricul pamintului.nu sinteti caini adevarati asa cum va pretindeti mereu.aveti si voi interesele voastre ascunse si nestiute de marele public alb-rosu!acestea vor iesi la iveala odata si odata,asa cum a mai fost in teecut cu istoria lui <beep>. nu aveti caracter adevarat daca a,atunci cind nu va convine ceva la cineva ,in loc sa aveti o discutie serioasa cu aceea persoana ,preferati sa-i inchideti gura numai ca sa nu mai vb.astept raspunsul vostru.daca acesta va mai veni.
Cai Lun
Eu unul sunt onorat ca o persoana ca domnia voastra, cu exprimari decente, cu o solida intelegere a notiunii de drept la libera exprimare, a intrat pe acest forum si sunt profund dezamagit ca nu mai este interesata sa isi continue activitatea care debutase sub auspiciile atat bine cladite ale viitor mai mult decat promitator. Sunt deasemenea debusolat, pentru ca un om care cunoaste atat de multe despre capacitatile noastre auditive si care poate masura academicitatea limbajului microbist, mi-a dezvaluit o realitatea in care proferarea de cuvinte pline de venin nu este exclusiv apanajul incultilor si analfabetilor. Universul meu este de-a dreptul bulversat de aceasta revelare, dar si de faptul ca exista, iata, fiinte superioare care isi pot utiliza capacitatea acumulativa si prin prisma masurarii experientei de viata a semenilor. Evident ca nu sunt deranjat de etichetarile venite din partea unui asemenea templu al intelepciunii care ne onoreaza atribuindu-ne atotputernicie ca unei pietre filozofale. Sunt terifiat insa ca interesemele mele meschine au iesit la iveala in fata unui asemenea om. Un asemenea impatimit al istoriei online nu poate sa nu ne puna la zidul infamiei prin vorbele sale, mai ales ca ele ar trebui sa aibe pret, din moment ce timpul scurs de la aderarea sa in clubul nostru este inca masurat in ore...

Nu am caracter adevarat, pentru ca desi nu stiu despre ce e vorba, totusi ma bag in seama si, cu toate astea, caracterul meu inca mai sufera mutatii. Una dintre ele insa, pare sa se canalizeze in constanta lipsa respect pentru cei care intra tinand in brate sceptrul dreptatii si statuand ce este infam si ce este omeneste.
Evident, nu am altceva mai bun de facut, din moment ce ma chinui sa scriu aici intr-un asemenea fel, insa o fac pentru ca daca urechile mele nu accepta obscenitatile, de buna seama ca si ochii mei sunt in cardasie cu dansele. Cu toate astea, ceea ce am scris este doar o pierdere de timp si o malformatie a atitudinii, aceea de care un elefant nu tine niciodata cont, pentru ca el este prea mare pentru a se considera maleabil...
Florin
Daca erai banat nu puteai scrie mesajul de mai sus.
Stii tu ceva dar nu stii bine si te-ai pacalit.
Bannarea in noul sistem inseamna suspendarea/contului de pe forum.
Daca poti scrie in forum inseamna ca nu esti banat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.