Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CS Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > CS Dinamo
Pages: 1, 2
Haita
Discuţii generale despre CS Dinamo.

Vă rugăm păstraţi discuţiile specifice secţiilor (handbal, baschet, volei etc.) în topicurile dedicate.
COSMIN C
Felicitari gimnastilor dinamovisti medalati la Campionatelor Europene de la Debrecen.
Probabil , multi dintre noi ,prinsi de meciul cu Olanda , am omis sa-i urmarim. Dar ei isi vad de treaba si aduc, in continuare , medalii pentru Romania si Dinamo ! Cinste lor !!
ZOCCOLO DURO
legat de echipa de rugby .. ...asa fratilor la lupta..mi-a placut la nebunie bataia cu spurkatzii...asa trebuie luptat..daruire..e adevarat ca am pierdut campionatul dar cel mai important este sa-ti dai viata pe teren. Echipa de fotbal ar trebui sa se mai uite la meciurile celor de la rugby.
LAZIO
asa e ma!!!!!!!!!!si anul trecut i-am omorat pe spurcati la rugbi la bataie!!!!!!!anul asta la fel!!!!!!!1asta da atitudine!!!!anul trecut cand am castigat cupa in finala cu steaua si i-am vazut pe baieti de la ragbi cand strigau dupa meci>>.cine sare este caine...........pe un stadion national imens si absolut gol!!!!!!!!!
mi-a parut f rau ca niste baieti care muncesc atat cu o astfel de atitudine si care ii omoara pe spurcati la propriu nu erau incurajati de nimeni :icon_cry: !!!!!!!!
poate la anul mergem si noi la meciuri de baschet handbal,rugi........meciuri mai importante!ce ziceti baieti care faceti parte din grupuri??
FORZA DINAMO!!!! :P
ZOCCOLO DURO
e clar ca trebuie sa mai venim si la alte meciuri sau mai exact si la alte sporturi unde joaca Dinamo.e jalnic cand o echipa nu este sustinuta de proprii suporteri si mai ales unii chiar merita sa fie sustinuti.
dinametuu
macar la handbal si baschet sa mergem, ca avem ce vedea!chiar suntem f buni...dar spectatori...vreo 2-3
Kroegger
Pai am fost la meciu cu Faru din campionat cand i-am batut, am fost la finala cu Asesoft la Baschet...la rugby am fost cand s-a jucat la noi...si o sa mai venim! thumb.gif
LeX
meciul de baschet cu asesoft a fost incredibil. mi s-a parut ca si arbitrul a tras usor-usor cu ei. Oricum e de inteles, ei aveau nevoie de o victorie de moral inainte de deplasarea in Europa.
FarfelkugeL
QUOTE(LeX @ 1 Nov 2005, 2:25) *
meciul de baschet cu asesoft a fost incredibil. mi s-a parut ca si arbitrul a tras usor-usor cu ei.

Chiar nu ti s-a parut !
Chiar arbitrul a tras cu ei...
LeX
sunt mai diplomat de felul meu ;)
Cai Lun
Dar de ciomageala care ne-au aplicat-o madrilenii la handbal ce ziceti? Recunosc ca e diferenta de ani lumina intre noi si ei, dar.. TOTUSI... cred ca e una dintre cele mai usturatoare infrangeri pe care le are Dinamo in palmares! 256.gif
ucu
las ca am pierdut si cu ungurii in Romania tot la o asemenea diferenta.Urmeaza meciul decisiv pt calificarea in cupa cupelor HAI DINAMO
Cai Lun
Mdea... si am luat bataie si in meciul decisiv! Am condus cu 3 goluri si pana la urma am luat-o cu 5!! RUSINE! Daca luam bataie la 3 goluri dierenta ne calificam.. IMPOTENTZII!! 251.gif
paddy
Ca de obicei 010.gif
juve28
lipsa de profesionalism sa ratezi atat diablo.gif
alexyutza
Ne-a batut stiaua la polo ... bigcry.gif
..... 4 goluri diferenta ???
Puncte am vrut sa spun ... se vede ca tot la fotbal imi sta gandul ...
Poate ii batem maine ...trebuie , numai asa ne spalam rusinea diablo.gif diablo.gif diablo.gif
juve28
nu te supara dar la polo se joaca pe goluri.
ucu
Dinamo-steaua 9-8
VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE drink.gif
Daca nu ma insel Dinamo a pierdut un singur meci in acest sezon in intalnirile directe cu steaua-cel de ieri
alexyutza
QUOTE(ucu @ 20 Nov 2005, 19:04) *
Dinamo-steaua 9-8
VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE drink.gif
Daca nu ma insel Dinamo a pierdut un singur meci in acest sezon in intalnirile directe cu steaua-cel de ieri

Multumim pt informatie !
beerchug.gif
paddy
A fost bagubosul de Becali, si am pierdut primul meci 010.gif , ce legatura are becali cu polo ???
alexyutza
QUOTE(paddy @ 20 Nov 2005, 20:40) *
A fost bagubosul de Becali, si am pierdut primul meci 010.gif , ce legatura are becali cu polo ???

Ei si tu acuma... dupa meciul de ieri se gandea ca o sa pierdem ... se pregatea sa ne rada in nas... pana la urma tot el a plecat cu codita intre picioare blacksheep.gif 010.gif 010.gif 010.gif
paddy
Mai bine il inpingea cineva in bazin 010.gif
alexyutza
Avea parte de un sfarsit prea fericit..... 010.gif 010.gif
Ca doar a zis la o emisiune ca nu vrea sa aiba parte de o moarte banala, ci de una cauzata de un complot si de tot felu de bazaconii.... oile nu stiu sa inoate , nu ? 010.gif 010.gif
Numai zapacitu asta ma mai poate face sa rad.....
paddy
Daca ar fii cazut , toata apa ar fii mirosit numai a K.K, si i-am fii batut pe stelisti 010.gif
FarfelkugeL
Meciuri ale lui Dinamo la care trebuie sa mergem cat mai multi:
Polo

Rugby

Baschet

Handbal

btw: felicitari baietilor de la polo pt victoria impotriva lu' shtoia !!!
LAZIO
QUOTE(Red|Dawg48 @ 22 Nov 2005, 12:29) *
Meciuri ale lui Dinamo la care trebuie sa mergem cat mai multi:
Polo

Rugby

Baschet

Handbal

btw: felicitari baietilor de la polo pt victoria impotriva lu' shtoia !!!

thumb.gif
Cai Lun
Din cate stiu eu zdelistii sunt mai valorosi la rugby si la handbal... acolo sa ii batem noi, ca la polo nu imi aduc aminte sa ii fi auzit castigand vreun titlu, sau ma insel? football.gif
paddy
Mie imi placea la hochei, inainte 010.gif mama ce mai sareau crosele in capetele stelistilor, culmea era ca noi mergeam s-ai incurajam pe Unguri 010.gif 010.gif 010.gif
Cai Lun
Dinamo Bucuresti a terminat turul campionatului national de baschet pe un dezamagitor loc 6. Lipsa unui pivot adevarat s-a facut simtita. In intersezon clubul intentioneaza sa transfere doi jucatori americani, dintre care unul este pivot de meserie. Sa speram ca, odata cu inceperea returului, Dinamo va reveni acolo unde ii este locul, adica pe podium! Asteptam si anul acesta cununa cu lauri din partea baietilor! HAITA_DINAMO.gif
LeX
cununa cu lauri de pe locul....2 poate.
din pacate asesoftu este peste noi.
caine_berceni
Stie cineva pe ce loc a s-a clasat echipa de handbal ???
ucu
cred ca pe 2 in spatele constantenilor...
caine_berceni
Ms pt.ca cineva zicea ca la handbal Stiaua sunt mai buni ca noi eu nici makar nu stiu daca ei au echipa de handbal

Stiam ca la sportu asta sunte number-one
FarfelkugeL
Dar pe cand o echipa de HOCHEI la Dinamo (stiu ca exista insa.. numai petarde acolo) !
An de an mor de ciuda cand vad spurcatii si bozgorii ca se lupta pentru titlu iar Dinamo...iar Dinamo... Dinamo are echipa de hochei ???

diablo.gif
Cai Lun
S-a desfintat anul trecut. [Dupa ce fusese (re)infintata cu un an inainte...] Jucatorii au fost impartiti intre Steaua si Galati. A fost considerata o sectie care nu aduce profit, la fel ca altele care au fost trecute pe linie moarta - iar asta s-a vrut a fi consecinta noii politici a clubului.. bla bla bla.... asa am auzit, stie cineva mai multe si mai documentate? icon_evil.gif
COSMIN C
Cai Lun, Marcel Popescu nu-i ion....Probabil chiar nu aveau cum sa mai tina sectia de hochei... si altele...
Cai Lun
A! Pai nu vreau sa fiu inteles gresit! Eu nu acuz, ci doar constat! Tot respectul pentru domnul Popescu!

Nu am nimic de obiectat la faptul ca CS Dinamo trebuie sa se adapteze actualei stari de fapt a societatii. Ministerul incearca sa se rentabilizeze pe sine si e limpede ca nu mai are timp si de club. Tocmai de aceea au aparut noi titulaturi pentru unele dintre sectii. In aceste conditii, un club care trebuie sa functioneze pe cat posibil din bani proprii si sa mai si supravietuiasca, trebuie la randu-i sa se rentabilizaze... ma rog, nu incalzesc si nu sensibilizeaza pe nimeni explicatiile mele, dar... icon_evil.gif
COSMIN C
Mda....pana la urma ajungem tot la bani....Si la sponsori....
afterd
Da dar in schimb in 2005 s-a infiintat o sectie de gimnastica , si se incearca vreo cateva transferuri importante pentru 2006,deci nu numai se inchid sectii..plus ca si la atletism s-au reusit cateva transferuri de valoare in 2005.
Din cate stiu eu in clasamentul pe cluburi al medaliatilor la campionate europene , mondiale si olimpiade CS Dinamo e an de an pe primul loc ... asa ca .. toata stima pt. domnul Marcel Popescu.
Chiar,de ce nu realizeaza Dinamomania un interviu cu domnia sa ?
alexyutza
E foarte bine ca s-a infintat o sectie de gimnastica . Aprope toate olimpicele noastre sunte legitimate le steaua , asta chiar nu-mi place ... icon_rolleyes.gif daca ei pot sa rtealizeze performanta nu vad de ce noi nu am putea . Normal , ca o sa ne fie mai greu la inceput .
COSMIN C
Gimnastica romaneasca n-a avut performante pentru ca erau fetele legitimate la steaua....Nu cred ca e cazul sa exageram....

Iar la gimnastica feminina Dinamo are destula traditie...
rednorth
M.Dragulescu este legitimat la Dinamo, daca nu ma insel.Asadar nu avem de ce ne plange.
Sa nu uitam de intentiile lui M.Popescu de a-i coopta pe fostii antrenori ai lotului national;poate pe viitor cine-stie, dupa retragerea din cariera de consilier.
alexyutza
Gimnasti din lotul dinamovist sunt cei mai buni din tara . Cate din fetele care au obtinut medali la diferite concursuri internationale , sunt legitimate la Dinamo ?
Eu nu am zis ca gimnastica feminina are performante datorita faptului ca marea majoritate a fetelor sunt legitimate la steaua .
COSMIN C
alexyutza, vorbeam de traditie....
alexyutza
traditie ca traditie . dar cum ramane cu prezentul ?
COSMIN C
Ce nu-i clar cu prezentul?! S-a reinfiintat sectia de gimnastica feminina. Am spus doar ca nu e inceput, ci eventual un nou inceput pentru gimnastica feminina la Dinamo...
rew
Clasamantu actual la handbal:

1 HCM Constanta ......................... 16 15 1 0 568-429 31

2 Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu .. 16 13 1 2 469-450 27

3 Dinamo Baumit Bucuresti ........... 16 12 1 3 548-459 25

4 steaua Bucuresti ........................ 16 11 0 5 524-473 22

Cu infringerea in fata HCM, Dinamo a pierdut si locu 2.

Dinamo a batut pe steaua la ei acasa acum o saptamina cu 30-25, iar in tur a fost 36-32 tot pt Dinamo.
CrYsTy * Ptm
MAM NASCUT DINAMOVIST SI AM SA MOR DINAMOVIST MA IMPART IN 2 LOCURI YO HANDBAL PLUS FOTBAL SUNT PREZENT MECI DE MECI FIE IN DEPLASARE FIE AKSA MAI PUTIN IN DEPLASARILE DIN EUROPA IN REST PESTE TOT }{
CrYsTy * Ptm
hai dinamo si la handbal voilei baschet rugby orice dar hai dinamo
red_dog997
That's right!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.