COSMIN C
Apr 20 2007, 03:28 PM
Tu esti jiji?
Bascanu
Apr 20 2007, 05:42 PM
red_dog_rahova
Apr 20 2007, 06:43 PM
@Cosmin......DA imparate....
Click to view attachment
Clau_Goool
Apr 21 2007, 01:34 AM
Nu vor fi meciuri usoare, dar Dinamo merge cu prima sansa!!!
Click to view attachment
Clau_Goool
Apr 21 2007, 08:56 PM
Dinamo Gealan - BC Arges Pitesti
Sala de joc: Lucian Grigorescu (Floreasca) Bucuresti, Duminica 22.04.2007 ora 17:00
PS:
In primul meci al semifinalelor CSU Ploiesti a trecut de "U" Mobitelco Cluj-Napoca cu scorul de 105- 74.
Bascanu
Apr 22 2007, 04:47 PM
36-36 minutul 19.
Bascanu
Apr 22 2007, 05:17 PM
49-45 după coșul de 3 al lui Hattcher. Iheadindu a fost eliminat pentru 5 greșeli personale, Toader a intrat în locul său. Williams este sancționat de multe ori cu pași, dar în unele situații acest lucru este o consecință a faptului că este faultat. Dinamo a comis 4 greșeli de echipă, în timp ce piteștenii au doar 2.
red_dog_rahova
Apr 22 2007, 06:09 PM
pe ce post se da meciul???
Clau_Goool
Apr 22 2007, 06:10 PM
Dinamo Gealan - BC Arges Pitesti 69-74 . Scor final. Un cuvant : catastrofal!
Jucatorii lui Dinamo s-au pierdut pe final iar vizitatorii au profitat de acest lucru. Jucatorii bucuresteni au protestat la finalul meciului vehement arbitrajul.
Clau_Goool
Apr 24 2007, 07:40 AM
Dinamo Gealan - BC Arges Pitesti 92-73(37-17/23-20/15-21/17-15)
Meciul s-a disputat luni 23.04.2007 ora 18:30 in Sala Lucian Grigorescu (Floreasca).
MVP: IHEADINDU Ucechukwu
In acest moment scorul general este de 1-1, iar urmatoarele doua intalniri vor avea loc la Pitesti.
In cealalta intalnire CSU Ploiesti conduce cu 2-0 pe "U" Mobitelco. Urmatoarele doua intalniri se vor muta la Cluj.
PS: Echipele care castiga 3 meciuri din cele 5 se vor califica in Finala Mare a baschetului romanesc!
Clau_Goool
Apr 26 2007, 09:42 PM
Luni, 30.04.2007, de la ora 17:00, va avea loc la Pitesti meciul 3 al semifinalei Campionatului National de Baschet dintre BC Arges Pitesti si Dinamo Gealan. In acest moment scorul general este de 1-1.
Clau_Goool
Apr 28 2007, 05:54 PM
In cealalta semifinala a ligii masculine de baschet "U" Mobitelco a invins pe CSU Asesoft cu 82-71. Aceasta este prima infrangere a celor de la CSU in acest sezon. In acest moment scorul este 2-1 pentru ploiesteni, maine avand loc cea de-a patra intalnire dintre cele doua echipe, tot la Cluj-Napoca...
Bascanu
Apr 28 2007, 05:58 PM

bravo U!!
nu credeam ca o sa zic eu asta vreodata
Clau_Goool
Apr 28 2007, 06:05 PM
"U" a condus meciul de la un capat la celalalt astfel incat CSU n-a avut nici o sansa. La pauza diferenta dintre cele doua echipe era de 19 puncte. Sper ca maine scorul la general sa devina 2-2 dar la ploiesteni va fi foarte greu de invins.
Bascanu
Apr 28 2007, 07:30 PM
greu sa spere cineva ca vedem U in finala.....
Clau_Goool
Apr 29 2007, 05:46 PM
Castigatoarea semifinalei dintre Dinamo Gealan si BC Arges Pitesti va intalni in finala campionatului national de baschet pe CSU Asesoft Ploiesti care a trecut de "U" Mobitelco cu scorul general de 3-1. In meciul 4 azi la Cluj-Napoca cei de la CSU au castigat cu 87-78 mergand astfel in marea finala.
Bascanu
Apr 29 2007, 05:56 PM
era de asteptat...
Clau_Goool
Apr 29 2007, 05:58 PM
Stiu Bascane, am vazut meciul la tv si "U" a jucat foarte slab astazi, fata de ieri cand a dominat-o totalitar pe Asesoft. Sa speram la o finala Dinamo - CSU ...
Bascanu
Apr 29 2007, 06:14 PM
pai da, desi la Pitesti ii greu de castigat.... dar eu merg pe o finala Diamo-Ploiesti
Bascanu
Apr 30 2007, 05:33 PM
in minutul 2 al meciului 3, Dee Williams s-a accidentat si nu mai poate continua meciul.
Clau_Goool
Apr 30 2007, 06:43 PM
BC Argeș Pitești vs Dinamo-Gealan București
Primii 5
Pitești - Helcioiu, Hattcher, Haslett, Bubanja, Troy.
Dinamo - Fometescu, Iheadindu, Popa, Saporac, Williams.
2:0 - coș Bubanja.
2:3 - după "tripla" lui Iheadindu.
4:3 - Bubanja a marcat al doilea său coș în acest meci. Ambele echipe au pierdut câte 2 atacuri. Suprafața de joc este extrem de alunecoasă. Victimă i-a căzut "Dee" Williams care a căzut, lovindu-se destul de rău.
4:3 - când pe ceas mai sunt 8:27 de jucat din primul sfert. Williams nu va putea continua acest meci, americanul are genunchiul imobilizat. Meciul este întrerupt de cel puțin 5 minute. Jucătorii celor 2 echipe au luat trening-urile pe ei și continuă să arunce, în timp ce Williams s-a retras la vestiare.
Partida nu s-a reluat, Uche Iheadindu este iritat de starea suprafeței de joc, el patinează ironic pe parchetul sălii piteștene. Organizatorii meciului trebuie să găsească o soluție, riscul ca și alți jucători să se accidenteze fiind foarte real.
Observatorul meciului, domnul Radu Drăgănescu este pe parchet și îl inspectează. Există o bună posibilitate ca meciul să nu continue.
Jucătorii celor două echipe s-au retras la vestiare. Meciul s-ar putea relua de la orele 18:30.
Ora 18:10 - Suprafața de joc a Sălii Sporturilor din Trivale este curațată în continuare de către personalul care administrează baza sportivă, se insistă sub panoul unde a căzut Dee Williams. Primarul orașului se implică, oferind indicații și vorbind cu spectatorii, cărora le explică care este situația. Între timp jucătorii celor două cluburi revin unul câte unul pe parchet pentru a relua încălzirea.
Ora 18:35 - Partida nu s-a reluat. Jucătorii celor două echipe au luat loc pe bănci. În continuare se caută soluții pentru amenajarea unei suprafețe de joc sigure.
Ora 18:45 - Reluarea meciului se amână. Este posibil să înceapă la orele 19.
Ora 18:50 - La Pitești a ajuns și doamna Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet. S-a anunțat oficial: meciul se va relua cu începere de la orele 19.
Ora 19:10 - Publicul și-a pierdut răbdarea și scandează "Începeți meciul".
Ora 19:20 - Chestorul Marcel Popescu este nemulțumit de prelungirea acestei situații, acesta se ceartă cu publicul. Jucătorii sunt în teren, arbitrii de asemenea, dar ezită să fluiere reluarea jocului.
Ora 19:25 - Meciul nu se va mai disputa. Părțile implicate discută și urmează să se ajungă la o concluzie în ceea ce privește data când acest meci se va relua. Williams a fost transportat la spital.
Ora 19:30 - Meciurile 3 și 4 se vor juca mâine (01.05.2007) respectiv miercuri (02.05.2007) cu începere de la orele 17. Atât tehnicianul echipei gazdă, George Ziguli, cât și partea dinamovistă au căzut de acord în această privință. Jucătorii celor două echipe au destins atmosfera, lansându-se într-un concurs de aruncări de la mijlocul terenului.
Bascanu
May 1 2007, 06:48 PM
Dinamo a pierdut meciul 3 din semifinala cu scorul 85-78 si astfel Pitestiul preia conducerea la general!
red_dog_rahova
May 1 2007, 08:14 PM
batem acasa....
Clau_Goool
May 1 2007, 08:15 PM
Rahova cu conditia sa mai apucam sa mai batem acasa, deoarece urmatorul meci se joaca tot la Pitesti si daca il pierdem si pe acela putem zice la revedere finala mare si doar bun venit finala mica...
red_dog_rahova
May 1 2007, 08:17 PM
ne calificam in finala...desi nu-l sufar pe antrenor...sper sa-l schimbe ....
Clau_Goool
May 1 2007, 08:19 PM
Esti mult prea increzator rahova, eu zic ca la ce joc jenant prestam finala mica este foarte meritata!
red_dog_rahova
May 1 2007, 08:20 PM
mda...ai dreptate....dar zic ca se vor mobiliza....si vom trece de pitesteni...desi asa cum precizezi...suntem penibili uneori.,...
Clau_Goool
May 1 2007, 08:23 PM
in mod normal la ce traseu usor am avut finala ar fi fost o floare la ureche pentru noi, dar se pare ca pentru stimabilii nostri jucatori palaria este prea mare si nu pot face fata jocului. oricum pe asesoft nu ii poate opri nimeni in acest sezon din pacate, titlul e ca si castigat de CSU...
red_dog_rahova
May 1 2007, 08:26 PM
dar macar finala s-o prindem....asta daca nu cumva se vor gandi jucatorii nostrii sa ia vacanta mai devreme...
Clau_Goool
May 1 2007, 08:29 PM
Eu mi-as dori foarte mult ca cineva sa opreasca hegemonia celor de la Asesoft dar din pacate la ora actuala nu exista o echipa care sa le puna probleme. Chiar daca Dinamo s-ar califica in finala mare ar fi o minune daca ar castiga macar un singur meci... sunt prea buni ploiestenii astia. mai ales alexander avrijas si virgil carutasu...
red_dog_rahova
May 1 2007, 08:30 PM
adevarul este ca sunt cei mai buni....fara sperante pentru vreo echipa din campionatul intern....
Clau_Goool
May 1 2007, 08:37 PM
Anul acesta nu imi mai fac sperante, deoarece stiu in ce directie va merge titlul, dar sper ca sezonul viitor acest titlu sa fie castigat de orice echipa in afara de csu asesoft ploiesti, deja ma dispera echipa asta...
red_dog_rahova
May 1 2007, 08:39 PM
atata timp cat se investeste cu cap...n-are de ce sa te dispere....sunt pur si simplu mai buni....
Clau_Goool
May 1 2007, 08:51 PM
stiu ca sunt buni, dar nu ma pot dezice de faptul de a uri aceasta echipa. pur si simplu vreau ca hegemonia lui asesoft sa ia sfarsit cat de curand!
red_dog_rahova
May 1 2007, 09:42 PM
nu prea vad cine sa-i ia locul....
Clau_Goool
May 1 2007, 09:59 PM
speranta moare ultima, sper sa nu moara de tot...
Bascanu
May 1 2007, 11:28 PM
sezonu urmator garantez ca nu mai castiga Ploiesti!!!!
Bascanu
May 2 2007, 04:01 PM
a inceput meciul: Gazdele incep cu Helcioiu, Hatcher, Tadic, Troy, Bubanja, iar Dinamo cu Fometescu, Popa, Iheadindu, Saporac si Williams. Lucian Vergu si Reavs absenteaza de la aceasta partida.
Dupa 4 minute scurse din sfertul 2 Dinamo conduce cu 30-22!
24-35 in minutul 15 al meciului.
Bascanu
May 2 2007, 05:31 PM
74-75 mai sunt 30 de secunde, Ziguli a recut timp de odihnă. Demetrius Williams își păstrează sângele rece la "libere".
Același scor încă 5 secunde. Hattcher are 2 aruncări libere.
Dinamo părăsește sala din Pitești deși meciul nu s-a terminat. Chestorul Marcel Popescu acuză în termeni duri maniera de arbitraj a lui Stelian Bănică.
Dinamoviștii par să nu revină pe parchet. Acuzele lui Popescu sunt legate de ultimul fault, prin care Hattcher a fost trimis la linia de pedeapsă.
Bascanu
May 2 2007, 05:49 PM
Stelian Bănică oprește meciul și dictează victorie cu 20-0, prin forfait, echipei din Trivale.
Incredibil! După ce arbitrul meciului a fluierat finalul meciului, jucătorii lui Dinamo au revenit pe parchet iar publicul se întoarce în sală. Meciul se va relua. Hattcher exersează aruncările libere.
Se poartă discuții aprinse la masa oficială.
S-au dictat mai mult faulturi tehnice, de ambele părți, unul se pare că i-a fost acordat lui Ziguli. Bănică arată 2 libere și Hattcher se pregătește să le execute. Mai sunt 9 secunde de joc efectiv.
Dinamo a cerut timeout.
76-75 scor final. Hattcher a marcat ambele "libere". Markovic a aruncat în disperare de la aproximativ 12 metri de coĆ dar a ratat. BC ArgeĆ PiteĆti învinge Ći se calificÄ în finalÄ la capÄtul unui final de meci incredibil. S-au dictat mai multe faulturi tehnice dar toĆŁi jucÄtorii au rÄmas în teren.
mihaiul90
May 2 2007, 06:14 PM
Dramatic comentariul.. si pacat

Nu am vazut meciul asta dar tind sa cred ca au dreptate ai nostri cand acuza arbitrii. Am vazut un meci cu Otopeni cand le-a dat alora 3 lovituri libere pe final pentru un fault vazut doar de arbitru, jucatoru nostri nici macar nu il atinsese pe adversar... Asta e... nu le putem avea pe toate, din pacate
Bascanu
May 2 2007, 06:15 PM
mda, dar am pierdut finala!!!!!!!!!!!!!!!
stef 22
May 2 2007, 07:26 PM
Pacat ca nu s-a ajuns la meciul 5, unde avand avantajul terenului propriu am fi avut prima sansa la calificare....sa speram ca ne vom lua revansa campionatul urmator.
red_dog_rahova
May 2 2007, 09:16 PM
suntem niste ratati...asta suntem...ne vaitam ca muşeţelrile de arbitraj.....daca eram mai buni...le dadeam clasa...asa stam acasa...
Bascanu
May 2 2007, 10:56 PM
da. corect Dane!
Clau_Goool
May 4 2007, 01:00 PM
Sa inteleg ca am pierdut si finala. Chiar suntem de rasul lumii. Nu stiu cine a gresit sau acum nu mai conteaza, important este ca in sezonul viitor sa aiba loc schimbari radicale la echipa...
Bascanu
May 4 2007, 01:07 PM
ramane de vazut.... dar pana atunci jucam finala mica!
Clau_Goool
May 4 2007, 01:15 PM
Finala mica e o consolare neinsignifianta pentru mine. oricum in finala mica am o alta favorita...
Bascanu
May 4 2007, 01:26 PM
BLASFEMIE!!!!!!!!!!
poate te excomunicam
Click to view attachment
Clau_Goool
May 4 2007, 01:29 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.