Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Preselecţia pentru EuroVision
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Sezran
Eu cred că ar trebui să se desfinţeze iar România să se retragă din concurs.

N-am văzut de la început, dar pînă acum:
- manele împachetate să arate a altceva (costume medievale ruseşti),
- un papagal care ne-a explicat cum a compus el singur-singurel "Who wants to live forever" (Alphaville) - a schimbat doar 2 cuvinte: "No one lives forever",
- acum sînt două puştoaice care se cred Aqua ("Barbie girl") - tot o "melodie originală".
- nimeni nu mai ştie limba română, toţi se screm în engleză.

251.gif

shocked.gif shocked.gif shocked.gif n-am auzit eu bine? costi ionita isi spune acum umberto tomassi?
redlady08
EU AM VAZUT DE LA INCEPUT SI ITI DAU DREPTATE.....nu prea ai ce alege....una maxim doua melodii ce merita sa ajunga in finala....din rezumatul pt sambata seara pare k sunt piese si voci mai interesante....sa vedem...oricum nu cred k mai prindem locul 3 la Atena.
Pacat, avem voci si piese mult mai bune si frumoase....
Blu
Am preferat sa ma uit la "Gala laureatilor" la patinaj artistic,dar am prins ceva si din preselectia pentru Eurovision.Suficient cat sa ma enervez.

In primul rand,ai auzit bine Costi Ionita isi spune mai nou Umberto Tomassi.Si ca sa demonstreze cat de genial a "compus" nu una,ci doua piese numai bune pentru Eurovision.Atat "Baby" cat si "Gandesti prea high" sunt interpretate suav de Delia.

Sa nu mai spun ca o anumita Gina Pop e si ea inscrisa in concurs cu 2 piese.Una mai minunata decat cealalta.

Bineinteles majoritatea pieselor sunt plagiate,textele constau in 2-3 cuvinte in engleza repetate la nesfarsit iar interpretii sunt de 2 bani.

Printre favoriti se afla si Mihai Traistariu,ala cu vocalizele care mai nou se crede rapper.

Oricum,se pare ca cei de la Akcent vor fi castigatorii.Vai de noi...
Livia
sincer...cred k melodia lui akcent ar prinde la publicul european foarte entuziasmat in trecut si de o-zone woohoo.gif
indigo au fost penale(nu gasesc alt cuvant icon_lol.gif )
mihai traistariu are o voce f buna...dar o mel in limba italiana nu-si are sensul pt k italia, dupa cum se stia, s-a retras de ceva timp din aceasta competitie...dunno.gif
tipul cu "live forever" -placa stricata rofl.gif ..park prizase ceva..
rednorth
Of, ce bine ca am scapat de chinurile prin care ati trecut voi si n-am reusit sa vad grandioasa preselectie?
Atunci , de ce postez aici?

Cantecele au fost interpretate live?Daca da, atuci nu-mi pot da seama cum au sunat bine "d-soarele" de la akcent.
redlady08
adevarul e k nu au sunat prea bine......pacat de melodie...daca ar fi fost interpretata de cineva cu reale calitati muzicale am fi putut avea ceva sanse.....dar asa.....vai de noi 149.gif
f_rares
nici nu m-am uitat...inca sunt prea multzi mamba.gif pe acolo..
Dar am inzteles ca Ackent sunt favoritzi...succes si sa aiba si ei un rezultat bun beerchug.gif
DiliBili
Cred ca stelistul de moculescu va trage sforile ... si stiti ce crede el despre Ackcent
alexyutza
In afara de Akcent ( nu sunt fana Akcent ) , toti sunt varza . asa melodi slabe ca anulacesta nu au mai fost inscrise in nici un an , ce sa mai vorbim de prezenta lor in finala .
Ieri seara , intamplator am pus pe TVR 1 si m-am uitat vreo 10 minute , timp in care le-am auzit cantand pe fetele de la Indigo , oribil , astea ce vor sa fie ele , noile Cyky Girls ? Tocmai inainte sa schimb programul , au prezentat si juriul , iar o doamna care facea parte , foarte sincera a recunoscut ca piesele de asnul acesta sunt cele mai slabe de pana acum si ca a gasit cu greu de abia 2 piese bune .

In conditile astea , chiar ar trebui sa ne retragem , vorba aceea sa ne retragem in glorie... nimieni nu o sa mai izbuteasca performanta Luminitei Anghel si baietilor de la Sistem .. locul 3 inseamna mult , mai alespt Romania .
Sezran
accent sau cum naiba se scrie au fost la fel de jalnici ca si restul. o tentativa de compilatie dupa melodii straine usor de recunoscut.

in seara asta nu am vazut nimic, dar nu imi pare rau. romania ar trebui sa se retraga din concurs. decit ultimul loc ...
Drackusor
Nu se poate cu astia ne facem de cacao 256.gif
rew
Io am nimerit pe tvr cind behaia laurentiu cazan 010.gif 010.gif si cinta aceiasi melodie cu care a incercat si acu vreo 10 ani la eurovizion, rearanjata parca si mai naspa 010.gif 010.gif paaar-fuuuum 010.gif 010.gif Ce bine ar face natia asta daca s-ar lasa de tot de cintat sau macar sa nu mai compuna la comanda pt concursuri de 2 lei.

Totusi, am o nedumerire, akcent astia ar trebui sa fie celebri, sa fi auzit de ei ? Au avut vreun 'hit' ? Sint cumva aia care se credeau 4 sau 5xEnrique Iglesias mioritici?
COSMIN C
Topicul asta mi-a trezit interesul pentru concurs. tongue.gif
Ce-am vazut aseara...mai bine n-as fi vazut.... blahblah1.gif blahblah1.gif
Max
Mai fratilor..eu am vrut sa votez INDIGO(sau cum lezice) bananasmile.gif ..dar nu am putut , nu aveam ton la telefon crazy.gif ..saracele fete daca votam eu ..sigur castigau tongue.gif
....mama lui de televoting..numai manevre..ar fi trebuit sa se autosesizeze Basescu, ca in tara asta sunt numai hoti..!..nu ca in Germania unde or sa concureze fetale de acum in colo..si ar fi trebuit sa le ceara organizatorilor 1 milion de euro nu o suta de mii asa cum au cerut ele... 149.gif

football.gif
Drackusor
drunk.gif Sigur anul asta castigam EuroVision 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
Am o propunere mai bine trimitem o caseta cu galeria cand strigam M..E sTeaua 010.gif 010.gif
Livia
sincer.....cred ca melosia care a castigat e destul de buna...in comparatie cu restul.....cel putin alea de la indigo..erau sub orice critica rofl.gif ...
dar raman la parerea ca akcent ar fi avut mai multe sanse in finala de la atena...
Blu
M-a pus naiba sa ma uit al Eurovision.Rezultatul a fost ca m-am enervat.

Nu-s fan Akcent,dar sincer cred ca ar fi prins piesa si avea sanse sa ocupe un loc onorabil.Cu Mihai asta nu cred ca intram nici macar in finala.Iar ne facem de ras! 149.gif

Anul trecut a fost frumos.Am impresionat!
alexyutza
Ce fiasco a iesit ..... 010.gif sa recunoastem ca si interventiile lui Maruta au contat . Asta in afar de bascalie mai stie si altceva , se crede mare vedeta , cine-i el chiar asa ?
M-au distrat reclamatilor celor 2 de la Indigo , mai ales aparitia la emisiunea " 6 vine presa " .... o piesa fce toata jena , mai bine taceau din gura , oricum nu castigau , nici macar nu se clasau printre primii , poate de la coada.... icon_lol.gif 010.gif 010.gif
DiliBili
cele de la indigo mi-au adus aminte de alte gemene romance plecate sa renasca in occident ... fetitele aviare ( si ele au o mama dictatoare care vegheaza intempestiv asupra neprihanitelor copile )
................................................................................
...........................
traistaru va veni cu traista goala din Grecia
................................................................................
moculescu & company si-au facut inca odata datoria
melodia ackcent & nico era varianta cea mai buna dintre toate melodiile ... iar mie astia nu imi plac sub nici o forma ...dar totdeauna exista un dar
f_rares
Ce-a iesit la aceasta editzie e de Cartea recordurilor...sincer,melodia celor de la Akcent,dar nu mi-a placut cum a cantat Nico in duet..cam nasoala interpretarea ei.As zice ca Akcent ar fi obtinut un loc mai bun decat Mihai...in orice caz...SUCCES!!!
Sezran
trebuie sa imi pun cenusa in cap. n-am luat ultimul loc. de bine de rau romania a ciupit niste puncte de la aproape toate tarile si a reusit un loc 4. am reusit performanta sa nu il vad pe traistariu in direct (doar o jumatate de reluare azi).

stie cineva de ce austria si ungaria nu au participat?
BandiT
cred ca nimeni nu se astepta sa castige Lordi...
mare surpriza!
noi am luat un onorant loc 4...adica ne calificam direct ptr. editia de anul viitor , nu-i asa?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.