marcher
Feb 23 2006, 02:54 PM
Ma enerveaza. Pur si simplu ma enerveaza sa-i simt aici, unde-ar trebui sa fim doar noi, DINAMOVISTII
BaD-ReD-DoG
Feb 23 2006, 03:01 PM
Astia vin k sa faca mihsto.....ai drq nenorocitzi....
f_rares
Feb 23 2006, 03:20 PM
ma enerveaza la culme..vin aici sa se dea mare cu primavara lor,ce-i dak noua ne plac sporturile de iarna??
ne spioneaza..le place s ne vada cum vb de Vigo,cum il mai injuram pe becali si,dc nu,si pe ei...dar se prea baga in seama se de fiecare data cand posteaza ceva nu creeaza dekt nervi si injurii
Asa k "ciocu' mic" stelistilor

-----
rares.. nu iti rezolvi si tu semnatura asta odata? Chiar iti place sa vezi treaba aia la inceputul ei?! [e doar o sugestie...]
Cai Lun
Feb 23 2006, 03:28 PM
Parerea mea, de moderator:
sunt bineveniti!Parerea mea, de membru: sa intre, daca.. "ii tine"...
Parerea voastra [tot de membri] e fundamentata si demna de luat in seama, atat timp cat respecta regulamentul acestui forum! [tot nu l-ati citit, nu-i asa??]
Consider ca un forum este cu atat mai bun cu cat membrii sai acopera o arie cat mai larga de idei si convingeri. Prin urmare, eu chiar SPER sa avem cat mai multi suporteri ai altor echipe printre noi. Ca moderator ii voi sprijini si apara [daca e nevoie!].
BaD-ReD-DoG
Feb 23 2006, 03:38 PM
Eu l`am citit boSs
COSMIN C
Feb 23 2006, 03:42 PM
Bad , nu-i suficient! Invata-l ca si cand ar fi materie de bac !
red_dog 4 ever
Feb 23 2006, 03:44 PM
Intra cine vrea scapa cine poate
Max
Feb 23 2006, 04:05 PM
Daca citeam toti regulamentul, cum citeam la scola

......acum eram toti pe .www.www.dol.ro.ro.ro
paddy
Feb 23 2006, 04:19 PM
f_rares
Feb 23 2006, 05:05 PM
QUOTE(COSMIN C @ 23 Feb 2006, 15:42)

Bad , nu-i suficient! Invata-l ca si cand ar fi materie de bac !

Mai bine k Tatal Nostru,cam asta ar vrea Cai Lun.
cat timp stelistii nu comenteaza prea mult si nu vor sa ne enerveze,pot sa stea...
BaD-ReD-DoG
Feb 23 2006, 05:10 PM
haolooooo cosminele...nu`mi mai aduce si tu aminte de bac !!!
marcher
Feb 23 2006, 05:18 PM
Sa intre. Da sa si iasa. IMEDIAT. Fulgeratii pamintului!
rednorth
Feb 23 2006, 06:06 PM
Multi chemati, putini alesi.
COSMIN C
Feb 23 2006, 09:06 PM
Ok, Bad ! Nu-ti mai aduc aminte !

Dar o sa-si aduca bacu-l aminte de tine! Si de altii ca tine ! N-aveti scapare !
marcher, iti inteleg nemultumirea. Dar , inainte de a fi nemultumiti de prezenta lor , ar trebui sa fim nemultumiti de activitatea noastra pe forum... Care e sublima, dar...aproape ca lipseste...cu desavarsire...De la o vreme... Cu ei e simplu, ii ignoram sau ii bagam la tuns... Si la sarit garduri!

Sper ca n-a mai ramas vreunul care trandaveste pe marginea terenului !
marcher
Feb 23 2006, 09:13 PM
Cosmine,n-am nimic cu ei, da" stii cum e treaba: te primesc in casa, te omenesc, te si tin peste noapte, da" tu esti al dracului si vrei sa-mi calaresti femeia. Cam asa e si cu spurcaciunile-astea.Odata ajunsi p-aici se cred la ma-sa acasa si ne hutuchesc prin toate topicurile de nu ne vedem.Pai e corect?
Cat priveste activitatea pe forum facem si noi ce se face pe forum: trancanim cu cei pe care-i simtim apropiati ca simtaminte si dam verdicte mai mult sau mai putin solide.Mai mult nu ma pricep sa fac p-aici.
Invata-ma si pe mine ce sa fac sa-i fie bine lui DINAMO!
COSMIN C
Feb 23 2006, 09:19 PM
Nu-i corect, dar e vina noastra ca-i lasam ! Hai, ca putem reactiona si decent, fara sa fie nevoie sa le tinem de urat la sarit garduri !

marcher, pai asta e problema, dupa mine, de la o vreme "trancanim " din ce in ce mai putin! Si ajung oile sa zburde in voie pe forumul nostru !
rednorth
Feb 23 2006, 10:04 PM
Cosmin, ai dreptate.
Dar despre ce curentu' ma-sii sa vorbim si sa polemizam cand sufletul nostru zboara nauc prin zari otomane si subiectul Alexa s-a terminat, sper eu in favoarea noastra.
Activitatea noastra de pe forum este o proiectare corecta a locului in care se afle Dinamo in momentul de fata.Departe de lumea dezluntuita , in afara suspansului unor meciuri decisive.
Noroc de venirea lui Barcauan care ne-a mai resuscitat putin.
Cat despre "preaiubita si respectata" conducere , ce mai poti spune.
Le mai multumesc cu o data cu acesta ocazie ca m-au tinut in casa, mi-au salvat o suta de mii de lei din buzunar, ca maine nu voi fi ragusit, iar fularul este curat, proaspat calcat si miroase a cocolino.
Long Live Dinamo!
Cai Lun
Feb 23 2006, 11:03 PM
QUOTE(rednorth @ 23 Feb 2006, 22:04)

Activitatea noastra de pe forum este o proiectare corecta a locului in care se afle Dinamo in momentul de fata.
...adica... locul 1, nu?
alexyutza
Feb 24 2006, 04:45 PM
Sunt enervantoi rau stelistii astia ...daca ar fi dupa mine le-as pune acces interzis !!! mai ales celor declarati care se si logheaza cu niock-uri gen : steaua , mirela , miorita , etc.. fara cu ei
aici e Dinamomania , adica lumea dinamovistilor , tot ce tine de Dinamo ... nu de

, chiar nu au ce cauta .. lasa ca mai putin si vuine Pastele , atunci sa vezi cati bravi se mai arata ...
noi nu intram pe site-urtile lor , asa ca ar fi indicat sa stea departe de noi....
red_dog 4 ever
Feb 24 2006, 04:57 PM
Stati sa vedeti cand or invata rrapidisti sa foloseasca calculatorul ca nu ne m-ai intelegem cu ei
alexyutza
Feb 24 2006, 05:00 PM
Mai e mult pana atunci .. cine stie ce se mai inventeaza in era viitoare ?

.. computerul o sa fie depasit pana atunci....din pacate nu o sa mai apucam clkipa aia , poate numai daca se gasesc cativa nemuritori printre noi...
f_rares
Feb 24 2006, 08:06 PM
QUOTE(red_dog 4 ever @ 24 Feb 2006, 16:57)

Stati sa vedeti cand or invata rrapidisti sa foloseasca calculatorul ca nu ne m-ai intelegem cu ei

vai...

atunci razboi...

-da asta sa pateask ei,k n-o sa stie s il fol prea bine:))
Stelistii sa mai ia o pauza,k de nu,hai sa intram si noi pe site-ul lor si sa facem scandal
alexyutza
Feb 24 2006, 08:21 PM
Eu nu intru , vrei sa fac alergie numai cand vad rosu - albastru ? ... cea mai urata combinatie de culori posibila...
Decat sa-i nervez pe prostii aia , mai bine fac orice altceva. Lasa-i si nu le strica fericerea , acuma-s in 8 -imi .bunica-mea intotdeauna imi spunea o vorba : " Lasa-l pe prost sa fie fericit , nu-l trezi la realitate pt ca nu are rost . "
E mai bine sa nu-i bagam in seama , sa vada si ei ca ne doare drept undeva ( poate nici acolo ) de primavara lor europeana si de maybachu' oierului....
Mai jigniti se simt daca-i ignoram...
DiliBili
Feb 24 2006, 08:49 PM
Cauta ceva care nu au femeile dar le place nespus de mult acestora ... fiecare intelege ce vrea
ssoaia
Feb 27 2006, 03:11 AM
Niciodata nu o sa scapati de complexul Steaua! Sunteti jenibili!! hainuinimicpa
POOL
Feb 27 2006, 09:03 AM
paddy
Feb 27 2006, 10:57 AM
Mai aurolacule

pe la scoala nu mai treci

la asa sef de galerie asa suporteri

fugiti de scoala ca draku de tamiie ......
Daca noi sintem "jenibili" voi sinteti penibili
gaby75
Feb 27 2006, 05:53 PM
nu stiu ce cauta spurctii aici mai ales b.......iul ala de anonim FORZA DINAMO
marcher
Feb 27 2006, 06:13 PM
Mai zoaie,niciodata DINAMO n-a avut vreun complex in fata voastra. Clubul-mama DINAMO este cel mai galonat club din tara ( vezi jocuri olimpice, mondiale, balcanice si nationale, la toate sporturile din "48 pina azi) iar la fotbal ce sa mai zic, ati invins barca cand ea era la pamint iar cand ati intilnit milanul v-a scos fotbalul din cap. Singurul vostru meci a fost cu anderlecht, uriciosilor si haladitilor.
Cai Lun
Feb 27 2006, 11:44 PM
Asa Mercher!!... bag-o si pe aia >> HAHALERELOR!...

... asta chiar imi palce!
marcher
Feb 28 2006, 07:48 AM
Cai lune, lasa-ma sa le-o zic eu asa cum as vrea, numa" sa-mi promiti ca nu ma dai afara pentru limbaj vulgar.
nunweiller
Feb 28 2006, 09:16 AM
Nu mai fiti suparati pe i. Vin pe aici pentru ca ei nu asa ceva. Calitatea site-urilor pe care le au si a discutiilor pe care le poarta este f scazuta.
In plus daca se apuca sa critice ceva le inchide patronul site-ul sau trimite karatistii sa ii bata.
Asa ca vin pe la noi sa vada cum e in lumea adevarata.
Cai Lun
Feb 28 2006, 02:44 PM
Marcher, atata timp cat nu incalci regulamentul poti sa zici ce vrei...
Mitzi
Feb 28 2006, 03:37 PM
QUOTE(ssoaia @ 27 Feb 2006, 3:11)

Niciodata nu o sa scapati de complexul Steaua! Sunteti jenibili!! hainuinimicpa
Si ce cauti printre "complexati" superiorule?Ia du-te puternic...
Nu am intrat si nu voi intra niciodata pe un forum stelist...este o chestiune de bun simt...au trecut,cel putin pentru mine,vremurile cand ne interesa ce vrea sau cum o mai duce vecinul...
Exista forumuri comune unde ne putem contrazice...dar acesta apartine cred, cainilor...
Daca administratorii gasesc de cuviinta sa-i lase pe spurky sa-si dea cu parerea,bravo lor...dar am eu vaga impresie ca dinamovistii care intra pe forumurile steliste(si rau fac,repet) nu sunt tratati cu atata ingaduinta...
marcher
Feb 28 2006, 05:30 PM
Bravo mitzi, cinste tie.Orice suporter adevarat n-ar intra pe site-uri rivale din bun simt, d-apai sa mai faca si misto. Pe mine nu ma intereseaza , deoarece as considera pierdere de timp. Nu m-a interesat ea finala jucata si castigata de stelisti, care fie vorba-ntre noi, din cate am auzit a fost jucata in alb-rosu si ce sa spun, ma chiompanesc la ei.Mari bitongi!
BandiT
Mar 1 2006, 01:53 PM
QUOTE(Mitzi @ 28 Feb 2006, 15:37)

Si ce cauti printre "complexati" superiorule?Ia du-te puternic...
Nu am intrat si nu voi intra niciodata pe un forum stelist...este o chestiune de bun simt...au trecut,cel putin pentru mine,vremurile cand ne interesa ce vrea sau cum o mai duce vecinul...
Exista forumuri comune unde ne putem contrazice...dar acesta apartine cred, cainilor...
Daca administratorii gasesc de cuviinta sa-i lase pe spurky sa-si dea cu parerea,bravo lor...dar am eu vaga impresie ca dinamovistii care intra pe forumurile steliste(si rau fac,repet) nu sunt tratati cu atata ingaduinta...
daca vreti sa stiti(si daca nu vreti) va spun eu ca pe forumul stelei , suporterii altor echipe sunt mult
mai bine tratati decat cum faceti voi cu stelistii.
vezi cazul reddog si cyberdog care sunt chiar apreciati pe forum...
asa ca fiti mai calmi...e totusi un forum ( forum=discutii)
si parerea cuiva din afara fenomenului dinamo poate fi luata in seama ptr. ca nu mai are aceea doza de subiectivism...
si chiar credeti ca noi stelistii va spionam?
nici vorba...eu lucrez pe net si am foarte mult timp liber si atunci intru pe forumul vostru, pe al stelei si pe al rapidului..ma ajuta sa se faca ora 3..sa plec acasa.
asta este...
paddy
Mar 1 2006, 02:26 PM

ce glumet esti mai banditule

vrei sa-ti arat ca nu e asa cum spui tu, sau tu stai mai mult pe forumul nostru decit pe al vostru si nu esti la curent cu behaitul oitelor la adresa lui reddog .....
De aici se intelege ca iti place mai mult forumul nostru

.......ca de obicei sinteti pe locul doi, si la forum si la fotbal
marcher
Mar 1 2006, 03:33 PM
Bai, stelistilor voi santeti precum copii tampiti.Intrati, forumariti, mai dati-va si cu parerea, da-n schimb nu ne balacariti la noi acasa, ca dati dovada de nesimtire.Asta ma sacandalizeaza in mod special.
sheickhu
Mar 1 2006, 10:29 PM
De ce intra pe site-ul nostru? Simplu,pt ca ei n-au... macar de ai avea ce vorbii cu ei... n-ai de ce sa te scandalizezi,sunt si ei niste oi ratacite,niste aurolaci fara casa...
E si ei oi !
MosIonRoata
Mar 3 2006, 11:33 PM
Suporterii echipei Steaua Bucuresti intra pe acest forum pentru ca
regulamentul acestui forum nu interzice acest lucru.
Sanatate!
marcher
Mar 18 2006, 02:45 PM
Si cine l-ar opri pe caisor al nostru sa-i banneze?
f_rares
Mar 18 2006, 04:10 PM
bunul simt
marcher
Mar 18 2006, 05:00 PM
Intre tu pe fcsteaua.ro si sa vezi ce suturi in dos primesti si dispari imediat daca te dai la ei
f_rares
Mar 18 2006, 05:04 PM
da nu vreau sa intru ca mi se face rau de la combinatzia aia de culori
Noi ii lasam sa citeasca forumul,sa discute,dar se pare ca aproape totzi nu stiu decat sa ne enerveze si sa se laude cu performanztele lor.Daca intra pe site-ul nostru,apai sa vb de Dinamo,nu de oi si ciobani.
red_dog997
Mar 19 2006, 07:40 PM
Pai ce sa caute,ce caut si eu,ca si eu mai inttru pe site0urile lor,mai imi bat putin joc pe Forum,pe Chat,etc.
Chat-ul Rapidului s0a transformat de la un timp intr-un adevarat complex de injuraturi pentru ca intra numai Dinamovisti,si Stelisti care-njura de mor!!
De acolo chiar ca scapa cine poate!!Iar site-ul Stelei,cel putin Chat-ul e plin de spurcatzi,numai oi peste oi!!Ei cauta de multe ori sa-njure si sa ii dea afara pe cei care au intrat,fac des chestia asta pe Chat-urile lor,pana ii dau afara,asta fac deseori!!!
Deci sa stiti ca cel mai aiurea e sa fii dat afara din casa ta,asa cum patesc rapizii,is dati afara totdeauna asta de Spurcatzi si de Dinamovisti!!
In caz de intra mai multi spurcati pe Chatu' ala eu ii ajut pe Rapizi,da' cand intra Dinamovisti.ma-ntorc impotriva lor!!
ma0ntorc imjoptriva rapizilor nu ma-ntelegeti gresit!!
E un fel de ajutor temporar!!
marcher
Mar 21 2006, 12:52 PM
Ce naiba zici, mai RedDog-ule, ca m-ai zapacit de cap

. Nici nu pot sa citesc ce scrii tu p-aci. M-ai imbarligat rau de tot, esti cu curu-n 2 luntrii!
POOL
Apr 15 2006, 01:38 PM
muşeţel AIA CAUTA
anmini
Apr 15 2006, 02:10 PM
POOL
Apr 15 2006, 03:49 PM
Mah de ce atzi "cenzurat-o"????

K era frumos sa vada toata lumea ce cauta ku adevarat stelistii pe forumul nostru.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.