Haita
Feb 18 2006, 09:40 AM
Fundatia fostilor fotbalisti dinamovisti cauta un nume
Dl. Badea intentioneaza infiintarea unei fundatii pentru fostii fotbalisti. Fundatia va fi sprijinita logistic si tehnic de catre SC FC Dinamo 1948, SA, dar va fi constituita si adminstrata de catre fosti fotbalisti care vor avea alocat la club un sediu dar si o cafenea unde se vor putea intalni. Se doreste ca Fundatia sa devina pe langa un loc de intalnire al fostilor fotbalisti dinamovisti si un mijloc de organizare a meciurilor de old-boys, si a altor evenimente cu caracter comemorativ si onorific. De asemenea, unul dintre scopurile principale ale fundatie va fi crearea unui cadru legal si gasirea de surse de finantare pentru acordarea de pensii si ajutor financiar catre fostii fotbalisti dinamovisti. Dl. Badea a precizat, ca fundatiei nu i-a fost desemnata inca un nume, dar ca asteapta o propunere din partea suporterilor dinamovisti in aceasta privinta.
DinamoMania asteapta in acest sens propunerilor dvs pentru numele fundatiei fostilor fotbalisti dinamovisti. Cele mai interesante propuneri vor fi supuse votului in cadrul unui sondaj ce va publicat pe site. Rezultatele sondajului si propunerea dvs. ce va intruni cele mai multe voturi vor fi transmire Consiliului de Adminstratie a lui FC Dinamo 1948!
Taviii
Feb 18 2006, 11:12 AM
"Vechea Garda"
reddogforever84
Feb 18 2006, 12:12 PM
Florea Dumitrache
Mihai11
Feb 18 2006, 12:20 PM
Caine Pana La Moarte
ally4reddogs
Feb 18 2006, 01:20 PM
RED DOGS's PROUD
shtef3
Feb 18 2006, 01:43 PM
Florea Dumitrache
Max
Feb 18 2006, 02:08 PM
in sfarsit..o initiativa demna de lauda!..... iar ca nume ma gandesc ,la ce ne e mai drag noua ,tuturor dinamovistilor, culorile ,, alb si rosu''!.........Fundatia,,O viata in alb si rosu ''!
liv4reddogs
Feb 18 2006, 04:36 PM
"RED DOGS FOREVER"
tussybau
Feb 18 2006, 05:34 PM
f_rares
Feb 18 2006, 07:53 PM
Foarte interesant topicul
cat despre nume...as zice:"Oriunde si oricand pentru Dinamo!".
Haita
Feb 21 2006, 07:43 AM
Multumim celor care si-au pus punctul de vedere si venit cu propuneri de nume interesante.
Mai las topicul deschis pana la sfarsitul saptamanii, pentru variante de nume, iar apoi se va face un sandaj pe prima pagina a siteului.
Asteptam propunerile dvs. in continuare.
Radu10mai
Feb 21 2006, 12:40 PM
Iubirea Alb-Rosie.
Viatza mea-Dinamo.
Cainii rosii.
Dinamo Old-Boys.
1948
Stelistu'
Feb 21 2006, 12:53 PM
Fundatia "Titus Ozon"
Radu10mai
Feb 21 2006, 01:03 PM
fundatia Ioan Becali (nu ma luati in seama).
Cai Lun
Feb 21 2006, 01:18 PM
QUOTE(Stelistu @ 21 Feb 2006, 12:53)

Fundatia "Titus Ozon"
Faceti-va si voi una mah, ziceti-i "Fundatia Ceausescu"! Ar trebui sa ii faceti statuie in ograda la stana, ca daca nu era el erati desfintati de mult! Bleah, cum ma faci tu sa postez off topic!
Stelistu'
Feb 21 2006, 01:57 PM
QUOTE(Cai Lun @ 21 Feb 2006, 13:18)

Faceti-va si voi una mah, ziceti-i "Fundatia Ceausescu"! Ar trebui sa ii faceti statuie in ograda la stana, ca daca nu era el erati desfintati de mult! Bleah, cum ma faci tu sa postez off topic!

Eu am spus pe bune, daca esti fraier si intolerant, asta e. Ii trageti cu ceausescu, de parca voi ati fost ostracizati. Ar putea sa faca gura rapidul, Craiova sau Sportul, nu voi militzienilor.
Cai Lun
Feb 21 2006, 02:29 PM
Mdea... nu inteleg de ce nu ii zice chiar asa? Adica "Fundatia Fostilor Fotbalisti Dinamovisti"....
Oricum mie mi se pare ca ni se arunca cu praf in ochi... dar, la astefel de tentative respectabile, trebuie sa raspundem si noi cu respect...
rednorth
Feb 23 2006, 10:58 AM
1.Fundatia "TRADITIA Alb-Rosie".
2.Fundatia "D.A.R." adica "Dinamo in Alb si Rosu"
Din pacate, fostii mari jucatori dinamovisti au deja parul ALB.
Haita
Mar 5 2006, 03:00 AM
AU FOST ALESE 5 VARIANTE DINTRE CELE PREZENTATE DE DVS. PE FORUM. ACUM A VENIT MOMENTUL VOTULUI FINAL. SONDAJUL FINAL A FOST PUBLICAT PE PRIMA PAGINA A SITE_ULUI. VARIANTA CARE O SA INTRUNEASCA CELE MAI MULTE VOTURI VA FI TRIMISA LA CONSILIUL DE ADMINSTRATIE A LUI FC DINAMO 1948!
Invader
Mar 5 2006, 07:06 AM
sunt numai variante aiurea....
Spyry_Dinamo!
Mar 5 2006, 10:02 AM
[b]Fundatia "Catalin Hîldan",,,,,,
Dust
Mar 5 2006, 01:49 PM
Fundatia "Catalin Hîldan"
adrian1988
Mar 5 2006, 06:36 PM
Fundatia "Catalin Hîldan" unicul capitan
misu82
Mar 5 2006, 08:13 PM
ISTORIE IN ALB SI ROSU[color=#FF0000]
reddogforever84
Mar 5 2006, 08:45 PM
Se pare ca Fundatia "Cainii Rosii" s-a detasat in sondaj . De acum trebuie lucrat la sigla.
catzelusha1948
Mar 5 2006, 09:26 PM
Leaveyou
Mar 6 2006, 08:38 AM
Am înţeles că deja s-a stabilit din care să se aleagă, dar .... Fundaţia GLORII ALB ROŞII !
Pare OK iniţiativa, dacă va avea rezultat ajutorarea acelora care chiar au nevoie de el. Dacă este făcută doar aşa să avem noi ce să inventăm ...
COSMIN C
Mar 6 2006, 11:53 AM
A mai existat si Fundatia ProDinamo....Are cineva idee ce s-a intamplat cu ea? Din cate imi amintesc Mister Dinu era membru fondator...Citisem pe undeva si un statut al acelei fundatii...Exista si un site... Acum e mort...E moarta si fundatia?
COSMIN C
Apr 14 2007, 01:19 PM
Dinamo trece la futsal
Presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, si presedintele CS Atletic Club, Mihai Alexandru Staicu au semnat ieri un parteneriat in urma caruia a fost constituita echipa de futsal Dinamo-Atletic Club, al treilea partener al clubului fiind Fundatia Pro Dinamo, reprezentata de contabilul sef Nicolae Varzariu.
Dupa mai bine de un an, am aflat, absolut din intamplare, ca Fundatia Pro Dinamo inca exista!!!!!!
Ce face fundatia asta e greu de aflat, site-ul, ca si acum un an, nu poate fi accesat....
Cat despre fundatia fostilor fotbalisti dinamovisti, ca asta era subiectul topicului....ramane cum am vorbit....
djmihaitza
Apr 23 2007, 10:45 PM
N-am stiut unde sa postez si acest topic mi s-a parut mai apropiat de problema mea.
Suntem in perioada depunerii declaratiilor de venit catre ANAF. Putem directiona 2% din venitul nostru catre o fundatie non-profit.
Stiu ca sunt cateva fundatii care au legatura cu acest club:
Fundatia Catalin Hildan,
Fundatia Pro Dinamo,
Fundatia fostilor fotbalisti dinamovisti,
Fundatia "Societatea Suporterilor Dinamovisti"
Probabil mai sunt si eu nu le cunosc. Asa ca decat sa ramana niste bani in seiful statului care-i f$%e pe cine-stie-ce "proiecte guvernamentale" mai bine ajutam aceste fundatii non-profit infiintate pentru cauze nobile.
As vrea sa aflu care sunt datele de identificare (cod fiscal si IBAN) a fundatiile enumerate mai sus (in situatia in care unele din ele mai si functioneaza) pentru a completa Cererea 230 (se poate descarca de
AICI).
Macar atat pot face si eu !!!
COSMIN C
Apr 23 2007, 11:06 PM
Fundatia fostilor fotbalisti dinamovisti e inca la faza de proiect.... Sau, ma rog, de vorbe...in vant...
RED75
Apr 23 2007, 11:09 PM
QUOTE(djmihaitza @ 23 Apr 2007, 23:45)

N-am stiut unde sa postez si acest topic mi s-a parut mai apropiat de problema mea.
Suntem in perioada depunerii declaratiilor de venit catre ANAF. Putem directiona 2% din venitul nostru catre o fundatie non-profit.
Stiu ca sunt cateva fundatii care au legatura cu acest club:
Fundatia Catalin Hildan,
Fundatia Pro Dinamo,
Fundatia fostilor fotbalisti dinamovisti,
Fundatia "Societatea Suporterilor Dinamovisti"
Probabil mai sunt si eu nu le cunosc. Asa ca decat sa ramana niste bani in seiful statului care-i f$%e pe cine-stie-ce "proiecte guvernamentale" mai bine ajutam aceste fundatii non-profit infiintate pentru cauze nobile.
As vrea sa aflu care sunt datele de identificare (cod fiscal si IBAN) a fundatiile enumerate mai sus (in situatia in care unele din ele mai si functioneaza) pentru a completa Cererea 230 (se poate descarca de
AICI).
Macar atat pot face si eu !!!O idee foarte buna DJ, stie cineva datele pentru Fundatia Catalin Hildan ?
doggyy86
Apr 24 2007, 04:14 PM
Super tare, ar trebuii instiintati toti dianmovisti..cu toti sa facem asta!!Cineva care stie mai multe despre asta ar trebui sa posteze aici pasii care trebuiesc parcursi!
Inca odata felicitari pentru initiativa!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.